ראצ'ו כתב:
פואד כתב:
גבעתיים כתב:
מכה כפולה -
1 טביב מצליח לעשות משהו הגיוני, לפחות מבחינתו, ולדחות במשהו את הקץ לסופו.
2 בהעדרם של זהבי, גילי, שכטר ואניימה אז פרט לטוטו (אני לא מחשיב את הדרדלס של דמארי) השטויות של טביב הם המהלכים המבריקים היחידים בהפועל.
טביב, חזור למוטב, כי לא נראה לי שמעט השמחה על טב"ח תספיק לי עד סוף העונה.
ואני לא מתכוון לשחרור של תמוז או אפילו ידין בינואר. מהלך יצירתי מדהים, א לה מסי, ובלי לפגוע בשחקנים מובילים.
טביב אולי עשה "משהו הגיוני" אבל הוא אשם בבלאגן, זה חלק מהניהול הכושל שלו, איך זה שענבר הולך בלי לשאול אותו ועושה מהלך כזה?
עדיין אתה יכול לכעוס מאוד על מסירה של 250-300 כרטיסים לבנק דיסקונט ולמקורבים שלו.
דווקא המהלך הזה מראה שטביב לא מתנהל נכון מהכיוון הההפוך.
הרי ניהול כרטיסים ומכירתם זו החלטה של מנכ"ל קבוצה. והעובדה שטביב החליט לבטל את זה היא כי זה נעשה בלי אישורו.
טביב לא מוכן שיזיזו אצבע במועדון בלי האישור שלו וככה אי אפשר להתנהל, הוא לא מוכן שיקנו קרטון חלב אם הוא לא מאשר, זו לא התנהלות של מועדון בריא
עם היררכיה ניהולית מסודרת, בטח מועדון בגודל של הפועל תל אביב. פואד, אם אתה רוצה לתקוף את טביב ושתהיה לזה משמעות אתה חייב להיות עקבי בטענות שלך ולא לצעוק על כל דבר בלי לעצור ולחשוב שניה
מה אתה אומר. בסוף אף אחד לא יקח אותך ברצינות, וחבל.
החלק המודגש -
כמי שהתנגד למהלך הזה, אני מסכים שמרגע שהוא קרה, בעלים צריך לגבות את המנכ"ל שהוא מעסיק ולא להתערב לו במיקרו. זה עוד סימפטום, ולא אחד הבולטים, לכך שטביב מתנהל באגו - טריפ.
בעניין החלק השני: לא מסכים. כמי שהעלה אתמול תיאוריה שהוכחה כשגויה, אני עדיין מאמין שכל עוד טביב / אוסידון ושלוחיהם מנהלים את הקבוצה, וכל עוד לא יצאו בהבעת חרטה ברורה וגלויה שבעקבותיה צעדים מעשיים לשיקום היחסים עם הקהל, חובה לחשוד בכל מהלך שלהם. רבים לא מתייחסים ברצינות מספקת לסכנה הזו בכל מקרה, וראינו את זה גם באירועים אחרים.
אנחנו רואים את זה גם עכשיו, כשמדברים כמעט בגלוי על שחרור שחקנים בינואר, כשמספרים לנו שטביב לא מוצא צורך בבלם, ובאותה נשימה אומר שהמאמן מקבל כל מה שהוא מבקש, כשההנהלה ממשיכה בהסתה שלה נגדנו.
כשכל זה קורה, יש כאן אשכול שלם שעוסק ברצינות באפשרות שהאולטראס יקבלו אפשרות לרכוש כרטיסים, כאילו משהו בזה לא בסדר.
אז ייקחו ברצינות או לא - ההנהלה הזו מושחתת ורעה, וחובתי היא לדבר על זה ולהראות את זה בכל רגע. ואם מדי פעם הם סופגים ביקורת שאינה עניינית במאה אחוז - הם הרוויחו את זה ביושר.