תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 15:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 134 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ההחזרה אחורה לאדל שהוא הציל עם היד
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
אדום נחמד כתב:
el dudernio כתב:
אני לא מבטל אותך, אבל יש חוק מאוד פשוט מבחינה מילולית.
זה לא שאפשר לדון כאן על תנאי מגרש שיכלו לגרום לכדור להגיע לשוער במקום לחוץ בלי כוונה (כמו הבוץ במקרה שציינת)
לא מדובר כאן על כדור רטוב שהחליק לשוער.
מדובר כאן על טעות של שחקן ההגנה ותו' לא, שיש החזיר גרוע את הכדור לשוער, לא בגלל שום דבר שלא קשור למשחק,
אלא בגלל יכולת חלשה שלו. אין שום סיבה שהפועל לא תענש על זה
בנוסף לכך כמו ששחם כתב מדובר על לגרום למשחק להיות יותר דינאמי.
למשל אף פעם לא ראיתי כרטיס צהוב נשלף על בזבוזי זמן בדקה ה20, שוער תופס כדור שהוחזר לו ביד כן ראיתי, אפילו בדקה החמישית.

מעבר לזה, תחשוב מה היה קורה אם המקרה היה הפוך? האם היית מגן ככה על השופט? תהיה כן עם עצמך.

בכל הקשור לשיפוט, כפי שציינתי כבר, אני מנסה להיות מאוד אובייקטיבי. אין לי שום בעיה לקטול שופט על טעות לטובתנו ומי שרואה איתי משחקים יכול להעיד על זה.
לדעתי הצנועה, חוק ההגיון גובר פה, ואין צורך להעניש את הקבוצה.
לגבי הדוגמה שנתתי-אז בסדר, נניח והצידוק הוא תנאי המגרש (כלומר אם הדשא רטוב והכדור החליק מתחת לרגל של אדל, האם גם אז אסור לו לקפוץ להציל עם היד?), מה עם הדוגמה מהמשחק לפני שנתיים שציינתי?

וכמו שנועם אמר- המטרה לגרום למשחק להיות יותר דינמי, או להפסיק את החוסר דינמיות (שקבוצות ניצלו לבזבוזי זמן). איך ההצלה של אדל מונעת את הדינמיות של המשחק?

כמו שאמרתי. זו דעתי, אני עומד מאחוריה, וזהו אני חושב..

אגב, אתה שואל אם אני כנה עם עצמי כי זה הפועל, אבל אני יכול לומר את ההפך עליך-האם אתה קשה מדי עם הפועל מתוך תחושת אובר הצטדקות (כמובן שאני לא, אבל זה לא שונה)?

מה שבטוח זה שאם היה קורה לחיפה דבר כזה - היתה פה חגיגה.

לא בטוח בכלל. זה מצב שבחיים כמעט לא יכול להיכנס, השם היחיד שעולה לי שהכניס פעם כדור כזה זה בטיסטוטה, וגם אז זה היה 5 מטר. בעיטה 5 מטר מהשער ב2 נגיעות כשלשחקנים מותר להרכיב איזה חומה שבא להם על השער? סיכוי קלוש שייצא מזה משהו.

סופגים שער ממצב כזה בדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ה"החזרה" של גל שיש לשוער
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
קוף על תוף כתב:
Idandosh כתב:
אבל הוא לא מסר לו זה אשכרה עמד להיכנס לשער, מה אדל אמור לעשות במצב כזה?

בטח שאדל היה צריך להוציא את זה עם היד, השאלה זה לא מה אדל צריך לעשות זה מה השופט היה צריך לעשות, זה לא אדום,גם זכורלי מקרה כזה מול הבבונים לפני שנתיים או שלם שטופוזאקוב החזיר לאניימה והוא פשוט עצר את זה עם היד והוריד לריצפה.. השופט היה צריך לשרוק וזה בעיטה לא ישירה עשרים מטר מהשער אדום לא היה פה..

איך עשרים ומשהו מטר מהשער אם הרחבה זה 16 מטר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
נו, התכוונתי לבעיטה בלתי ישירה. בסדר.. זה שחכמון או משיח טעו לא הופך את המקרה לנכון.

ברגע שאתה קובע שהשופטים יכולים לקבוע מה שבא להם בגלל היגיון (אני לא אומר שלא משתמשים בו, אבל לא במקרים ברורים מאוד כמו התפיסה ביד היום) אז כל הדיון לא רלוונטי.
אני מדבר על עובדות, אתה מדבר על תיאורייה .

תראה, אני לא הולך להשתמש בטיעון השופט קבע כטיעון מנצח. שופטים טועים. המון.
ציינתי מקרה שקרה, ובוודאות אני אומר לך שהיה דיון על אותו מקרה וחכמון טעה ומשיח צדק שתיקן אותו. לא הגיע לפ"ת בלתי ישיר על זה. עם זה אתה יכול להתווכח, אבל לא איתי.
הם לא יכולים לקבוע מה שבא להם, אבל חוק ההגיון קיים במיוחד בשביל מצבים כאלה. אחרת, בשביל מה הוא קיים?
תמיד כשמפעילים הגיון, זה כי המאורע חריג ולא רוצים להשתמש בחוק היבש. ולכן אני לא מדבר רק על תאוריה.
זה קורה כל הזמן, ואין סיבה שדווקא עכשיו תחליטו שלא.

שוב, אתם חייבים לזכור את הסיבה שלשמה החוק נועד, ועכשיו להחליט אם להפעיל אותו או לא. אתם לא רוצים. בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
ישבתי ב- 3 והיה נראה שהוא הוציא את זה עם הרגל
זה היה עם היד ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 00:16 
נו באמת, אז כל שוער שמקבל כדור ברגל בחזרה משחקן קבוצתו ויהיה נתון ללחץ של שחקן היריבה יוכל להרים אותו ביד כי לא היתה פה כוונה לבזבז זמן בגלל הסיבה שלשמה נחקק החוק.

תעבוד על הטיעונים שלך..הם לא משהו.
חוץ מזה "חוק ההגיון" לא ממש קיים, זה סוג של כינוי, מטאפורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
EISEN כתב:
אדום נחמד כתב:
el dudernio כתב:
אני לא מבטל אותך, אבל יש חוק מאוד פשוט מבחינה מילולית.
זה לא שאפשר לדון כאן על תנאי מגרש שיכלו לגרום לכדור להגיע לשוער במקום לחוץ בלי כוונה (כמו הבוץ במקרה שציינת)
לא מדובר כאן על כדור רטוב שהחליק לשוער.
מדובר כאן על טעות של שחקן ההגנה ותו' לא, שיש החזיר גרוע את הכדור לשוער, לא בגלל שום דבר שלא קשור למשחק,
אלא בגלל יכולת חלשה שלו. אין שום סיבה שהפועל לא תענש על זה
בנוסף לכך כמו ששחם כתב מדובר על לגרום למשחק להיות יותר דינאמי.
למשל אף פעם לא ראיתי כרטיס צהוב נשלף על בזבוזי זמן בדקה ה20, שוער תופס כדור שהוחזר לו ביד כן ראיתי, אפילו בדקה החמישית.

מעבר לזה, תחשוב מה היה קורה אם המקרה היה הפוך? האם היית מגן ככה על השופט? תהיה כן עם עצמך.

בכל הקשור לשיפוט, כפי שציינתי כבר, אני מנסה להיות מאוד אובייקטיבי. אין לי שום בעיה לקטול שופט על טעות לטובתנו ומי שרואה איתי משחקים יכול להעיד על זה.
לדעתי הצנועה, חוק ההגיון גובר פה, ואין צורך להעניש את הקבוצה.
לגבי הדוגמה שנתתי-אז בסדר, נניח והצידוק הוא תנאי המגרש (כלומר אם הדשא רטוב והכדור החליק מתחת לרגל של אדל, האם גם אז אסור לו לקפוץ להציל עם היד?), מה עם הדוגמה מהמשחק לפני שנתיים שציינתי?

וכמו שנועם אמר- המטרה לגרום למשחק להיות יותר דינמי, או להפסיק את החוסר דינמיות (שקבוצות ניצלו לבזבוזי זמן). איך ההצלה של אדל מונעת את הדינמיות של המשחק?

כמו שאמרתי. זו דעתי, אני עומד מאחוריה, וזהו אני חושב..

אגב, אתה שואל אם אני כנה עם עצמי כי זה הפועל, אבל אני יכול לומר את ההפך עליך-האם אתה קשה מדי עם הפועל מתוך תחושת אובר הצטדקות (כמובן שאני לא, אבל זה לא שונה)?

מה שבטוח זה שאם היה קורה לחיפה דבר כזה - היתה פה חגיגה.

לא בטוח בכלל. זה מצב שבחיים כמעט לא יכול להיכנס, השם היחיד שעולה לי שהכניס פעם כדור כזה זה בטיסטוטה, וגם אז זה היה 5 מטר. בעיטה 5 מטר מהשער ב2 נגיעות כשלשחקנים מותר להרכיב איזה חומה שבא להם על השער? סיכוי קלוש שייצא מזה משהו.

סופגים שער ממצב כזה בדרבי.

מה הקשר? אני מדבר על זה שהייתה פה חגיגה על איך שופטים נותנים מתנות לחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 00:20 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
נו באמת, אז כל שוער שמקבל כדור ברגל בחזרה משחקן קבוצתו ויהיה נתון ללחץ של שחקן היריבה יוכל להרים אותו ביד כי לא היתה פה כוונה לבזבז זמן בגלל הסיבה שלשמה נחקק החוק.

אתה מצחיק.
מה שתארת זה ב-ד-י-ו-ק בזבוז זמן וניצול ציני של החוק הישן, שאותו שינו.
הטיעונים שלי בנתיים מחזיקים מים. בעיקר כי אתה מתעלם מהם, באלגנטיות יש לומר.

וכן, חוק ההגיון מאוד קיים. אחד הדברים שחוזרים עליהם הכי הרבה בקורס שופטים, ובכמעט כל ישיבה מקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 00:25 
אדום נחמד כתב:
שחר כתב:

אתה מצחיק.

וכן, חוק ההגיון מאוד קיים. אחד הדברים שחוזרים עליהם הכי הרבה בקורס שופטים, ובכמעט כל ישיבה מקצועית.

אם שוער לא משתלט על כדור שהוחזר לו ברגל ונאלץ להרים אותו ביד כשהוא תחת לחץ של שחקן יריבה כדי להציל שער זה בזבוז זמן? זה יפה שאתה כותב באופן כ"כ החלטי ומעניק ציונים לעצמך, אבל אולי כדאי לפחות שתנמק.

חוק ההגיון קיים? אפשר לקבל לינק? מסמך רשמי של פיפ"א או של אופ"א.? תחת איזה סעיף בתקנון השיפוט הוא מופיע? אתה יכול לצטט אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 02:10 
לא חושב שנכון להגיד שמדובר בקיפוח.
אמנם מדובר במצב שלא קורה הרבה פעמים, אבל עדיין זה מצב ששופט יכול לשרוק לכאן או לכאן-ללכת על פי החוק היבש או ללכת על פי "חוק ההיגיון" (כלי שאמנם אין לו שום בסיס אבל הוא עדיין כלי שניתן לשופטים להשתמש בו). לדעתי, כמו ש"אדום נחמד" רשם-לא מדובר בפגיעה במהלך המשחק שאליה התכוון המחוקק ולכן מותר לשופט להפעיל פה את ההגיון שלו-הרי זה מצב קצת אבסורדי ששוער בתיבת החמש לא יכול להגן על השער שלו מגול ודאי גם באמצעות היד-ולא לשרוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 02:51 
מה שקובע זו הכוונה של המוסר, לא של הקולט. אם המוסר מתכוון להחזיר כדור לשוער אזי השוער לא יכול בשום מצב לעצור ביד. אם המוסר מרחיק ברגלו והכדור מתגלגל לשוער אזי השוער יכול לעצור ביד . מי שקובע מה מהות המסירה זה השופט. במקרה שלנו, שחקן ההגנה מסר בכוות תחילה לשוער. מכאן ועד להפיכת הארוע למהלך שהיה יכול להסתיים בשער , המרחק גדול. שתי מכות, חומה של 11 שחקנים בקו השער מול בעיטה בקו החמש. לא דומה בכלל לארוע של אי שריקת פנדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 08:31 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אדום נחמד כתב:
שחר כתב:

אתה מצחיק.

אם שוער לא משתלט על כדור שהוחזר לו ברגל ונאלץ להרים אותו ביד כשהוא תחת לחץ של שחקן יריבה כדי להציל שער זה בזבוז זמן? זה יפה שאתה כותב באופן כ"כ החלטי ומעניק ציונים לעצמך, אבל אולי כדאי לפחות שתנמק.

חוק ההגיון קיים? אפשר לקבל לינק? מסמך רשמי של פיפ"א או של אופ"א.? תחת איזה סעיף בתקנון השיפוט הוא מופיע? אתה יכול לצטט אותו?

אם אתה לא רואה את ההבדל בין שוער שמרים כדור כי הוא תחת לחץ, והמקרה אתמול, באמת יש פער בינינו.
לא יודע על איזה ציונים אתה מדבר. עדיין לא ענית לאף אחת מהדוגמאות שלי. לפחות לא בצורה רצינית. וגם לא לשאלה איך נגיעה של אדל ביד פוגעת בסיבה שלשמה הומצא החוק.
לגבי חוק ההגיון, אם אתה מתעקש להתוכח שהוא מיתוס, אין לי מה לומר. אני מסביר לך שנותנים על זה דגש. מדבר איתך מנסיון. מה אתה רוצה עוד שאני אגיד? לא, הוא לא מנוסח בחוקה. מה רצית שיהייה רשום? השופט יפעיל הגיון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 08:59 
Berger כתב:
בכלל, החוק אומר שאסור לשוער לגעת ביד? חשבתי שלהדוף מותר לו ורק אסור לתפוס.

אני גם זכרתי את החוק ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 09:07 
רק לפני כמה חודשים בגביע הטוטו, אדל הורחק אחרי איזה בעיטת קרטה בדיוק אחרי שהוחזר לו כדור והוא לא יכל להדוף/לתפוס אותו.
תפסיקו לתת פרושים מפגרים לחוקים שלא קיימים
השופט אתמול היה בדיחה כמו 99% מהשופטים בארץ שהם בדיחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
idan כתב:
Berger כתב:
בכלל, החוק אומר שאסור לשוער לגעת ביד? חשבתי שלהדוף מותר לו ורק אסור לתפוס.

אני גם זכרתי את החוק ככה.

כשהם אמרו בשידור שהם בודקים והדעות חלוקות הייתי בטוח שזאת הדילמה האם החוק מדבר על לתפוס את הכדור או לגעת ביד.
ברגע שהם התחילו לדבר על "מסכן את השער וודאות" הבנתי שזה שטויות.

אדום נחמד, מטרת החוק היא כדי ששוער לא ימסור כדור לשחק הגנה וזה יתמהמה איתו ויחזור לשוער, שימתין עד שיהיה עליו לחץ ואז ירים אותו.
זה בזבוז הזמן שהחוק אמור למנוע, אבל זה "ביזבוז זמן" שיכול לקרות גם בדקה ה9 וגם בדקה ה 90, ולכן הרעיון הוא לא ביזבוז זמן פרופר,
אלא יצירת משחק מהיר יותר עם ייתרון להתקפה (לעומת מצה ללא החוק הזה).
מכיוון שכך, לא יכול להיות שהייתרון הזה להתקפה מבוטל כאשר שחקן הגנה כושל במסירה פשוטה לשוער. כמו שאמר כאן מושיקו, כל החוק הזה בנוי על פרשנות
כוונת המוסר, כאן מותר לשופט להפעיל שיקול דעת, הוא יכול לפרש את הענין כ"הרחקה", רק במציאות במקרה הזה ידובר על "פירוש" הזוי ביותר,
ולכן אי השריקה היא הזוייה.

עוד מעט תגיד לי גם שהשופט ראה את היכולת של שיש, והחליט שמסירה לא יכולה להיות דבר שיוצא מרגליו ולכן החליט לאפשר לאדל לגעת ביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 09:40 
השאלה היא אם אסור לו לתפוס את הכדור ביד או אפילו רק לדעת...עד עכשיו הייתי בטוח שאסור לו לתפוס אבל כן לגעת (בדיוק במצבים כאלה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
לפי החוק אסור לו לגעת ביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 10:50 
אדום נחמד כתב:
שחר כתב:
אדום נחמד כתב:
שחר כתב:

אתה מצחיק.

אם אתה לא רואה את ההבדל בין שוער שמרים כדור כי הוא תחת לחץ, והמקרה אתמול, באמת יש פער בינינו.
לא יודע על איזה ציונים אתה מדבר. עדיין לא ענית לאף אחת מהדוגמאות שלי. לפחות לא בצורה רצינית. וגם לא לשאלה איך נגיעה של אדל ביד פוגעת בסיבה שלשמה הומצא החוק.
לגבי חוק ההגיון, אם אתה מתעקש להתוכח שהוא מיתוס, אין לי מה לומר. אני מסביר לך שנותנים על זה דגש. מדבר איתך מנסיון. מה אתה רוצה עוד שאני אגיד? לא, הוא לא מנוסח בחוקה. מה רצית שיהייה רשום? השופט יפעיל הגיון?

אמרתי שאני לא רואה את ההבדל? לא..אמרתי שזה לא בזבוז זמן, זה הרי מה שאתה הגדרת. את החוק הישן אי אפשר לנצל כי הוא לא תקף. אני חושב שעניתי לכל הדוגמאות, לגבי ה"פוגעת בסיבה שלשמה הומצא החוק" הנגיעה של אדל ביד היא עבירה על חוק מאוד ברור וחד משמעי, אני לא חושב שכשופט שורק פנדל הוא חושב על הסיבות שבגללם "הומצא החוק".
אתה חוש שכשקוון מרים את הדגל בנבדל הוא מתייחס לסיבות שבגללם "הומצא החוק"?

בנוגע ל"חוק ההגיון" יש לך בעיה של הבנת הנקרא, אני התייאשתי מלנסות להסביר לך מה שאני אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 10:59 
בקיצור, מה עם דדי?
יש מצב לקאמבק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 11:03 
למישהו יש סרטון בו נראית בעיטה כזו מתיבת ה5?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 11:08 
קומוניסים כתב:

זה נכון ששופטים לא שורקים לזה הרבה, כי הרבה פעמים זה נראה כאילו מדובר בהרחקה שבמקרה הגיעה לשוער. אני זוכר כמה וכמה פעמים שזה היה ברור כשמש שהכדור הוחזר לשוער ועדיין לא שרקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

במשחק מול חיפה בדאבל 2000,הובלנו מפנדל של אונישנקו,חיפה קיבלה בעיטה מתוך הרחבה אחרי ששביט תפס כדור שישראל כהן החזיר(אגב שמה היה ויכוח על זה גם כן,הרבה פחות ודאי מהמצב של אתמול אבל לדעתי בצדק),חיפה קיבלה בעיטה לא ישירה בערך 5 מ' מהשער,מהבעיטה עצמה לא יצא כלום אבל בדיוק 7 שניות אחרי זה חיפה שמו גול אחרי שמכל הבלגן ברחבה בכר הרס יציאה פשוטה לאופסייד,ורפי כהן הישווה עם הראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ה"החזרה" של גל שיש לשוער
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 11:34 
אדום נחמד כתב:
el dudernio כתב:
אדום נחמד אתה מנסה בכוח להסביר למה לא קופחנו, ומסלף את חוקת המשחק תוך כדי.
החוק פשוט ואומר "אם השוער נוגע בכדור בידיו לאחר שנמסר לו במכוון ע"י חבר לקבוצה".
חוק פשוט, לא תופס, לא בזבוז זמן ולא בטיח.

יש לי נסיון מה עם חוקת המשחק, קצת יותר בשביל שתבטל אותי כך.
יש הרבה חוקים שחוק ההגיון גובר עליהם. אתה מוזמן להגיב לדוגמה שנתתי עם השוער שהכדור לא קפץ לו. יותר מכך- היה מקרה בעונת הדאבל נגד הפועל פ"ת (נדמה לי), גם כן בר"ג, והשוער שלנו (לא אניימה.. לא זוכר מי זה היה) ניסה להוציא כדור עם היד, הכדור ברח לו למעלה, והוא תפס אותו. חכמון הטפשון שרק בלתי ישיר, ומשיח השופט הרביעי תיקן אותו.

וכן, החוק נועד למנוע בזבוזי זמן. לא שום דבר אחר וגם לא בטיח.

אז הניסיון שלך בשיפוט מביך.
בעיטה בלתי ישירה מתיבת ה-5. סה טו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ה
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 11:53 
JustZiv כתב:
אדום נחמד כתב:
el dudernio כתב:
אדום נחמד אתה מנסה בכוח להסביר למה לא קופחנו, ומסלף את חוקת המשחק תוך כדי.
החוק פשוט ואומר "אם השוער נוגע בכדור בידיו לאחר שנמסר לו במכוון ע"י חבר לקבוצה".
חוק פשוט, לא תופס, לא בזבוז זמן ולא בטיח.

יש לי נסיון מה עם חוקת המשחק, קצת יותר בשביל שתבטל אותי כך.
יש הרבה חוקים שחוק ההגיון גובר עליהם. אתה מוזמן להגיב לדוגמה שנתתי עם השוער שהכדור לא קפץ לו. יותר מכך- היה מקרה בעונת הדאבל נגד הפועל פ"ת (נדמה לי), גם כן בר"ג, והשוער שלנו (לא אניימה.. לא זוכר מי זה היה) ניסה להוציא כדור עם היד, הכדור ברח לו למעלה, והוא תפס אותו. חכמון הטפשון שרק בלתי ישיר, ומשיח השופט הרביעי תיקן אותו.

וכן, החוק נועד למנוע בזבוזי זמן. לא שום דבר אחר וגם לא בטיח.

אז הניסיון שלך בשיפוט מביך.
בעיטה בלתי ישירה מתיבת ה-5. סה טו!

תודה לשופט. דיון כל כך מיותר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
למה צריך לשרוק על זה? אני לא מבין.

כי כשגל שיש מסר את הכדור אחורה, זה היה בכוונה ברורה - הכדור לא פגע בו, גל שיש היה זה שמסר אותו אחורה. זה שהוא עקום לא מזיז לחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 14:51 
Shacham כתב:
קומוניסים כתב:

תודה לך

למה השחקנים נצמדים ולא מתפרסים לרוחב השער? לא כדאי יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 15:39 
גדי חזות שם כזאת ללירן שטראובר בחצי גמר גביע ב96.
נגמר 5-2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
אסור לשוער לקחת את הכדור ביד,אבל כן מותר לה לגעת ביד
לאגרף,להציל מקו השער
אין מה לעשות זה חלק מהמשחק

הוא לא תפס את הכדור סתם ככה,הוא הציל גול
השופט יצא בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 17:09 
RedAlert כתב:
לאגרף,להציל מקו השער

השופט יצא בסדר.

:LOL2:
אם ככה לטענתך שחקן יכול להחזיר כדור לשוער ברגע, השוער "יהדוף" את הכדור לעבר השחקן והכל בסדר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 17:10 
לירון האדום כתב:
RedAlert כתב:
לאגרף,להציל מקו השער

השופט יצא בסדר.

:LOL2:
אם ככה לטענתך שחקן יכול להחזיר כדור לשוער ברגע, השוער "יהדוף" את הכדור לעבר השחקן והכל בסדר?

אני מתפלא עליך לירון, בד"כ אתה מבין עניין. זה לא מהלך שקורה 100 פעמים במשחק, זה קורה פעם ב... (ואדל לא הדף את הכדור חזרה לשיש)
הבן אדם סיכם כאן יפה 3 עמודים של זיוני שכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 134 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: