תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 15:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פנקסן קטן [קשטן]
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 17:32 
אתם הזויים, במקום להסתכל רק על כאן ועכשיו ולתת לטבלה לשקר, אתם עם ההתעקשות שלכם, מה לא בסדר עם טביב וקשטן? מקום ראשון בטבלה, לא ראיתם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
גם הכדורגל הוא מעצבן וגרוע אבל זו לא הבעיה. הרי בימים כתיקונם כולנו חותמים על קבוצה אפורה שלוקחת אליפות כמו חיפה 11 או חיפה 09
העניין הוא שהמאמן הנוכחי מעמיד את עצמו מעל הקבוצה ומקבל החלטות מקצועיות משיקולי אגו אישי ולא מטעמי הקבוצה. אפשר להגיד שגוטמן עשה את זה אבל אצל גוטמן זה לא פגע בקבוצה - לא מקצועית ולא חברתית. וזאת הבעיה הגדולה אצל קשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 17:37 
NARKOTIKA כתב:
moshiko כתב:
its-sick כתב:
ידעתי שמושיקו חדש מכדי לזכור את יצחק שום ומכתב האוהדים נגדו...

אני מספיק מבוגר כדי לזכור שהנהלת הפועל ת"א בראשותם של מוני הראל ושחר בן עמי החליטה לפטר את יצחק שום עם תחילת העונה. רק שעשרות אוהדים דאגו לארגן הפגנה בוולסון ולגונן בגופם על המאמן הדגול. ההנהלה התקפלה. רק כעבור מספר מחזורים וכאשר האוהדים פסקו להתלהב משום יצחק, פיטרו אותו.

http://shedim.com/bb/viewtopic.php?f=4& ... 3#p1195583
לא תתחמק.

צדקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: @!)*DHQ
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
פורמאליןןןןןןןןן @@1@!)(!JDכVVJ)UWRFH)@*Q

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
אני לא זוכר תקופה בהפועל ת"א שקמה התנגדות כה עזה למאמן כאשר הקבוצה לא היתה שקועה במאבקי התחתית.

moshiko כתב:
its-sick כתב:

אני מספיק מבוגר כדי לזכור שהנהלת הפועל ת"א בראשותם של מוני הראל ושחר בן עמי החליטה לפטר את יצחק שום עם תחילת העונה. רק שעשרות אוהדים דאגו לארגן הפגנה בוולסון ולגונן בגופם על המאמן הדגול. ההנהלה התקפלה. רק כעבור מספר מחזורים ו כאשר האוהדים פסקו להתלהב משום יצחק , פיטרו אותו.
פסקו להתלהב? רבים דרשו את פיטוריו, ואוהדים מהפורום הזה שלחו מכתב להנהלה בדרישות לפטרו.
היינו אז במקום השני בליגה במרחק נגיעה מגאידמק. כלומר, היתה התנגדות רבה למאמן כשאנו לא בתחתית.
אכן, היו אוהדים רבים שלא רצו בפיטורי שום (ואני ביניהם) אבל היו רבים שכן. זה גם המצב היום עם "הבט".

יש אוהדים שלא רק המיקום בליגה חשוב להם ,אלא גם צורת ההתנהלות, ההוגנות ותדמית הקבוצה. זכותם.
הערצתי בעבר את קשטן, היום אני מתעב אותו, אבל עדיין שמח במיקומינו והסיכוי לאליפות. עם כמה שאני מתעב את טביב וקשטן, אני אמכור את נשמתי בשביל אליפות. לא כולם כמוני, ואני מעריך אותם על זה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 18:48 
its-sick כתב:
moshiko כתב:
אני לא זוכר תקופה בהפועל ת"א שקמה התנגדות כה עזה למאמן כאשר הקבוצה לא היתה שקועה במאבקי התחתית.

moshiko כתב:
its-sick כתב:

אני מספיק מבוגר כדי לזכור שהנהלת הפועל ת"א בראשותם של מוני הראל ושחר בן עמי החליטה לפטר את יצחק שום עם תחילת העונה. רק שעשרות אוהדים דאגו לארגן הפגנה בוולסון ולגונן בגופם על המאמן הדגול. ההנהלה התקפלה. רק כעבור מספר מחזורים ו כאשר האוהדים פסקו להתלהב משום יצחק , פיטרו אותו.
פסקו להתלהב? רבים דרשו את פיטוריו, ואוהדים מהפורום הזה שלחו מכתב להנהלה בדרישות לפטרו.
היינו אז במקום השני בליגה במרחק נגיעה מגאידמק. כלומר, היתה התנגדות רבה למאמן כשאנו לא בתחתית.
אכן, היו אוהדים רבים שלא רצו בפיטורי שום (ואני ביניהם) אבל היו רבים שכן. זה גם המצב היום עם "הבט".

יש אוהדים שלא רק המיקום בליגה חשוב להם ,אלא גם צורת ההתנהלות, ההוגנות ותדמית הקבוצה. זכותם.
הערצתי בעבר את קשטן, היום אני מתעב אותו, אבל עדיין שמח במיקומינו והסיכוי לאליפות. עם כמה שאני מתעב את טביב וקשטן, אני אמכור את נשמתי בשביל אליפות. לא כולם כמוני, ואני מעריך אותם על זה.

דעתי שאוהדי כדורגל לא צריכים להתערב במינוי או פיטוריו של מאמן. הזכרתי את שום יצחק כי זה היה מקרה בו האוהדים מנעו מהנהלת המועדון, פיטוריו של מאמן. ההנהלה ידעה דברים מסויימים על שום והחליטה לפטרו מחזור אחד אחרי תחילתה של העונה. מכוון שמוני הראל היה מאד קשוב לאוהדים, החליט לסגת. בסופו של דבר,פטרו אותו אחרי שגם האוהדים המגינים הבינו שהמאמן מזיק.
ההנהלה צריכה לנהל. האוהדים לעודד ולקטר. אסור שהנהלת מועדון תושפע מהאוהדים.

http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/471/599.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 19:07 
כל כך עצוב שיש לנו קבוצה כל כך צעירה (למעט מרכז ההגנה) והיא לא תוססת.
אלרואי, גורדנה, טוטו, דמארי, שיש, איגיבור, ידין, חוטבא ואדל זה תשעה שחקני הרכב (!!!!) שהכי מבוגר בהם הוא בן 25. (תוסיפו את
קנדה ועבאס גם שהם שחקני רוטציה שמשחקים גם)
תן לי מאמן צעיר שיהיה איתם באותו ראש והשמיים הם הגבול. הזקן הזה פשוט מבטל את כל העניין הזה, וחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: