תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 15:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: המאבק נגד טביבי - לאן?
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 15:20 
קודם כל ווידוי - אני מחשיב את עצמי כשונא-טביבי לא פחות מאף אחד כאן, ויותר משאני שונא אותו - אני בעיקר מפחד ממנו, ומפחד ממה שאיש כמוהו יכול לעשות להפועל.
אבל המצב שנוצר בתקופה האחרונה מפחיד אותי לא פחות.
מתנהל מאבק לייט נגד האיש הזה, כאשר לא ברור מה מטרותיו (של המאבק). יש מי שמבחינתם זה הכל או כלום - להעיף אותו מהפועל ולא חשוב מה המחיר- זה מדאיג מאוד.
נתחיל מהסוף - אי אפשר להעיף את טביבי מהפועל "בכוח". זו פשוט מטרה לא ברת השגה. אם יש פה מישהו שחושב שהוא ימרר לו את החיים, יקלל אותו יחרים אותו וכו' - וזה יגרום לאדון א. טביב פשוט לקחת את הרגליים שלו ולהסתלק - אז לדעתי הוא טועה.
הגרוע מכל, מבחינתי, זה שהוא יקח את הרגליים שלו למיאמי, ינתק טלפונים, ויחזור עוד חצי שנה. מישהו חושב שכל קריאות ה"הנהלה זונה" ו"שיהיה טביב למכבי" שבעולם יזיזו לו?

אז מה כן אפשר לעשות? אפשר להפעיל מנופים מול טביבי, אפשר - וצריך - לנסות "להכיל" אותו. כמו שלחץ עזר לרכש בתחילת העונה, וכמו שלחץ גרם לאירוח הצ'מפיונס בבלומפילד, וכמו שלחץ הוא בסופו של דבר הסיבה ששי אבוטבול עדיין איתנו, כל אלה רק דוגמאות. יש לטביבי אינטרס, בכל זאת, שיהיה פה שקט - במידת האפשר.
לא נצליח "לחנך" אותו. לא נצליח לגרום לו להתנהל בצורה נורמלית. יהיה פה שוק מול כל שחקן, ויהיו תביעות, והתמקחויות על שקל תשעים ברגע האחרון מול שחקנים - כל זה היה ויהיה, כי זה האיש, וככה הוא מנהל עסקים. זה טוב בעיני? לא, זה רע מאוד. אבל זה הרע במיעוטו.

צריך לנטרל את האמוציות - ולבחור את המאבקים בקפידה. ובעיקר: להיזהר מאוד לא לשפוך את התינוק עם המים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המאבק נגד טביבי - לאן?
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 15:23 
מעניין אותי לאן המאבק הזה יילך אם ניקח אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:

שוד ושבר, אסור שזה יקרה בשום מחיר!

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 15:24 
כל מילה נכנונה שלך בלונדיני..
לדעתי המאבק צריך להיות למען ניהול תקין של הפועל ת"א.
צריך לבקש שקיפות, לראות לאן הכסף הלך, לגרום לטביבי להבין שאנחנו הינו לפניו וניהיה גם אחריו.
בלי אוהדים אין קבוצה, בלי אוהדים אין הצלחות= אין הצלחות=אין כסף.
כמו כן צריך לגרום ללחץ ולגרום לטביב להעמיד את הקבוצה למכירה !
מה שכן אסור לנו להיות "אנטי" לכל דבר, אסור לנו "לחפש" את טביב על כל פעילות שלו..
לצערנו הרב, לא נראה שעכשיו יש דרך חזרה, טביב הכריז מלחמה על הקהל, מה גם אני לא מאמין שאפשר לשנות את האופי של טביב.
ולכן צריך להיות לחץ כדי לגרום לו למכור את הקבוצה, אפשר וצריך גם ללחוץ על בעלי התפקידים בהפועל להתפטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 15:25 
Yalla Hapoel כתב:

קודם שניקח, וגם אם ניקח זה לא יהיה בזכות טביב אלא למרות היותו בעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 15:26 
לא צריך לחכות עד מאי
אם יביאו את הדרבי כל ״המאבק״ צ׳וקו הזה ידעך ויעלם מעצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 15:27 
לירון - אני ממש לא חושב שמבחינת טביב זה עכשיו ג'יהאד לנצח נגד הקהל
ממש לא
הוא בהחלט מנסה למצוא דרכים חזרה - ראה ערך האמנה (המטומטמת), העסקה שלא יצאה אל הפועל עם הפועל כדורסל (שזה ת'כלס שער 4-5, כן??).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 15:34 
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
לירון - אני ממש לא חושב שמבחינת טביב זה עכשיו ג'יהאד לנצח נגד הקהל
ממש לא
הוא בהחלט מנסה למצוא דרכים חזרה - ראה ערך האמנה (המטומטמת), העסקה שלא יצאה אל הפועל עם הפועל כדורסל (שזה ת'כלס שער 4-5, כן ??).

לא אמרתי שטביב רוצה ג'יהאד, אבל הוא כן יצא נגד הקהל שלו ומפה הדרך חזרה בעייתית.
דבר שני לגבי המשפט המודגש שלך- הרעיון לא היה של טביב, הוא נפל בגלל טביב !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 15:37 
אל תהיה תמים, לדעתך דבר כזה היה בכלל נוצר בלי אישור של טביבי?
אחרי שהתחיל הבלאגן הוא הבין שהוא גם מנסה לצ'פר את מי שהוא תופס בתור היריבים שלו - וגם אחר כך יחטוף רק עוד קללות ושנאה, אז הוא הודיע שהוא "לא ידע" וביטל את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 15:39 
אחרי שהתחיל הבלאגן הוא הבין שהוא גם מנסה לצ'פר את מי שהוא תופס בתור היריבים שלו - וגם אחר כך יחטוף רק עוד קללות ושנאה, אז הוא הודיע שהוא "לא ידע" וביטל את זה.

אני ממש לא תמים, הרעיון היה של אוהד הפועל מוכר, שניסה ליזום את הרעיון הזה יחד עם ניר ענבר, אחרי שטביב שמע שיש יוזמה שנעשתה מאחורי גבו, הוא התעצבן על כך שלא יידעו אותו מראש על זה ולכן הוא החליט לבטל את זה. (תיהיה בטוח שגם העניין שהיתה ביקורת על המהלך הזה מתוך הקהל שלנו, גרמה לו להחליט כך בצורה קלה יותר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 15:40 
לירון האדום כתב:

אני ממש לא תמים, הרעיון היה של אוהד הפועל מוכר, שניסה ליזום את הרעיון הזה יחד עם ניר ענבר, אחרי שטביב שמע שיש יוזמה שנעשתה מאחורי גבו, הוא התעצבן על כך שלא יידעו אותו מראש על זה ולכן הוא החליט לבטל את זה. (תיהיה בטוח שגם העניין שהיתה ביקורת על המהלך הזה מתוך הקהל שלנו, גרמה לו להחליט כך בצורה קלה יותר)

אם הקהל היה מקבל את זה בברכה - טביבי היה זורם עם זה בכיף
נראה לך שאיכפת לו שהכרטיסים ימכרו בלאן או דרך העמותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 15:41 
לירון האדום כתב:

אם הקהל היה מקבל את זה בברכה - טביבי היה זורם עם זה בכיף
נראה לך שאיכפת לו שהכרטיסים ימכרו בלאן או דרך העמותה?

יכול להיות, אני לא אומר שלא, אבל הוא כן התעצבן שנעשו דברים בלי אישורו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 15:59 
כל מילה, תודה רבה.
אפשר אולי רק להוסיף שבסופו של יום, יש לטביב אינטרס שהקבוצה תצליח (עסקית ותדמיתית), רק שיש לו דרכים משונות למקסם את הפוטנציאל שיש לו ביד.
מעבר לסגנון הבלתי נסבל שלו שפוגע בשם של הקבוצה ובמוניטין, טביב יותר פוחד להפסיד מאשר רוצה להרוויח ולכן הוא גם שומר אקסטרות בצד של יגיע היום בו הוא יצטרך גם לשים כסף בקבוצה ישמור השם.
זה הבן אדם. כנראה הוא לא ישתנה.
אם נהיה ממוקדים במחאות אפשר לנתב אותו לפעולות נכונות, או טובות יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
כל מילה, תודה רבה.
אפשר אולי רק להוסיף ש בסופו של יום, יש לטביב אינטרס שהקבוצה תצליח (עסקית ותדמיתית) , רק שיש לו דרכים משונות למקסם את הפוטנציאל שיש לו ביד.
מעבר לסגנון הבלתי נסבל שלו שפוגע בשם של הקבוצה ובמוניטין, טביב יותר פוחד להפסיד מאשר רוצה להרוויח ולכן הוא גם שומר אקסטרות בצד של יגיע היום בו הוא יצטרך גם לשים כסף בקבוצה ישמור השם.

אוגוסטוס,
הגיונית, זה אמור להיות ככה, עובדתית, זה לא.
טביב לא נוקף אצבע לשיפור תדמית הקבוצה, אלא להיפך. בהתנהלות שלו מול שחקנים, מול קבוצות אחרות ומול הקהל הוא הפך את הפועל למוקצה מחמת מיאוס. מקצועית, הוא לא מאפשר למאמן לבחור שחקנים (ועל זה שהמאמן מוכן לקבל את זה לא אדבר כאן), מסרב בעקשנות בלתי נתפסת לחזק את ההגנה, ובסדרת פעולות שמטרתן פתוחה לפרשנות, הפך את תדמית הקהל ב- 180 מעלות. כל אלה עובדות, וכל העובדות האלה אומרות שהפעולות שלו אינן מסייעות להצלחת הקבוצה. האם זה בכוונה תחילה או מתוך חוסר יכולת? זה לא משנה במיוחד.
ואם כתבת "זה הבן אדם. כנראה הוא לא ישתנה.", אתה שומט את הקרקע מתחת להנחה ש"אם נהיה ממוקדים במחאות אפשר לנתב אותו לפעולות נכונות, או טובות יותר.". מה שכן, בוא נתחיל בלהיות ממוקדים במחאה. מחר, מול רמת השרון, צפיה משותפת למגורשים ולאלה שלא מוכנים לקבל את זה. ויכוחים בינינו צריכים להיפתר בינינו, ולא יכול להיות שמישהו כזה יעשה בהם שימוש ציני ונפשע למטרותיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 16:21 
אני לא בטוח שאוליגרך מנוכר סטייל גולדהאר עדיף על מולטי-מיליונר שכונתי סטייל טביב. אנחנו צריכים להיות טובים כדי שאיש ראוי יקנה אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
לא צריך לחכות עד מאי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
gibu כתב:
mkorman1 כתב:
לא צריך לחכות עד מאי

ידעך?ידעך בפני מי?בפני אלה שגם ככה לא עושים כלום,אלה שגם ככה לא אכפת להם,שאכפת להם רק מהמקום הראשון וכמה נק' וגולים שמנו במחזור האחרון.
אני מבטיח לכם שגם אם ננצח 32-0 יהיו אנשים שלא יפסיקו לפעול נגד טביב.
אולי זה יתעכב במספר שבועות,אולי זה יגיע טיפה מאוחר אבל זה יגיע,הוא יפסיד!
היינו פה לפניו ונהיה גם אחריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
למרות שאיני מסכים עם רוב הנתונים שהביא פותח האשכול אני בהחלט מסכים עם המסר שבהודעתו.

אני מהראשנים שביקשתי כאן בפורום שקיפות- עוד בתקופת תאומים.
לטעמי אי אפשר לדרוש שקיפות מלאה אלה חלקית. זו צריכה להיות התביעה ולא זו שהציג לירון.

חשוב מאוד שלא נהיה צבועים ולכן מי שדורש שקיפות כזו או אחרת חייב לבדוק האם הוא היה נוהג בשקיפות שכזו ובמיוחד אם הוא משתייך לאירגון כזה או אחר שלא מתנהג כך.

הבהרה: יהיו כאלה שיקחו הודעתי למקום שנוח להם. שיהיה להם בכייף אם זו הנאתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 16:33 
המאבק, כמו חוות הדעת על השחקנים והמאמן, תלוי בתוצאות על המגרש.

הקלף החזק ביותר של טביב הוא המזל שלו. הדוגמא האחרונה היא הכושר של היריבות העיקריות, ויש מצב להשגים.
אין מצב למאבק נגדו כל עוד יש השגים בליגה, והמאבק העוצמתי יחכה כנראה. בעיקר, שהאוהדים שכחו (כמה ישראלי) שהפועל הייתה בנויה וצריכה להיות בנויה לרמה אירופית.
הישראלים רגשניים וחיים את הרגע יותר ממה שהם מוכנים להודות בפני עצמם. ב-MU האוהדים מנהלים מאבק שווה, אלא ששם גם זה לא מספיק.

גם לא הייתי מטריד את עצמי בשאלה "מה עושים" (כל זמן שמצליחים בליגה) כי טביב הוא האויב מספר אחד של עצמו.
ובמקרה של הצלחה ספורטיבית אפשר להתרווח בנוחיות ולחכות למהלכים מבריקים כמו סגירת שערים 4-5 (וזה לא ההתאחדות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 16:35 
יופי
אז אתה יודע לדקלם סיסמאות פומפוזיות ופופוליסטיות שבתכל׳ס אין מאחוריהן כלום ושום דבר
אני למשל עדיין לא מבין וכבר נואשתי מלהבין מה סיבת המאבק ומה חושבים להשיג בו
העיקר שצועקים סיסמאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 16:35 
azran כתב:
gibu כתב:
mkorman1 כתב:
לא צריך לחכות עד מאי

ידעך?ידעך בפני מי?בפני אלה שגם ככה לא עושים כלום,אלה שגם ככה לא אכפת להם,שאכפת להם רק מהמקום הראשון וכמה נק' וגולים שמנו במחזור האחרון.
אני מבטיח לכם שגם אם ננצח 32-0 יהיו אנשים שלא יפסיקו לפעול נגד טביב.
אולי זה יתעכב במספר שבועות,אולי זה יגיע טיפה מאוחר אבל זה יגיע,הוא יפסיד!
היינו פה לפניו ונהיה גם אחריו .
:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 16:44 
אמיר ונונו כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
כל מילה, תודה רבה.
אפשר אולי רק להוסיף ש בסופו של יום, יש לטביב אינטרס שהקבוצה תצליח (עסקית ותדמיתית) , רק שיש לו דרכים משונות למקסם את הפוטנציאל שיש לו ביד.

אוגוסטוס,
הגיונית, זה אמור להיות ככה, עובדתית, זה לא.
טביב לא נוקף אצבע לשיפור תדמית הקבוצה, אלא להיפך. בהתנהלות שלו מול שחקנים, מול קבוצות אחרות ומול הקהל הוא הפך את הפועל למוקצה מחמת מיאוס. מקצועית, הוא לא מאפשר למאמן לבחור שחקנים (ועל זה שהמאמן מוכן לקבל את זה לא אדבר כאן), מסרב בעקשנות בלתי נתפסת לחזק את ההגנה, ובסדרת פעולות שמטרתן פתוחה לפרשנות, הפך את תדמית הקהל ב- 180 מעלות. כל אלה עובדות, וכל העובדות האלה אומרות שהפעולות שלו אינן מסייעות להצלחת הקבוצה. האם זה בכוונה תחילה או מתוך חוסר יכולת? זה לא משנה במיוחד.
ואם כתבת " זה הבן אדם. כנראה הוא לא ישתנה. ", אתה שומט את הקרקע מתחת להנחה ש"אם נהיה ממוקדים במחאות אפשר לנתב אותו לפעולות נכונות, או טובות יותר. ". מה שכן, בוא נתחיל בלהיות ממוקדים במחאה. מחר, מול רמת השרון, צפיה משותפת למגורשים ולאלה שלא מוכנים לקבל את זה. ויכוחים בינינו צריכים להיפתר בינינו, ולא יכול להיות שמישהו כזה יעשה בהם שימוש ציני ונפשע למטרותיו.

תקרא שוב את מה שכתבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 16:53 
mkorman1 כתב:
יופי
אז אתה יודע לדקלם סיסמאות פומפוזיות ופופוליסטיות שבתכל׳ס אין מאחוריהן כלום ושום דבר
העיקר שצועקים סיסמאות

שום סיסמאות, המאבק הוא לשיפור ההנהלה של הפועל ת"א, רק שנכון להיום, המאבק הוא כן לסילוקו של אלי טביב, מבחינתי ברגע שיעמיד את הקבוצה למכירה תמורת סכום נקוב, אני אהיה יותר רגוע(זאת המטרה העיקרית), המטרה המשנית היא בינתיים לגרום לניהול תקין של הקבוצה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
יופי
העיקר שצועקים סיסמאות

סיבות למאבק לא חסר,מה שרוצים להשיג מהמאבק זה קצת לוט(ה) בערפל,מבחינתי האישית צריך לסלק את אלי טביב מכיוון שברגע שהוא הגיע למצב שבו הוא מרחיק יציע שלם ומסית את רוב האוהדים נגד קבוצה מסוימת בתוך הקהל רק בגלל שהם מתנגדים לו אצלי הוא גמר.
אך מנגד אני שומע הרבה קולות בתוך המאבק שאומרים שאם טביב ישנה את עצמו ויתחיל ללכת בדרך נכונה,בלי קומבינות,בלי תחמנות,בלי נוכלות,בלי בריונות ובעצם בלי איך שהוא מנהל את הפועל היום יקבלו אותו ולא יקראו לסילוקו (אני לא מאמין שהוא יוכל לשנות את עצמו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 17:00 
azran כתב:
mkorman1 כתב:
יופי
העיקר שצועקים סיסמאות

סיבות למאבק לא חסר,מה שרוצים להשיג מהמאבק זה קצת לוט(ה) בערפל,מבחינתי האישית צריך לסלק את אלי טביב מכיוון שברגע שהוא הגיע למצב שבו הוא מרחיק יציע שלם ומסית את רוב האוהדים נגד קבוצה מסוימת בתוך הקהל רק בגלל שהם מתנגדים לו אצלי הוא גמר.
אך מנגד אני שומע הרבה קולות בתוך המאבק שאומרים שאם טביב ישנה את עצמו ויתחיל ללכת בדרך נכונה,בלי קומבינות,בלי תחמנות,בלי נוכלות,בלי בריונות ובעצם בלי איך שהוא מנהל את הפועל היום יקבלו אותו ולא יקראו לסילוקו (אני לא מאמין שהוא יוכל לשנות את עצמו ).

לדעתי האישית, המשפט המודגש אמור להיות המטרה המשנית, המטרה העיקרית זה להחליף את הבעלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 17:12 
אוגוסטוס היל כתב:
כל מילה, תודה רבה.
אפשר אולי רק להוסיף שבסופו של יום, יש לטביב אינטרס שהקבוצה תצליח (עסקית ותדמיתית), רק שיש לו דרכים משונות למקסם את הפוטנציאל שיש לו ביד.

לא מעניין אותי רכש ולא מעניין אותי שקיפות ולא מעניין אותי מקום ראשון או חמישי.... מעניין אותי לישון בשקט בלילה ושאני אדע שטביב יום אחד לא ימכור פה את כל השחקנים, השולחנות והמזגנים ויברח כי אין כסף בקופה והוא צריך לשים 30 מיליון מהכיס בקבוצה.

זה הבעיה שלכם שאתם מסתכלים על היום או על העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 17:22 
יצא המרצע מן השק
המאבק הוא כי הורידו שלט והרחיקו כמה אוהדים בורשה
לא רכש לא שקיפות ולא בטיח
מחר יתנו לשים שלט אז הכל ישוב לתיקונו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
יצא המרצע מן השק

איך הבנת את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 17:33 
פואד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
כל מילה, תודה רבה.

לא מעניין אותי רכש ולא מעניין אותי שקיפות ולא מעניין אותי מקום ראשון או חמישי.... מעניין אותי לישון בשקט בלילה ושאני אדע שטביב יום אחד לא ימכור פה את כל השחקנים, השולחנות והמזגנים ויברח כי אין כסף בקופה והוא צריך לשים 30 מיליון מהכיס בקבוצה.

זה הבעיה שלכם שאתם מסתכלים על היום או על העונה.

סבבה פואד
עכשיו אני שואל אותך
מה מטרת המאבק - ואיך אתה מתכוון להשיג אותה, ומה אתה מתכוון לעשות (וכשאני אומר "אתה" אני מתכוון "אנחנו")

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 17:35 
azran כתב:
mkorman1 כתב:
יצא המרצע מן השק

איך הבנת את זה?

מקורמן רוצה להבין את מה שהוא רוצה להבין...
לא משנה מה תגיד, הוא יראה את המציאות כפי שהוא רוצה לראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: