בושה שקבוצה שלפני שנה הייתה בצ'מפיונס, לפני שנתיים בראש בית אירופית, מחזיקת הגביע, סגנית האלופה ועוד כמה וכמה הישגים למיניהם,
מרשה לעצמה ולשחקניה לא לדעת להרים כדור אחד כמו שצריך.
שיש, אתה מגן, נכון? אז איך אתה מרשה לעצמך להרים ככה? למה לעזאזל אתה לא נשאר אחרי האימון ומרים 1,000 פעמים לשער עד שתשתפר? איפה המקצועיות?
אבוטבול, אבל המרים הקבוע של הפועל, נכון? אז למה לעזאזל אתה מרים כדורים שהיו מביישים את סבתא שלי בימי הפלמ"ח?
טועמה, אתה המושיע, לא? אז איך יוצא ש5 פעמים אתה מוסר ככה לידיים של השוער? עד מתי שוערים יצטיינו נגדנו, כמה זמן עוד נעשה מהם שחקנים?
ושלא תבינו, אין לי בעיה שאיזה כדור מתפקשש פה ושם. אבל בחייאת, כל מי שמבין טיפה בכדורגל יודע שאין מרים אחד בהפועל ושום הברקה חד-פעמית לא תשנה את זה.
על מה הם מקבלים כל כך הרבה כסף? למה לעזאזל הם לא יודעים דבר בסיסי כל כך כמו להרים כדור? יש להם 22 שעות פנויות ביום, למה הם לא יכולים להקדיש אחת מהן ולבוא למגרש האימונים הקרוב לביתם, ופשוט להתאמן?!
זה נחמד שיש שחקנים עם אקסטרות כמו הדריבל של אלרואי או המהירות של דמארי, אבל כל עוד אין את הבסיס שמלמדים באנגליה כבר מגיל 6, זה לא שווה כלום!
ושלא תבינו לא נכון, זה לא נגמר בהרמות. היום התמקדתי בזה, שבוע הבא זה יהיה ביציאה להתקפה, בתנועה ללא כדור או בחסימה. לשחקנים בארץ, וחשוב מכך - לשחקנים של הפועל, אין את הדברים הכי בסיסיים בעולם שכל שחקן כדורגל במדינה קצת יותר מתוקנת לא יכול להרשות לעצמו לעלות על הדשא בלי לדעת אותם.
בהצלחה בשבוע הבא, אהבה נכזבת שלי.