תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 02:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 167 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המשחק מול רמה"ש ביום ראשון - מחצית אחת
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 13:26 
האולטראס לא גינה כי זה לא התפקיד שלו.
שנית- אם האולטראס מקבלים 20 כרטיסים למכירה(בתשלום) ששומרים להם בצד, מבחינתי זה מקובל והגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 13:51 
לירון האדום כתב:
שנית- אם האולטראס מקבלים 20 כרטיסים למכירה(בתשלום) ששומרים להם בצד, מבחינתי זה מקובל והגיוני.

ולמה פורום פועלים באדום יכול לגנות? "ריסוס כתובות הנאצה היה מעשה מטופש, ראוי לגינוי ומנוגד לעקרונות עליהם אנו מבוססים. " (רשום ישר שנכנסים לאתר)

וזה התפקיד של אובמה לגנות פיגועים שהוא עושה אותם? מישהו חושד שהוא עשה אותם?

שהאולטראס יגנה ויגיד שלא הוא אחראי למעשים וזה. כל השאר תירוצים של ילדים קטנים.

ושוב, גם אם כ-ל האולטראס צייר קישקוש אחד קטן זאת לא סיבה לסגור את כל שער 5/משחק רדיוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 14:03 
כי פועלים באדום זה ארגון מסודר עם שמות של אנשים.
האולטראס הוא כביכול ארגון חשאי, וכך זה בכל העולם, הוא אינו פועל בשקיפות, והוא אינו מגנה\מברך על פעולות אלו ואחרות שלא בצועו על ידיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
chaiel49 כתב:
לירון האדום כתב:

ולמה פורום פועלים באדום יכול לגנות? "ריסוס כתובות הנאצה היה מעשה מטופש, ראוי לגינוי ומנוגד לעקרונות עליהם אנו מבוססים. " (רשום ישר שנכנסים לאתר)

ושוב, גם אם כ-ל האולטראס צייר קישקוש אחד קטן זאת לא סיבה לסגור את כל שער 5/משחק רדיוס.

חשוב לך גינוי של גורם שאינו אחראי למעשה?
בבקשה: אני מגנה בתוקף את המעשה המטומטם של ציור סמלים שפוגעים בזכרון כואב לאזרחי ישראל ושמנוגד לחלוטין לכל דבר שאני מאמין בו, ולכל דבר שהפועל מייצגת בעיני. אמנם איני אחראי למעשה, לא הייתי שם בזמן שקרה ובכלל איני תושב שער 5, אך עדיין המעשה חורה לי וראוי לגנאי.
עכשיו אפשר לדבר על דברים רלוונטיים, כמו גירוש בלתי חוקי של 2,200 אוהדים על עבירה שבוצעה ע"י שלושה שנתפסו? על בעלים שמסית ומדיח נגד הקהל שלו? על הנהלה שמזמינה "אמנה" קלישאתית וצבועה שהיא עצמה אינה מסוגלת לעמוד בתנאיה? על פולש זר שמתיימר להכתיב לי, 41 שנים אוהד, מה זה להיות אדום?
על דברים כמו מילוי תפקיד הבעלים בכך שייתן למאמן שלו להחליט מי השחקנים שהוא רוצה?
על איפה הכסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 15:07 
אמיר ונונו כתב:
chaiel49 כתב:
לירון האדום כתב:

חשוב לך גינוי של גורם שאינו אחראי למעשה?
בבקשה: אני מגנה בתוקף את המעשה המטומטם של ציור סמלים שפוגעים בזכרון כואב לאזרחי ישראל ושמנוגד לחלוטין לכל דבר שאני מאמין בו, ולכל דבר שהפועל מייצגת בעיני. אמנם איני אחראי למעשה, לא הייתי שם בזמן שקרה ובכלל איני תושב שער 5, אך עדיין המעשה חורה לי וראוי לגנאי.
עכשיו אפשר לדבר על דברים רלוונטיים, כמו גירוש בלתי חוקי של 2,200 אוהדים על עבירה שבוצעה ע"י שלושה שנתפסו ? על בעלים שמסית ומדיח נגד הקהל שלו? על הנהלה שמזמינה "אמנה" קלישאתית וצבועה שהיא עצמה אינה מסוגלת לעמוד בתנאיה? על פולש זר שמתיימר להכתיב לי, 41 שנים אוהד, מה זה להיות אדום?
על דברים כמו מילוי תפקיד הבעלים בכך שייתן למאמן שלו להחליט מי השחקנים שהוא רוצה?
על איפה הכסף?

אתה לא מנסה לאחד אוהדים מאחוריך. הם כן.
יש תשלום על זה.
אתה לא יכול להיות מצד אחד ארגון חשאי ששומר על ה"עקרונות" שלו ואז לבכות כשהעקרונות הללו דופקים אותך.
אתה רוצה לייצר אחדות וסולידריות תשלם את התשלום ולו כמס שפתיים.
לא רוצה - אל תבכה ותילל.
אם היו מגרשים 9000 אוהדים, היית מרוצה יותר (זאת האלטרנטיבה שעמדה על הפרק) ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 15:17 
האולטראס לא יצא למאבק נגד ההנהלה לבדו, גם פועלים באדום פועל יחד איתו, וכך גם אחרים(גם אם לא באופן ישיר).
המאבק הוא של אולטראס הפועל נגד הנהלת הפועל ת"א והעומד בראשה.
המאבק הוא של אוהדי הפועל ת"א נגד הנהלת הפועל ת"א והעומד בראשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
לירון, מדובר בשני מאבקים שונים?
כי אם לא למה ההפרדה בין האולטראס לאוהדי הפועל? הלא מדובר באותו ציבור?

הרעיון הוא פשוט, על מה המחאה?
אם על ההתנהלות של טביב אז בואו נפעל נגד ההתנהלות הזאת.
סגירת שער 5, במקום הפעלת עונש על תנאי למשחק ללא קהל, היא לא ההתנהלות שנגדה אתה רוצה לצאת.
אתה לא יכול לצמאת נגד התנהלות שיוצאת לטובת רב הקהל, רק כי מיעוט קולני ממנו נפגע, זה בעצם הרעיון,
מכאן התחילו כל הקריאות לסולדריות, מכן התחיל הבלאגן עם מכירת הכרטיסים, תראה למשל את ההודעה
שפותחת את האשכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 15:24 
לירון האדום כתב:
האולטראס לא יצא למאבק נגד ההנהלה לבדו, גם פועלים באדום פועל יחד איתו, וכך גם אחרים(גם אם לא באופן ישיר).
המאבק הוא של אולטראס הפועל נגד הנהלת הפועל ת"א והעומד בראשה.
המאבק הוא של אוהדי הפועל ת"א נגד הנהלת הפועל ת"א והעומד בראשה.

המאבק כרגע הוא של אולטראס הפועל נגד הנהלת הפועל ת"א והעומד בראשה.
המאבק לא מצליח להפוך לשל אוהדי הפועל ת"א נגד הנהלת הפועל ת"א והעומד בראשה.

ונשאלת השאלה למה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 15:28 
el dudernio כתב:

סגירת שער 5, במקום הפעלת עונש על תנאי למשחק ללא קהל, היא לא ההתנהלות שנגדה אתה רוצה לצאת.
אתה לא יכול לצמאת נגד התנהלות שיוצאת לטובת רב הקהל, רק כי מיעוט קולני ממנו נפגע, זה בעצם הרעיון,
מכאן התחילו כל הקריאות לסולדריות, מכן התחיל הבלאגן עם מכירת הכרטיסים, תראה למשל את ההודעה
שפותחת את האשכול.

מדובר על מאבק אחד כולל נגד ההנהלה.
המאבק בעיקרו הוא נגד ההתנהלות של ההנהלה ולא חסר דברים "רעים" שהיא עשתה.
בין הייתר האמנה וסגירת שער 5, וכך שהיא הודתה שהקהל של הפועל הוא קהל גזען!! (אנחנו, אנחנו גזענים?!).
סלח לי, איני חשוב שסגירת שער 5 באה לטובת רוב הקהל, נהפוכו, מדוע העונש היה צריך להיות או רדיוס או סגירת שער 5?
מי קבע את זה בכלל?
מה שהתכוונתי להגיד שיש אנשים שכותבים ביקורת נגד האולטראס ולכן הם לא תומכים ממש במאבק נגד ההנהלה, ולכן המאבק הוא לא של האולטראס אלא של כלל אוהדי הפועל תל אביב.
המחאות מול ביתו של טביב, בקיץ וגם בסוכות לא היה רעיון של האולטראס ולא נעשה ביוזמתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
el dudernio כתב:

שפותחת את האשכול.

מדובר על מאבק אחד כולל נגד ההנהלה.
המאבק בעיקרו הוא נגד ההתנהלות של ההנהלה ולא חסר דברים "רעים" שהיא עשתה.
בין הייתר האמנה וסגירת שער 5, וכך שהיא הודתה שהקהל של הפועל הוא קהל גזען!! (אנחנו, אנחנו גזענים?!).
סלח לי, איני חשוב שסגירת שער 5 באה לטובת רוב הקהל, נהפוכו, מדוע העונש היה צריך להיות או רדיוס או סגירת שער 5?
מי קבע את זה בכלל?
מה שהתכוונתי להגיד שיש אנשים שכותבים ביקורת נגד האולטראס ולכן הם לא תומכים ממש במאבק נגד ההנהלה, ולכן המאבק הוא לא של האולטראס אלא של כלל אוהדי הפועל תל אביב.
המחאות מול ביתו של טביב, בקיץ וגם בסוכות לא היה רעיון של האולטראס ולא נעשה ביוזמתו.

למה העונש היה צריך להיות רדיוס או משחק ללא שער 5?
כי הועמדת לדין על משהוא שכבר היה לך רדיוס אליו בשבוע שבו בכנסת דנים על הצעת חוק לפי מי שמשתמש במילה נאצי או בצלב הקרס שלא למטרות לימודיות
הולך לכלא.
אם אתה לא מבין את המציאות הפשוטה הזאת שהעונה של סגירת שער 5 בלבד הקהל על הקהל של הפועל את אדיוט.
עכשיו מכיוון שאני מאמין שאתה לא אדיוט, לא נותר לי אלא להחליט שאתה כמו האולטראס פשוט מנצל את המהלך הזה למען המחאה מבלי שהוא קשור באמת.
וזה מה שניסתי להסביר לך כאן בכמה אשכולות.

עם הרבה דברים אין לי בעיה, עם רב הדברים אפילו, אבל לא יכול להיות שהדרישות ומחאות הן רק לכיוון אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 15:43 
אל דוד- מכיוון שאני צריך ללכת עכשיו, אענה לך בקיצור, היו דרכים אחרות כדי לא להפעיל את עונש הרדיוס...
יתרה מכך אני חייב להודות שלא היתי בארץ בזמן הדברים האלו ולכן אני לא כל כך מעורה בכל מה שקרה.
יש משהו בדברייך, לא אשקר, אך עדיין אני חושב שהרעיון של סגירת שער 5 מבלי לתת אפשרות לאותם אוהדים להיכנס ליציעים אחרים היא פסולה ובזויה גם מבחינה משפטית.
סופ"ש טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
כבר בוזבזו פה ג'יגהבייטים שלמים על שיח חרשים במקרה הטוב וגניבת דעת במקרה הרע, אז עוד הודעה לא ממש תשנה:
א. כל מחאה, מעצם הגדרתה, לא יכולה להיות קונצנזוס. יש קבוצה של אנשים שמחליטים למחות נגד משהו וכל אחד זכאי לעשות את החשבון האם הוא מספיק מזדהה עם המטרה בכדי לתמוך בה, ובוודאי באופן פעיל.
ב. המחאה של אוהדים רבים נגד ההנהלה הנוכחית ובראשה אלי טביב נובעת מהתנגדות עזה למהלכים רבים שההנהלה הזו עשתה או ניסתה לעשות, וגם מהחשש הסביר לגבי עזיבה אפשרית של ההנהלה ובה נותרת הפועל במצב רע. דומני, שגם האוהדים שלא תומכים במחאה יכולים להבין לפחות על מה כל הרעש. על הדרך אפשר וצריך להתווכח.
ג. הרעיון של ענישה קולקטיבית כמעט חלף מהעולם הודות להבנה שמהלך כזה מביא לתוצאה ההפוכה ברוב מוחלט מהמקרים. במקרה של הכתובות בשער 11 , אין ולו הצדקה אחת בודדת להרחקה של כל מנויי שערים 4-5 אפילו מדקת משחק.
ד. המועדון עמד פעמים רבות בעבר בפני העמדה לדין בהתאחדות כשהעונש שביקשה התביעה הוא משחק ללא קהל. פעמים ספורות העונש יצא אל הפועל, הרבה פחות ממספר הפעמים שהוא שונה/בוטל מנימוקים שונים, ובהחלט כך היה צריך להיות גם המצב הפעם. ההנהלה הנוכחית קיבלה הזדמנות לייצג כראוי את אוהדיה, ונכשלה. זה העניין המשמעותי.
ה. יש כאלו שמשתמשים בטיעון הזה במחאתם נגד ההנהלה. יש כאלו שמבינים שזוהי סיבה לטעון נגד כל הנהלה כלשהי (גם הנהלת הכדורסל הנהדרת, שקיבלה הרבה רפש על הרבה פחות מכך). אלו פה בפורום שלא מבינים למה אוהדים כועסים על ההנהלה בעניין הזה צריכים לרגע לשים את עצמם בנעליים של עצמם במקרה והיה מוחלט על 2 משחקים ללא קהל בכלל.
ו. אלו שבאים באיזשהו בדל טענה בעניין לאולטראס - תבדקו קודם מהם הקודים עליהם קמו קבוצות אולטראס ברחבי העולם, חלק מהם קודים שאולטראס הפועל חרטו על דגלם ושואפים לקיימם. לא קיים בעולם ארגון אולטראס שהיה מעלה על בדל דעתו לגנות מעשה שבו אוהדים של הקבוצה שלהם גילו שנאה ליריבה הכי גדולה. אם אתם מחפשים גוף אוהדים שינהג בממלכתיות, לכו ותקימו אותו !

ובלי קשר לזה, אם כבר לחצתי על הכפתור,
ז. תפסיקו כבר לבכות שאתם "נפגעים" מדרך מכירת כרטיסים כזו או אחרת לדרבי. כל צורת מכירה שיחליטו תוריד את הסיכויים של אוהדים מסויימים כמו שהיא תעלה את הדרך של אחרים. החישובים פה של כמה אוהדים מתחרים על כל כרטיס זניחים. צריך לשאוף להתקדם לאפשרות ההוגנת ביותר שקיימת (אנגליה, ארגנטינה, משחקי חוץ וכו'), ובעניין הזה F5 (מטבע לשון אדיר!) זו האפשרות הכי פחות הוגנת. זה הכדורגל המודרני, זה הדרבי, היו כבר עשרות, יהיו עוד מאות ותגידו תודה על כל דרבי שהצלחתם להיכנס אליו !

:hapoel:

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 16:46 
roygordana כתב:
כבר בוזבזו פה ג'יגהבייטים שלמים על שיח חרשים במקרה הטוב וגניבת דעת במקרה הרע, אז עוד הודעה לא ממש תשנה:
א. כל מחאה, מעצם הגדרתה, לא יכולה להיות קונצנזוס. יש קבוצה של אנשים שמחליטים למחות נגד משהו וכל אחד זכאי לעשות את החשבון האם הוא מספיק מזדהה עם המטרה בכדי לתמוך בה, ובוודאי באופן פעיל.
ב. המחאה של אוהדים רבים נגד ההנהלה הנוכחית ובראשה אלי טביב נובעת מהתנגדות עזה למהלכים רבים שההנהלה הזו עשתה או ניסתה לעשות, וגם מהחשש הסביר לגבי עזיבה אפשרית של ההנהלה ובה נותרת הפועל במצב רע. דומני, שגם האוהדים שלא תומכים במחאה יכולים להבין לפחות על מה כל הרעש. על הדרך אפשר וצריך להתווכח.
ג. הרעיון של ענישה קולקטיבית כמעט חלף מהעולם הודות להבנה שמהלך כזה מביא לתוצאה ההפוכה ברוב מוחלט מהמקרים. במקרה של הכתובות בשער 11 , אין ולו הצדקה אחת בודדת להרחקה של כל מנויי שערים 4-5 אפילו מדקת משחק.
ד. המועדון עמד פעמים רבות בעבר בפני העמדה לדין בהתאחדות כשהעונש שביקשה התביעה הוא משחק ללא קהל. פעמים ספורות העונש יצא אל הפועל, הרבה פחות ממספר הפעמים שהוא שונה/בוטל מנימוקים שונים, ובהחלט כך היה צריך להיות גם המצב הפעם. ההנהלה הנוכחית קיבלה הזדמנות לייצג כראוי את אוהדיה, ונכשלה. זה העניין המשמעותי.
ה. יש כאלו שמשתמשים בטיעון הזה במחאתם נגד ההנהלה. יש כאלו שמבינים שזוהי סיבה לטעון נגד כל הנהלה כלשהי (גם הנהלת הכדורסל הנהדרת, שקיבלה הרבה רפש על הרבה פחות מכך). אלו פה בפורום שלא מבינים למה אוהדים כועסים על ההנהלה בעניין הזה צריכים לרגע לשים את עצמם בנעליים של עצמם במקרה והיה מוחלט על 2 משחקים ללא קהל בכלל.
ו. אלו שבאים באיזשהו בדל טענה בעניין לאולטראס - תבדקו קודם מהם הקודים עליהם קמו קבוצות אולטראס ברחבי העולם, חלק מהם קודים שאולטראס הפועל חרטו על דגלם ושואפים לקיימם. לא קיים בעולם ארגון אולטראס שהיה מעלה על בדל דעתו לגנות מעשה שבו אוהדים של הקבוצה שלהם גילו שנאה ליריבה הכי גדולה. אם אתם מחפשים גוף אוהדים שינהג בממלכתיות, לכו ותקימו אותו !

ובלי קשר לזה, אם כבר לחצתי על הכפתור,
ז. תפסיקו כבר לבכות שאתם "נפגעים" מדרך מכירת כרטיסים כזו או אחרת לדרבי. כל צורת מכירה שיחליטו תוריד את הסיכויים של אוהדים מסויימים כמו שהיא תעלה את הדרך של אחרים. החישובים פה של כמה אוהדים מתחרים על כל כרטיס זניחים. צריך לשאוף להתקדם לאפשרות ההוגנת ביותר שקיימת (אנגליה, ארגנטינה, משחקי חוץ וכו'), ובעניין הזה F5 (מטבע לשון אדיר!) זו האפשרות הכי פחות הוגנת. זה הכדורגל המודרני, זה הדרבי, היו כבר עשרות, יהיו עוד מאות ותגידו תודה על כל דרבי שהצלחתם להיכנס אליו !

:hapoel:

ג. אולי חלף מהעולם אבל לא מישראל. כל עוד הוא קיים כאן זאת המציאות ואיתה צריך להתמודד.
ד. באווירה הציבורית שהיתה באותו שבוע אין סיכוי שהיו מוותרים לך על עונש על תנאי שיש לך (אולי אם לא היה על תנאי היו נותנים לך על תנאי וגם זה בספק).
ו. סבבה, אבל אז שיפסיקו לילל על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
ג. הרעיון של ענישה קולקטיבית כמעט חלף מהעולם הודות להבנה שמהלך כזה מביא לתוצאה ההפוכה ברוב מוחלט מהמקרים.

לא מסכים.
ענישה קולקטיבית, או איום בענישה קולקטיבית, הצליחו בישראל נגד תופעות שהיו למספר גורמים אינטרס להפסיק אותן ויצאו להילחם נגדן.
דוגמאות: אבוקות ורימונים (למעט חריג פה ושם), פריצת אוהדים לדשא בחגיגות אליפות.
עכשיו חברו מספר גורמים להילחם בתופעת שירי השואה והנגזרות שלה באמצעות עונשים קולקטיביים ואיום בעונש הורדת נקודות לקבוצה, וגם פה אני מהמר שהם יצליחו (כמו שבכדורסל נפסקו השירים האלה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 17:18 
1. המחאה נגד טביב מבוססת על עקרון שהאיש פסול מלהיות כבעלים בגלל היותו,בין השאר, "נטע זר". הנימוק הנ"ל כתוב במספר פרסומים של הגופים המוחים. מדובר על "מלחמה כוללת" כי טביב לא יכול לשנות את הסטטוס שלו של "נטע זר", על כן אין כמעט ערך לדיון פרטני של צעד זה או אחר של טביב והנהלתו. לא משנה מה הנהלה תעשה, היא תמישך להיות מונהגת על ידי "נטע זר".
2. האולטרס הנו ארגון חשאי ולא יכול לגנות צעד זה או אחר שמתרחש תחת עפו? הארגון כבר דאג לגנות בעבר מספר התרחשויות שהיו בשער 4-5 (מבצרו). אין זכויות בלי אחריות. בעולם יש דגמים שונים של ארגוני אוהדים (אולטרס, barras ). יש ארגונים שהם בעצם כנופיות אלימות, יש ארגונים שהם הכי קרוב שאפשר לתנועת נוער ויש סתם ארגונים של "משוגעים לדבר". האולטרס הנו ארגון שהוכיח רצינות ויכולת ארגון מרשימה. כאשר הוא רוצה יודע לגנות . כאשר רוצה, יודע להיות "חשאי" ולא להתערב.
3. הרוב המוחלט של הענישות שהונחתו על הפועל ת"א בארץ ובאירופה, הגיעו בגלל פעילות של אנשים שפוקדים את שער 4-5. הענישה שהוטלה של שער 4-5 מתחבר לרקורד של משעים חריגים שהיו פרי תולדה של אוהדים "4-5". אני מעריך שלו ארגון האולטרס היה רוצה להטיל משמעת ברזל "בתחום שיפוטו" היה מצליח להוריד את רף "הפעילות החריגה".
4. פותח האשכול מבקש סולדיריות משאר האוהדים. אני חושב שמהות המאבק שנתפח מגביל מאד את יכולת הצטרפות של שאר האוהדים. היעד כאמור הנו מוחלט : סילוקו של טביב. הכל או לא כלום. בסוג זה של מאבקים, הלפיד מונף על ידי מיעוט ויכולת הגיוס של רבים, מוגבל. מוגבל כל עוד לא חשים קטסטרופה. אני מעריך שלו הפועל ת"א היתה מדשדשת בתחתית הטבלה, הגיוס היה יותר קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
ד. באווירה הציבורית שהיתה באותו שבוע אין סיכוי שהיו מוותרים לך על עונש על תנאי שיש לך (אולי אם לא היה על תנאי היו נותנים לך על תנאי וגם זה בספק).

האווירה הציבורית נוצרה בעיקר בגלל ההשתתפות של ההנהלה בעליהום על שער 5. אם ההנהלה הייתה נלחמת בו במקום להוביל אותו, המצב היה שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
1. המחאה נגד טביב מבוססת על עקרון שהאיש פסול מלהיות כבעלים בגלל היותו,בין השאר, "נטע זר". הנימוק הנ"ל כתוב במספר פרסומים של הגופים המוחים. מדובר על "מלחמה כוללת" כי טביב לא יכול לשנות את הסטטוס שלו של "נטע זר", על כן אין כמעט ערך לדיון פרטני של צעד זה או אחר של טביב והנהלתו. לא משנה מה הנהלה תעשה, היא תמישך להיות מונהגת על ידי "נטע זר".
2. האולטרס הנו ארגון חשאי ולא יכול לגנות צעד זה או אחר שמתרחש תחת עפו? הארגון כבר דאג לגנות בעבר מספר התרחשויות שהיו בשער 4-5 (מבצרו). אין זכויות בלי אחריות. בעולם יש דגמים שונים של ארגוני אוהדים (אולטרס, barras ). יש ארגונים שהם בעצם כנופיות אלימות, יש ארגונים שהם הכי קרוב שאפשר לתנועת נוער ויש סתם ארגונים של "משוגעים לדבר". האולטרס הנו ארגון שהוכיח רצינות ויכולת ארגון מרשימה. כאשר הוא רוצה יודע לגנות . כאשר רוצה, יודע להיות "חשאי" ולא להתערב.
3. הרוב המוחלט של הענישות שהונחתו על הפועל ת"א בארץ ובאירופה, הגיעו בגלל פעילות של אנשים שפוקדים את שער 4-5. הענישה שהוטלה של שער 4-5 מתחבר לרקורד של משעים חריגים שהיו פרי תולדה של אוהדים "4-5". אני מעריך שלו ארגון האולטרס היה רוצה להטיל משמעת ברזל "בתחום שיפוטו" היה מצליח להוריד את רף "הפעילות החריגה".
4. פותח האשכול מבקש סולדיריות משאר האוהדים. אני חושב שמהות המאבק שנתפח מגביל מאד את יכולת הצטרפות של שאר האוהדים. היעד כאמור הנו מוחלט : סילוקו של טביב. הכל או לא כלום. בסוג זה של מאבקים, הלפיד מונף על ידי מיעוט ויכולת הגיוס של רבים, מוגבל. מוגבל כל עוד לא חשים קטסטרופה. אני מעריך שלו הפועל ת"א היתה מדשדשת בתחתית הטבלה, הגיוס היה יותר קל.

טרול יקר, למה אולטראס הפועל לא נלחם בטביב מרגע כניסתו לקבוצה? למה אולטראס הפועל תמך בטביב מרגע הבמבי ועד לרכישת המועדון באופן מלא על ידו? למה חלפו חודשים מרגע הרכישה ועד לפתיחה של מחאה נגדו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 18:27 
למה הוא טרול? כמו שהוא כל הזמן בעד טביב גם אתם נגד...
ושלא כמו מקרה רומאריו פה מדברים על טביב אז הוא גם מדבר על טביב...
חלאס לקרוא לאנשים שלא חושבים כמוכם טרול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
אין לי בעיה שישמיעו דעות שמנוגדות לדעה שלי בפורום. יש לי בעיה ספציפית עם המשתמש-טרול הזה. הוא טרול כי הוא לא מראה שום ניסיון להביע דעה אמיתית ולנהל דיון רציני אלא רק לעצבן ולעשות פרובוקציות. בהמון מקרים הוא עסוק בהצפה של אשכולות רק כדי לעצבן את המשתמשים האחרים בפורום. כשהיה נושא על היחס של ההנהלה לשי, הוא במשך כל הדיון הוא רק שם לינקים לשמועות מהעבר על כך שיכול להיות ששי יעבור לקבוצה אחרת, בלי שום קשר לדיון. על הספאם הזה הוא גם הורחק. בנוסף הוא עשה פה אאוטינג מכוער למשתמש יקר של הפורום (הייתי אפילו קורא לו נכס לפורום) בניסיון לפגוע בו ולגמד אותו. לא אזכיר את פרטי האאוטינג רק כדי לא לפגוע במשתמש, למרות שלדעתי האאוטינג לא מהווה פגיעה. רק לפני כמה ימים הוא כתב שיהיה עימות ביום ראשון בין אלה שיישארו בחוץ לאלה שייכנסו למשחק. הצעתי לו התערבות: אם הוא צודק אני לא כותב בפורום לשנה, אם הוא טועה הוא לא כותב בפורום לשנה. הוא בכלל לא הגיב, העיקר מבחינתו היה להטיל רפש באוהדים באמצעות זריקת האשמות מופרכות. באשכול הזה הוא מאשים אוהדים בדברים מופרכים שעומדים בניגוד מוחלט לעובדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 19:20 
chaiel49 כתב:
למה הוא טרול? כמו שהוא כל הזמן בעד טביב גם אתם נגד...
ושלא כמו מקרה רומאריו פה מדברים על טביב אז הוא גם מדבר על טביב...
חלאס לקרוא לאנשים שלא חושבים כמוכם טרול...

תגיד כמה זמן אתה כבר כותב בפורום?
מושיקו זה טרול ידוע שכותב מתוך אינטרסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
היחס שלכם למושיקו זהה ליחס שלכם לטביב.
ובעיניכם זה בסדר..

עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
יובל, השלט ״100 ימי חסד״ אומר לך משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 20:02 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
בני12 כתב:

האווירה הציבורית נוצרה בעיקר בגלל ההשתתפות של ההנהלה בעליהום על שער 5. אם ההנהלה הייתה נלחמת בו במקום להוביל אותו, המצב היה שונה.

יובל, כמו שאמרתי גם כאן, הטעות הראושנית של ההנהלה היתה התגובה שלה, אולם זאת
לא היתה התלהמות נגד שער 5, אלא הודאה באשמה. אחרי שהם הודיעו כי אשמנו, הם החליטו
להפיל את התיק "רק" על שער 5 במקום על כל הקהל. אם זאת הלך הרוח שהיה והאנטי שיש כנגדינו
במיוחד בכל הנוגע לשימוש בביטוי וסמלים מתוקפת הרייך הוא כזה לי אישית, ולא רק לי,
אין ספק שהיינו נענשים במשחק ללא קהל 1 לפחות.
אולי אנחנו חלוקים בדעותינו בנוגע לקביעה הזאת, אבל אף אחד לא יוכל לשכנע את השני
במצב הזה, ואני מאוד מקווה שלא נגיע לנקודת מבחן בעתיד.
לכן על מחלוקת כגון זאת חבל לפתח דיון ולצאת בהצהרות של אשר מפלגות את הקהל החלוק
עימו בדעותיו.
לכן אין לקשר את ההחרמה של שער 4-5 למחאה נגד טביב ובטוח אסור לבקש סולדריות במקרה הזה,
ולכן טענצתי בעבר ואני טוען גם עכשיו שצריכים לנצל את המקרה ולהמשיך במחאה נגד טביב בתוך
היציע, כדי להראות שהמחאה היא לא בגלל מהלך פרטני כזה או אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 20:04 
אדום נחמד כתב:
ובעיניכם זה בסדר..

עצוב.

שניהם הרויחו את זה ביושר..האמן לי, אף אחד לא שונא את מושיקו בגלל שהוא תימני ואף אחד לא מתעב את טביב בגלל שהוא רובוט..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 20:04 
יובל כתב:
אין לי בעיה שישמיעו דעות שמנוגדות לדעה שלי בפורום. יש לי בעיה ספציפית עם המשתמש-טרול הזה. הוא טרול כי הוא לא מראה שום ניסיון להביע דעה אמיתית ולנהל דיון רציני אלא רק לעצבן ולעשות פרובוקציות. בהמון מקרים הוא עסוק בהצפה של אשכולות רק כדי לעצבן את המשתמשים האחרים בפורום. כשהיה נושא על היחס של ההנהלה לשי, הוא במשך כל הדיון הוא רק שם לינקים לשמועות מהעבר על כך שיכול להיות ששי יעבור לקבוצה אחרת, בלי שום קשר לדיון. על הספאם הזה הוא גם הורחק. בנוסף הוא עשה פה אאוטינג מכוער למשתמש יקר של הפורום (הייתי אפילו קורא לו נכס לפורום) בניסיון לפגוע בו ולגמד אותו. לא אזכיר את פרטי האאוטינג רק כדי לא לפגוע במשתמש, למרות שלדעתי האאוטינג לא מהווה פגיעה. רק לפני כמה ימים הוא כתב שיהיה עימות ביום ראשון בין אלה שיישארו בחוץ לאלה שייכנסו למשחק. הצעתי לו התערבות: אם הוא צודק אני לא כותב בפורום לשנה, אם הוא טועה הוא לא כותב בפורום לשנה. הוא בכלל לא הגיב, העיקר מבחינתו היה להטיל רפש באוהדים באמצעות זריקת האשמות מופרכות. באשכול הזה הוא מאשים אוהדים בדברים מופרכים שעומדים בניגוד מוחלט לעובדות.

מזכיר לי את בלאד...
רק לחשוב את מושיקו ביחד עם בלאד..
:mad:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
זאת לא הייתה טעות אלא מהלך מחושב מראש. המטרה של טביב היה לתייג את המחאה נגדו יחד עם המקשקשים, ובגלל זה הוא יצא בהצהרות על כך שהוא רוצה לסגור את שער 5 בלי קשר לעונש שנקבל, כלומר כמלחמה נגד שער 5 ולא כדי למנוע משחק בלי קהל. התקשורת קפצה על המציאה וכרגיל יצאה לעליהום חסר פרופורציות על הקהל של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
מושיקו המחאה נגד טביב היא פשוטה ומחולקת לכמה סיבות מרכזיות:
1. ההתלהלות של הפועל כלפי שחקנים וקבוצות הביאה אותנו למצב בו כמות הבוררויות נגד הקבוצה מרקיעת שחקים, למשל (יש סיכוי ששחכתי כמה):
קבוצות : גנט, כ"ס, נתניה, ק"ש, אספניול.
שחקנים : קנדה, תמוז, שכטר, ורמוט, בן דיין, זהבי, בונדר.
גורמים חיצוניים : גבי קצרה, גבע תלם, רונן קצב.
ריבים שלא הגיעו לבוררות : טועמה, ידין.
2. מחשבה כי לקבוצה יש הרבה כסף בקופה, ולאור עזיבת השחקנים המאסיבית החיזוק ממש מצוצמם, בשביל המחשה עזבו 4 ישראלים בכירים (שכטר, זהבי, ורמוט, שהר) והבאה של מחליף
ישראלי בכיר 1 (דאמרי). כאשר גם לגבי הזרים הדברים נסגרו ברגע האחרון ונראים כמו ברירות
מחדל לעיתים ופחות מהלך עם יד מכוונת.
3. התנהלות מול הקהל. הפצת ספינים לתקשורת במטרה לפגוע במהלכים שיוזם הקהל כגון הודעה
על שינוי מקום המחאה. חוסר הגנה על הקהל גם אם מעשיהם שגויים. למשל, במקום להודיע כי המועדון
מקווה שמשטרה תתפוס את אלו שריססו את הכתובות ותמצא את הדין עם העבריינים שנתפסו, הודיעו
כי הפעם נחטוף על זה חזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 20:24 
יובל כתב:

הבנתי...
הוא תמיד נכנס רק לאשכולות שקשורים לטביב או לכל האשכולות?
אגב, הוא יכול לומר פשוט את דברו ולך זה יכול להיראות כמו פרובוקציה..
חוצמזה נראלי שלקרוא לו דורון זה לא קשור...
ואני בפורום כבר כמה שנים טובות...אני פשוט לא נכנס לכל האשכולות ובוודאי שלא קורא את כל הדיעות על נושאים חפרניים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 20:25 
שחר כתב:
אדום נחמד כתב:
ובעיניכם זה בסדר..

עצוב.

שניהם הרויחו את זה ביושר..האמן לי, אף אחד לא שונא את מושיקו בגלל שהוא תימני ואף אחד לא מתעב את טביב בגלל שהוא רובוט..

ממה שכתבת אפשר להבין ששונאים את טביב בגלל שהוא תימני, שזה אגב בסדר גמור :-) חחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
chaiel49 כתב:
יובל כתב:

הבנתי...
הוא תמיד נכנס רק לאשכולות שקשורים לטביב או לכל האשכולות?
אגב, הוא יכול לומר פשוט את דברו ולך זה יכול להיראות כמו פרובוקציה..
חוצמזה נראלי שלקרוא לו דורון זה לא קשור...
ואני בפורום כבר כמה שנים טובות...אני פשוט לא נכנס לכל האשכולות ובוודאי שלא קורא את כל הדיעות על נושאים חפרניים...

לא הבנתי מה הקשר לאילו אשכולות הוא נכנס.
אני לא מבין למה אתה לא מתייחס לדבריי. לא קראתי לו דורון כי הוא לא אינטרסנט אלא טרול, ולא קראתי לו טרול בגלל ה"דעות" שלו (אין לו באמת דעות), אלא בגלל שהוא מתנהג כטרול. חפש באינטרנט מהי ההגדרה לטרול, ובדוק אם התיאור שנתתי להתנהגותו תואמת אותה. אין לי בעיה עם דעות אחרות, הדעות של בלאדבראדר הזויות בעיני לא פחות אבל הוא תמיד ינהל דיון רציני ולכן הוא לא טרול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 167 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: