moshiko כתב:
לירון האדום כתב:
מאמן זקן וטרחן, משתמש רק בשני חילופים וגם אלו מאוחרים מידי...
מפחד מרמה"ש במקום להכניס עוד מחץ להתקפה האנמית.
חסר מאמנים אחרים?
עטר,בן שמעון, ואפילו אבוקסיס.
אני לא זוכר תקופה בהפועל ת"א שקמה התנגדות כה עזה למאמן כאשר הקבוצה לא היתה שקועה במאבקי התחתית. כמובן שזה זכותו של הקהל (או חלק ממנו) לדרוש בסילוקו של המאמן כי לא אוהב את סגנון המשחק של הקבוצה, לא אוהב את מדיניות החילופים, לא אוהב את ההתעסקות במשמעת ולא אוהב את הדיבורים שלו במסיבות העתונאים. כבר לא משנה מה יהיה על הדשא, תמיד יבקשו מקשטן להתפטר. גם אם חס ושלום ניקח אליפות, יהיה מי שיגיד: ליגת פח, עדיף סגנון יפה בלי אליפות מאליפות עם סגנון מכוער וכו'.
אני כרגע מגיע להיבט המעשי של דרישת הפיטורים. מי יבוא במקומו? אז יש מי שכותב : "לא משנה בכלל, העיקר שקשטן יעזוב". במקרה של הטיעון הנ"ל, אין מה לעשות. אני מתייחס לעמדה שלך: הנך טוען שלא חסרים מאמנים טובים בשוק. הם פנויים? עטר יתפטר מנתניה כדי לבוא כעת להפועל ת"א? רב"ש יתפטר מק"ש כדי לבוא כעת להפועל ת"א? יוסי יתפטר מבני יהודה כדי לשוב לזרועותיו של טביב?
אולי זה הזכות של האוהד: להציע בלי להתייחס לשאילת המחיר או השלכות של החלטות אבל נדמה לי שאתה איש בוגר ומשכיל ובחיים האזרחים דואג להסביר מה משמעות של כל החלטה והחלטה.
יש את ההעדפות הברורות - עטר, בן שמעון וגוטמן
יש סתם מאמנים שהייתי מעדיף לראות לפני קשטן - יוסי מזרחי, אלי כהן, ניר לוין, יוסי אבוקסיס
ויש את האופציות הגרועות יותר כמו סיני, אוחנה ורוני לוי
בקיץ אם היית רוצה להביא כל אחד מאלו היית מצליח, באמצע עונה זה קצת יותר קשה