el dudernio כתב:
א. זה ממש לא נותן לך יתרון, זה אולי נותן לחשוב שיש לך ייתרון, כי במציאות אין לך מושג מה לעשות עם "אותו יתרון", ולכן קיבלתם, בהנחה ואתה חלק ממקבלי ההחלטה, החלטה מוטעית. אולי אם היית מוכן להיות "מובל" על ידי וע"י אנשים אחרים היית מתקן את ההחלטה הזאת.
ב. לא אמרתי שהאולטראס קראו למישהו סמרטוט, אתה קראת לאוהדים "טרחנים ומסכנים". יחד עם זאת אני אומר שהסיבה שאנשים מקטלגים אוהדים אחרים תחת המונחים סמרטוט, נובעת מההחלטה של האולטראס. ההודעה הרישמית בהחלט מנוסחת יפה, למרות שאני לא מסכים איתה, יחד עם זאת צריך לבחון גם מה אומרים המצדדים בהחלטה על אלו שלא עושים כן. אם כתוצאה מכך יש "פילוג" בקהל אזי ההחלטה לא נכונה, זאת הטענה שלי. אבל מכיוון שגם לא הבנת שהדוגמא לריב בכדורסל הוא, הוא "רק" דוגמא לפילוג וזריקת הזיין שחלקים בקהל הרגישו מכיוון חלק אחר, על מנת להראות שהפילוג לא התחיל עם בטביב, אז למה אני מצפה שתבין את זה.
ג. אני כן עושה, זה שאתה לא יודע זה לא אומר שאני לא, אפילו נסיונות ההסברה שלי לשער 7 למה המחאה מוצדקת הם יותר ממה שאתה עושה, ותאמין לי שאי עושה יותר, ועשיתי הרבה יותר.
ד. לא אמרתי לך לא לדבר, הבעתי את דעתי שהצורה בה אתה מתנסח ומדבר מביאה לנזק יותר מלתועלת, אבל כאמור אתה מחפש תמיד איפה רודפים אותך,
ומגבילים לך את הזכויות.
אני בצורה שלך... אולי זה נותן לך לחשוב שאין לי יתרון.
ההחלטה של האולטראס גרמה לאנשים לקרוא לאנשים אחרים סמרטוטים? וואלה?
אתה יכול להמשיך לטעון זה לא אומר שאתה צודק.
אני שמח שאתה עושה...ממש צדיק נסתר, אולי תשתף את כולנו שנצטרף אליך...
אני שמח שאתה זה שקובע אם זה מביא נזק או תועלת... עוד מעט תביא לי איזה גרף ותדבר שטויות.