תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 13:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כתבה מדאיגה של ניר איסקוב ממקומון תל אביב של השבוע האחרון
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:25 
1. בבוקר יום חמישי, ה-11 באוגוסט השנה, הקיצו הכתבים המסקרים את הפועל תל אביב משנתם לקול מסרון שבקע ממכשירי הסלולר שלהם. דובר המועדון, קובי ברדה, בישר להם על מסיבת עיתונאים מיוחדת שתיערך בתוך כשעתיים, כשהוא עצמו מודה כי אינו יודע מדוע כונסה. הודעת טקסט דומה שלח ברדה חודש קודם לכן, אז הוצג עומר דמארי כרכש הראשון של מחזיקת הגביע בעידן אלי טביב כבעלים יחיד, וגם במקרה ההוא לא ידע ברדה להסביר לריפורטרים את פשר בהילות ההגעה למתחם חודורוב.
הפעם היה זה שי אבוטבול, שחקן הבית ואחד מיקירי הקהל האדום, שקיבל סוף סוף את מבוקשו (ומה שהובטח לו על ידי גבי קצרה, ששימש בזמנו נציגו של טביב במועדון) – חוזה משודרג לחמש עונות. לאור הימשכות הסאגה בעניין הקפטן המחליף, החליטו בהפועל שהמאורע מצדיק מסיבת עיתונאים חגיגית, שבה אמר היו"ר דורון אוסידון בין היתר: "שי אבוטבול הוא סמל גדול מאוד של המועדון, הוא מכיר רק את החולצה האדומה כל הקריירה...ישבתי עם שי היום, הצענו לו חוזה עד הפרישה. אנחנו רואים אותו מעבר לשחקן, כדמות שתמשיך במערכת גם בעתיד".
אבוטבול עצמו, שבאחד מימי הקיץ נאלץ להמתין שעות לפגישה עם טביב, שלא התקיימה לבסוף, בזמן שזה נפגש עם סוכני שחקנים, ביניהם אבי נמני, נשמע מפויס: "אני רוצה להתנצל בפני החברים שלי לקבוצה וגם בפני המאמן ובפני אלי טביב על התקופה האחרונה שעברנו... בימים שאלי היה בארץ הוא כנראה לא מצא לנכון להיפגש איתי, העניינים השתלשלו וזה לא נראה טוב. זה הזיק למועדון ולחברים שלי לקבוצה, אבל הפרשה הזאת מאחוריי. אני שמח מהחתימה ורוצה להתרכז בכדורגל".
2. שלושה חודשים לאחר מכן, מעייניו של אבוטבול עדיין נתונים גם מחוץ למגרש. מתברר כי חרף ההצהרות, החוזה החדש של הקשר בן ה-28, המעניק לו בסביבות 130 אלף דולר לעונה, טרם נכנס לתוקף, והוא ממשיך להשתכר על פי חוזהו המקורי, 80 אלף דולר לערך. בסביבת אבוטבול מספרים כי הובטח לו שהסכומים החסרים יועברו אליו רטרואקטיבית, אך לא ברור מתי זה יקרה, אם בכלל, וכפי שהגדיר זאת אחד מחבריו: "שאף אחד לא יתפלא אם שי יעזוב בינואר". יצוין כי במהלך התקופה הסכים אבוטבול לבקשות מצד ההנהלה לפשר בינה לבין אוהדי הקבוצה, ואף יזם בביתו פגישה עם שבעה מנציגי "הגרעין הקשה" היושבים בשערים 4-5 במטרה לשדלם לחדול משירי השואה המגונים.
3. לאחרונה פורסם כי קשטן שוקל להחזיר לסגל את דדי בן דיין. בינתיים, בן דיין עצמו לא עושה סימנים של אחד שמעוניין לחזור. המגן השמאלי, שסבל מפציעה בגיד האכילס וגם כך מצא עצמו מהר מאוד מחוץ לתכניות של קשטן, נקרא לסגל לקראת משחק החוץ באיינדהובן כברירת מחדל, לאחר שהתברר כי קשר קבוצת הנוער, אלכס בסוק, לא קיבל אישור משלטונות הצבא לטוס להולנד. בסוק אמור היה להיות השחקן ה-19, ובעקבות "מחלה" שהצהיר עליה בן דיין, שהגיש זה מכבר תביעת בוררות נגד המועדון, המריא לבסוף אביחי ידין, שכלל לא יכול היה לשחק עקב הרחקה.
4. רשימת השחקנים הממורמרים לא מסתיימת כאן. בשבוע שעבר נלקחו רכביהם של גל שיש ורועי גורדנה, שהוענקו להם בזמנו על ידי מוני הראל, למרות שבחוזיהם לא הופיע סעיף כזה. שיש אישר את הפרטים אך סירב להוסיף, ואילו גורדנה אמר: "ביום שישי קיבלתי רכב חדש". גם צרותיו של סלים טועמה לא תמו. אחרי ש"הועבר" ללא ידיעתו למכבי פתח תקווה כחלק מעסקת טל בן חיים, הושעה ונאלץ להתנצל בפני קשטן על מנת לחזור לאימונים, התבקש בחודש שעבר הקשר הוותיק להאריך את חוזהו, שמסתיים בתום העונה, בעונה נוספת, תמורת קיצוץ של לא פחות מ-50 אחוז מחוזהו הנוכחי. המשמעות היא ששכרו העכשווי אמור למעשה להתפרס על פני שנתיים. טועמה, אחד השחקנים האהובים על ידי האוהדים, היה מוכן להפחתה מקסימלית של 10 אחוז, ובחודש האחרון אפשר לספור את דקות המשחק שקיבל על כף יד אחת. במשחק הבית האחרון נגד הפועל ראשון לציון, העדיף קשטן אפילו להשתמש בשוער המשנה, בוריס קליימן, בתור החילוף השלישי ולא לשתף את טועמה. במקרה או שלא, חוזהו של השחקן מורכב מחציתו משכר בסיס ומחציתו ממענקי נקודות במשחקים שהוא נוטל בהם חלק. ואם זה לא מספיק, טרם שולמו לו מענק החתימה מהעונה החולפת ומענק העלייה לשלב הבתים של הליגה האירופית. ייתכן מאוד שטועמה יצטרף לרשימה הולכת ומתארכת של אנשי מועדון בעבר ובהווה שפנו לסעד משפטי כדי לקבל את המגיע להם.
5. עמרי קנדה, שמאוד רצה לעזוב בקיץ לארסנל קייב האוקראינית ונתקל בסירוב, הגיש בתגובה תביעת בוררות נגד הפועל תל אביב, שגררה התבטאויות חריפות מטעם אנשי המועדון באשר להסתבכויותיו בתחום ההימורים, ולבסוף חתם על חוזה לשלוש עונות. החתימה הזו לוותה במעין "שמחה לאיד" מצד גורמים בקבוצה, ששוב התבטאו שלא לייחוס והסבירו את החתימה בדחיפות כביכול של המגן הימני להסדיר את חובותיו. תוסיפו לכך את תסכולו העצום של קנדה מאיבוד המקום בהרכב לנאעל חוטבא, שפתח את העונה מצוין ונחלש בהמשך, ותבינו מניין מגיעים הפרסומים האחרונים בדבר מעברו האפשרי ללגיה ורשה בינואר הקרוב.
6. בזמן כתיבת שורות אלה, עדיין לא ברור אם נוסא איגייבור ישוב לארץ. מה שבטוח הוא שגם אם ייאלץ לחזור, לא יעשה כן הקשר הניגרי בנפש חפצה, ולא רק בגלל חששו בנוגע למעמדו העתידי בנבחרת. שחקנים בקבוצה יודעים לספר כי איגייבור נראה מצוברח, נותר אדיש גם אחרי ניצחונות ומתרועע בעיקר עם הקמרוני אדל אפולה. אם נוסיף לכל אלה את הירידה בביטחון וביכולת של מריו פצ'אלקה וביוואן פרנסמן, לאחר שקשטן מתח ביקורת מרומזת על משחק ההגנה בריאיונות בסיום משחקים, את הפיחות הדרסטי במעמדו של מירקו אורמוש, שכבר התלונן כי אינו מוצב בתפקידו המקורי בקישור, ואת העלבון שהצטבר אצל מהראן לאלה, שמזה מספר חודשים מייחל לפגישה עם טביב כדי להסדיר סופית את סוגיית המקדמה/הלוואה, נקבל סגל מצוברח, שלמען האמת נהנה העונה לא מעט מההידרדרות באיכות הליגה ומחולשת היריבות לצמרת. אולי בכך ניתן להסביר את נוכחות השחקנים הדלה, חמישה בסך הכל (טוטו תמוז, אביחי ידין, רועי גורדנה, גל שיש ועמרי קנדה) בחתונת בתו של טביב וחברת ההנהלה, ליהי, בשבוע שעבר. חלק אחר של השחקנים פשוט העדיפו לחגוג במסיבת יום ההולדת של הבלם מור שושן, שנערכה באותו ערב.
7. אולם האירועים שבו נישאה ליהי טביב, "תל יה", משמש בחודשים האחרונים מושא למחלוקת עסקית שפרצה בין השותפים בבעלותו, אביה ואיתן ספיר. כדי להבין עד כמה היו השניים קרובים, נזכיר שב"שנת הצינון" של טביב, בטרם נכנס פורמלית לבעלות על הפועל תל אביב, הוא ביקש להעביר לספיר את זכויות הניהול בהפועל כפר סבא, מהלך שלא צלח לבסוף. עם הצטרפותו למחזיקת הגביע, העניק טביב לספיר את הזיכיון להפעלת המזנון ביציע הכבוד בבלומפילד ואף רצה למנותו ליו"ר, אולם האחרון השיב בשלילה. בימים אלה מנהל ספיר, באמצעות בא כוחו, עו"ד זאב ליאונד, מגעים מול עורך דינו של טביב, יום זמיר, בנוגע לכניסת שותף חדש לבעלות במקום טביב, תמורת פיצוי הנאמד במיליוני דולרים. שותף נוסף באולם שכבר עזב הוא גבי קצרה, ששימש מנכ"ל בהפועל תל אביב ובהפועל כפר סבא תחת טביב ורק לפני שבועיים הגיע איתו להסדר כספי בטרם יחל דיון הבוררות בתביעה שהגיש נגדו בגין כספים שטביב היה חייב לו, לטענתו, מתקופתו במתחם חודורוב. באותה פגישה ביניהם גם הוזמן קצרה לחתונת בתו של טביב, שהתקיימה כעבור מספר ימים.
8. גם היחסים בין טביב ליו"ר הנוכחי, דורון אוסידון, אינם כבעבר, לאחר התערבותו של הבעלים במחלוקת בין אוסידון לקשטן, נטייתו המובהקת לטובת המאמן ואיסור גורף שהטיל על כל בעלי התפקידים במועדון להתראיין. ארז הורביץ, עוד אחד מאנשי שלומו של טביב, שמונה למנהל הקבוצה במקום מורדי דדון שפוטר, הספיק לעזוב בתום חודשיים בלבד, לאחר שנעלב מההצעה הכספית שהוגשה לו. הורביץ סירב להגיב לפניית ידיעות תל אביב. במקום הורביץ מונה ניר בן-אנו, מנהל קבוצת הנוער ואחד מיושבי שערים 4-5. בן-אנו, שסירב להגיב בנושא, שרד חודש אחד בלבד לפני שביקש לשוב לתפקידו הקודם בנוער עקב חוזה נמוך דומה להורביץ שהוצע לו. כיום מתנהלת הפועל תל אביב ללא מנהל קבוצה, כשאת הפונקציה ממלאת למעשה מזכירת המועדון, רחל עטיה.
9. חרב הקיצוצים לא פסחה אפילו על האפסנאי הוותיק, אלי בואנו, שהעונה קיבל הודעה כי נשלל ממנו החזר הוצאות למוניות למשחקי בית, בסך 50 שקל למשחק, וגם מכסת השיחות בטלפון הסלולרי קטנה לסביבות 100 שקל במקום 300 לערך שסובסדו על ידי המועדון. לא זו בלבד אלא שמשכורות השחקנים ומאמנים במחלקות הנוער ניתנות כמעט תמיד באיחור של חמישה ימים עד שבועיים מהמועד הקבוע בחוק, התשעה בכל חודש. "בכל חודש אנחנו במתח מתי ייכנס הכסף ובודקים כל יום בבנק החל מה-15 בחודש", מעיד גורם במחלקה. לקינוח, גם ספקי המועדון התרגלו לתשלומים הדחויים, ובהפועל ידעו לספר על ויכוח עז וקולני שניטש בשבוע שעבר במתחם חודורוב בין נציג חברת האבטחה "יבטח" לבין חשב המועדון. מ"יבטח" נמסר כי "העניין סודר ונכון לרגע זה הפועל תל אביב לא חייבת שקל".
10. השבוע שיגרה הפועל כפר סבא מכתב להפועל תל אביב, ובו דרישה להעביר אליה מיידית 15 מיליון שקל, שכוללים בתוכם את דמי ההעברה מעסקאות דגלאס דה סילבה, אביחי ידין וסמואל יבואה בקיץ 2009, וכן 20 אחוז מדמי ההעברה לחו"ל של יבואה ודה סילבה שהיא זכאית להם. מסמכי ההעברה, הנושאים את חתימותיהם של גבי קצרה מצד כפר סבא ועו"ד שחר בן עמי מטעם הפועל תל אביב, נחשפו לפני שנה ב"ידיעות תל אביב", ולפיהם דה סילבה ויבואה יימכרו תמורת 5 מיליון שקל כל אחד ואילו עבור ידין ישלמו האדומים 2 מיליון שקל. עוד נכתב בהסכם כי "התמורה תשולם לכפר סבא על ידי הפועל בתנאים שיסוכמו בין הצדדים בתוך 60 יום מחתימת ההסכם", אולם הכסף לא הועבר מעולם. יתרה מזאת, בהסכם העברת זכויות הניהול בהפועל כפר סבא מטביב לאגודת המועדון, שנחתם כעבור שנה ותוכנו פורסם גם כן ב"ידיעות תל אביב", צוין במפורש כי "טרם שולמו התמורות בגין מכירת השחקנים יבואה, ידין ודה סילבה להפועל תל אביב". אלא שבהמשך נכתב כי "בכפוף לאישור הרשות לבקרת תקציבים", ישמשו הכספים לשם שטרי פירעון שהנפיק טביב לחברה שהקים, "החברה לניהול הפועל כפר סבא בע"מ", ובאמצעותה שימש בעלי המועדון. כעת, כאמור, טוענים בכפר סבא כי הם זכאים לקבל את מלוא הסכומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כתבה מדאיגה של ניר איסקוב ממקומון תל אביב של השבוע האחרון
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
גם אם רבע ממה שרשום פה זה אמת(וכנראה שיותר),
מביך מאוד. אפילו עושה בחילה.

:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:34 
המצב מדאיג..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
המצב חמור, נשמע כאילו פרוספר אזגי מנהל לנו את המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:38 
הכל ידוע.
סיפור גבי קצרה לא מפתיע, ואשמתו הבלעדית של קצרה.
סיפור אלי בואנו פשוט מעליב, מביך ומרגיז. בריונות.
בסך הכל עוד סיקור מצוין של איסקוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:40 
פששש מדאיג מאד, כולי דאגה מה יהיה??? .
אתם כמו דגים , שמים לכם פתיון ואתם בולעים בהנאה.
גם אם המצב מדאיג זה בטח לא בגלל ניר איסקוב ועיתון תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:42 
אין חדש תחת השמש ,המצב מאד מדאיג
ולגבי סעיף 10 בכתבה לגבי ההסכמים שחשף ידיעות ת"א
זו הכתבה:
http://wiki.red-fans.com/archive/yediot ... _tabib.jpg

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:42 
אני חושב שאת רוב הדברים אני לא קורא כבר בפעם הראשונה.
עצוב ולא מפתיע שככה מתנהלת לנו הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
חרב הקיצוצים לא פסחה אפילו על האפסנאי הוותיק, אלי בואנו, שהעונה קיבל הודעה כי נשלל ממנו החזר הוצאות למוניות למשחקי בית, בסך 50 שקל למשחק, וגם מכסת השיחות בטלפון הסלולרי קטנה לסביבות 100 שקל במקום 300 לערך שסובסדו על ידי המועדון

לא ייאמן איזה קהל גרוע אנחנו ,
טביב עדיין אשכרה בקבוצה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:45 
באהבה ,אלי טביב .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
אני בשוק אני בהלם אני בהמומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
איזו הטפלות לבואנו. בחישוב שנתי זה יוצא קיצוץ של 3500 שקל בערך.
על שחקן בסגל הוא פיזר 1.5 מליון יורו. זה באיזור ה7.5 מליון שקל. ועל 3.5 אלף לשנה הוא יושב עם בנאדם? דוחה דוחה דוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
גועל של בן אדם הטביב הזה. וגם שאנחנו במומנטום טוב ובתקופה טובה, אסור לשכוח את הדברים שקורים מתחת לשטח. ויותר מזה, אנחנו שומעים רק על חלק מהבעיות, על מה שיוצא החוצה לתקשורת.. אך איננו מודעים כלל לכמות האנשים שהקריבו ועדיין מקריבים מעצמם בשביל המועדון ובשביל האוהדים. אנשים שגונבים מהם כסף, והם מוכנים לתת מעצמם רק כי הם אוהבים את המועדון. אנשים כמו באדיר, אבוטבול ואפילו בואנו (!). אני מקווה שהמאמצים וההקרבה של האנשים האלה לקטנוניות, לקמצנות ולרשע שבסופו של דבר נובע ממקור אחד שיושב למעלה, השתלמו בסוף, והמועדון יגיע לגאולה ניהולית בסיסית.

חוץ מאוסידון וקשטן (לפעמים), שהם בובות של טביב בעצם, מי עשה לנו דברים רעים בההנהלה?.. חלק גדול מהאנשים שיושבים שם, מזכירות מנהלים ועוד אנשים בסגנון, גם נפגעים ונותנים מעצמם בשביל הדרישות של טביב. כל פעולה מגעילה של המועדון, הייתה בהנהגתו. הרי אנשים שפויים לא חושבים להכנס לקטנות ולגועל ברמות כאלה.

פשוט גועל נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
אמנם לא הספקתי לקרוא את כל הכתבה בעיתון, אך כמדומני היה שם עוד חלק שלא העתקת.
(ראיתי פשוט שיש חלק שהספירה מתחילה מחדש, בצבע אחר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:26 
לצערי מה שמדבר זה רק הנקודות והמצב של הפועל בטבלה.
לא סתם אמרתי (לא פעם ולא פעמיים) שעדיף לנו עונה פיננסית/עונת תחתית כדי שכל הקהל "ייצא" על טביב.
ההצלחה היחסית של הקבוצה סתם מעכבת הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:30 
הקרם דה לה קרם - מכסת השיחות בטלפון הסלולרי של בואנו קטנה לסביבות 100 שקל במקום 300...
שיעשו לו טוקמן סטודנט, מזל שיש רמי לוי טביב פותח אצלו סניף לכל הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
אתם כל-כך מצחיקים. כאילו אין לכם במה להתעסק.

מאיפה אתם יודעים כמה דקות בחודש מדבר אלי בואנו במסגרת תפקידו?
אולי התפקיד שלו מצריך סבסוד חשבון סלולר ע"ס 100 שקל ולא 300? אם כן, למה שיקבל 300?

אין לי מושג מאיפה השנאה העיוורת הזאת כלפי כל צעד שקורה במועדון (לפחות אני מקווה שאין לי).
אז הורידו לבן-אדם את החשבון סלולר ב200 שקל לחודש. אם זה מוצדק, אני מאוד שמח על כך. אני בטוח שאף אחד לא מבקש ממנו לעשות שיחות שקשורות למילוי תפקידו על חשבונו האישי. העיקר שיש על מה להתלונן, כי בכל זאת, הורידו לאפסנאי 200 שקל מהסלולרי. אתם בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
פששש מדאיג מאד, כולי דאגה מה יהיה??? .
אתם כמו דגים , שמים לכם פתיון ואתם בולעים בהנאה.
גם אם המצב מדאיג זה בטח לא בגלל ניר איסקוב ועיתון תל אביב.

אלי טביב, הידוע בחיבתו לבתי משפט ולתביעות, מוזמן להוכיח לכולנו כי הדברים בכתבה אינם נכונים ולהגיש תביעת דיבה נגד העיתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:

אולי התפקיד שלו מצריך סבסוד חשבון סלולר ע"ס 100 שקל ולא 300? אם כן, למה שיקבל 300?

אין לי מושג מאיפה השנאה העיוורת הזאת כלפי כל צעד שקורה במועדון (לפחות אני מקווה שאין לי).
אז הורידו לבן-אדם את החשבון סלולר ב200 שקל לחודש. אם זה מוצדק, אני מאוד שמח על כך. אני בטוח שאף אחד לא מבקש ממנו לעשות שיחות שקשורות למילוי תפקידו על חשבונו האישי. העיקר שיש על מה להתלונן, כי בכל זאת, הורידו לאפסנאי 200 שקל מהסלולרי. אתם בדיחה.
אתה פה הבדיחה. עבדת פעם? אתה יודע מה זה הרעה בתנאי ההעסקה?
עצם זה שאנשים חושבים על לקצץ לו דקות בטלפון בכזה סכום אפסי זה פתטי וזה מראה על רמתם הן האנושית והן המקצועית-ניהולית.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:41 
אין ספק שכל מה שכתוב מאוד מסתדר עם הרושם שטביב משאיר.
ובשיא הרצינות מסקרן אותי מאיפה לכתב אינפורמציה ברזולוציה כל כך עדינה, ואם הוא אכן כל כך מוכשר, למה הוא מחפש עבודה אחרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:42 
Eros Ramazzotti כתב:

העיקר שאתה מרוצה מאלי טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

עצם זה שאנשים חושבים על לקצץ לו דקות בטלפון בכזה סכום אפסי זה פתטי וזה מראה על רמתם הן האנושית והן המקצועית-ניהולית.

מעולם לא עבדתי. מיד אברר מה פירוש המילה.

אלי בואנו זה רומנטי, מגניב, וכיף לאהוב אותו. גם אני איתכם בגאג. בסופו של יום, אם הוא מדבר בטלפון ב100 שקל צריך לתת לו 100 שקל. ואני מתעקש על כך שאתם פה הבדיחה - מתוך אינספור האשמות מעצבנות כל-כך, כמו תשלום שכר במועד לא מועד, לקיחת רכבים לשחקנים ועוד - אתם בוחרים תמיד להתייחס לדברים השוליים והטיפשיים ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:44 
אוגוסטוס היל כתב:
ובשיא הרצינות מסקרן אותי מאיפה לכתב אינפורמציה ברזולוציה כל כך עדינה, ואם הוא אכן כל כך מוכשר, למה הוא מחפש עבודה אחרת?

וברצינות, מה אתה רצית להביע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:

אז הורידו לבן-אדם את החשבון סלולר ב200 שקל לחודש. אם זה מוצדק, אני מאוד שמח על כך. אני בטוח שאף אחד לא מבקש ממנו לעשות שיחות שקשורות למילוי תפקידו על חשבונו האישי. העיקר שיש על מה להתלונן, כי בכל זאת , הורידו לאפסנאי 200 שקל מהסלולרי. אתם בדיחה.

אתה מתייחס אליו כאל אפסנאי,אני מתייחס אליו כאל הפועל.
הבנאדם הזה נותן את כל החיים שלו בשביל הפועל,חוסך לטביב כמה מאות שקלים בכל משחק כאשר רץ למצוא כל כדור שנאבד (וכל כדור כזה עולה משהו כמו 100 שקל)
אז אם איתו מתחשבנים על 3500 אלף שקל זה שיא הבושה.
אלי בואנו :HEART2: אחד האנשים הגדולים שהיו שייכים לכדורגל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:46 
chimpfive כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

מאיפה המידע הזה? שואל ברצינות. איך זה מתפרסם בעיתון שולי ולא במיליון האתרים/עיתונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:47 
Eros Ramazzotti כתב:
its-sick כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

אלי בואנו זה רומנטי, מגניב, וכיף לאהוב אותו. גם אני איתכם בגאג. בסופו של יום, אם הוא מדבר בטלפון ב100 שקל צריך לתת לו 100 שקל. ואני מתעקש על כך שאתם פה הבדיחה - מתוך אינספור האשמות מעצבנות כל-כך, כמו תשלום שכר במועד לא מועד, לקיחת רכבים לשחקנים ועוד - אתם בוחרים תמיד להתייחס לדברים השוליים והטיפשיים ביותר.

דווקא מתייחסים להכל ובוחרים להבליט את הקמצנות הבזויה ביותר שמסמלת את ההתנהלות שאתה כל כך מבסוט ממנה, או שאתה בעצם לא נורא מרוצה, תחליט. פשוט תכתוב שחור על גבי לבן "אני אוהב את אלי טביב, אני חושב שכל הפעולות שלו חיוניות ונכונות" במקום לזיין את המוח.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 19 נובמבר 2011, 22:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:49 
יאללה לקפל לקפל, כולם הביתה, באמת שצריך לשרוף עד השורש את המועדון הזה כדי להתחיל לשקם אותו.
כל יום אני נגעל עוד פעם מכל ההתנהלות שמטרת לסחוט כמה שקלנים ולאייש את האנשים שצריכים לקבל את מה שמגיע להם.
אלי טביב מאחל לך רק רע בחיים האלה יבן של אלף זונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:50 
Eros Ramazzotti כתב:
its-sick כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

כמו שברלד אומר ... תתחיל לעבוד !!!
וברצינות ,הקטע הוא לא זה שהוא מדבר ב 200 ש"ח פחות ,אלא זה שיש פה אדם שלא מפחד לפגוע באנשים אחרים ואפילו כמדומני בניגוד לחוק ,הרעת תנאים בלי סיבה היינה עברה על החוק אם אינני טועה ,בטוח שמשפטני הפורום יוכלו לאשש או להפריך טענה זו .
לטעמי הבעיה היותר גדולה היא איך בן אדם שמוכן להעיף 3 מליון יורו על שני שחקן מתעסק במאות שקלים אצל האפסנאי ,משהו כאן לא מסתדר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:51 
אוגוסטוס היל כתב:
chimpfive כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

מאיפה המידע הזה? שואל ברצינות. איך זה מתפרסם בעיתון שולי ולא במיליון האתרים/עיתונים?

שמתי לב שיש לך קומלפקס קשה עם כתבים, אם זה עוזר אתה יכול לישון בשקט ידיעות תל אביב הוא בין העיתונים הנפוצים במדינה, מצד אחד אתה כותב שהכל עולה בקנה מידה עם אופיו של שאול, סליחה טביב, ואז באותה נשימה אתה בוחר להקטין כתב . תקרא את תגובת המועדון באותה כתבה ותגיע למסקנה לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:55 
שמת לב שיש לי מה? טוב....
לא מקטין אף אחד. קיבלתי מידע שלא ידעתי עליו ברמת פירוט כזאת. אולי אתה חושב שאני ציני, אבל אני לא.
אם אכן המידע מדוייק, מדובר בכתב שחבל שלא כותב יותר וחבל שהוא מעוניין להחליף מקצוע. בשיא הרצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: