el dudernio כתב:
פואד כתב:
el dudernio כתב:
אני אמרתי שמהכדורסל התחיל הפילוג? אבל כנראה כשאין תגובה לעניין משקרים או אומרים כן כן כן.
אבל יאללה לך לחפש אדם שיאמין לשקרים שלך, אני בטוח שככה המחאה נגד טביב תצליח.
לטובת כולנו, ולטובת הפועל, כדי שתפסיק עם השטויות האלה.
כל מי שלא מסכים אתכם הוא טרחן מסכן, סמרטוט, מאוס אני בטוח שככה תגיעו רחוק.
לא משנה כמה שטויות תמשיך להגיד, את האמת שניניו יודעים, והאמת היא שעשיתם טעות
ואתם לא מסוגלים להתמודד אתה.
החלק העצוב הוא שהטעויות שלכם פוגעות במחאה נגד טביב, ועל זה כולנו נשלם לא רק אתם.
למה לי לטרוח....כל מה שאתה כתבת פה אני כותב ההפך. שקרן בלה בלה בלה... טעויות שלך בלה בלה בלה וכו' ואת האמת אני יודע יותר טוב ממך, אני חי אותה יום יום כמעט שעה שעה.
וכמו רבים אחרים זה לא נותן לך שום יתרון עלי בהבנת המתרחש.
דר"א מה שקורה עכשיו עם החרם הזה רק מוכיח שמה שאמרתי לפני חודש כאשר התחלתם איתו, נכון.
אבל במקום להודיע אז שאתם מארגנים הקרנה למי שרוצה, אשר אמורה להחליף את אופצית המצפיה במגרש למורחקים
החלטתם לפלג ולקרוא לאנשי שער 7, 8, 2 , 13 לבוא איתכם. מכיוון שאתם מעולם לא טועים אז גם אחרי שהעירו לכם
על זה, סירבתם לשנות את הנוסח.
את הסמרטוטים, לא אוהדים, טרחנים מסכנים, לא יודעים איפה זה הקופות, אתם יצרתם לא טביב, ואתם אומרים לא טביב.
זאת המציאות הפשוטה, וחוץ מלהסתתר מאחורי "אני יודע" "האולטראס ארגון חשאי" אין לכם איך לעמוד מולה.
אבל תפאדל, אתה יודע אתה צודק אתה אלוהים ואתה מעולם לא טועה.
במציאות אתה הבאת לפילוג ונזק לפועל הרבה יותר ממני, זראת העובדה היבשה,
תשתין עליה כמה שאתה רוצה, חוץ מצחנה שעלה ממנה היא לא תשתנה.
אני אשמח אם כל מי שמורחק לא יקנה כרטיס וילך לראות את משחק בהקנה של האולטרס או אם חבריו ליציע במקום אחר,
יחד עם זאת אשמח אם אנשי שער 7, 8, 13 ו 2 אשר לא מורחקים יבואו לר"ג ויגידו את דעתם על טביב.
ודר"א ההחלטות של האולטראס היו עוברות בקלות רבה יותר אם אתה לא היית מדברר אותן, רק לידע ככלי.
נותן לי פי 100 יתרון עליך כי אתה לא יודע דבר ואפילו לא חצי דבר... אתה רק חושב שאתה יודע.
הפניה לשאר השערים היתה בצורה יפה של ארגון האולטראס, אף אחד אחר הוא לא דובר של האולטראס או פועלים באדום! לא אני ולא אף בנאדם פרטי שקורא סמרטוט או מתווכח או להפך! בוא תראה לי איפה האולטראס או פועלים באדום אמרו למישהו סמרטוט?
זה שאתה לא עושה כלום חוץ מלהתווכח בפורום זה אומר הרבה עליך, אתה כמו כולם דיבורים כמו חול ואין מה לאכול. תקום תעשה איזה מחאה שאתה חושב לנכון... וואלה מבטיח לך אם יראה לי הגיוני אני מצטרף, מה אתה אומר? תעשה? מחכה שתוביל אותי.
וכמו רבים אחרים זה לא נותן לך שום יתרון עלי בהבנת המתרחש.
דר"א מה שקורה עכשיו עם החרם הזה רק מוכיח שמה שאמרתי לפני חודש כאשר התחלתם איתו, נכון.
אבל במקום להודיע אז שאתם מארגנים הקרנה למי שרוצה, אשר אמורה להחליף את אופצית המצפיה במגרש למורחקים
החלטתם לפלג ולקרוא לאנשי שער 7, 8, 2 , 13 לבוא איתכם. מכיוון שאתם מעולם לא טועים אז גם אחרי שהעירו לכם
על זה, סירבתם לשנות את הנוסח.
את הסמרטוטים, לא אוהדים, טרחנים מסכנים, לא יודעים איפה זה הקופות, אתם יצרתם לא טביב, ואתם אומרים לא טביב.
זאת המציאות הפשוטה, וחוץ מלהסתתר מאחורי "אני יודע" "האולטראס ארגון חשאי" אין לכם איך לעמוד מולה.
אבל תפאדל, אתה יודע אתה צודק אתה אלוהים ואתה מעולם לא טועה.
במציאות אתה הבאת לפילוג ונזק לפועל הרבה יותר ממני, זראת העובדה היבשה,
תשתין עליה כמה שאתה רוצה, חוץ מצחנה שעלה ממנה היא לא תשתנה.
ואני אדברר מה שאני רוצה מתי שאני רוצה כמו שאתה ואחרים מדבררים פה וחושבים שזה עושה למישהו משהו...
חבל שאתה לא עושה ורק מדבר, יש אנשים שדיברו וגם עשו ועושים... אותם אנשים שבנו את הסוכה, הם בנו את הסוכה כי הם האמינו בדרך שלהם... תתפלא הצטרפתי אליהם לסוכה מול הבית של טביב, יש לך עוד הרבה ללמוד... תמשיך להטיף מוסר ותמשיך לא לעשות בפועל כלום.