תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 15:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקהל היום
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
Bill Lawrence כתב:
בלי ציניות ובלי צחוק.
אני לא מצליח להבין..אתם באמת חושבים ששריקות בוז זה יכול לעורר את השחקנים באיזשהו מובן?
צאו מהסרט המעפן הזה.
במקום להוציא עצבים מטומטמים בשריקות בוז, תוציאו עצבים בשירת "הפועל עולה" בסוף המשחק או "הגיע הזמן, אומרת אימי" במיוחד עכשיו!!!
כשקבוצה רואה שהקהל שלה מאחוריה בכל מצב זה נותן פה אלף יותר ביטחון.
זה באמת עד כדי כך קשה להבין???? הגיון בריא, שום דבר מעבר.

באמת? אתה רוצה לדעת מה אני באמת חושב?
הקהל הוא תפאורה אחת גדולה. השחקנים הם אלו שעושים את ההבדל.
יש כאלו שקללות מעירות אותם, יש כאלו שהפוך. כמו שרשמתי.

בגדול? אני חושב שרוב האוהדים בכלל לא חושבים על זה באותו הרגע.
לא בעידוד ולא בקללות. זה משהו שקורה תוך כדי משחק, תלוי במקום שאתה יושב, במה שאתה מרגיש באותו רגע.
זה לא מחושב כמו שאתם עושים מזה.
אוהד בא למשחק, מתעצבן, מקלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 22:34 
כל חצי מצב יש את המזדיין התורן אם ה"הנה הגול הנה הגול" ,קהל כזה מגעיל לא ראיתי כל שנותיי בשער 7

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
Bill Lawrence כתב:
בלי ציניות ובלי צחוק.
אני לא מצליח להבין..אתם באמת חושבים ששריקות בוז זה יכול לעורר את השחקנים באיזשהו מובן?
צאו מהסרט המעפן הזה.
במקום להוציא עצבים מטומטמים בשריקות בוז, תוציאו עצבים בשירת "הפועל עולה" בסוף המשחק או "הגיע הזמן, אומרת אימי" במיוחד עכשיו!!!
כשקבוצה רואה שהקהל שלה מאחוריה בכל מצב זה נותן פה אלף יותר ביטחון.
זה באמת עד כדי כך קשה להבין???? הגיון בריא, שום דבר מעבר.

באמת? אתה רוצה לדעת מה אני באמת חושב?
הקהל הוא תפאורה אחת גדולה. השחקנים הם אלו שעושים את ההבדל.
יש כאלו שקללות מעירות אותם, יש כאלו שהפוך. כמו שרשמתי.

בגדול? אני חושב שרוב האוהדים בכלל לא חושבים על זה באותו הרגע.
לא בעידוד ולא בקללות. זה משהו שקורה תוך כדי משחק, תלוי במקום שאתה יושב, במה שאתה מרגיש באותו רגע.
זה לא מחושב כמו שאתם עושים מזה.
אוהד בא למשחק, מתעצבן, מקלל.

זה לא עניין חד פעמי..זה קורה כל הזמן בזמן האחרון.
אם זה היה חד פעמי, אפשר עוד איכשהו להבין את זה..אבל זה פעם אחר פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 00:43 
אני לא זוכר "אוהדים" כאלה בכזו כמות לפני שנתיים בערך. והייתי רוצה להגיד שמדובר רק באוהדים שהיו היום במשחק, אבל זה פשוט לא נכון. גם במשחק באשדוד היו לא מעט שהעיסוק העיקרי שלהם במשחק היה לקלל את השחקנים. ובסוף עוד היו את אלה שהלכו לחלון של חדר ההלבשה לקלל עוד קצת את השחקנים.
ואני פשוט לא מבין, מי מתחיל לשיר לטועמה?! ומי מצטרף?! ולמה דווקא טועמה?! (ואני דווקא מאוד מחבב את סלים, פשוט לא זוכר מתי הוא נהיה ה"יניב קטן" שלנו. ולא מבין למה אנחנו צריכים "יניב קטן")
מאיפה זה הגיע פתאום?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 01:02 
סמל אישי של המשתמש
ההתנהגות היום ממש הזכירה לי את ההתנהגות של הכורדים האהבלים בעונה שגוטמן אימן אותם.
ככה זה כנראה ששער 5 לא נמצא, ושער 7 בקושי נשמע.
נשארים עם המפונקים של שער 2 שלא מוציאים הגה חוץ מ"לשבת!!!!" והטרמפיסטים של שער 8 שבאים לכדורגל כדי לקלל.
באמת התביישתי היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 01:09 
סמל אישי של המשתמש
נניח ואני מקבל את ההכללה לגבי שער 2,
עדיף היום ובהרבה מקרים אחרים שאנשים ישמרו על הזכות השתיקה מאשר לשמוע את הזבל שיוצא להם מהפה.
קהל דוחה ברמות יש לנו העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 01:25 
סמל אישי של המשתמש
גם אני יושב בשער 2 וברור שאני עושה כאן הכללה.
אבל בבלומפילד עם המפגנים של שער 5 יש אוירה אחרת. אוירה שלעיתים גורמת גם לשער 2 לעודד.
מה שראיתי היום זה היה פשוט גועלי. אני תמיד גאה בזה שיש לנו את הקהל הטוב בארץ.
היום ראיתי מכביסטים מגעילים שלבושים באדום - מקללים כל המשחק, מסתלבטים וצוחקים על השחקנים, ומכניסים המון לחץ למערכת.
ממש כמו המסריחים בצד השני של העיר.
גועל נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 01:48 
אנחנו מקום ראשון, שבוע לפני דרבי, לא מציגים את היכולת הכי טובה שיש אבל זה כולה תיקו. שיתביישו לעצמם האנשים שקוראים לעצמם אוהדים הפועל ושורקים בוז לקבוצה שנמצאת במקום הראשון. במקום שבוע לפני דרבי לעודד את הקבוצה ולדחוף אותה, שורקים לה בוז.
את קשטן אני לא אוהב, ממש לא, אבל זה מה שיש ועם זה צריך לחיות. לפעמים הפועל מציגה גם יכולת כזאת.

על "בניצחון, בכשלון" שמעתם פעם אוהדי הצלחות? אפסים. מהיום שאני בכדורגל הקהל שלנו מעודד את השחקנים גם במשחקים גרועים של הקבוצה. הגיע טביב, והנה זה בדרך ההפוכה. אם כבר אפשר להאשים את טביב ולמחות מולו שיוצר בלי סוף מצבי לחץ על הקבוצה, אבל לתת לשחקנים בראש? אתם סמרטוטי רצפה, אני מתבייש לחלוק אתכם יציע.

בניצחון בכשלון, הפועל זה השגעון!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 05:27 
סמל אישי של המשתמש
הגדולה של הקהל שלנו הייתה שעודדנו את הקבוצה, כל שחקן אישית ואת כל הקבוצה ביחד בכל רגע במשחק, קהל שמתרכז בלעודד ולדחוף את קבוצתו קדימה,לא בלקלל את הקבוצה השנייה ובטח שלא את הקבוצה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 05:28 
סמל אישי של המשתמש
LeeorJuve כתב:
אנחנו מקום ראשון, שבוע לפני דרבי, לא מציגים את היכולת הכי טובה שיש אבל זה כולה תיקו. שיתביישו לעצמם האנשים שקוראים לעצמם אוהדים הפועל ושורקים בוז לקבוצה שנמצאת במקום הראשון. במקום שבוע לפני דרבי לעודד את הקבוצה ולדחוף אותה, שורקים לה בוז.
את קשטן אני לא אוהב, ממש לא, אבל זה מה שיש ועם זה צריך לחיות. לפעמים הפועל מציגה גם יכולת כזאת.

על "בניצחון, בכשלון" שמעתם פעם אוהדי הצלחות? אפסים. מהיום שאני בכדורגל הקהל שלנו מעודד את השחקנים גם במשחקים גרועים של הקבוצה. הגיע טביב, והנה זה בדרך ההפוכה. אם כבר אפשר להאשים את טביב ולמחות מולו שיוצר בלי סוף מצבי לחץ על הקבוצה, אבל לתת לשחקנים בראש? אתם סמרטוטי רצפה, אני מתבייש לחלוק אתכם יציע.

בניצחון בכשלון, הפועל זה השגעון!

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 06:15 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין על מה כולם מתפלאים.
ככה נראים פני הדברים כששער 5 לא נמצא.

ולפני שיקפצו עלי עם הטענות הנהדרות של "הפועל הייתה קיימת לפני שער 5", "אתה חושב שיש לך מונופול על אוהדי הפועל!", ואפילו "שער 5 של היום זה לא מה שהיה פעם". נכון, אתם צודקים.
ועדיין, כנראה שבשביל שיהיה עידוד סביר הקהל שלנו צריך את המבוגר האחראי שיבוא, ישיר, יעודד, גם כשלא מצליחים, יארגן את התפאורה,
ואולי יצעק שואה, לפעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 08:39 
נכון, היה צריך את שער 5, כדי ש200 איש ישירו 90 דקות בלי קשר למשחק, ימחאו כפיים לשחקנים ולמאמן כאילו לא קרה כלום, וישירו הדרבי הוא מעל הכל.
לא שלקלל נון סטופ זה טוב. אפשר גם באמצע, לשיר כשצריך, להביע רדשות ורחשות לב בהתאם למה שמתרחש על כר הדשא ולהבהיר לשחקנים ולמאמן את חוסר שביעות רצוננו, בדיוק כפי שמביעים אותה במחיאות כפיים למהלך טוב של שחקן או אחרי משחקים למאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 08:48 
alachover כתב:
סמרטוטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הקהל היום
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 08:51 
אולי תפסיקו לחנך אותנו?
כן לשיר שואה, לא לשיר שואה.
כן לקלל את טביב, כן למחאות.
יאללה חפרתם!
באים אנשים, רואים תצוגת נפל משחקנים אדישים ומאמן אפס וככה הם מוציאים את התסכול.
מי אתם שתחנכו אותם ואותי איך להתנהג?
בא להם לשרוק בוז, תפדל, אפשר לחשוב חיכו להם בוולפסון עם גרזנים.

כל בוז שנשרק אמש מגיע להם.

כל אחד פה נהיה לי האוהד המושלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 08:55 
JustZiv כתב:
אולי תפסיקו לחנך אותנו?
יאללה חפרתם!

אחי,
לצערי הרב, לכולם יש דיעות, הפורום האומלל והסמרטוטי הזה זה המקום של אנשים להביע דעתם.
אתה יודע מה מפריע לי? שאף אחד מהאוהדים באמת לא חיכה להם בוולפסון עם גרזנים. אלא רק צעק במגרש והוריד בטחון לפני הדרבי.
אם באמת היה אכפת שם למישהו, והיה לוקח את התיקו הזה קשה, היה הולך לוולפסון צועק ומקלל את השחקנים ומבהיר להם בדיוק מה הוא רוצה לראות ביום ראשון.
אבל ירד גשם והיה קצת קר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 08:58 
אז הבעיה של הפועל היא שהשחקנים לא מתאמצים? באמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 08:58 
סמל אישי של המשתמש
אה, סליחה, לא ידעתי שרמת האיכפתיות נמדדת בהליכה למגרש אימונים בבוקר יום עבודה של אנשים.
אם אתה לא 100% מהזמן מתעסק בהפועל בחיים, אז כנראה שלא איכפת לך מספיק, ואין לך זכות לקלל/לעודד במגרש.

דיי עם זה. חלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

זה מתחיל בחוסר יכולת שלהם,
ממשיך בחוסר יכולת של הליגה אשפה שלנו,
ונגמר בזחיחות מדהימה שגורמת להם לשכוח שהם בסה"כ קבוצה בינונית שנהנת מקצת מזל.
אם הם לא יאכלו את הדשא 90 דקות, כמו בהולנד(שם יש סקווואטים וזה) למשל, אז הם לא יקחו אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 09:01 
האדס כתב:
אה, סליחה, לא ידעתי שרמת האיכפתיות נמדדת בהליכה למגרש אימונים בבוקר יום עבודה של אנשים.
אם אתה לא 100% מהזמן מתעסק בהפועל בחיים, אז כנראה שלא איכפת לך מספיק, ואין לך זכות לקלל/לעודד במגרש.

דיי עם זה. חלאס.

עם מה די?
אתמול אחרי המשחק, כל שורקי הבוז מיהרו ללכת לעבודה? למה לא חיכו לשחקנים ביציאה בחדרי ההלבשה?
יש לי תחושה שהתכוונת לכתוב משהו ויצא לך משהו אחר, תעבוד על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 09:02 
האדס כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

זה מתחיל בחוסר יכולת שלהם,
ממשיך בחוסר יכולת של הליגה אשפה שלנו,
ונגמר בזחיחות מדהימה שגורמת להם לשכוח שהם בסה"כ קבוצה בינונית שנהנת מקצת מזל.
אם הם לא יאכלו את הדשא 90 דקות, כמו בהולנד(שם יש סקווואטים וזה) למשל, אז הם לא יקחו אליפות.

זה לא מתחיל בחוסר יכולת שלהם. זה מתחיל מההוא שפתחת עליו אשכול זועם. מתחיל ונגמר (וזה לא שאין בעיה ביכולת, אבל זה מה יש כרגע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
idan כתב:
האדס כתב:

דיי עם זה. חלאס.

עם מה די?
אתמול אחרי המשחק, כל שורקי הבוז מיהרו ללכת לעבודה? למה לא חיכו לשחקנים ביציאה בחדרי ההלבשה?

אני אעבוד על זה, ואתה על הבנת הנקרא. אז אני אנסה להסביר לך שוב.
אתה כתבת שמי שלא הולך יום למחרת(או אם תרצה באותו ערב, כמו בהודעה שלך עכשיו) להביע את דעתו על השחקנים, אין לו את הזכות להביע אותה.
הוא לא מספיק "רציני". אז תן לי לספר לך משהו, שאני מניח שאתה יודע, כי עד כמה שאני זוכר אתה לא ילד בן 18.
אנשים עובדים. לאנשים יש חיים.
ולא, הם לא ישארו שעה אחרי המשחק כדי לקלל שחקנים שיעברו מולם לכיוון האוטבוס במשך 4 שניות, שרובם עם אייפודים.
ולא, הם לא יקחו יום חופש מהעבודה וילכו לקלל את השחקנים בוופלסון, באיזשהי שעה לא ידועה באמצע היום שלהם.

הם אוהדים בדיוק כמוך וכמוני, לחלקם יש מנוי לחלקם לא. והמקום שלהם להביע את דעתם הוא פעם בשבוע(שבועיים אם נתחשב בעיקר במשחקי הבית).
וזה בסדר גמור.

נכון לקלל? לא נכון? זה כבר וויכוח אחר.
אבל דיי להטיף למי מותר ולמי אסור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 09:17 
האדס כתב:
idan כתב:
האדס כתב:

דיי עם זה. חלאס.

עם מה די?

אתה כתבת שמי שלא הולך יום למחרת(או אם תרצה באותו ערב, כמו בהודעה שלך עכשיו) להביע את דעתו על השחקנים, אין לו את הזכות להביע אותה.
הוא לא מספיק "רציני". אז תן לי לספר לך משהו, שאני מניח שאתה יודע, כי עד כמה שאני זוכר אתה לא ילד בן 18.
ולא, הם לא ישארו שעה אחרי המשחק כדי לקלל שחקנים שיעברו מולם לכיוון האוטבוס במשך 4 שניות, שרובם עם אייפודים.
ולא, הם לא יקחו יום חופש מהעבודה וילכו לקלל את השחקנים בוופלסון, באיזשהי שעה לא ידועה באמצע היום שלהם.

הם אוהדים בדיוק כמוך וכמוני, לחלקם יש מנוי לחלקם לא. והמקום שלהם להביע את דעתם הוא פעם בשבוע(שבועיים אם נתחשב בעיקר במשחקי הבית).
וזה בסדר גמור.

אני לא אמרתי שזה לא זכותם. אנחנו לא בדיקטטורה.
אבל זה חזירות, וזה מעצבן, וזכותי המלאה להטיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 09:22 
אין ספק שהאוהדים שנאצים לבוא למגרש מסריח כמו רמת גן, לשלם על כרטיס (או שילמו הרבה על מנוי), ובאים בכוונות הכי טובות בעולם ואז נתקלים בתצוגה אפטית ואיטית ושורקים בוז כהבאת מחאה על הצורה החרפתית שהאנשים האמידים האלה שכל דקה וחצי אחד מהם כבר חתם בברסה והמאמן הזה שכבר מזמן שכח שכדורגל הוא בשביל האוהדים ולא בשבילו.
אם היינו במצב של ירידת ליגה הייתה אומר וואלה צודק, לא צריך לשרוק בוז כי הם באמת לא יכולים יותר מזה (ע"ע עונת שייע שבה עד אמצע עונה הקהל כמעט הרג כמה שחקנים/מאמנים אז לא להתייפייף פה). למען ההגינות אני לא חושב שזה מוסיף אבל אני חושב שזאת מחאה לגיטימית ובתור איש מקצוע אם הייתי עושה עבודה רעה ולא מעירים לי עליה אז כנראה שלא הייתי מתאמץ הרבה כדי לשפר את זה.

בכל מקרה, הקהל שלנו לא היה ולא שונה מקהלים אחרים בארץ (חוץ מביטר).
ותזכרו שאם הקהל לפעמים לא מתקומם אז דברים עלולים להמשך יותר ממה שצריכים. אז מה, אנחנו מקום ראשון בחוואה וצריך לנשק להם את הרגליים? כמו שאמר שימי ריגר, שיתחילו לעבוד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
idan כתב:
האדס כתב:
idan כתב:
האדס כתב:

דיי עם זה. חלאס.

עם מה די?

וזה בסדר גמור.

אני לא אמרתי שזה לא זכותם. אנחנו לא בדיקטטורה.
אבל זה חזירות, וזה מעצבן, וזכותי המלאה להטיף.

אוקיי. הבנתי אותך.

יום טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 09:30 
אני מנוי ל 7 לא מעט שנים, ישבתי אתמול עם מנויי שער 2
זאת היתה חוויה מזעזעת
הסתכלתי על השעון, אחרי 4 דקות(!) אנשים התחילו לקלל את כל מה שזז - איזה תסכול בדיוק נצבר אצלם לגבי רמת המשחק אחרי 4 דקות??
גל שיש ספג קללות על כל טעות שעשה וכך גם כמעט כל שחקן של הקבוצה
על כל סוג של עידוד בכלל אין מה לדבר

עדיף לראות בטלויזיה, שם לפחות רק השדר והפרשן מעצבנים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
פשוט גועל נפש. עד היום , חשבתי שאנחנו שונים משאר הקהלים בארץ. וגם שזה כן קורה, אמרתי מילא, אוהדי צלחות, הם חדשים, הם ילמדו. אבל כשאני אנשים שאוהדים את הפועל מספר לא קטן של שנים, תומכים בקללות ושריקות לשחקנים, זה יותר גרוע מהכתובות על הקיר לדעתי.

יש לי שאלה, איפה הייתם עד היום? מה קרה שזה פתאום בסדר לעשות את הדבר המגעיל הזה?

שיחקנו בסדר גמור. אפילו יותר טוב מסכנין. מה ההבדל? הגול. גול אחד מנבדל כולם פה סותמים את הפה. אז מה ההבדל? ...חבורה של כפויי טובה. לא שמעתי פעם אחת בחיי ששחקן אמר שקללות ושריקות מדרבנות אותו. אתם יודעים איך יגמר? כמו במכבי, ששחקנים יעשו זין לקהל שלהם ובצדק.

היחסים בין הקהל והקבוצה הם יחסי גומלין. אף אחד לא עובד בשבילכם, וזה שקניתם מנוי או באתם למשחק לא נותן לכם את הזכות להשפיל להתנהג כך לשחקנים. ביקורת זה דבר מבורך, אך יש דרך לכל דבר. ואני מצטער, אינני מקבל את זה שהם "מוציאים עצבים" . אנחנו יותר טובים מזה.

אגב, איך זה שבכדורסל התופעה לא קיימת? ליגה לאומית הרי, איזה עצבים. עובדה אנשים שיותר אכפת להם מבינים עד כמה זה מטומטם ומגעיל.

שמעתי פעם משפט שיוחס לאוהדי הפועל, שהדרך איננה מוקדשת למטרה, אלא שהדרך היא המטרה . זה עשה אותי אולי הכי גאה. שאנחנו כן שונים, כן מיוחדים. אם יבואו השגים על הכיפאק, אם לא, נסתדר ונעבוד על זה. ואין דבר שאני רוצה יותר מאליפות . אך האמת היא, שזה מה שחשוב להרבה מהקהל שלנו. רק הישגים, רק הטופ של הטופ מגיע לנו. זה בכלל לא משנה שאנחנו משחקים זבל מתחילת העונה(ראשון ופ"ת זה לא מדד). העיקר לנצח. ושהשחקנים ידעו שאם הם במקרה מפשלים הם מתים. חייבים להיות מושלמים, אחרת הם סמרטוטים, ולא ראויים.

או במילים אחרות = מכביזם. מזל שיש רוב שפוי בקהל (נראה לי) שמצליח להשתיק אותכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
כשיצאתי מהמשחק אמרתי: איזה קהל מגעיל. מתאים להנהלה מגעילה ששוכרת מאמן מגעיל שיוצר קבוצה מכוערת.
אני יכול להבין את שריקות הבוז בסיום המשחק, אבל היו שם מאסות של מקללים מתחילת המשחק ועד סופו, כולל קללות לטוטו תמוז על כך שעצר את ההתקפה בדקות האחרונות כששחקן של רמה"ש נפצע. פשוט קהל מגעיל, אין מילה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
אולי תפסיקו לחנך אותנו?
יאללה חפרתם!

זה ממש מ*ביסטי מצדך.
קניית הכרטיס/מנוי הרי מעניקה לך את הזכות למחות ולצעוק בוז לא ככה?
אז זהו שלא.
היחודיות של הקהל שלנו לאורך השנים הייתה שתמיד עומדים מאחורי הקבוצה. אנחנו הרי לא צרכנים של מוצר שקנינו - אנחנו מאוהבים בהפועל.
מי שמאוהב לא שורק בוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 11:38 
mr.durden כתב:
JustZiv כתב:
.
מי שמאוהב לא שורק בוז.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הקהל היום
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 11:46 
idan כתב:
JustZiv כתב:
אולי תפסיקו לחנך אותנו?
יאללה חפרתם!

אחי,
לצערי הרב, לכולם יש דיעות, הפורום האומלל והסמרטוטי הזה זה המקום של אנשים להביע דעתם.
אתה יודע מה מפריע לי? שאף אחד מהאוהדים באמת לא חיכה להם בוולפסון עם גרזנים. אלא רק צעק במגרש והוריד בטחון לפני הדרבי.
אם באמת היה אכפת שם למישהו, והיה לוקח את התיקו הזה קשה, היה הולך לוולפסון צועק ומקלל את השחקנים ומבהיר להם בדיוק מה הוא רוצה לראות ביום ראשון.
אבל ירד גשם והיה קצת קר.

הרי אם הייתי מחכה להם בוולפסון מיד מישהו היה פותח אשכול על אוהד אפס שהעז לצעוק עליהם בפנים. מה זה חשוב מתי צעקתי? יש פה אנשים שמקדשים את זה שלא משנה מה, השחקנים קדושים וחפים מביקורת. כאילו שהם לא שכירי חרב מזדיינים.
עדיף ש-3000 איש ישרקו בוז מאשר אוהד הזוי אחד בוולפסון.
מותר ורצוי וצריך לעודד 90 דקות, אבל כשצריך להביע חוסר שביעות מהשחקנים, אז גם לזה יש מקום.
כמו שאמר פה מישהו. כמו שמוחאים כפיים על מהלך טוב, ככה שורקים בוז על יכולת ירודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: