תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 18:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בקשה מאוהדי הכדורסל שלא מגיעים לדרבי
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אין סיכוי להילחם נגד כל המקרים האלו כי משום מה לאף אחד לא אכפת מהם, לא כי הם לא ראויים לכך ויותר צודקים - למעשה זאת בדיוק הנקודה שלי!

אני אישית סבור שמעקב עם נקודות אחרי הגעה למשחקים וכו' זה פתרון בסיסי מעולה, וציינתי אותו פה בעצמי.
אבל אני שוב אומר - אי אפשר להתעלם מכך שמותר לשלב גם שיקולים אחרים, בטח באופן חד פעמי. כולם יודעים את זה, גם בעולם. גם אני יודע את זה. וכן - גם אתה יודע את זה.
זה לגיטימי להחליט שחיילים קרביים זכאים להידחף בתור (ואף אחד לא היה פוצה פה נגד זה בגלל שום טיעוני מסירות ושום קשקוש!!),
זה לגיטימי לתת מנויים חינם או בזול לילדים תמורת פעילות קהילתית,
יש עוד הרבה דברים לגיטימיים, שנתפסים כלגיטימיים שלא עוזרים לחלק מהקהל, ולמעשה באים על חשבון חלק מהאוהדים שנאלץ "לסבסד" את הרצון לעזור לחלק מסויים בקהל ולקדם מטרות שאינן קשורות ישירות למועדון והקשר שלהן ל"מסירות" ו"מי יותר אוהד" מעט (או מאד) קלוש.
הן סתם קשורות לכך שמדובר בקהילה, ושלפעמים בקהילה מקריבים טיפה בשביל שאחרים יהיו הרבה יותר מאושרים.

משום מה במקרה הנדון, זה מאד מפריע לאנשים. במקרים אחרים, אמיתיים ורבים אחרים שניתן לחשוב עליהם, זה לא.
ואני עדיין לא מצליח להבין למה. ובכל מקרה יובל, אתה מאשים אותנו באינטרס אישי, אפילו שלנו "אישית" לא יוצא מזה כלום חוץ מזה שהקבוצה שלנו נהיית יותר חזקה, בעוד שלכל המתנגדים דווקא באופן ברור כן יוצא - יש להם יותר סיכוי להשיג כרטיס לדרבי.

אתה טוען שאני פחות אוהד מילד שהשנה עשה מנוי לראשונה בחייו?
:mad:
לפי דעתי מאגר אוהדים והגרלה לפי בקשות זה הפיתרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
אתה פחות אוהד. זאת האקדיומה של כל דיון פה בפורום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
teknoboy כתב:
el dudernio כתב:
יובל אתה מפליא אותי?
למה אני שאני אוהד כדורסל יוכל לקנות מנויי ב 700 שקל לכדורגל בעוד אתה שאינך אוהד כדורסל תוכל לקנות מנויי ב 800?
למה יש את האפליה הזאת? אם הקבוצה יכולה לרשות לעצמה למכור מנוים ב 700 שקל שתמכור אותם במחיר הזה לכולם.

לצורך העניין מנוי משולב יעלה מאה שקל פחות משני המנויים בנפרד. המאה שקל האלה יכולים להחשב סוג של תרומה של מועדון הכדורגל למועדון הכדורסל.

ומדוע לצורך העניין שמנויי הכדורגל שאינם אוהדי הכדורסל יסכימו לתרום ולסבסד את מחלקת הכדורסל, ע"י תשלום 100 ש"ח נוספים בדמי המנוי שלהם?

ראוי לציין שזה גם פותח פתח לספסור ע"י מנויי כדורסל שאינם אוהדי כדורגל (ולהפך), ויקנו מנוי מוזל לכדורגל רק ע"מ להעביר אותו הלאה.

אם אתה חושב שזה לא ראוי שמועדון הכדורגל יעזור לכדורסל אז בוא נשכח מזה מצידי.
:SMOKE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: