תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 18:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: החמישיה הנמוכה במשחק אתמול - נותנת פייט בליגת העל?
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 10:10 
החמישייה הנמוכה שארז הריץ ברבע השלישי הרשימה אותי מאוד אתמול - בר טימור מרכז, סטיט שוטינג, קורי ומתן בכנפיים וקלי בתור גבוה יחידי.
קודם כל זאת חמישייה הגנתית מעולה עם לחץ על הגארדים של היריבה, אין חדירות דרך האמצע, ירידה מהירה להגנה ועוד. כמו תמיד בכדורסל ההגנה גם ייצרה מתפרצות ומשחק מעבר מהיר מאוד כתוצאה מהובלת הכדור של סטיט וטימור. אתמול החמישייה הזו רצה כמעט כל הרבע השלישי והקפיצה את ההפרש מ-8 ל-26.

השאלה היא האם החמישיה הזו מסוגל לעמוד גם מול הרכבים של ליגת העל עם פורוורדים חזקים ומהירים, שומרים טובים יותר בקו הקדמי ועוד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: החמישיה הנמוכה במשחק אתמול - נותנת פייט בליגת העל?
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 15:41 
אותי הרשימה הרבה יותר החמישיה שבה שיחק שולדברנד. חבל שהוא לא שיחק יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
אותי הרשימה הרבה יותר החמישיה שבה שיחק שולדברנד . חבל שהוא לא שיחק יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 16:43 
אתמול היה חור בהגנה והצבע איתו רך יותר מאשר עם יותם שירן.
יש לו יד טובה ממרחק אבל ברגע שאתה משחק איתו מס' 4 אתה מצפה ליותר משחק פנים ועזרה על גבוהים בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 17:10 
רדנקו כתב:
אותי הרשימה הרבה יותר החמישיה שבה שיחק שולדברנד. חבל שהוא לא שיחק יותר.

שולדבראנד היה חשוב בדקות שכפר סבא עשו אזורית בונקריסטית עם 5 שחקנים בצבע בערך. קלי היה מיותר בפנים כי הם צופפו כמו מטורפים ואז ארז עבר לחמישייה עם שולדבראנד והגארדים. אין ספק שבמשחקים כאלה יונתן הוא נשק רציני מאוד. הבעיה היא שאתה לא יכול להיות שחקן משמעותי כשאתה עושה בממוצע עבירה כל 4-5 דקות משחק.

המשחק אתמול היה אימון טוב מאוד לקבוצה. כפ"ס ניסתה להקשות עלינו באינספור דרכים (חלק מזה גם הצליח) וסה"כ ארז התמודד עם זה יפה, למרות שבאמת אין להם יותר מדי כלים. חבל שהפסדנו את קורי למשחק בטבעון על שטות.

באופן כללי, אני חושב שהחמישייה שצוינה פה בהודעה הפותחת (טימור/איתן, סטיט, קורי, מתן וקלי) היא הטובה ביותר שלנו וצריכה לשחק הרבה יותר דקות.
עצוב מאוד מה שקורה עם זליקוביץ' ושירן, שהם נון-פקטור אפילו מול קבוצה כל כך חלשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 18:16 
אשכרה! מה קורה עם אבירם ויותם? שניהם באו אחד מבארי ואחד מכפר סבא בתור הישראלים הדומיננטים עם ממוצע נקודות של משהו כמו 15 כשהם בסך הכל בני 21 ובנתיים הם מראים רק חוסר יכולת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
יש לו יד טובה ממרחק אבל ברגע שאתה משחק איתו מס' 4 אתה מצפה ליותר משחק פנים ועזרה על גבוהים בהגנה.

יש בכלל רוך בהגנה וכרגע זה מספיק השאלה מה עם נפגוש איזה זר חזק בצבע ואז אנחנו בבעיה

יותם שירן שחקן הגנה !!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 19:13 
פישונט כתב:

נגד כפר סבא שולדברנד היה הגבוה השומר הכי טוב של הפועל. למעשה - הוא היה היחיד שעצר את הזר של כפר סבא כמו שצריך ובלי הזדקקות לשמירות כפולות. והוא שיחק טוב מאוד גם בהתקפה. הוא היה צריך לשחק 25 דקות, ולא 15.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos כתב:
אשכרה! מה קורה עם אבירם ויותם? שניהם באו אחד מבארי ואחד מכפר סבא בתור הישראלים הדומיננטים עם ממוצע נקודות של משהו כמו 15 כשהם בסך הכל בני 21 ובנתיים הם מראים רק חוסר יכולת.

בינתיים הם מראים בעיקר את התחת שלהם לספסל.
לא מקבלים הזדמנות ראויה מארז, בייחוד אבירם.
יכול להיות שזה בגלל שמדובר בתחילת העונה והוא רוצה לגבש רוטציה וסדר בקבוצה לפני שהוא משלב אותם.
אבל לטעמי זה מוגזם, ואם זה ימשיך ככה הם יבקשו להשתחרר בסוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
cscarlos כתב:

בינתיים הם מראים בעיקר את התחת שלהם לספסל.
לא מקבלים הזדמנות ראויה מארז, בייחוד אבירם.
יכול להיות שזה בגלל שמדובר בתחילת העונה והוא רוצה לגבש רוטציה וסדר בקבוצה לפני שהוא משלב אותם.
אבל לטעמי זה מוגזם, ואם זה ימשיך ככה הם יבקשו להשתחרר בסוף

מחזק
יותם ואבירם לא הגיעו בשביל להיות ניצבים או בשביל לנפנף מגבות
הגיע הזמן שהם יעלו לשחק קצת יותר. אין שום סיבה בעולם שאנחנו לא יורדים מ15 הפרש מאמצע הרבע השלישי שהם לא ישחקו.
קורי קאר כבר לא ילד והוא משחק יותר מידי דק'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
אני מאוד מאוד לא אוהב את המגמה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 20:48 
מוזר. במשחקים הראשונים של העונה יותם שיחק הרבה מאד דקות והיה למעשה המחליף הראשון מהספסל.

יכול להיות שזה בגלל שיונתן לא החזיק אז הרבה מעמד במגרש והיום הוא משחק הרבה יותר טוב.

במשחק הראשון של העונה יותם קיבל 13 דקות.
בשני קיבל 18 דקות.
בשלישי קיבל 22 דקות.
בשני האחרונים קיבל 8 ו-5 דקות בהתאמה.

לא חושב שזה מצביע על מגמה, אבל נצטרך לחכות ולראות.

אתם צריכים להבין שהוא הגיע אלינו ביידעה שהוא אמור להיות הגבוה הרביעי ברוטציה ועד עכשיו קיבל הרבה יותר דקות מהצפוי.

לפני זליקוביץ יש הרבה שחקנים טובים ממנו כרגע, אבל אני מקווה שיקבל הרבה יותר דקות במשחקים הבאים. אני מאמין ומקווה שלאט לאט תתגבש לה רוטציה יותר קבועה והוא ימצא את הדקות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
מוזר. במשחקים הראשונים של העונה יותם שיחק הרבה מאד דקות והיה למעשה המחליף הראשון מהספסל.

יכול להיות שזה בגלל שיונתן לא החזיק אז הרבה מעמד במגרש והיום הוא משחק הרבה יותר טוב.

בשני קיבל 18 דקות.
בשלישי קיבל 22 דקות.

אתם צריכים להבין שהוא הגיע אלינו ביידעה שהוא אמור להיות הגבוה הרביעי ברוטציה ועד עכשיו קיבל הרבה יותר דקות מהצפוי.

לפני זליקוביץ יש הרבה שחקנים טובים ממנו כרגע, אבל אני מקווה שיקבל הרבה יותר דקות במשחקים הבאים. אני מאמין ומקווה שלאט לאט תתגבש לה רוטציה יותר קבועה והוא ימצא את הדקות שלו.

הגיע בידיעה זה סבבה אבל בשטח הוא השומר הכי טוב שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
אגב לשאלה הפותחת - לא. מתן ב-4 זה טריק שלא יכול לעבוד מעבר לליגה הלאומית.
בליגת העל יש כבר יותר משחקן פנים אחד נורמלי, יאכלו אותו חי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 21:16 
r200 כתב:
רדנקו כתב:

בשני קיבל 18 דקות.
בשלישי קיבל 22 דקות.

הגיע בידיעה זה סבבה אבל בשטח הוא השומר הכי טוב שלך

לא נסחפת בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 02:54 
זליקוביץ' עד עכשיו לא הראה כלום גם בדקות ששיחק
יותם שירן עד עכשיו פחות טוב משוורצמן

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יכול בבקשה לומר איך נראים הזרים השנה יחסית לשנה שעברה? ירידה משמעותית?ירידה שתשתלם לנו?? אולי אפילו עלייה?
ראיתי רק את המשחקים הראשונים בהם הם היו בסדר אך אני רואה שהם משתפרים ממשחק למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
redgr כתב:
מישהו יכול בבקשה לומר איך נראים הזרים השנה יחסית לשנה שעברה? ירידה משמעותית?ירידה שתשתלם לנו?? אולי אפילו עלייה?
ראיתי רק את המשחקים הראשונים בהם הם היו בסדר אך אני רואה שהם משתפרים ממשחק למשחק.

אני מעדיף את בריאן ואדריאן. קלי שחקן טוב אבל מביך בהגנה. דמונטז קלעי מצוין אבל מנהל משחק פחות טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 15:11 
דובראש כתב:
redgr כתב:

אני מעדיף את בריאן ואדריאן. קלי שחקן טוב אבל מביך בהגנה. דמונטז קלעי מצוין אבל מנהל משחק פחות טוב

קלי כבד יחסית ליוטר שגם היה יותר אתלטי ממנו. סטיט היה מעולה מול כפ"ס אבל בעמדה מס' 2 לצידם של טימור (מצוין) וגל.
בריאן היה הגו-טו-גאי שלנו והעונה עוד לא יצא לנו להגיע למשחק צמוד ולראות את היכולת של סטיט במצבים דומים.
לדעתי ההבדל הגדול מהעונה שעברה זה בינתיים טימור שמריץ את הקבוצה מצויין, וגם ההגנה שנראית חזקה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 16:28 
דובראש כתב:
redgr כתב:

אסברי ויוטר היו שני זרים אדירים לליגה לאומית אבל לליגת העל זה סיפור אחר לגמרי.
אסברי הוא סקורר נהדר, אבל סקורר נטו. הוא לא נותן לך ערך מוסף (בניגוד לשחקנים אחרים בעמדה שלו כמו פלס, פינוק ומיטשל) ואם וכאשר נעלה לליגת העל הייתי מעדיף שחקן אחר במקומו.
יוטר לעומת זאת, כמו שכתבתי פה לפני כמה ימים, הוא נכס לכל קבוצה שהוא משחק בה. הוא אולי פחות מוכשר מאסברי, אבל הוא שחקן אינטליגנטי, פייטר גדול, שחקן הגנה נהדר וגם אחלה שחקן התקפה.

לגבי סטיט וקלי קצת קשה להגיד עדיין מכיוון שהם יותר צעירים והם יכולים עוד להשתפר (גם יוטר שהגיע לארץ זה ממש לא אותו שחקן שהוא היום).
סטיט הוא שחקן הגנה מצוין, אתלט גדול ואחלה סקורר, אבל הוא קצת שחקן חסר עמדה. הוא לא רכז, אבל גם לא ממש 2.
קלי הוא כשרון גדול מאוד לדעתי. הוא מאוד גבוה וארוך ויש לו סט סקילז נהדר לשחקן גבוה. מצד שני, הוא גם מאוד מאוד לא מלוטש. בשביל לשחק כארבע הוא יצטרך לשפר עוד את הקליעה שלו מחצי מרחק, אבל הוא גם לא מספיק אגרסיבי בשביל לשחק כחמש.
בכל מקרה, שניהם מספיק טובים בשביל לעלות ליגה, לגבי הרמה הבאה הם צריכים עוד לשדרג את המשחק שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: