ראצ'ו כתב:
Maor7 כתב:
די כבר עם הבכי המטומטם הזה.
אנשים פה מתלוננים כאילו יש אופציה אחרת.
יש בקושי 2000 כרטיסים. זה מה יש. תסתדרו.
דרך אגב, אני מאמין שמי שבאמת רוצה משיג כרטיס למשחק. אני בשנים האחרונות לא הפסדתי שום משחק גדול.. לא דרבים, לא משחקי עונה בקרית אליעזר.
זה אמנם עלה לי כמה פעמים בלעמוד שעות בתור, או ללכת לרמת גן/קרית שלום.. אבל בסופו של דבר השגתי.
תלחמו על מה שחשוב לכם.
כי חוץ מבשנה שעברה הייתה השפעה למידת ההשקעה שלך בלהשיג כרטיס- מהשנה שעברה זה הפך לעניין של מזל.
בשנה שעברה אני לא השגתי כרטיס, ואם חבר שהצליח להשיג והדרבי בכלל לא עניין אותו לא היה מביא לי, גם לא הייתי מגיע למשחק.
אני מכיר משפחה של אוהדי הפעול שלא יכולה לפספס משחק ולא הצליחה להשיג, ונאצלה לשלם יותר מ-1,100 שקל עבור 3 כרטיסים לדרבי.
אני לא טוען שהכל ורוד, אני בסך הכל מסכים עם המצב שהוא בלתי אפשרי לפתרון. שום דבר לא יראה טוב.
רציתם לעמוד בתור?
שנה שעברה הייתי ברמת גן עם אוהדי מכבי במשך 3 שעות ואז הגיע איזה שוטר נחמד שהחליט שלא מתאים לו וקיפל את כולם הביתה.
לא בטוח שזה יותר טוב ממכירה באינטרנט.
ההבדל בין הביקוש להיצע הוא חסר תקדים, והוא גדל ממשחק למשחק. זה לא משהו שאפשר לפתור. אנחנו לא נמצאים על ה"גבול" של הבעיה. אנחנו מזמן חצינו אותו למחוזות רחוקים מדי.
לטעמי, אגב, השיטה דרך האינטרנט היא הכי פחות ברברית..וביום שיהיה אתר טוב שיעמוד ויספוג את כל הכניסות זו תהיה השיטה הטובה ביותר.