תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 אוגוסט 2025, 12:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בקשה מאוהדי הכדורסל שלא מגיעים לדרבי
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 13:04 
הפועל, תקרא לילד בשם- נסיון לסייע למחלקת הכדורסל על חשבון מנויי הכדורגל. זה לא שיתוף פעולה, ההיפך.
שיתוף פעולה זה פעולות שיווקיות כמו להציע למנויי הכדורגל כניסה בחינם או בהנחה למשחק מסויים. זה להציע הנחה במנויים או בכניסה לעמותה למנויי הכדורגל. זה אלף ואחד דברים חוץ מצעד כוחני ופולש כזה.
והטיעון ש'זה יגדיל את הסיכוי', מעבר להיותו לא נכון, הוא ילדותי ולא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
teknoboy כתב:
הפועל כתב:
ויש חפיפה מלאה בין חברי הסתדרות המורים/התעשייה האוירית/עובדי חברת חשמל/רוכשי הכרטיסים בלאן לאוהדי הפועל?

מכירה של חלק מהכרטיסים דרך עמותת הכדורסל היא מסנן טוב לפחות כמו כל הנ"ל, ולמעשה יותר טוב מרובם אם לא כולם.

זה שיש דרכים עוד יותר גרועות ועוד פחות הוגנות להפצת כרטיסים זה לא מספיק כדי להכשיר את השרץ הזה.

ומהו השרץ המדובר?
ניסיון לסייע למחלקת הכדורסל, ועל הדרך גם להגדיל במעט את הסיכוי שהכרטיסים אכן מגיעים לאוהדי הפועל ולא אנשים מוכשרים ברפרושים או מקושרים בלאן?
שכל החיים נאכל כולנו שרצים כאלו

אם רק טובת הכדורסל עומדת לנגד עינייך אז אין ספק שזה רעיון טוב. אולי באמת העמותה תוכל לקושש ככה עוד איזה ארבעים חברויות.
אגב, אולי כדאי גם לפתוח מועדון לקוחות שייתן הנחות בכל מיני מקומות. אם זה יהיה מספיק טוב יהיה מי שישלם על זה 300 ש"ח בשנה.

מצד שני, אם אתה אוהד הפועל בכדורגל, ואתה רוצה שהקהל בכדורגל יהיה מאוחד ומלוכד כמו שהוא יכול להיות, בלי מלחמות פנימיות ומחנאות, אז זה כנראה לא לא רעיון כל כך טוב.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
הפועל, תקרא לילד בשם- נסיון לסייע למחלקת הכדורסל על חשבון מנויי הכדורגל. זה לא שיתוף פעולה, ההיפך.
שיתוף פעולה זה פעולות שיווקיות כמו להציע למנויי הכדורגל כניסה בחינם או בהנחה למשחק מסויים. זה להציע הנחה במנויים או בכניסה לעמותה למנויי הכדורגל. זה אלף ואחד דברים חוץ מצעד כוחני ופולש כזה.
והטיעון ש'זה יגדיל את הסיכוי', מעבר להיותו לא נכון, הוא ילדותי ולא רלוונטי.

אמת. זה לא שיתוף פעולה.
הנהלת הכדורגל רק מסרסרת פה באהבה שלנו להפועל וברצון שלנו לראות אותה משחקת. הפעם אוהדי הכדורסל נהנים, בפעם הבאה מישהו אחד יציע אתנן יותר גבוה והוא יקבל את ההזדמנות לחלוב את הפרה.

שיתוף פעולה זה משהו כמו מכירה של מנוי לכדורגל + חברות בעמותה במחיר מוזל (כן, שהכדורגל יתרום מאה שקל אם הוא כל כך רוצה לעזור, שלא יתרים איזה ילד ב300).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
סוס וטקנו, די מאכזב שאחרי כל הדיבורים על הביזיוניות שבמתן עדיפות לאוהדי הכדורסל בכרטיס למשחק כדורגל, אתם מדברים על הלגיטימיות של שלל הצעות שבבסיסן אפליית אוהדי כדורסל שאינם אוהדים של הפועל הכדורגל לטובת אלו שכן.
ודי מעמיד שוב בפרופורציה את ההתנפלות הלא מובנת על היוזמה הזאת.

וכן, זה יגדיל את הסיכוי - כשמוכרים לאוכלוסיה ש95% ממנה הם אוהדי הפועל כדורגל, לעומת מכירה במשרד הכרטיסים לאן שפתוחה לכל דיכפין, מה לעשות, הסיכוי למכור לאוהד הפועל גדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 14:14 
מי שיכול להביא לי את הכרטיס שלו לשער חמש/כרטיס חבר עמותה-אודה לו עד יום מותי
אין לי חבר עמותה מכיוון שאני לא בן 17 ובגלל זה אני לא יכול לבוא לדרבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אגב, אולי כדאי גם לפתוח מועדון לקוחות שייתן הנחות בכל מיני מקומות. אם זה יהיה מספיק טוב יהיה מי שישלם על זה 300 ש"ח בשנה
אם תהיינה הנחות ממש טובות, אולי יהיו גם המון מקקיסטים שישמחו להצטרף.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 15:02 
הפועל, על איזו מכירה פתוחה אתה מדבר? מדובר כרגיל על מכירה למנויים בלבד, כלומר לא 95% אלא 100%, ועל אוכלוסית היעד המדוייקת.
ולא הבנתי היכן האפליה בהצעות האלו, אלה יוזמות שיווקיות רגילות, שיוגבלו במקומות וזמן ותאריכים מסויימים והן לא מוגבלות לקהל יושבי בלומפילד, אתה יכול לעשות אותן לכל קהל שתרצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 15:05 
joshsoos כתב:
הפועל, על איזו מכירה פתוחה אתה מדבר? מדובר כרגיל על מכירה למנויים בלבד, כלומר לא 95% אלא 100%, ועל אוכלוסית היעד ה מדוייקת .
ולא הבנתי היכן האפליה בהצעות האלו, אלה יוזמות שיווקיות רגילות, שיוגבלו במקומות וזמן ותאריכים מסויימים והן לא מוגבלות לקהל יושבי בלומפילד, אתה יכול לעשות אותן לכל קהל שתרצה.

עידן התמימות?
הרי ידוע שרב מנויי הכדורגל נרכשים דרך ארגונים ושאין קשר בין השם הרשום לשם האוהד מה שמהווה פתח לקומבינות ולספסרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 15:06 
mkorman1 כתב:
joshsoos כתב:
הפועל, על איזו מכירה פתוחה אתה מדבר? מדובר כרגיל על מכירה למנויים בלבד, כלומר לא 95% אלא 100%, ועל אוכלוסית היעד ה מדוייקת .

עידן התמימות?
הרי ידוע שרב מנויי הכדורגל נרכשים דרך ארגונים ושאין קשר בין השם הרשום לשם האוהד מה שמהווה פתח לקומבינות ולספסרות

מה הקשר, כשאתה הולך לקנות כרטיסים עם המנוי אף אחד לא מבקש ממך להציג תעודת זהות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 15:08 
הוא אשר טענתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 15:09 
הפועל כתב:
אין לי מה לאמר, חוץ מזה שיש אנשים ששום דבר לא יספק אותם ושום הנהלה לעולם לא תהיה ראויה עבורם.
מאחל לכל המאוכזבים קשות והמנאצים שיזכו כל חייהם להנהלות איומות ונוראות כמו זו של הכדורסל ב-4 השנים האחרונות.
ואני מאחל להם שיהיו שבוע אחד בנעליהם וינסו להשיג ספונסרים, ולסגור פעם של 500 חברי עמותה שלא בא להם לחדש וגירעון של מאות אלפי שקלים.
רק בריאות לכולם

:ROSE:

הנהלת הפועל תל אביב בכדורסל -

אני מאחוריכם. אני יודעת שכל מה שרציתם היה לקדם את העמותה ואת קבוצת הכדורסל האהובה שלנו. אני יודעת שחשבתם (כי ככה אמרו לכם) שזה יעזור גם לבעיית הספסרות הקיימת בכל דרבי, ויכוון לכך שהכרטיסים יגיעו באמת לאוהדי הפועל. אני יודעת שלא עלה על דעתכם לפגוע בכל אוהד הפועל כלשהו, חבר או לא חבר בעמותה. אני יודעת שאין שום הצדקה להתנפלות עליכם ולמטח העלבונות שאתם סופגים, ורק שתדעו שיש גם קולות שפויים, כאלה שלא סובלים את הניהול וההתנהלות הביזיונית של ההנהלה בכדורגל, אבל יודעים שהם שונים ורחוקים מכם כמזרח ממערב, ועל כן לא יצלבו אתכם על כך שאתם "משתפים איתה פעולה" (ממש פשע) וזאת אך ורק כחלק מהדאגה שלכם לקבוצת הכדורסל היחידה שיש לנו.

:HEART2: הנהלת עמותת הפועל אוסישקין תל אביב :HEART2:

נערך לאחרונה על ידי mor בתאריך 15 נובמבר 2011, 15:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 15:09 
ומה אתה חושב, שחברי עמותה שיקנו לא יוכלו לספסר באותה מידה?
ועוד שאלה שאף אחד לא ענה עליה, מה ימנע מחבר עמותה שקנה כרטיס לקנות גם בלאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 15:15 
אז עכשיו חברי העמותה הם ספסרים ?
תהיה בטוח שרב חברי העמותה שאין בכוונתם להגיע לדרבי יעבירו את זכותם לאוהדים שכן מעונינים ללכת ואינם חברי עמותה
יכול להיות שאני תמים ואפילו טיפש אבל אני עדיין מאמין באנשים ובטח בכאלו שבחרו להיות חלק מעמותת הפעל אוסישקין תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 15:19 
אני לא בטוח, וגם אתה לא יכול להיות, אפילו אם אתה חותם אצל עו"ד על תצהיר תמימות ;) כמו שיש כאלה שכן, יש גם כאלה שלא. כמו שיהיו גם כאלה שיקנו גם דרך העמותה וגם דרך לאן. לא חושב שמותר חברי העמותה ממנויי הכדורגל .
אבל זה כל כך לא העניין וטיעונים לא רלוונטיים בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 15:25 
mor כתב:
הפועל כתב:
אין לי מה לאמר, חוץ מזה שיש אנשים ששום דבר לא יספק אותם ושום הנהלה לעולם לא תהיה ראויה עבורם.
מאחל לכל המאוכזבים קשות והמנאצים שיזכו כל חייהם להנהלות איומות ונוראות כמו זו של הכדורסל ב-4 השנים האחרונות.
ואני מאחל להם שיהיו שבוע אחד בנעליהם וינסו להשיג ספונסרים, ולסגור פעם של 500 חברי עמותה שלא בא להם לחדש וגירעון של מאות אלפי שקלים.
רק בריאות לכולם

:ROSE:

הנהלת הפועל תל אביב בכדורסל -

אני מאחוריכם. אני יודעת שכל מה שרציתם היה לקדם את העמותה ואת קבוצת הכדורסל האהובה שלנו. אני יודעת שחשבתם (כי ככה אמרו לכם) שזה יעזור גם לבעיית הספסרות הקיימת בכל דרבי, ויכוון לכך שהכרטיסים יגיעו באמת לאוהדי הפועל. אני יודעת שלא עלה על דעתכם לפגוע בכל אוהד הפועל כלשהו, חבר או לא חבר בעמותה. אני יודעת שאין שום הצדקה להתנפלות עליכם ולמטח העלבונות שאתם סופגים, ורק שתדעו שיש גם קולות שפויים, כאלה שלא סובלים את הניהול וההתנהלות הביזיונית של ההנהלה בכדורגל, אבל יודעים שהם שונים ורחוקים מכם כמזרח ממערב, ועל כן לא יצלבו אתכם על כך שאתם "משתפים איתה פעולה" (ממש פשע) וזאת אך ורק כחלק מהדאגה שלכם לקבוצת הכדורסל היחידה שיש לנו.

:HEART2: הנהלת עמותת הפועל אוסישקין תל אביב :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 15:30 
לא מצליח להבין למה שיטת הרפרשים טובה יותר
מה גם שגונב לאזני שהכרטיסים לא נרכשו רק על ידי זריזי האצבעות אלא גם ואולי בעיקר על ידי מקורבים מכל מיני סוגים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
חייב כרטיס חבר עמותה ממישהו, אני פועל צעיר ולא הספקתי לחדש..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 15:36 
mkorman1 כתב:
לא מצליח להבין למה שיטת הרפרשים טובה יותר
מה גם שגונב לאזני שהכרטיסים לא נרכשו רק על ידי זריזי האצבעות אלא גם ואולי בעיקר על ידי מקורבים מכל מיני סוגים

זו לא השיטה ( הגרועה, אני הצעתי למכור בהגרלה לבעלי המנויים שיגישו בקשה, כמו שהצליחו לעשות בחיפה הפלא ופלא , או באיזו קבוצה אדומה מעבר לים שמוכרת לך) אלא למי מוכרים.
ואתה חושב שאותם מקורבים לא ישיגו את הכרטיסים שלהם בין כה וכה? הם ישיגו גם אם תקצה את כל 1600 הכרטיסים לעמותת מיצי הקקטוסים של רומאריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 15:40 
כנראה שאתה צודק
איך שלא יהיה לדרבי הזה לא אגיע ואני לא מצטער אפילו לשניה אחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
ואני רק אציין שנמוך הסיכוי שמישהו עשה חברות לעמותה מתוך מחשבה שזה יאפשר לו לספסר משהו בכדורגל, למעשה אפסי.
הסיכוי לעומת זאת שמישהו עשה מנוי לכדורגל מתוך מטרה לספסר בו ובזכויות שהוא נותן בהמשך (כמו עדיפות לכרטיסים למשחקים, שזה משהו שניתן מדי פעם) הוא יותר גבוה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 15:46 
ומה זה בכלל קשור? אתה לא מבין עדיין שזה בכלל לא רלוונטי?
מה יעזור לך להבין על מה מדובר, אם ניתן כדוגמא את הפעם הבאה שהפועל סל תגיע למשחק גביע כלשהו, וההנהלה תחליט להקצות חצי מהכרטיסים לעמותה כלשהי? ( הגיע הזמן לחדש את הקשר עם אק"ים )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
אפשר הסבר קצר למי שאין לו מושג על מה אתם מדברים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
ומה זה בכלל קשור? אתה לא מבין עדיין שזה בכלל לא רלוונטי?
מה יעזור לך להבין על מה מדובר, אם ניתן כדוגמא את הפעם הבאה שהפועל סל תגיע למשחק גביע כלשהו, וההנהלה תחליט להקצות חצי מהכרטיסים לעמותה כלשהי? ( הגיע הזמן לחדש את הקשר עם אק"ים )

אני יודע שאתה ציני אבל אנשי אקי"ם קיבלו כרטיסים בחינם בזמנו. אני מקווה שלפחות אפשר להסכים שזה לא היה בזוי, לתת כרטיסים בחינם לאנשים פגועים והעוזרים שלהם שלא קשורים בכלל ולא נאמנים להפועל

ובלי קשר אם בעמותת אקי"ם יהיו 95% מהחברים אוהדי הפועל, ותפקידה יהיה לסייע לאוהדי הפועל בלבד (ודוק - למחלקה אחרת של מועדון הפועל תל אביב), אז אני ארגיש לגיטימי שהנהלת הכדורגל תאפשר מכירה של חלק מהכרטיסים דרכה בדרך כלשהי. בטח באופן חד פעמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 16:17 
באופן חד פעמי עושים במשחק בית שבו הביקוש קטן מההיצע. לכן גם מזמינים לשם מדי פעם ילדי בתי ספר וכד'. לעשות את החד פעמי הזה למשחק חוץ שיש בו ביקוש גבוה בהרבה, ולהקצות חלק מהכרטיסים לכל מי שאינו מנוי של הכדורגל, זה חצוף, אווילי ויורק לאותם מנויים בפנים ברמות בלתי נתפסות. לעשות את זה תחת כותרת של שיווק כבר גובל בטירוף חושים. אני לא מאמין שאדם תבוני כמותך מסרב לקלוט שההצעה האינפנטילית הזו יורה לך ברגל, ותשיג רק אנטגוניזם. מדהים אותי איך זה לא נקלט.

רק באשכול הזה העליתי כמה הצעות הכי פשוטות ומוכרות שבעולם השיווק, שלא זכור לי לפחות שראיתי מי מהן מוצעות לקהל הרחב, ולא חסרות נוספות ( מתנצל אם היו, אולי לא הגיעו לידיעתי ). אני רוצה להאמין שהנהלה כמו של הכדורסל, שמורכבת מאוהדים ואנשים מוצלחים עד כמה שהצלחתי להבין, תחליט להשתמש בהצעות כאלהולא ברעיונות איומים כמו זה שבנדון. חבל ללמוד מאוהד כמו תאומים, איש פרסום ושיווק, שנקט בהפועל בצעדים שאם היה נוקט בעסקיו הפרטיים, היה פושט את הרגל מזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
וכפי שציינתי, כל ההצעות שהעלית מפלות את אוהדי הכדורסל שהם גם אוהדי כדורגל לעומת אלו שהם רק אוהדי כדורסל (או לחילופין מפלות את ציבור אוהדי הכדורגל הכללי לעומת ציבור בעלי המנויים).
כך שהן חצופות, אוויליות, ויורקות בפנים ומפלות (ושאר ההגזמות הדומות) בדיוק באותה מידה כמו הצעד הנוכחי, ובדיוק כמו מכירת הכרטיסים למנויים לדרבי שהייתה בשנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
מדובר באותה הנהלה שהחליפה לשחקני נוער את הגופיות לצבע כתום.
כי שיחקו שם אוהדי מכבי שהצבע האדום הפריע להם.

לא מצפה מהם לכלום.

אתה אפס מאופס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
וכפי שציינתי, כל ההצעות שהעלית מפלות את אוהדי הכדורסל שהם גם אוהדי כדורגל לעומת אלו שהם רק אוהדי כדורסל (או לחילופין מפלות את ציבור אוהדי הכדורגל הכללי לעומת ציבור בעלי המנויים).
כך שהן חצופות, אוויליות, ויורקות בפנים ומפלות (ושאר ההגזמות הדומות) בדיוק באותה מידה כמו הצעד הנוכחי, ובדיוק כמו מכירת הכרטיסים למנויים לדרבי שהייתה בשנה שעברה.

הבעיה היא לא שחברי העמותה מקבלים הטבה שהמנויים שאינם חברי עמותה לא מקבלים (אגב, הטבה למגזר מסוים הוא אפליה רק אם אין לכך הצדקה), אלא שההטבה היא על חשבון אותם מנויים שאינם חברי עמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
אדום שרוף100 כתב:
חייב כרטיס חבר עמותה ממישהו, אני פועל צעיר ולא הספקתי לחדש..

עדיין ניתן לחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
HEADSHOT כתב:
שמוליקיפוד כתב:
מדובר באותה הנהלה שהחליפה לשחקני נוער את הגופיות לצבע כתום.
כי שיחקו שם אוהדי מכבי שהצבע האדום הפריע להם.

לא מצפה מהם לכלום.

אתה אפס מאופס.

אם זה בא ממך,אז סבבה.אני אחיה עם זה.

מה לא נכון במה שכתבתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
הפועל כתב:

הבעיה היא לא שחברי העמותה מקבלים הטבה שהמנויים שאינם חברי עמותה לא מקבלים (אגב, הטבה למגזר מסוים הוא אפליה רק אם אין לכך הצדקה), אלא שההטבה היא על חשבון אותם מנויים שאינם חברי עמותה.

מאחר ששאר הכרטיסים נמכרים לציבור הרחב, ולא רק למנויים, אז מה שכתבת פשוט לא נכון. אין שום עדיפות במכירה הנוכחית למנויים, כך ששום דבר לא בא "על חשבונם" (לא שאני מבין מדוע כפי שנרמז מדבריך לשיטתך דווקא הם ראויים להעדפה/אפלייה על פני שאר האוהדים).

יש כרטיסים שנמכרים רק לבעלי חשבון בבנק דיסקונט
יש עדיפות לחברי עמותה
ויש כרטיסים שנמכרים לציבור הרחב (+אלו שחברי עמותה לא יקנו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: