תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 15:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 17/11
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
דאבל אדום כתב:
יש עוד אפשרויות, למשל לעשות מנוי חוץ, או לפחות כרטיס מועדון חוץ (משהו בסגנון)
בכל שנה עם קניית המנוי, או בנוסף לקניית המנוי שתהיה אפשרות לשלם נניח 500 שקל על כרטיס מועדון חוץ.
הכרטיס הזה יבטיח לך מקום בכל משחק חוץ שיהיה. (נניח יש 20 משחקי חוץ, עולה בממוצע 80 שקל כרטיס, אז על כל משחק נצטרך לשלם 55 שקל שמתקזזים מה500.. זה בנוגע לכרטיס מבוגר. אפשר לחשב גם לנוער)
וככה יש מצב שמי שמגיע לכל משחקי החוץ או לרובם לפחות יש זכות לרכוש כרטיס לדרבי חוץ בלי בעיה. אנשים שמגיעים רק לדרבי חוץ ולשאר המשחקים לא אז תהיה להם בעיה טיפה יותר קשה לרכוש כרטיס.
במשחקי חוץ יש בממוצע לדעתי 1000 אוהדים שלנו. האלף האלו יעשו ישר את הכרטיס מועדון חוץ הזה שיקבלו זכות לרכוש כרטיס ראשונים מאשר האוהדים שלא מגיעים למשחקי חוץ כמעט ולדרבי כן.

העיקרון שאתה מציע הוא נכון, הדרך שלך לבצע לא טובה לדעתי.
מנוי חוץ הוא לא רעיון טוב לדעתי. ההנהלה לא צריכה לשלם על כרטיסי החוץ במקום האוהדים, זה סתם ירתיע אותה מלהרים פרוייקט כזה. חוץ מזה, לפי חוקי ההתאחדות, הקבוצה המארחת לא חייבת להעביר את כל הכרטיסים של האורחת אל הקבוצה האורחת, אלא יכולה למכור חצי מהם בעצמה. זה ייצור בלאגן. הפתרון פשוט. להקים מאגר נתונים של אוהדים. כל אוהד יוכל למסור את הכרטיס למועדון אחרי המשחק. אפשר אפילו לפעול בצורה יותר פשוטה: שכל אחד ירשום את מספר חבר המועדון שלו בלורד על הכרטיס, שיצלם וישלח למייל המועדון. אפשר להקים עמדת איסוף ביציע בשיתוף של ההנהלה, אפשר לאפשר מסירה במשחקי הבית לאחר מכן. כל כרטיס להפועל, בית או חוץ, ליגה, גביע, גביע הטוטו או אירופה שווה נקודה, מנוי שווה כמספר המשחקים בו. בשביל תחילת העונה, אפשר לקבוע שהניקוד מהעונה הקודמת שווה חצי מניקוד העונה הנוכחית. למשחקי חוץ עם ביקוש גבוה, 2000 האוהדים עם הניקוד הכי גבוה יקבלו קדימות. למשחקי בית עם ביקוש גבוה, לכל מי שיש 5 נקודות משתי העונות האחרונות ואין לו מנוי העונה יכול לקנות כרטיס, והנה, על הדרך גם חיסלת הסתננות של קהלים יריבים לשערים שלנו במשחקי בית.
הכל פשוט מאוד, רק צריך רצון מצד ההנהלה להקים את הדבר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 20:34 
איגייבור: אשחק בדרבי ואטוס מיד אחריו
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/307 ... 1&cat=7101

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:

נוסא :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 20:56 
אנטיגונה כתב:

ומי יסבסד את ההפרש לקבוצות המארחות (מ-80 לכרטיס, לפעמים 90 ובדרבי/חיפה 100)?
ההנהלה?

יובל כתב:

העיקרון שאתה מציע הוא נכון, הדרך שלך לבצע לא טובה לדעתי.
מנוי חוץ הוא לא רעיון טוב לדעתי. ההנהלה לא צריכה לשלם על כרטיסי החוץ במקום האוהדים, זה סתם ירתיע אותה מלהרים פרוייקט כזה. חוץ מזה, לפי חוקי ההתאחדות, הקבוצה המארחת לא חייבת להעביר את כל הכרטיסים של האורחת אל הקבוצה האורחת, אלא יכולה למכור חצי מהם בעצמה. זה ייצור בלאגן. הפתרון פשוט. להקים מאגר נתונים של אוהדים. כל אוהד יוכל למסור את הכרטיס למועדון אחרי המשחק. אפשר אפילו לפעול בצורה יותר פשוטה: שכל אחד ירשום את מספר חבר המועדון שלו בלורד על הכרטיס, שיצלם וישלח למייל המועדון. אפשר להקים עמדת איסוף ביציע בשיתוף של ההנהלה, אפשר לאפשר מסירה במשחקי הבית לאחר מכן. כל כרטיס להפועל, בית או חוץ, ליגה, גביע, גביע הטוטו או אירופה שווה נקודה, מנוי שווה כמספר המשחקים בו. בשביל תחילת העונה, אפשר לקבוע שהניקוד מהעונה הקודמת שווה חצי מניקוד העונה הנוכחית. למשחקי חוץ עם ביקוש גבוה, 2000 האוהדים עם הניקוד הכי גבוה יקבלו קדימות. למשחקי בית עם ביקוש גבוה, לכל מי שיש 5 נקודות משתי העונות האחרונות ואין לו מנוי העונה יכול לקנות כרטיס, והנה, על הדרך גם חיסלת הסתננות של קהלים יריבים לשערים שלנו במשחקי בית.
הכל פשוט מאוד, רק צריך רצון מצד ההנהלה להקים את הדבר הזה.

אני עדיין לא מומחה בדברים האלו ודי קשה לי לנסח את זה.. סתם העלתי רעיון שאפשר לעשות איתו משהו ולפתח אותו איכשהו.

אנטיגונה- אף אחד לא צריך לסבסד את ההפרש. התשלום הראשוני שאנחנו נשלם הוא כסף לכל דבר.. קשה לי לחשוב איך אפשר לעשות את זה אבל אני בטוח שיש דרך.
אני חושב פשוט שכל מי שיודע שהוא מגיע לרוב משחקי החוץ (ברוב המשחקים מדובר על אותו גרעין של 1000 אנשים בערך), ישלם את הסכום הזה כי זה גם ככה חלק מהתשלום למשחקים, ומי שלא הולך למשחקי החוץ ומגיע רק לדרבי ולדברים כאלו לא ישלם את הכסף וככה הסיכויים שלו להיות ביציע בדרבי קטנים יותר ולדעתי בצדק.

יובל- לא חשבתי על הקטע שהקבוצות יכולות למכור בעצמן כרטיסים למשחקים.. אבל אני יודע שברוב הפעמים מעבירים להפועל את כל הכרטיסים ולאן עושים את המכירה. אני מאמין שאם אני אלך לאיזה איש מקצוע שמבין בדברים האלו הוא ימצא לי איזשהי נוסחא שתפתור את הבעיה ותציג את הרעיון הזה בצורה יותר טובה ומועילה.

מה שאתה מציע נשמע רעיון טוב והוגן גם..
בכל מקרה, קשה לי לראות שההנהלה תעשה משהו בנידון, נראה לי שנוח לה המצב כי תמיד הכרטיסים מחוסלים, תמיד הם מרוויחים כסף, ולהגדיל ראש עולה קצת כסף והם לא יוציאו כסף בשביל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
שוהם יפת כתב:
hapoel15 כתב:

נוסא :HEART2: :HEART2: :HEART2:

איזה בחור, חכם ומחוייב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
עם כל ההערכה להצעה שהוצעה על ידו,
אני מקווה שהוא לא "יפחד על עצמו" יותר מדי כדי לא להיפצע לפני הטורניר.
ומה אומרת ההחלטה לגבי ההמשך?
הוא לא ישחק נגד חיפה, ק"ש וראפיד?

נערך לאחרונה על ידי כיפה אדומה בתאריך 17 נובמבר 2011, 21:21, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 21:19 
הכתבה הזו בNrg היא נחיתה רכה לכך שהוא יטוס מיד אחרי המשחק מול רמה"ש.
הרי ברור שזה הצגה יפה אבל בלתי מציאותית בעליל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:

למרות שחיפה וק"ש זה משחקים לא פחות קשים,אני חושב שאפשר להתפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 22:00 
החלוקת לבבות שלכם צריכה לעבור בקורת בלמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 22:05 
chimpfive כתב:
החלוקת לבבות שלכם צריכה לעבור בקורת בלמים

הממוצע השבועי הוא בסדר. לפני שלשה ימים הבחור היה אפריקאי בעייתי מהמוצא שאסור להחתים בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: