הפועל כתב:
אין סיכוי להילחם נגד כל המקרים האלו כי משום מה לאף אחד לא אכפת מהם, לא כי הם לא ראויים לכך ויותר צודקים - למעשה זאת בדיוק הנקודה שלי!
אני אישית סבור שמעקב עם נקודות אחרי הגעה למשחקים וכו' זה פתרון בסיסי מעולה, וציינתי אותו פה בעצמי.
אבל אני שוב אומר - אי אפשר להתעלם מכך שמותר לשלב גם שיקולים אחרים, בטח באופן חד פעמי. כולם יודעים את זה, גם בעולם. גם אני יודע את זה. וכן - גם אתה יודע את זה.
זה לגיטימי להחליט שחיילים קרביים זכאים להידחף בתור (ואף אחד לא היה פוצה פה נגד זה בגלל שום טיעוני מסירות ושום קשקוש!!),
זה לגיטימי לתת מנויים חינם או בזול לילדים תמורת פעילות קהילתית,
יש עוד הרבה דברים לגיטימיים, שנתפסים כלגיטימיים שלא עוזרים לחלק מהקהל, ולמעשה באים על חשבון חלק מהאוהדים שנאלץ "לסבסד" את הרצון לעזור לחלק מסויים בקהל ולקדם מטרות שאינן קשורות ישירות למועדון והקשר שלהן ל"מסירות" ו"מי יותר אוהד" מעט (או מאד) קלוש.
הן סתם קשורות לכך שמדובר בקהילה, ושלפעמים בקהילה מקריבים טיפה בשביל שאחרים יהיו הרבה יותר מאושרים.
משום מה במקרה הנדון, זה מאד מפריע לאנשים. במקרים אחרים, אמיתיים ורבים אחרים שניתן לחשוב עליהם, זה לא.
ואני עדיין לא מצליח להבין למה. ובכל מקרה יובל, אתה מאשים אותנו באינטרס אישי, אפילו שלנו "אישית" לא יוצא מזה כלום חוץ מזה שהקבוצה שלנו נהיית יותר חזקה, בעוד שלכל המתנגדים דווקא באופן ברור כן יוצא - יש להם יותר סיכוי להשיג כרטיס לדרבי.
אתה טוען שאני פחות אוהד מילד שהשנה עשה מנוי לראשונה בחייו?
לפי דעתי מאגר אוהדים והגרלה לפי בקשות זה הפיתרון