תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 20:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 879 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האם יש התקדמות במגעים לשחרור יהונתן פולארד?
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
romario כתב:
אין ייאוש בעולם כלל.
כמו שאני לא אכתוב את השם המפורש בפורום של חב"ד, נראה לי שראוי שלא תכתוב דברים כאלו בפורום של הפועל.

למה לא ?
הוא דווקא צודק .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פולארד ישוחרר? - דריכות בעולם היהודי נוכח הדיווחים האחרונים
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
red in blood כתב:
כותרת מעניינת.
מוזר שאני, בתור יהודי, לא מרגיש את הדריכות הזאת.

אז אנא ממך עשה חשבון נפש כיצד זה קורה.

עשיתי.
עדיין אני לא מבין למה אני אמור להרגיש דריכות בגלל שיחרור אפשרי של אדם שמיוזמתו מכר מידע סודי של ארה"ב למספר מדינות ועסקים.

אם אני מרגיש משהו בנושא, זה אולי חשש. אולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: האם יש התקדמות במגעים לשחרור יהונתן פולארד?
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
שוהם יפת כתב:
אמיר כתב:
romario כתב:
אין ייאוש בעולם כלל.
כמו שאני לא אכתוב את השם המפורש בפורום של חב"ד, נראה לי שראוי שלא תכתוב דברים כאלו בפורום של הפועל.

למה לא ?
הוא דווקא צודק .

פושטק.
מילים כאלו תגיד בבית שלך, לא כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 17:49 
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
red in blood כתב:
כותרת מעניינת.

לא נראה לך שזה קצת חוצפה מצדך להגיד לו מה אמור לגרום לו לדריכות ומה לא?

חוצפה?!?
ממש לא.

אח שלנו נמק בכלא כבר 26 שנים לאחר שפעל למעננו בשליחות מדינת ישראל.
אך טבעי שלמשמע דיווחים על שחרור אפשרי שלו, אוטומטית תיווצר דריכות אצל כל יהודי.

שמע קומוניסים
אני מרגיש איך לאט לאט אתה שובר אותי
החום היהודוני הדביק והמקרצץ שלך מצליח לגרום אפילו לתומך-שחרור-פולארד כמוני להתחיל לרצות שמשהו יתחרבש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 17:53 
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
red in blood כתב:
כותרת מעניינת.

לא נראה לך שזה קצת חוצפה מצדך להגיד לו מה אמור לגרום לו לדריכות ומה לא?

חוצפה?!?
ממש לא.

אח שלנו נמק בכלא כבר 26 שנים לאחר שפעל למעננו בשליחות מדינת ישראל.
אך טבעי שלמשמע דיווחים על שחרור אפשרי שלו, אוטומטית תיווצר דריכות אצל כל יהודי.

שמע קומוניסים
אני מרגיש איך לאט לאט אתה שובר אותי
החום היהודוני הדביק והמקרצץ שלך מצליח לגרום אפילו לתומך-שחרור-פולארד כמוני להתחיל לרצות שמשהו יתחרבש

עצוב שאני או צורת ההתבטאות שלי ש"לא באה לך בטוב" גורמת לך אפילו לחשוב בכיוון הזה. נסה רגע להיכנס לדמותו של יהונתן שסובל כל כך הרבה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 18:45 
סמל אישי של המשתמש
יש מצב שקומוניסים זה יוזר כפול של עוזי וייל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 08:01 
סמל אישי של המשתמש
לא חבל על אשכול?
אז מה אם קומוניסים לא פה ...
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: היום מלאו 26 שנים ליום בו נכנס פולארד לכלא האמריקני :(
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 10:40 
ב-21 בנובמבר 1985 פשטו סוכני FBI על ביתו ועצרו אותו, ב-21 בנובמבר 2011 הוא עדיין בכלא האמריקני. המרגל הישראלי ג'ונתן פולארד מציין היום (ב') 26 שנה בכלא, והממשל ממשיך לסרב לשחררו. רעייתו אסתר פולארד, שעדיין מחכה ליום בו ייצא לחופשי, עדכנה על מצבו הרפואי הקשה ואמרה בכאב: "הוא נגמר לי מול העיניים. אני חוששת שהוא לא ישרוד שנה נוספת".

בשנה האחרונה פנו אישים וארגונים מארצות-הברית ומרחבי העולם לנשיא האמריקני, ברק אובמה, בבקשה לקצוב את עונשו של פולארד ולשחררו מהכלא, אך גם הוא - כמו קודמיו - לא השתכנע. במקביל, נמשכה גם ההידרדרות במצבו הרפואי של פולארד. בשנה שחלפה הוא אושפז ארבע פעמים בבית חולים ואף נזקק לניתוחי חירום.
אמש, במהלך שיחת ועידה טלפונית עם פעילים למען שחרורו, הרחיבה אשתו אסתר על מצבו. "לאחרונה ג'ונתן נעשה חלש מדי אפילו בשביל לשבת בביקור בן שעה. אני מרגישה שהוא פשוט נגמר לי מול העיניים", אמרה בבכי. "הוא אפילו לא מספיק חזק כדי להגיע לטלפון ולנצל את הדקות המעטות שיש לו לקשר עם העולם שבחוץ. יש לו סיבוכים נוראיים בכליות שגורמים לו כאבי תופת, והוא מאבד לעתים את ההכרה".

"איש לא מבטיח שהוא ייצא בחיים מהניתוח הבא"
"אחרי 26 שנה כל המערכות שלו חלשות", המשיכה אסתר פולארד. "הניתוח הבא הוא רק עניין של זמן, ואף אחד לא יכול להבטיח לנו שגם הפעם הוא ייצא ממנו. אני חוששת שהוא לא יהיה מסוגל לשרוד כך שנה נוספת".

כמה מהפעילים למען שחרור פולארד בארצות-הברית שוחחו בימים האחרונים עם בכירים אמריקנים, שחלקם התנגדו בעבר לשחרורו ולאחרונה שינו את דעתם. אחד מהם אמר לפעילים: "אני מרגיש חובה לפעול. כאמריקני ברור לי שארגיש נורא אם האיש הזה ימות בכלא".

בארה"ב, בישראל, בצרפת ובמדינות נוספות יציינו את יום השנה למאסרו של פולארד בקמפיין טלפוני לבית הלבן. מודעות שהופצו באינטרנט קראו לציבור להתקשר ולהעביר מסר לנשיא אובמה: "אנא, שחרר את ג'ונתן פולארד עכשיו!". בנוסף, פנו עשרות משפחות שכולות לשגריר ארצות-הברית בישראל, דן שפירו, בבקשה להיפגש עימו בדחיפות בעניינו של פולארד.

חבריי האדומים, אנא קחו חלק בקמפיין הטלפונים למען יהונתן.
היום כולנו מתקשרים לבית הלבן החל מהשעה 16:00 (שעון ישראל) על מנת לדרוש את שחרורו.

פתחנו קו לבית הלבן בעלות שיחה מקומית: 072-2156215

ושבו בנים לגבולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
היום רונן ברגמן דיבר על זה בתוכנית הבוקר עם גיא מרוז ואורלי וילנאי.
הטענה המרכזית היא שפולארד הוא מרגל מטעם עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 10:47 
el dudernio כתב:

לא מכיר טענה כזו, בפרט לאור העבודה שמדינת ישראל הכירה בו באופן רשמי ובכתב כמי שפעל מטעמה.
<script src='http://img827.imageshack.us/shareable/?i=28499427.gif&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>תמונה</noscript>

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
הוא העוסק, אבל הוא הציע את עצמו למוסד שסירב להעסיק אותו.
אחרי זה הוא הציע את עצמו לעוד רשתות ריגול רבות (חלקן רשתות ביון עויונות לישראל) וגם הן סירבו להעסיק אותו.
גוף ביון ממשלתי שהקים פרס במטרה להתחרות עם המוסד העסיק אותו בסופו של דבר.
השגרירות הישראלית וכו' לא ידעו עליו דבר, והוא מספר שם כמה שטויות מעוררות גיחוך שפולארד עשה כתור "מרגל",
כולל דברים שהוא עושה ואומר מהכלא, שפגעו ישירות בסיכוי שיחרורו. אני מאמין שבהמשך היום התוכנית תעלה לאינטרנט
ותוכל לשמוע כי אני הקשבתי ברבע אוזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 11:01 
העובדות בפרשת פולארד - בקצרה
כשהיה בן 25, התקבל לעבודה במודיעין של הצי, שם זכה לסיווג בטחוני גבוה ועבד כמנתח חומרים מודיעינייים
בתשמ"א (1981) התחתן עם אן, יהודיה אמריקנית *יהונתן החל לשים לב כי מידע חיוני הנוגע לביטחון ישראל אינו מועבר אליה, למרות הסכם ברוח זו שנחתם בין שתי הממשלות
בתשמ"ג (1983)* במשך כמה חודשים ניסה להעביר את המידע בדרכים הלגיטימיות המקובלות*
התברר שהממונים עליו החליטו על דעת עצמם להטיל אמברגו מודיעיני על ישראל, במקביל לכך שמדינות ערב פיתחו נשק להשמדה המונית*
כשהזדמן לו לשמוע את הרצאתו של הטייס אל"מ אביאם סלע, ששהה בארה"ב מטעם הלשכה לקשרי מידע (לק"מ) של משרד הביטחון הישראלי, הוא החליט למסור דרכו את החומר לישראל*
יהונתן החל להעביר מידע על היכולות הכימיות והגרעיניות של מדינות ערב, וכן מידע על פיתוח טילים בליסטיים במדינות הללו*
זמן קצר לפני לכידתו הוא סיפק מידע שסייע לבצע את התקיפה על מפקדות אש"ף בתוניס* בתחילה הוא מסר את המסמכים מיוזמתו, אולם בהמשך הפך לסוכן רשמי של ישראל במסגרת הלק"מ שבראשה עמד רפי איתן, והעביר את המסמכים לפי בקשת ישראל * האישור להפעלת פולארד כסוכן, הגיע מהדרגים הפוליטיים והצבאיים הבכירים ביותר, ויהונתן קיבל תעודת זהות ותעודת סוכן ישראליות * במשך כשנה וחצי הועבר לישראל מידע בטחוני רב, שהציל אלפי יהודים * כששאל יהונתן מה לעשות אם ילכד, נאמר לו על ידי מפעיליו שאין לו ממה לחשוש, שהרי הוא סוכן ישראלי ומדינת ישראל תיקח את כל האחריות עליו* פולארד תודרך להזהיר את הישראלים שהפעילו אותו בארה"ב,ולאחר 24 שעות לברוח לשגרירות הישראלית ושמשם יועבר לארץ * לאחר שה- FBI החל לחשוד בפולארד ועצר אותו לחקירה, הוא הצליח למשוך את הזמן למשך שלושה ימים שבהם הזהיר את מפעיליו, שהספיקו לברוח לארץ* לאחר מכן פעל יהונתן כפי שתודרך, והתחמק עם אשתו אן, לשגרירות הישראלית* סוכני ה- FBI לא יכלו להיכנס לשגרירות וללוכדו, בגלל שהשגרירות נחשבת לטרטוריה ישראלית, והם נאלצו לארוב לו בחוץ* משהגיעו לשגרירות התקבל פולארד בברכת "ברוך הבא, הגעת הביתה", בגלל ההיכרות עם תרומתו החשובה לישראל והמחויבות אליו כסוכן ישראלי * אולם הפקודה מירושלים הורתה: 'גַרשו אותו מהשגרירות'* מיד כשהוצא הוא נלכד על ידי סוכני ה- FBI ומאותו יום, ח' בכסליו תשמ"ו, הוא לא ראה יום חופש * ראשי המערכת הפוליטית בישראל, ובראשם ראש הממשלה דאז שמעון פרס, התכחשו להפעלת פולארד, ושיקרו לאמריקאים כאילו הכל הוא פרי יוזמתו האישית של רפי איתן* כדי למנוע מבוכה משתי המדינות, לחצו על פולארד להסכים לעסקת טיעון* ראש הממשלה פרס הזדרז להחזיר לאמריקנים את המסמכים שפולארד העביר לישראל* העברת המסמכים, עם טביעת אצבעותיו של יהונתן עליהם, אפשרה בקלות את הרשעתו, בניגוד להבטחה האמריקנית שלא להשתמש במסמכים להפללת פולארד * בדו"ח ועדת אבא אבן (תשמ"ח-88) לבדיקת הפרשה, נמתחה ביקורת נוקבת על התנהגותו של פרס בפרשה* לאחר שנעשתה עסקת טיעון, ההערכות גרסו שפולארד יקבל 5-10 שנות מאסר * על עבירות כאלה מקבלים בד"כ בארה"ב כשנתיים עד ארבע שנות מאסר בלבד* אולם שר ההגנה דאז, קספר ויינברגר, הגיש תזכיר סודי שעיקרו לא פורסם עד היום, העוסק בנזק שגרם פולארד לארה"ב* ברגע האחרון חזרה בה ארה"ב מעסקת הטיעון ועל יהונתן נגזר מאסר עולם * בכל ההיסטוריה של ארה"ב, אין תקדים לעונש כה חמור, על העברת מידע למדינה ידידותית* למעשה, מעולם לא נערך לפולארד משפט רגיל הבודק מהו באמת הנזק שגרם לארה"ב* עורך דין ממוצא לבנוני שייצג את פולארד, ומומן כנראה בעקיפין על ידי ישראל, שכח משום מה להגיש בקשה לערעור בזמן, מה שסתם בפני יהונתן את האפיק המשפטי לחלוטין* כיום הוא יכול להשתחרר רק באמצעות קציבת עונשו ע"י נשיא ארה"ב, שככל הנראה תינתן רק כתוצאה מבקשה רשמית של ישראל* בתקשורת האמריקאית היו שמועות על כך שפולארד גרם בעקיפין לנזק ביכולותיה של ארה"ב בגוש הקומוניסטי* לפני מספר שנים התברר בוודאות כי מי שביצע את הפגיעה המיוחסת לפולארד, היו דווקא שני סוכנים בכירים אולדריץ' איימס (CIA)ורוברט הנסן (FBI)* לאחר מעצרם נערכה בדיקה בצבא האמריקאי, והתברר בוודאות שלפולארד לא היה שום קשר לפרשה זאת* התברר שהבוגד אולדריץ' איימס, ראש מחלקת מודיעין נגדי ב- CIA, הוא שהיה מופקד על הערכת נזקיו של פולארד * קספר ויינברגר היה אחד המתנגדים הבולטים לשחרורו של יהונתן, אולם הוא נפטר לפני כשלוש שנים* בראיון שנתן לפני מותו, הודה בטעותו לגבי פולארד, והמעיט בחשיבות הנזק שנגרם לארה"ב* גורמים אמריקניים בכירים, כמו יועצו של קלינטון ושגרירו בארץ, דניס רוס, וכן ראש ה- CIA לשעבר ג'ימס וולסי, הצהירו כי הגיע הזמן לשחרור פולארד* כבר בשנים הראשונות יהונתן ואן התגרשו* לאחר מספר שנים התחתן יהונתן בכלא עם אשתו היום, אסתר * מזה כ- 18 שנה אסתר פולארד מחכה לבעלה ומוסרת את נפשה למענו,אף שלא זכו מעולם לחיות כזוג נשוי נורמלי *הניסיון מלמד שכמעט כל מי שהיה קשור להפעלתו של פולארד, ושמילא אז תפקידים בכירים בממשל הישראלי, נמנע מלפעול למענו, אם לא ממש פעל נגדו* הדברים אמורים לגבי כל ראשי הממשלה מאז, כולל אהוד ברק, שהיה ראש אמ"ן בתקופת הפעלתו של פולארד, והכיר מקרוב את החומרים שמסר* למרות חתימת 112 ח"כים בקריאה לנשיא ארה"ב בוש לחון את פולארד, סירב אריאל שרון כראש ממשלה באופן עקבי להגיש את העצומה לנשיא האמריקני* גם אולמרט סירב לפעול הרבה בעניין, וכשביקר נשיא ארה"ב בארץ ביקש אולמרט מאלי ישי שלא יעביר מכתב הקורא לבוש לחון את פולארד * אלי ישי סירב לשמוע לו, והעביר שני מכתבים ברוח זו, כשאחד מהם הוא מהראשל"צ הרב עובדיה יוסף* מי שפולארד מחשיב אותו כרבו הוא הראשל"צ הרב מרדכי אליהו, שנסע לבקרו בכלאו כבר כעשר פעמים* הרב מרדכי אליהו קרא להמשך מאסרו של יהונתן "מכירת יוסף של דורנו" * ראש הממשלה שעשה משהו למען פולארד הוא בנימין נתניהו שקיבל בהסכמי וואי את הבטחתו של הנשיא קלינטון לשחרור פולארד, אולם קלינטון דחה את קיום הבטחתו * לפני כשלש שנים הבטיח נתניהו שאם יבחר שוב לראש ממשלה, יפעל לשחרור פולארד* אולם בקדנציה הנוכחית עדיין לא נראתה שום פעולה מצידו בעניין* מכיוון שבתחילה פולארד לא זכה להכרה מצד ישראל, התייחסו אליו כאסיר פלילי * הוא סבל התעללויות קשות, כולל החזקה בעירום, בבידוד, ללא משקפיים, במתקן לחולי נפש תוך שהוא מקבל מכות חשמל לשם אזהרה* לאחר מכן היה יהונתן במשך שבע שנים בכלא MARION בבידוד מוחלט שלש קומות מתחת לאדמה, עבר עינויים ולא ראה אור יום * יהונתן סיפר שלפני כחמש עשרה שנים, ביקר אותו בכלאו נציג מוסד שהציע לו להתאבד, ובכך לסיים את הפרשה המביכה* רק בחורף תשנ"ו הכירה מדינת ישראל באופן רשמי בפולארד והעניקה לו אזרחות ישראלית* כדי להכיר בפולארד כסוכן ישראלי נדרשה עתירה לבג"ץ, שהובילה למתן ההכרה הזו בט"ו באייר תשנ"ח *כך נאמר בהכרה: "יונתן פולארד היה סוכן ישראלי, שטופל על ידי בעלי תפקידים בכירים ברשות ישראלית מוסמכת [ל.ק.מ. – הלשכה לקשרי מדע]. לאור עובדה זו מכירה מדינת ישראל במחויבותה כלפיו, ומוכנה לשאת באחריות המלאה הנובעת מכך." * יחד עם זאת, המסמך המכיר בו כסוכן ישראלי לא הועבר מעולם לארה"ב, ולכן הוא נחשב שם כאסיר פלילי* עד היום זכה פולארד רק פעמיים לביקור של שגריר ישראל בארה"ב* פרופ' אמנון רובינשטיין,ממיסדי מר"ץ:" המשך שהייתו בבית סוהר של יהונתן פולארד זה בבחינת התעללות, זה לא עולה בקנה אחד עם עונשים אחרים שהוטלו על אנשים שהורשעו בריגול חמור נגד ארה"ב.. *בעבר עמדו בראשות השדולה למענו גם אישים מהשמאל, כמו חה"כ אופיר פינס (פז) מהעבודה, זאת למרות העמדות הימניות והדתיות שיהונתן מפיץ ללא מורא* הגוף העיקרי שפועל למען שחרור פולארד הוא "הוועד להשבת יהונתן פולארד הביתה" * בעשרה בטבת האחרון ארגנה ישיבת כפר חסידים עצרת מחאה מול הקונסוליה האמריקנית בירושלים, כשתלמידי הישיבה יצאו מכפר חסידים בלילה ושהו במקום כל היום* בעצרת נכח גם הרב יעקב שפירא, ראש ישיבת 'מרכז הרב', שסיפר על הביקור אצל פולארד בכלאו, ממנו חזר רק מספר ימים קודם לכן* בביקור שרו הרב שפירא ומלוויו שירי חיזוק יחד עם פולארד * בעבר הרחוק הועלתה בתיאטרון הקאמרי הצגה על פרשת פולארד, ובעבר הקרוב העלה תיאטרון אספקלריא של חגי לובר הצגה בנושא *המדינה, אגב, סירבה להכיר בפולארד כאסיר ציון, ובית המשפט העליון נמנע מלכפות עליה לעשות זאת.ההכרה באדם כאסיר ציון מעניקה גם הטבות כספיות* אסתר פולארד אומרת כי למרות טענות המדינה, היא ובעלה אינם מקבלים כלל מימון מהמדינה* נכון לשבת פרשת 'שמות' הוא נמצא בכלא כבר 8,815 ימים(25 שנים)* מצבו הבריאותי של יהונתן הולך ומדרדר והוא סובל ממחלות רבות עד כדי סכנת חיים* יהונתן יושב כיום בכלא , BUTNER הרחק מהעם לו הקריב את חייו, והוא מתחזק מאוד ממכתבים שמגיעים אליו *

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
el dudernio כתב:

לא מכיר טענה כזו, בפרט לאור העבודה שמדינת ישראל הכירה בו באופן רשמי ובכתב כמי שפעל מטעמה.
<script src='http://img827.imageshack.us/shareable/?i=28499427.gif&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>תמונה </noscript>

"לארי לאב" זה שם של עורך דין ?!? נשמע יותר כמו שם של ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסם, חשבת אולי שכל אותם רה"מים יודעים דברים שאתה לא יודע?
למשל מהרבע שמיעה אני זוכר שברגמן אומר שפולארד מסרב להתנצל על הריגול, ועוד מאשים את האמריקאים בכך שהם אנטישמים שונאי ישראל.
למה שישחרורו אותו אם כך?

עכשיו אני מניח שאתה לא הגעת לנושא מתוקף היותך פעיל למען זכויות אזרח שמצא שפולארד מקופח באחזקתו בכלא אלא מישהו הביא אותך להיות
פעיל, יש סיכוי, ולו הקטן ביותר שאותו אדם הוא בעל אינטרסים בכל הנוגע לשיחרורו של פולארד, ולכן המידע שמועבר לא אינו שלם.

כאמור אינני יודע דבר על המקרה ולכן אני הודעתי הראשונה היתה לגבי אמירה של ברגמן אצל אורלי וגיא, כאשר יהיה הקטע אני אביא אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
הגויים קיימים רק כדי לשרת את עם ישראל.
האמריקאים צריכים להפנים שלפי חוקי העולם שקבע האל הרחום והחנון, כל מערכת המודיעין שלה וסודותיה צריכים לשרת את ההגנה על העם היהודי.
פולארד רק קיים את מצוות האל החכם והנפלא עם הזין הכי גדול בעולם, והאמריקאים צריכים לתת לו פרס על שהגשים את ייעודם לעזור לישראל.
בכלל, הם צריכים לגייס כמה שיותר יהודים, ושכל היהודים האלה יעברו הכשרה ע"י פולארד איך להעביר סודות לישראל.
אי אפשר להבין איך הם מתעקשים להעניש יהודי במקום ללקק לו את אצבעות הרגליים. הם לא יודעים שיש לו נשמת אלוקקה ממועל?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 12:31 
el dudernio כתב:
למשל מהרבע שמיעה אני זוכר שברגמן אומר שפולארד מסרב להתנצל על הריגול, ועוד מאשים את האמריקאים בכך שהם אנטישמים שונאי ישראל.
למה שישחרורו אותו אם כך?

עכשיו אני מניח שאתה לא הגעת לנושא מתוקף היותך פעיל למען זכויות אזרח שמצא שפולארד מקופח באחזקתו בכלא אלא מישהו הביא אותך להיות
פעיל, יש סיכוי, ולו הקטן ביותר שאותו אדם הוא בעל אינטרסים בכל הנוגע לשיחרורו של פולארד, ולכן המידע שמועבר לא אינו שלם.

כאמור אינני יודע דבר על המקרה ולכן אני הודעתי הראשונה היתה לגבי אמירה של ברגמן אצל אורלי וגיא, כאשר יהיה הקטע אני אביא אותו.

גם אני הבנתי שאי התנצלותו לא סייעה לו בלשון המעטה. ובכך אתה יכול לראות את גדולתו של יהונתן שאינו מוכן להתנצל על מעשה שבעיניו היה הכרחי כיהודי. להציל את עם ישראל. הוא חש שזה המעשה הנכון ולדעתי היום היה עושה בדיוק את אותו דבר. האם זה פוטר אותנו מלפעול למענו, (כאזרחים בכלל וכמדינה בפרט) - ההיפך הוא הנכון!! צריך רק להעריך את הגבורה שלו על כך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 12:44 
קומוניסים תפסיק להציג את זה שהוא ריגל לטובת ישראל כדאגה לעם היהודי , כי אתה אתה לא יודע את זה , והדעות בנושא חלוקות .
אני חושב שהוא לא עשה את זה בגלל שהוא אידיאולוג גדול , היה לו פשוט נוח להגיד את זה אחרי שהוא נתפס כדי לנסות וליצור לעצמו דעת קהל חיובית בישראל .
אני דווקא חושב שרוב העובדות מצביעות על כך שהוא היה פשוט נהנתן שנהג לשתות ולהסניף לא מעט וחשב שהוא מצא דרך קלה לעשות כסף , לכן במקביל לפנייה לישראל הוא פנה לסין .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 12:51 
שיגיד תודה שהוא רק יושב בכלא, לפי המשפט של קומוניסים הוא בוגד וצריך להרוג אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
el dudernio כתב:
למה שישחרורו אותו אם כך?

גם אני הבנתי שאי התנצלותו לא סייעה לו בלשון המעטה. ובכך אתה יכול לראות את גדולתו של יהונתן שאינו מוכן להתנצל על מעשה שבעיניו היה הכרחי כיהודי. להציל את עם ישראל. הוא חש שזה המעשה הנכון ולדעתי היום היה עושה בדיוק את אותו דבר. האם זה פוטר אותנו מלפעול למענו, (כאזרחים בכלל וכמדינה בפרט) - ההיפך הוא הנכון!! צריך רק להעריך את הגבורה שלו על כך
אני מבין שהוא כל-כך נאמן למש
עם ישראל שהוא הציע בשוגג לספק מידע לביון זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 14:08 
el dudernio כתב:
קומוניסים כתב:
el dudernio כתב:
למה שישחרורו אותו אם כך?

אני מבין שהוא כל-כך נאמן למש
עם ישראל שהוא הציע בשוגג לספק מידע לביון זר.

לא ראיתי אף הוכחה מבוססת או מידע רשמי למסירת מידע או קשר שלו עם גורמים זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 14:09 
לא תתפוס אותי כתב:

קצת התבלבלת
מה שהוא עשה זו הפגנת הנאמנות הכי גדולה שיכולה להיות ליהודי לעמו ולארצו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 14:10 
רוי האדום כתב:
קומוניסים תפסיק להציג את זה שהוא ריגל לטובת ישראל כדאגה לעם היהודי , כי אתה אתה לא יודע את זה , והדעות בנושא חלוקות .
אני חושב שהוא לא עשה את זה בגלל שהוא אידיאולוג גדול , היה לו פשוט נוח להגיד את זה אחרי שהוא נתפס כדי לנסות וליצור לעצמו דעת קהל חיובית בישראל .
אני דווקא חושב שרוב העובדות מצביעות על כך שהוא היה פשוט נהנתן שנהג לשתות ולהסניף לא מעט וחשב שהוא מצא דרך קלה לעשות כסף , לכן במקביל לפנייה לישראל הוא פנה לסין .

הדיעות חלוקות? בגזר הדין השופט כותב שהוא נמנע מלתת לו קנס כספי כיוון שהמניע היה אידאולוגי בלבד ולא היה לו שום מניע של תמורה או בצע כסף..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 14:17 
קומוניסים כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

קצת התבלבלת

באמת, לת"א, אני מתפלא עליך.. אתה לא יודע שחוק הבוגדים ע"ש קומוניסים הוא חד צדדי?
זה לא משנה איזו פעולה עשית, זה משנה אם היא "בעד ישראל" או "נגד ישראל" (שמתי במרכאות כי ההגדרות שלי ושלו לבעד ונגד ישראל קצת שונות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 14:17 
קומוניסים כתב:
רוי האדום כתב:
קומוניסים תפסיק להציג את זה שהוא ריגל לטובת ישראל כדאגה לעם היהודי , כי אתה אתה לא יודע את זה , והדעות בנושא חלוקות . אני חושב שהוא לא עשה את זה בגלל שהוא אידיאולוג גדול , היה לו פשוט נוח להגיד את זה אחרי שהוא נתפס כדי לנסות וליצור לעצמו דעת קהל חיובית בישראל . אני דווקא חושב שרוב העובדות מצביעות על כך שהוא היה פשוט נהנתן שנהג לשתות ולהסניף לא מעט וחשב שהוא מצא דרך קלה לעשות כסף , לכן במקביל לפנייה לישראל הוא פנה לסין .
הדיעות חלוקות? בגזר הדין השופט כותב שהוא נמנע מלתת לו קנס כספי כיוון שהמניע היה אידאולוגי בלבד ולא היה לו שום מניע של תמורה או בצע כסף..

גם אני יודע לקרוא את ויקופדיה , זה שהשופט לא גזר עליו קנס זה כי אין ראיות חד משמעיות וללא הספק הקל ביותר שהוא עשה את זה עבור בצע כסף , אך עדיין יש ראיות .
פולארד לא היה ציוני גדול ויהודי שומר מצוות לפני שתפסו אותו , אחרי שנתפס , הכיפה הגיעה ואיתה גם האידיאולוגיה .

בלי קשר אני חושב שהוא יושב בכלא אך ורק בגלל אכזריות ודווקאיות של האמריקאים והוא היה צריך להשתחרר , פשוט להציג אותו בתור שומר העם היהודי וישראל זו בדיחה לפי לדעתי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 14:28 
Noam כתב:
קומוניסים כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

קצת התבלבלת

באמת, לת"א, אני מתפלא עליך.. אתה לא יודע שחוק הבוגדים ע"ש קומוניסים הוא חד צדדי?
זה לא משנה איזו פעולה עשית, זה משנה אם היא "בעד ישראל" או "נגד ישראל" (שמתי במרכאות כי ההגדרות שלי ושלו לבעד ונגד ישראל קצת שונות)

אתה טועה ובגדול.
יש מושג כזה שנקרא נאמנות ומאידך בוגדנות? יפה
כשמדובר ביהודי נאמנות בעיניי ברור שתהיה לעמו ולארצו ולא למדינה בה הוא גר, ולא משנה איפה היא ומה שמה. ולהיפך..

למרות זאת, אני יכול בוודאי להבין מדוע מנקודת מבא אמריקנית מעשה כזה ייתפרש כבגידה. הוא היה מרגל אחרי הכל, אבל עדיין, מכיוון שהמידע שהעביר לא נגע לארה"ב ובוודאי שלא פגע בבטחונה, לכן גם מהבחינה הזו הבגידה היא בכך שמסר מידע בניגוד לחוקים/הנחיות/נהלים.

קשה לי לחשוב שיש כאן מישהו שלא היה פועל באופן דומה כשהוא רואה איך מידע סופר רגיש לבטחון ישראל לא נמסר לה על אף ההסכם בין המדינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 14:29 
רוי האדום כתב:
קומוניסים כתב:
רוי האדום כתב:
קומוניסים תפסיק להציג את זה שהוא ריגל לטובת ישראל כדאגה לעם היהודי , כי אתה אתה לא יודע את זה , והדעות בנושא חלוקות . אני חושב שהוא לא עשה את זה בגלל שהוא אידיאולוג גדול , היה לו פשוט נוח להגיד את זה אחרי שהוא נתפס כדי לנסות וליצור לעצמו דעת קהל חיובית בישראל . אני דווקא חושב שרוב העובדות מצביעות על כך שהוא היה פשוט נהנתן שנהג לשתות ולהסניף לא מעט וחשב שהוא מצא דרך קלה לעשות כסף , לכן במקביל לפנייה לישראל הוא פנה לסין .

גם אני יודע לקרוא את ויקופדיה , זה שהשופט לא גזר עליו קנס זה כי אין ראיות חד משמעיות וללא הספק הקל ביותר שהוא עשה את זה עבור בצע כסף , אך עדיין יש ראיות .
פולארד לא היה ציוני גדול ויהודי שומר מצוות לפני שתפסו אותו , אחרי שנתפס , הכיפה הגיעה ואיתה גם האידיאולוגיה .

בלי קשר אני חושב שהוא יושב בכלא אך ורק בגלל אכזריות ודווקאיות של האמריקאים והוא היה צריך להשתחרר , פשוט להציג אותו בתור שומר העם היהודי וישראל זו בדיחה לפי לדעתי .

דווקא לא קראתי את זה בויקיפדיה. בכל מקרה, אני שומע על כך לראשונה.
אבל כמו שאמרת , מה זה חשוב. הוא משלנו והוא גוסס, 26 שנים שלמות. עוד לפני שהגעתי לעולם ובכל הזמן הזה הוא יושב בתת תנאים. בוא נתגייס למענו!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 14:41 
קומוניסים כתב:
רוי האדום כתב:
קומוניסים כתב:
רוי האדום כתב:

דווקא לא קראתי את זה בויקיפדיה. בכל מקרה, אני שומע על כך לראשונה.
אבל כמו שאמרת , מה זה חשוב. הוא משלנו והוא גוסס, 26 שנים שלמות. עוד לפני שהגעתי לעולם ובכל הזמן הזה הוא יושב בתת תנאים. בוא נתגייס למענו!!

גלעד שליט ישב בתת תנאים , הוא יושב בבית סוהר אמריקאי .
ובאמת שכל אחד שיתגייס לטובת מה שהוא מוצא לנכון , אצלי פולארד לא נמצא בראש הרשימה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 14:48 
רוי
7 שנים מתוך ה26 הוא בילה בצינוק , בבידוד, עם טמפרטורות נמוכות ..
לא מזמן הוא עבר ניתוח קשה, ומייד אחרי הוא הוחזר לתא
אשתו מפחדת שהוא לא ישרוד את הניתוח הבא, שזה רק שאלה של זמן עד שיזקק לו
זה תת נאים
בן אדם רגיל היה משתגע והופך פסיכי לגמרי..
זה פלא רק לשמוע שהוא שומר על שפיות..
כלא בארה"ב זה לא כלא בישראל, זה לא מלון שם

גם אם לא בראש הרשימה, יש לך הזדמנות לקחת חלק, במחיר שיחה מקומית היום כולנו בשעה 16:00 מתקשרים לבית הלבן ודורשים את שחרורו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: החל מ-16:00 כולנו נרתמים לקמפיין הטלפונים למען פולארד
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 14:59 
בעוד שעה מתחיל קמפיין הטלפונים לבית הלבן. אנא וודאו שלכל חבריכם כבר יש את המספר... שמאפשר להשאיר הודעה לנשיא אובמה בעלות שיחה מקומית: 0722156215

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: החל מ-16:00 כולנו נרתמים לקמפיין הטלפונים למען פולארד
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 15:04 
תמונה

Uploaded with ImageShack.us

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 879 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: