תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 15:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המאבק נגד טביבי - לאן?
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 01:54 
עמי נאווי כתב:
mkorman1 כתב:
יצא המרצע מן השק
המאבק הוא כי הורידו שלט והרחיקו כמה אוהדים בורשה
לא רכש לא שקיפות ולא בטיח
מחר יתנו לשים שלט אז הכל ישוב לתיקונו?

תשמע, מתפנה משרת עורך ראשי בפראבדה, אני מוכן להמליץ עליך.
ההודעה הכי עקומה עם הכי הרבה אג'נדה שראיתי מזה חודשים בפורום.

וואלה, כל אחד והאג׳נדה שלו...
הגמל לא רואה את הדבשת שלו.
כשכל אחד יסתכל על עצמו טוב טוב הדיון פה יעמיק ויצמח, עד אז נמשיך להסתובב במעגלים לא נגמרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 02:46 
chaiel49 כתב:
el dudernio כתב:
פואד אז אני צריך להבין אם אין שום סיבה שנחרים משחק אם אנחנו יכולים להיכנס אליו עם מנוי רגיל ובלי לחתום על אמנה מפגרת, אז אתה קורא ליושבי שער 7 לבוא מחר למגרש?

לא..
כי אנחנו (שער 4-5) מגורשים, זה הקטע בלהביע סולדיריות. המטרה היא שכל המנויים יהיו בחוץ. (כמובן שזה לא ריאלי אבל כמה שיותר יהיו בצפייה יותר טוב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
אז בעצם החרם הוא לא חלק מהמחאה נגד טביב, וכשיש מישהו מגורש כולם צריכים להשאר בחוץ ולא לממש את הזכות שניתנה להם עם רכשית המנוי?
אבל כאשר כולנו יכולים להיכנס זה מחובתינו....

צר לי אבל מיום ליום החרם הזה נראה לי אנטי סולדריות נוראית של "אנשי שער 5", ודי נסיון ליישם את המשפט "אם אותנו דפקו שכולם יידפקו".
עוד אף אחד לא הצליח לענות לי למה העובדה ששער 5 מגורש משני משחקים נוראי יותר מכל בלומפלד מגורש ממשחק אחד, מלבד העובדה
שאנשי שער 5 מרגישים מקופחים.

ככה שאין כאן שום דבר בשם הסולדריות יש כאן רק בשם התדפקו גם אתם, ונסווה את זה ב"מחאה" לא קשורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
מתי הייתה מחאה נגד אלי טביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 08:50 
el dudernio כתב:
אז בעצם החרם הוא לא חלק מהמחאה נגד טביב, וכשיש מישהו מגורש כולם צריכים להשאר בחוץ ולא לממש את הזכות שניתנה להם עם רכשית המנוי?
אבל כאשר כולנו יכולים להיכנס זה מחובתינו....

צר לי אבל מיום ליום החרם הזה נראה לי אנטי סולדריות נוראית של "אנשי שער 5", ודי נסיון ליישם את המשפט "אם אותנו דפקו שכולם יידפקו".
עוד אף אחד לא הצליח לענות לי למה העובדה ששער 5 מגורש משני משחקים נוראי יותר מכל בלומפלד מגורש ממשחק אחד, מלבד העובדה
שאנשי שער 5 מרגישים מקופחים.

ככה שאין כאן שום דבר בשם הסולדריות יש כאן רק בשם התדפקו גם אתם, ונסווה את זה ב"מחאה" לא קשורה.

זה לא "שכולם יידפקו" זה פשוט להשאר בחוץ כדי להביע הזדהות... אבל כנארה שאין כזה דבר בקהל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
הזדהות עם מה? עם אנשי עשר 5 שלא יכולים להיכנס כי ריססו בשער שבו הם ישבו כתובות נאצה?
אולי שאנשי שער 5 יביעו הזדהות איתי ויכנסו למשחק?
אולי שאנשי שער 5 יביעו הזדהות איתי ויפסיקו לממן את התרופות של מכבי?

בשביל לבקש הזדהות אתה קודם צריך להוכיח שיש צדק בבקשתך.
אתה מבקש כרגע הזדהות מאנשים שהיה להם על תנאי בעקבות מעשים של אנשים משער 5, להזדהות
עם שער 5 אחרי שמעשים שלא כמעט הפעילו את העונש הזה. אתה מבין שאין כאן מקום להזדהות?

בעצם לא כי אתה הצד שנדפק ומבחינתך, כולם אז צריכים להידפק.
מה גם שאתם מנסים לשייך את ה"חרם" הזה למחאה נגד טביב וזה גם שטות אדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 08:57 
אל דוד,
למרות שאני לא מסכים עם הדרך של המחאה, אני חושב שאתה טיפה מיתמם.
ההזדהות היא עם העובדה שטביב בחר לסמן קהל מסויים, ולהלחם בו בדרכים לא לגמרי לגיטימיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
מאז ומעולם אמרתי, שאני לא חושב שאם שער 7 היה מורחק לא הייתי חושב לרגע לקנות כרטיס, אבל גם לא הייתי מבקש משערים 4-5,
להזהות איתי, כי עדיף שהם יעודדות ויצאו נגד טביב בתחומי המגרש. זאת בעצם גם הבקשה שלי עכשיו. אין לי בעיה שהם מחרימים, ההפך
הוא הנכון, יש לי בעיה עם הבקשה מיושבי השערים האחרים לסולדריות בגרוש, כאשר ברור לחלוטין שזאת סולדריות מכיוון אחד בלבד,
ואם נפגע אחד בלבד, (רמז לא הם).

טביב בחר לסמן קהל מסויים? או בחר לסמן תופעה מסויימת ולהילחם בה?
האם אנחנו חושבים שללא אותם מעשים בורשה, ובשער 11, האותו קהל היה מסומן?
אני מכיר את חוסר הצדק שבעונש קולקטיבי, אני יוצא נגדו, אבל בין זה לבין הבקשה ממני ל"סולדריות בגרוש", יש הבדל
גדול. מה גם שבסופו של דבר העונש הנוכחי עשה עימי חסד על כך שלא נענש על דבר שידעתי על קיומו רק מהתקשורת,
ועכשיו שער 5 מבקש ממני לעניש את עצמי על כך. ואני שואל, האם הדרך הנכונה ל"הזדהות" היא ע"י פגיעה בעצמי?
בקשה לאי מימוש זכויותי או טאפשר גם להזדהות בתחומי המגרש? הרי אם אפשר למחות שם למה להזדהות לא ניתן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: