Eros Ramazzotti כתב:
its-sick כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
אתם כל-כך מצחיקים. כאילו אין לכם במה להתעסק.
מאיפה אתם יודעים כמה דקות בחודש מדבר אלי בואנו במסגרת תפקידו?
אולי התפקיד שלו מצריך סבסוד חשבון סלולר ע"ס 100 שקל ולא 300? אם כן, למה שיקבל 300?
אין לי מושג מאיפה השנאה העיוורת הזאת כלפי כל צעד שקורה במועדון (לפחות אני מקווה שאין לי).
אז הורידו לבן-אדם את החשבון סלולר ב200 שקל לחודש. אם זה מוצדק, אני מאוד שמח על כך. אני בטוח שאף אחד לא מבקש ממנו לעשות שיחות שקשורות למילוי תפקידו על חשבונו האישי. העיקר שיש על מה להתלונן, כי בכל זאת, הורידו לאפסנאי 200 שקל מהסלולרי. אתם בדיחה.
אתה פה הבדיחה. עבדת פעם? אתה יודע מה זה הרעה בתנאי ההעסקה?
עצם זה שאנשים חושבים על לקצץ לו דקות בטלפון בכזה סכום אפסי זה פתטי וזה מראה על רמתם הן האנושית והן המקצועית-ניהולית.
מעולם לא עבדתי. מיד אברר מה פירוש המילה.
אלי בואנו זה רומנטי, מגניב, וכיף לאהוב אותו. גם אני איתכם בגאג. בסופו של יום, אם הוא מדבר בטלפון ב100 שקל צריך לתת לו 100 שקל. ואני מתעקש על כך שאתם פה הבדיחה - מתוך אינספור האשמות מעצבנות כל-כך, כמו תשלום שכר במועד לא מועד, לקיחת רכבים לשחקנים ועוד - אתם בוחרים תמיד להתייחס לדברים השוליים והטיפשיים ביותר.
מה הקשר? תגיד לי אתה שם לב למה שיוצא לך מהמקלדת בכלל?
לפעמים הסימפטום הכי קטן מעיד על התופעה הכי גדולה.
כשבנאדם לא ממצמץ להוציא מליון וחצי יורו על חצי שחקן (חצי שייך למכבי פת, נחש מה הסעיף שחרור? 3 מליון יורו, תחי העסקיות), ובא לבנאדם ומוריד לו 200 שקל בחודש שיחות כי כואב לו על הלב, זו הדוגמא להתקטננות הכי שפלה שקיימת, מעבר לכל מיני בעיות רכב וחוזים שקיימים בכל קבוצה בארץ בגדול.
זה מראה לך עד לאן בנאדם מוכן לרדת בשביל לחסוך עוד לירה, כל עוד זה לא יוצא לתקשורת. הרי כולם יודעים שאלי הלארג' והגבר זורק מליוני דולרים על שחקני רכש. תראו אותו.