אוגמק כתב:
סמיילית כתב:
החלטה טובה, אין מה לעשות, לדעתי שכשמדובר בדרבי ואין הרבה מקומות,יש אנשים שמגיע להם יותר מאחרים כרטיס למשחק,היה יותר טוב אם היה מדובר על מנוי לכדורגל בשילוב עם מנוי עמותה, אבל כן אנשים שמשקיעים ב'הפועל ת"א' , שנוסעים למשחקים ובעלי מנוי מגיע להם יותר מאלו שהתמזל מזלם וקיבלו באתר לאן.
זה לא הופך מישהו ליותר אוהד או פחות אוהד, אבל אוהד שיותר משקיע מגיע לו יותר שיצ'פרו אותו בחזרה.
שלא לדבר שלא בטוח בכלל שזה מה שיקרה,אבל בטוח שכמה אנשים חידשו חברות היום בגלל זה.
הכל טוב ויפה - רק מה הקשר לכדורסל?
בשביל זה מונהגת השיטה הזאת עם מנויי
כדורגל כי עם כל הכבוד קשה מאוד להפריד בינהם,במצב כיום ובצורת ניהול של קבוצת הכדורסל, היא מתקיימת רק בזכות אוהדי הפועלי ת"א מכל הסוגים, אם רק אוהדי כדורסל היו עושים חברות בעמותה תאמין לי שהיא כבר מזמן הייתה מתפרקת, יש הרבה אנשים (ובינהם אני) שעושים חברות כל שנה ולא מגיעים למשחקים או מגיעים לעיתים נדירות, מכיוון שהכסף של חברות בעמותה זה הבסיס לקבוצה וזה הבסיס של הפועל ת"א.
מבחינת המכירה יהיה יפה לעשות פשוט הגרלה - שכל מי שחבר עמותה שולח מייל בנוסף עם המספר מנוי כדורגל שלו (ככה שהוא בטח יהיה אוהד, ולא סתם מישהו שעשה חבר עמותה) והכרטיסים יוגרלו בין האנשים האלה.
ס"כ נשמע לי הוגן בהחלט, זה פשוט לצ'פר אוהדים
ערן, האם לדעתך לכל מי שקורא לעצמו אוהד הפועל ת"א, במגיע במידה שווה (מי שהתמזל מזלו באתר לאן) להיות במשחק בדרבי?
כי לדעתי לא, ממש כמו פרסים למצטיינים או חברים ותיקים בכל מיני מועדונים (מחברת כ"א ועד אלעל) הלוואי וזה היה הרבה יותר מסודר מזה (כמו שהציעו בו כבר כל מיני רעיונות עם הנקודות, או כל מיני דברים) אבל כרגע זה המצב.