האדס כתב:
פעם היה אכפת לי ששרים נגד אוסישקין. אז היום כבר לא.
פעם היה אכפת לי ששמעתי שהפועל כדורסל מצליחה. אז היום כבר לא.
פעם היה אכפת לי מהעמותה הזו שנקראת הפעול אוסישקין, ואפילו תרמתי לה. אז היום כבר לא.
פעם לפני כמה שעות קיוויתי שהרעש שקם בקרב אוהדי הפועל יגרום לאנשים האלו שכל כך הערכתי אותם על פועלם, לשנות את דעתם.
במקום זה הם לקחו רובה צידים ודפקו לעצמם וואחד כדור ברגל.
עכשיו אני אגיד לכם שהפסדתם אוהד פוטנציאלי לכל החיים, אתם תגידו מי אתה בכלל, לא צריכים את הטובות שלך.
בסופו של יום? אני קהל היעד שלכם. ואותו אתם מפסידים כל דקה שאתם עומדים מאחורי מעשה הנבלה שעשיתם בהקשר הדרבי הזה.
ותודה לאלי טביב. (כמה עצוב)
וואלה, אתה צודק. באמת אין מה להגיד על הודעה כזו כלום חוץ מ"למה מי אתה בכלל"?
צא מזה. השמש לא זורחת לך מהתחת.
הפסדנו אוהד פוטנציאלי? חה חה חה.
אני אוהד הפועל (בכל הענפים) והולך לכדורגל ולכדורסל כי אני אוהב את הפועל וחושב שאוהד אשכרה צריך להגיע למשחקים.
אני גם חבר עמותה.
אני מתנגד ללחלוקת הכרטיסים שהוצעה, כמו רבים מאוהדי הפועל מהעמותה ומחוצה לה.
למרות שאני חבר עמותה, מעולם לא הסתרתי את זה שאני לא מאמין גדול ברעיון ולא חושב שזה יעבוד לאורך זמן, בטח לא ברמה התחרותית ביותר.
אחת הסיבות לכך, היא שאני ממש לא מאמין בלרדוף אחרי אנשים כדי שיעשו לי את הטובה ויהיו אוהדי הפועל. מי שאוהד הפועל, שיהיה אוהד הפועל ומי שלא, אז לא. לא הפסדנו אותך ולא כלום. תכף גם תבקש שינסחו תקנון שיעזור לך לקבל החלטה אם אתה בעדנו או לא. יאללה יאללה.
ונניח וכל מה שאתה אומר נכון (ואני יותר בצד שלך מבצד של מקבלי ההחלטה בעניין הזה), אז זה מה שגורם לך להיות בעד הפועל או נגדה?
אני מניח שעם כל ההנהלות שעברו בהפועל וכל ההחלטות הבזויות שהיו להן, לא רק שאני לא צריך להיות אוהד הפועל, אלא שאני צריך להיות השונא הגדול ביותר שלה.
בקיצור, לך תשיר על אוסישקין ותעשה מה בא לך, רק אל תגיד שהפסדנו אותך.
ואגב, לפחות מה שחזיתי בהודעה הנ"ל מתממש דקה אחר דקה.
אם אפשר לעשות הודעה אחת מרוכזת(אבל שפעם אחת מישהו ינסח את זה בצורה נכונה, בלי טעויות) ואז תצטטו אחד את השני. תחסכו לעצמכם.