תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 15:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 26 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: את חדשות הפועל- יום ראשון ה-20/11 מביא לכם הפעם עזרא
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 04:54 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום:
קשטן שוב זרק את ידין.
מאמן הפועל ת״א ממשיך את המריבה עם הקשר,וניפה אותו מהמשחק הערב מול רמת השרון.חברי האולטראס יצפו במשחק מחוץ לאצטדיון רמת גן.אבוטבול חוזר להרכב.
שוב לא שקט בהפועל ת״א.לאחר הנצחונות האחרונים,הפגרה וההפסדים של היריבה העירונית מכבי ת״א,הגיעה אתמול הודעתו של דרור קשטן לאביחי ידין שלא יכלל בסגל למשחק היום מול רמת השרון,ששוב הכניסה אי שקט למערכת.
קשטן לא פירט את הסיבות להחלטתו,אולם בכיר במועדון אישר כי מדובר ב״עונש על התנהלות השחקן באימון בשבוע שעבר,שאותו נטש ללא אישור רפואי או אישור מהמאמן״.
קשטן דיבר עם הבעלים אלי טביב וקיבל אישור למהלך,לפני שהודיע לידין על החלטתו.
הקשר האחורי קיבל את הבשורה באופן קשה והתייחס לענין בעמוד הפייסבוק הרשמי שלו:״היה לי אימון מצוין ואני כשיר במאה אחוזים.המאמן החליט שאני לא בסגל,וכמקצוען אני מקבל את ההחלטה״.
כזכור,זוהי לא הפעם הראשונה שקשטן וידין מתעמתים לאחר שבפעם הקודמת הקשר,שנחשד בהדלפות מחדר ההלבשה,הושעה ונקנס על ידי המועדון וחזר רק לאחר שהתנצל בפני קשטן.
״דרור בטח רוצה שנשמור על מתח גבוה לקראת רמת השרון והדרבי,אז הוא עשה מהלך על חשבונו של אביחי.זה מצחיק שזו הדרך שלו לבקש מאיתנו להיות רציניים״,אמר שחקן בהפועל.
האדומים התאמנו סמוך לשעת סיום המשחק אתמול בעכו וחייכו כששמעו מאוהדי הקבוצה על ההפסד של הצהובים.
ארגון אולטראס הפועל ימשיך להחרים גם את המשחק הערב ויפגין נגד ההנהלה וטביב מחוץ לאצטדיון רמת גן.
לאחר מכן יצפו האוהדים יחדיו במשחק באחת המסעדות בקניון הסמוך.
האוהדים עדיין מסרבים להפגש עם נציגי ההנהלה במטרה להפיג את המתיחות והמחאה,אולם במשחק הדרבי כמובן שיעודדו את הקבוצה,מה גם שמכבי היא המארחת בבלומפילד.
מבחינת ההרכב הערב נראה שקשטן יבצע שינוי אחד לעומת המשחק הקודם מול סכנין,כששי אבוטבול יפתח על חשבונו של ידין וישחק לצידו של נוסא איגייבור,שיפגש עם טביב מחר בנוגע לאי שחרורו למשחקי הנבחרת האולימפית הניגרית.
הרכב משוער: אדל אפולה,נאאל חוטבא,מריו פצ׳אלקה,וואליד באדיר,גל שיש.אלרואי כהן,נוסא איגייבור,שי אבוטבול,רועי גורדנה,עומר דמארי וטוטו תמוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: את חדשות הפועל- יום ראשון ה-20/11 מביא לכם הפעם עזרא
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 05:44 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה מאד שהמשחק הזה של קשטן עם ידין לא יבוא לנו בהפוכה, במיוחד בהתחשב ביכולתו של שי העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 05:48 
סמל אישי של המשתמש
מתוך שער מעריב: "לפני פיזור: אם רמה"ש עוצרת היום את הפועל ת"א אני חוזר בי מההשמצות נגד הקבוצה הזו כפי שהובאו כאן בשישי האחרון. זה היום, רמה"ש." (על המשפט העלוב חתום, כמובן, המאבטח הטיפש).

חדשות הפועל: בסגל ייכלל מירקו אורמוש שלא שיחק בשבועות האחרונים בגלל פציעה. את ידין יחליף בהרכב שי אבוטבול. קשטן לא הסביר לאיש את מניעיו. ההערכה היא כי לתקרית בין השניים בשבוע שעבר, כאשר ידין נטש את האימון בגלל כאבים בברכו ללא אישור, הייתה לכך השלכה. מבחינתו, שחקן שעושה דין לעצמו מבחינה בריאותית באימון אינו כשיר גם למשחק. ביום שלישי, עם שובו של היו"ר דורון אוסידון מחופשה בארה"ב, הוא ידון עם הבעלים אלי טביב במינוי מנהל לקבוצה. הערב ימלא את המקום מנהל מחלקת הנוער, שמואל בל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 08:31 
ידיעות אחרונות:
"זה הדרבי הכי מסוכן"
הפועל ת"א תתמודד הערב (20:00) עם רמה"ש, אבל השחקנים חושבים כבר על המשחק נגד מכבי ת"א.
ידין, שהתעמת עם קשטן, מחוץ לסגל.

- המתיחות בין דרור קשטן לאביחי ידין רשמה אתמול שיא חדש, כשבהפועל ת"א הוחלט כי הקשר לא ייכלל בסגל לקראת המשחק הערב מול עירוני רמה"ש באצטדיון רמת גן.
ידין התעמת באחד מאימוני השבוע שעבר עם דרור קשטן לאחר שסובב את הברך ויצא על דעת עצמו מהאימון. המאמן כעס והורה לקשר שלא ייצא בלי לעדכן אותו, וידין אמר לו: "בסדר, בסדר". קשטן השיב לו: "אל תגיד לי בסדר, שמעת?".
ידין חזר להתאמן ביום חמישי האחרון, אבל קשטן החליט להענישו ולנפותו מהסגל למשחק.
הקשר הגיב בעמוד הפייסבוק שלו: "היה לי אימון מצויין ואני כשיר במאה אחוזים. המאמן החליט שאני לא בסגל וכמקצוען אני מקבל את ההחלטה. שיהיה בהצלחה לחברים".
במועדון העריכו שהעימות עם ידין על סף פיצוץ ושהוא לא ישאר בינואר.
מי שיתפוס את מקומו של ידין בסגל הוא מחמוד עבאס.

- קשטן יעלה הערב במערך 3-3-4, עם אלרואי כהן, עומר דמארי וטוטו תמוז בחוד.
המאמן אמר לשחקנים באסיפה: "בדיוק דרך משחקים כמו רמה"ש רצים עד הסוף למעלה. לא משחקים מול חיפה, דרבי או בית"ר, אלא משחקים כאלה. זו קבוצה עם חלק קדמי טוב, לא סתם הם ניצחו את מכבי ת"א ובית"ר ירושלים. צפוי לנו משחק לא קל יותר מאשר הדרבי בשבוע הבא".

- שחקני הפועל התאמנו במהלך המשחק של מכבי ת"א בעכו, ואחרי האימון הם הופתעו לשמוע שהצהובים הפסידו. אחד מהם אמר: "זה הדרבי הכי מסוכן כשהם מגיעים מעמדה כזו".

- אלי טביב, שהיה אמור לחזור אמש מגרמניה, ישוחח עם הקשר הניגרי נוסא איגיבור שרוצה לצאת לטורניר הקדם אולימפי אחרי המשחק הערב.
בקבוצה עשויים לשחרר אותו אחרי הדרבי, כך שיחמיץ את משחק הפתיחה מול מרוקו.
בכל מקרה, איגיבור נכלל ברשימה שהגישה התאחדות הכדורגל הניגרית לקראת פתיחת הטורניר בשבת הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 08:34 
הארץ (אין שם של כתב אז יש מצב שזה משה הרוש ואז קחו את האמינות כמוטלת בספק, כרגיל):
בלה בלה משחק מול רמת השרון.
הפועל נוטה לוותר על נוסא איגייבור במשחק מול מכמבי חיפה בעוד שבועיים. טביב צפוי להפגש עם השחקן אחרי המשחק.
ראשי הפועל הודיעו לאחרונה לגל שיש על רצונם להאריך את חוזהו, אולם סוכנו דודו דהאן אינו ממהר לשבת עמם ומעוניין למצוא לו קבוצה בחו"ל בתום העונה, כשחקן חופשי.

תוספות שלי: אין סיכוי שבעולם שטביב יישב עם נוסא אחרי המשחק. לגל שיש יש חוזה בהפועל לשנתיים נוספות (עד תום עונת 13/14).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 08:38 
כותרת ידיעות:
תמונה

צנציפר:
תמונה
Uploaded with ImageShack.us

נערך לאחרונה על ידי פישונט בתאריך 20 נובמבר 2011, 08:51, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
שדודו דהאן ידחוף אצבע לתחת וילקק,הוא מעניין בערך כמו שלג דאשתקד.
גל שיש לא מסיים חוזה בתום העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין איך קבוצה כמו הפועל ת"א, שדודו דהאן אחראי לכל כך הרבה בעיות שנוצרו במועדון בשנים האחרונות, ממשיכה לעבוד עם החלאה.
אני חושב שיש להפועל את הפריבלגיה להגיד לא לכל שחקן שמיוצג על ידי דהאן. למחוק את האפס הזה כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שזה חוקי.
מה גם שאם שיש הוא שחקן בהפועל והחליט לחבור לדודו דהאן על מנת למקסם את אופציית המעבר לחו"ל מה הפועל יכולים לעשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 09:15 
סמל אישי של המשתמש
אגב, אם כבר חדשות, קצת נוסטלגיה שאני מתקשה שלא להזכר בה לפני המחזור הזה,
איי שם בשנת 2003 הגענו לפ"ת במטרה לפתוח פער של 4 נק' ממכבי ת"א ולתת עוד פוש בדרך לאליפות(צהובה בסוף).
אנטבי מורחק, הפועל משחקת רע, ואנחנו יוצאים מתוסכלים מהאורווה המקוללת.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2414474,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 09:16 
el dudernio כתב:
אני לא חושב שזה חוקי.
מה גם שאם שיש הוא שחקן בהפועל והחליט לחבור לדודו דהאן על מנת למקסם את אופציית המעבר לחו"ל מה הפועל יכולים לעשות?

אם שחקן ידע מראש, שכאשר דודו דאהן מייצג אותו, זה אומר שהפועל זאת לא אופציה,אולי אז זה יראה אחרת...

- בפעם האחרונה שמכבי הובסה שבוע לפני דרבי (3:0 נגד חיפה) ,היא הגיעה לדרבי וניצחה אותו (1:0 של ביטון)

- הסטטיסטיקה של מכבי השנה בנתיים רעה יותר מבשנתיים האחרונות!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
איי שם בשנת 2003 הגענו לפ"ת במטרה לפתוח פער של 4 נק' ממכבי ת"א ולתת עוד פוש בדרך לאליפות(צהובה בסוף).

לדעתי זה המשחק שבו איבדנו את האליפות. נכון שהיה לנו פער ושרק בהמשך הודחנו מהמקום הראשון וכו', אבל העובדה שלא ניצחנו ולא פתחתו פער שיתן שקט למערכת וביטחון לשחקנים גרמה בהמשך לאובדן התואר. אגב, בכתבה כתבו שבמחצית השניה היה כדורגל אבל בזיכרון שלי המשחק הזה צרוב כמשחק עלוב, אפור ומשעמם להחריד שרק הגדיל את המיאוס שהיה כלפי אותה קבוצה שהתפרקה כמה שבועות אחרי זה.
לפעמים אתה מפסיד אליפות במשחק שלכאורה הזיק לך מעט אבל בדיעבד אתה יכול להצביע עליו כעל "האשם".
למשל, אם נרחיק עוד יותר, בעונת 97/8 הפסדנו את האליפות באותו הפסד חוץ להפועל י-ם. נכון שהפועל נאבקה ולמעשה רק במשחק העונה בבלומפילד (1-0 לבית'ר) ושבוע אחרי זה בחיפה (2-0 להפועל חיפה של... גוטמן) איבדה את התואר אבל אילו היינו מנצחים בטדי ייתכן ומשחק העונה היה נראה אחרת וממילא כל העונה ההיא היתה נגמרת אחרת.
לצעירים שלא זוכרים את עונת השרוכים - קחו את הפיספוסים של הפועל ב-2009 וב-2011 ותבינו שהפועל לא הפסידה אליפות בקרית אליעזר אלא במגרשים אחרים. החותמת הרשמית היתה בקללה, אבל האובדן היה במגרש אחר לפני כן. זו דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
ובאשכול ה"לא בחדשות"- מתי המכירה ??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 10:17 
ציטוט:
״דרור בטח רוצה שנשמור על מתח גבוה לקראת רמת השרון והדרבי,אז הוא עשה מהלך על חשבונו של אביחי.זה מצחיק שזו הדרך שלו לבקש מאיתנו להיות רציניים״

המילה היא - עצוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4150377,00.html
הפועל ת"א: "העימות מול ידין על סף פיצוץ"
הקשר, שהתעמת עם קשטן באימון, לא ייכלל בסגל למשחק הערב (20:00) מול רמה"ש, גורמים: "בקצב הזה הוא לא יישאר פה בינואר". טביב יחליט האם איגיבור ייצא למשחקי נבחרתו

התאחדות הכדורגל הניגרית לא לקחה סיכונים והציבה את נוסה איגיבור ברשימה הסופית שהוגשה בסוף השבועלמארגני הטורניר הקדם אולימפי, שייפתח השבוע במרוקו. אלי טביב אמור היה לחזור מחופשה פרטית ארוכה בגרמניה, ורק אחרי המשחק הערב (א', 20:00, שידור ישיר בספורט 1) מול עירוני רמת השרון באצטדיון רמת גן, הוא צפוי לשוחח עם איגיבור לגבי רצונו לצאת לטורניר אחרי המשחק.
טביב אמנם כבר התבטא כמי שלא מתכוון לשחררו, אולם ביומיים האחרונים ישנם לחצים שעשויים להתממש ולשחררו אחרי משחק הדרבי, בשל החשיבות הלאומית של ניגריה, שרוצה להגיע לטורניר האולימפי בלונדון. בעקבות כך, יחמיץ איגיבור רק את משחק הפתיחה מול מרוקו ומאוחר יותר ייצא ויפספס את מכבי חיפה ואולי גם את הפועל קריית שמונה.

המתיחות בין דרור קשטן לאביחי ידין הגיעה אמש לשיאים חדשים, כשהוחלט כי הקשר, שכבר הושעה לאחרונה על ידי המאמן, לא ייכלל בסגל לקראת המשחק הערב מול רמה"ש. ידין התעמת באחד מאימוני השבוע שעבר עם קשטן, לאחר שסובב את הברך ויצא החוצה על דעת עצמו מהאימון, מה שהרתיח את המאמן.
בשיאו של העימות אמר לו קשטן שהוא לא ייצא מבלי לעדכן אותו, וידין אמר לו: "בסדר, בסדר", קשטן השיב לו: "אל תגיד לי בסדר, שמעת?". ידין חזר להתאמן באופן מלא בחמישי האחרון, אולם קשטן החליט להענישו ולהציבו מחוץ לרשימת 18 שחקני הסגל.
הקשר לא נשאר חייב, מיהר לעמוד הפייסבוק שלו והגיב: "היה לי אימון מצוין ואני כשיר במאה אחוז. המאמן החליט שאני לא בסגל וכמקצוען אני מקבל את ההחלטה. שיהיה בהצלחה לחברים". "העימות מול ידין על סף פיצוץ, בקצב הזה הוא לא יישאר פה בינואר", העריכו גורמים במועדון.
מי שיתפוס את מקומו של ידין בסגל יהיה מחמוד עבאס, שלראשונה אחרי תקופה אחרונה יחזור יחד עם מירקו אורמוש לשבת על הספסל, אחרי שהשניים סבלו מפציעה ארוכה.
"בדיוק דרך משחקים כמו רמה"ש, רצים עד הסוף למעלה. לא משחקים מול חיפה, דרבי או בית"ר, אלא משחקים כאלו. צריך לדעת לנצח קבוצות כאלו, וזו קבוצה טובה עם חלק קדמי טוב, לא סתם הם ניצחו את מכבי ת"א ובית"ר ירושלים. צפוי לנו משחק לא קל יותר מאשר הדרבי בשבוע הבא", אמר קשטן באסיפת השחקנים, בה הציג בפניהם את תקציר המשחק של רמה"ש מול בית"ר.
קשטן בחר לעלות עם מערך של 3:3:4, כששי אבוטבול יהיה קשר אחורי, רועי גורדנה ישחק עם נוסא איגיבור בעמדה קדמית יותר ומקדימה ישחקו אלרואי כהן, עומר דמארי וטוטו תמוז. בהפועל רוצים לפתוח שש נקודות פער ממכבי ועשר נקודות מחיפה, שתשחק רק מחר מול בית"ר ירושלים בטדי. "זה יכול להיות קריטי להמשך בעונה ללא קיזוז", אמרו שחקנים בקבוצה. הקבוצה תארח את המשחק הערב מול רמה"ש בר"ג בשל השזרוע בבלומפילד, כשאוהדים שערים 4-5 יחרימו את המשחק ויצפו בו במסך ענק, כמחאה על התנהלות ההנהלה.
הפועל תשחק בשבוע הבא בליגה האירופית כבר ביום רביעי מול ראפיד בוקרשט, במשחק לפרוטוקול בלבד, ותצא בלילה שאחרי הדרבי, שיתקיים ביום ראשון.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:

הפועל תשחק בשבוע הבא בליגה האירופית כבר ביום רביעי מול ראפיד בוקרשט, במשחק לפרוטוקול בלבד , ותצא בלילה שאחרי הדרבי, שיתקיים ביום ראשון.

אני מאד מקווה שדרור והשחקנים יבינו שהמשחק אינו לפרוטוקול בלבד.
נכון שאבדו הסיכויים להעפיל לשלב הבא אבל יש על מה לשחק:
1. הכבוד והשם של המועדון ושל השחקנים
2. כסף
3. ניקוד באופ"א

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
its-sick כתב:

הפועל תשחק בשבוע הבא בליגה האירופית כבר ביום רביעי מול ראפיד בוקרשט, במשחק לפרוטוקול בלבד , ותצא בלילה שאחרי הדרבי, שיתקיים ביום ראשון.

2. כסף
3. ניקוד באופ"א

קול שפוי
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
ספורט5:

ציטוט:
במכבי מייחלים לחזרתו של ברק יצחקי אולם כרגע כי קיים סיכוי קלוש בלבד שיוכל לשחק בדרבי בשבוע הבא .
יצחקי, העורך אימונים אישיים בלבד, לא חזר עדיין להתאמן עם יתר חבריו בעקבות הפציעה שעבר (קרע במפשעה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 12:11 
דודו דהאן מאיים שישחרר את שיש מהפועל?
רק אל תעשה לנו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/190653.html
"אם זה יימשך, ברור שידין יעזוב את הפועל ת"א"
המתח בין קשטן לקשר הפועל ת"א שוב עולה אחרי שידין הוצא מהסגל למשחק מול רמה"ש ב-19:55. בקבוצה מסבירים: "המשך לסדרת החינוך שהוא עובר" ()

שבוע לפני הדרבי הגדול של תל אביב, תנסה הערב (ראשון) הפועל ת"א לפתוח פער של שלוש נקודות מהמקום השני בו נמצאת עירוני קרית שמונה ושש נקודות ממכבי תל אביב שצנחה למקום השישי בעקבות התבוסה מול הפועל עכו, כשתארח באצטדיון ר"ג את עירוני ניר רמת השרון בשעה 19:55. שחקנים בקבוצה אמרו לקראת המשחק: "אי אפשר שלא לחשוב על הדרבי, אבל כדי להגיע אליו בראש שקט אנחנו צריכים לנצח את רמה"ש ולא למעוד מולם, כפי שכמעט קרה לנו בגביע הטוטו".
המאמן דרור קשטן יבצע שינוי אחד ב-11 לעומת ההרכב שניצח את בני סכנין במחזור הקודם, כששי אבוטבול יתפוס את מקומו של אביחי ידין שנותר מחוץ לסגל על אף שהוא כשיר לחלוטין. במועדון מסבירים את הצעד כהמשך סדרת החינוך של המאמן לקשר, מאחר וקשטן עדיין אינו מרוצה מההתנהלות של ידין וזאת לאחר שרק לפני כמה שבועות התנצל בפני מאמנו והיה נדמה כי הפרשה נסגרה. "בוא נגיד שלומר שהמערכת יחסים ביניהם לא טובה זה אנדרסטייטמנט" אמרו בנושא שחקנים בהפועל וסיכמו: "אם זה יימשך כך, די ברור שבינואר אביחי כבר לא יהיה בקבוצה".
באסיפה המסכמת הזהיר קשטן את חניכיו ואמר להם: "המשחק מול רמה"ש לא פחות קשה מהדרבי. אל תקלו בהם ראש, הם עשו צרות להרבה קבוצות. בכדי לרוץ למעלה עד הסוף אנחנו צריכים לנצח משחקים כאלה. תיזהרו בייחוד מהמצבים הנייחים".
לראשונה העונה יהנה קשטן מסגל מלא, כשהקרואטי, מירקו אורמוש, יחזור ל-18 ויצטרף למחמוד עבאס שכבר חזר לאחרונה לכשירות מלאה. הבעלים, אלי טביב, חזר בסוף השבוע מחו"ל וישוחח עם קשר הקבוצה, נוסא איגייבור, לו הוא צפוי להסביר את חשיבות המשחקים הקרובים ומדוע הוא לא מעוניין לשחררו לטורניר הקדם אולימפי במרוקו בו לוקחת חלק נבחרת ניגריה עד גיל 23.
ארגון ה-'אולטראס' ורבים ממחזיקי המינוי לשערים 4-5 לא ייכנסו למשחק כחלק ממחאתם נגד ההנהלה, בין היתר על רקע עונש סגירת שערים אלו לשני משחקים שספגה הקבוצה, ויערכו הקרנה חינמית של המשחק לאוהדי הקבוצה בקרבת אצטדיון ר"ג.
הרכב משוער: אדל אפולה, נאאל חוטבא, מריו פצ'אלקה, וואליד באדיר, גל שיש, אלרואי כהן, נוסא איגייבור, שי אבוטבול, רועי גורדנה, עומר דמארי וטוטו תמוז.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 13:05 
האדס כתב:

אני עוד זוכר איך טועמה מ3 מטר עם הוולה שלו פגע ב2 הקורות.

לא האמנתי שזה לא נכנס.

אורווה מקוללת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 13:11 
האדס כתב:

הגענו אז בפער של 2 על חיפה והתיקו העלה ל-3. נדמה לי שמכבי היו טיפה יותר מאחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 14:27 
סלים בדרך לטדי (הפועל) ?
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1878513

מקווה מאוד שלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
הלחצת לודאי,חשבתי לבית"ר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לגבי קשטן וידין
משהו מוזר מאוד הולך שם
שניהם לא בסדר
וצריך לפתור את זה במיידי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 16:08 
Charlie כתב:
its-sick כתב:

2. כסף
3. ניקוד באופ"א

למה אתה קורא לו "דרור" כל הזמן? הוא חבר שלך?
אם יש איש שפחות מתאים לו השם "דרור", או שפחות מתאים לקרוא לו בשם הפרטי, הרי זה קשטן, הפסיכופט המאוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
Charlie כתב:
its-sick כתב:

2. כסף
3. ניקוד באופ"א

למה אתה קורא לו "דרור" כל הזמן? הוא חבר שלך?
אם יש איש שפחות מתאים לו השם "דרור", או שפחות מתאים לקרוא לו בשם הפרטי, הרי זה קשטן, הפסיכופט המאוס.

מה הקשר עכשיו תגיד לי? בגלל שאתה לא אוהב אותו אז אסור לקרוא לו בשמו הפרטי? אישית אני קורא לכל השחקנים בשמם הפרטי (חוץ מגורדנה).
אני גם לא מת על קשטן, וחושב שהוא נהיה בובה מגעילה, אבל את הקשר בין היותו ראוי לקבוצה, וקריאה לו בשמו הפרטי, אני לעולם לא אבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 26 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: