chikoko26 כתב:
יובל כתב:
לא למכור מנויים ל-8 כדי שיהיה לך יותר נוח להשיג כרטיס לדרבי. וואו.
מילא האגואיזם, זה עוד אני מבין. זה אמנם לא משהו חיובי, אבל זאת תכונה אנושית. אפשר גם לטעון שלאוהדים שרוצים להגיע לדרבי מגיע יותר מהאוהדים שקונים מנוי ל-8, זה לא העניין.
אבל איך לעזאזל אוהד מעדיף את טובתו האישית על פני טובת הקבוצה?! מה אתה חושב לעצמך?! שבכל משחק יהיו אלף אוהדים פחות לתמוך בקבוצה, חוץ מבדרבי שבהם הם יתקזזו ובשאר המשחקים הגדולים שכל הכרטיסים יימכרו, רק כדי שיהיה לך נוח יותר להשיג כרטיס לדרבי?!
באמת שאני לא מבין איך גדלים אוהדים כאלה.
אתה קורא לי אגואיסט? חח אני בכלל לא אהיה בדרבי.. לא חושב שאני הולך להיות בדרבי ב3 שנים הקרובות שלי,הצבא עושה את שלו.
חוץ מזה.. מה הבכי המיילל הזה שאתה משמיע פה? מה עשית לפני 3 שנים? כשלא היה לך מנויים לשער 8? בכית להנהלה שאתה כ"כ רוצה לראות שם אוהדים אדומים ושתפתח את המכירה?
תפסיקו כבר לזיין ת'שכל.
וואו. אתה ממש לא מבין, אהה?
לפני 3 שנים לא היו מנויים לשער 8 כי לא היו מספיק אנשים שרצו מנויים. אם שערים 5 ו-7 היו אז נמכרים במלואם אז היו פותחים את המכירה ל-8. גם השנה, לא פתחו מכירה לשער 8 עד שלא נמכרו כל המנויים ל-7 (או שהיה ברור שזה יקרה).
במצב הנתון, השנה, הברירה היא או להשאיר 1000 אנשים שרוצים מנוי בלי מנוי, או לפתוח את שער 8 למנויים.
עכשיו תגיד- אתה באמת מעדיף ש-1000 איש שרוצים מנוי לא יעשו מנוי בשביל עוד 2000 כרטיסים בדרבי???