טוב, אז פתחתי את העונה השנייה בהפועל עם חיזוק של הרבה שחקנים וסגל ארוך מאוד אבל בלי להוציא הרבה כסף
בעקרון ההרכב בתמונה הוא זה שעולה במשחקים החשובים, אבל בגלל שיש לי סגל מאוד ארוך אני עושה הרבה רוטציות, ואין חשיבות למחליפים שמסומנים פה, זה סתם אלה שהיו לי במשחק האחרון

הנה הזרים החדשים שהבאתי

הבלם התחיל גרוע וקצת השתפר והקשר התחיל טוב וקצת נחלש, אבל שניהם בגדול מסתמנים כזרים פח ואם אני עולה שלב באירופה אני מבטל את ההשאלות שלהם ומביא זרים חדשים יותר טובים
אחרי שעברתי קבוצה שקרית, את אלופת שבדיה (קלמאר) ואת אפועל ניקוסיה והייתי הקבוצה הראשונה בדרג הרביעי בהגרלה (עצבים), קיבלתי בית יחסית קשה אבל עביר, עם ליברפול, ליון וקופנהאגן
העונה בליגה התחילה מדהים עם נצחונות 3-0 על עכו בחוץ ו6-0 (!!!) על חיפה בבית והיה נראה שאני הולך לטחון את הליגה, אבל אז הגיע הפסד מעצבן באירופה 2-1 בחוץ לקופנהאגן, ושרשרת של הופעות לא טובות בליגה כשבשיאן מכבי הובילה עליי ב5 נקודות, אבל עכשיו הצלחתי טיפה להשתפר ועליתי חזרה למקום הראשון, בשיוויון נקודות איתם
באירופה כבר ציינתי שהמשחק הראשון נגמר 2-1 לקופנהאגן בחוץ, במשחק השני אירחתי את ליברפול ואחרי משחק הגנה משובח עם 5 בלמים נגמר 0-0 ויום טוב של ריינה מנע ממני להבקיע (ציון 8.2)
המשחק השלישי היה אולי ההפתעה הכי גדולה שלי במנג'ר הזה עד עכשיו, עליתי עם חומה בצורה בהגנה בסטאד דה ז'רלאן, וזה נגמר ככה:

כשכבר פינטזתי על עלייה לשמינית ליון היו שם כדי להוריד אותי לקרקע, ניצחו אותי 2-0 בבלומפילד וסגרו את הדיונים, אבל ניצחון בית על קופנהאגן ואני מבטיח מ95 אחוז את העלייה לאירופית
בינתיים דמארי המצטיין (מפתיע) עם ממוצע של יותר משער במשחק, ועומרי בן הרוש גם נהדר
החולייה החלשה זה אדל שלא מפסיק לספוג (בחיים לא היה לי ממוצע ספיגות כזה גבוה בליגה) והדחתי אותו מההרכב לטובת קליימן בליגה, בינואר הוא עף לכל הרוחות ואני מביא שוער חדש