אדום אופטימי כתב:
אמיר ונונו כתב:
אדום אופטימי כתב:
אמיר ונונו כתב:
רמת הטפשות של אנשים אינטליגנטיים מדהימה אותי.
שם האשכול היה צריך להיות:
קומבינה בין One לטביבי?
עוד שאלות?
למה קומבינה בין טביב לוואן ?
בסה"כ וואן ואולי בעזרתו של טביב חשפו דבר שקיים שנים.
אז אולי לא 300 כרטיסים אולי רק 50.
האולטראס ביקשו מטביב שיגלה שקיפות, הוא אימץ את בקשתם.
שקיפות לגבי איך מחולקים הכרטיסים.
אין לי מילים. אני קורא את ההודעות שלך ויש בך תבונה, אבל בכל מה שקשור באולטראס, השנאה שלך מעבירה אותך על דעתך, עד כדי כך שאתה מוכן להמציא הצדקה מופרכת למהלך הסתה נוסף של אותה הנהלה שמסמנת אותך כגזען אלים ומגרשת אותך באופן לא חוקי ולא הגון מהמגרש.
לבריאות.
אתייחס בקצרה להאשמותיך חסרות הבסיס. איני שונא את האולטראס כמו שכתבת. אני אנטי תזה להשקפתם כמעט בכל דבר.
איני מסמפט מושחתים ד"א לא רק בכדורגל ובספורט.
איני מסמטט מתנשאים וכאלה שחושבים שהם שווים יותר.
איני מסמפט אגואיסטים.
איני מסמפט כאלה שדורשים מהאחרים את מה שאינם דורשים מעצמם.
איני מסמפט פאנטים.
אתה מדבר על פילוג ?
למה לדוגמה אינך מציע שבשם האחדות בקהל יוותרו האולטראס על ההקצאה שהם מקבלים ממשרדי לאן או ההנהלה ויעמדו כמו כולם בתור לרכוש כרטיסים ?
ד"א כנ"ל לגבי כל חברי עמותת הכדורסל.
הרי זו שחיתות כל הקומבינה הזו של חלוקת כרטיסים לכל מיני סקטורים מועדפים.
הרי זו התנשאות כאשר יש כאלה שחושבים שמגיע להם יותר והם יותר חשובים.
הרי זה אגואיזם שיש אירגון אוהדים שדואג לחבריו אבל מצד שני רוצה שכאלה שאינם חברים בו יתרמו לו כספים ויצטרפו לדברים שהוא מוביל.
כן, אני מדבר על פילוג.
אני מדבר על שלושה גורמים לפילוג:
1. מלחכי פנכה ועושי דברה של ההנהלה הפולשת והדיקטטורית הזו.
2. אוהדים שאהבת הקבוצה בליבם, אך אינם יכולים / רוצים / מסוגלים להבין יותר מאשר את הכותרת האחרונה אצל אופירע או צנציפר. בכך הם מאפשרים למניפולטורים של טביב להשפיע על דיעותיהם.
3. כאלה שיודעים מהי הסכנה האמיתית, אך אינם מסוגלים להתאפק, ומנצלים את המצב לחיסול חשבונות או לקידום רעיונות אישיים.
אני יודע שאתה לא שייך לסוג הראשון, ומתוך קריאה בפורום, אני מניח שאתה לא שייך לסוג השני.
אם כן, ואם אתה יודע מה הנזק העצום שגורמת ההנהלה הזו לקבוצה, למה לא תשים בצד את חילוקי הדעות שלך עם האולטראס ותעזור להילחם על עתיד הקבוצה? בקצב הזה, בקרוב לא תהיה קבוצה ולא יהיה לך עם להתווכח.
אני לא מסכים עם דעותיך, ודאי לא עם הגדרתך "מושחתים", אך אני מקבל את זכותך להחזיק בהן. אני לא מסכים עם השימוש שאתה עושה במצב הקבוצה כדי לקדם אותן.
ודבר אחרון: כמי שכל חייו תושב שער 7, מעולם לא תלה שלט ולא כתב שיר, אני מוכן, אם צריך, לוותר על מקומי במגרש עבור אלה שהופכים את הקהל שלנו למה שהוא. מבחינתי, בלומפילד בלי שער 5 ובעיקר בלי הגוש המעודד, יהיה חויה מוזרה ומתסכלת.