תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 10:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לא ימכרו כרטיסים ב-2 שקלים למשחק נגד רמה"ש
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 01:11 
אדום נחמד כתב:
Adom Bdam כתב:
ספין מושלם.
אלי טביב :"ניסיתי למכור כרטיסים ב2 שקל אבל ההתאחדות בלה בלה בלה ...."

אתה לא מבין את הבעיה כנראה.
כן, יכול להיות שזה ספין. אבל אי אפשר על כל מהלך שלו לצעוק ספין!
נניח אתה טביב, ומחר אתה רוצה לעשות משהו לקראת האוהדים. איך תעשה את זה אם לא משנה מה ימצאו מה לא בסדר?
אלא אם, כמובן, הוחלט סופית שלטביב אין מחילה יותר. הוא שרוף לתמיד.
אתה יודע מה, אני לא מתומכיו והלואי וילך, אבל הוא בשום מצב לא שרוף לתמיד (רק בצבע עור)..

ראשית אני פונה אל ארגוני האוהדים(פועלים באדום ואולטראס הפועל), מתיישב איתם לשיחה ומדבר איתם.
שנית במשחק מול רמה"ש מוכר כרטיסים זולים ליציעים "המעפנים".
וישנם עוד הרבה דרכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 01:26 
red in blood כתב:
האדס כתב:
ארגוני האוהדים שהצליחו במשחק שעבר להביא 150 אוהדים לבית קפה מחוץ לבלומפילד?

כן, ארגוני האוהדים שהצליחו להביא הרבה יותר מ-150 אוהדים לצפות במשחק מחוץ לבלומפילד, בגשם, כששומעים כל גול בערך 10 שניות לפני שרואים אותו בטלויזיה.

זה לא משנה אם באו 1000 או 10 לצפייה מחוץ לבלומפילד.... אנשים הצביעו ברגליים ונישארו בבית!!! מ-8000 אלף שהיה אמור להיות במשחק בית היה 6000 אז תפסיק לסדר את הכמויות איך שאתה רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 04:01 
WALLA

גורם בהתאחדות: "לא הגיוני שהם מנסים לעשות עלינו קומבינה"
מאת: עמית גולדשטיין, מערכת וואלה! ספורט
יום שני, 14 בנובמבר 2011, 21:52
בהתאחדות לא נרגעים מכוונת הפועל ת"א למכור כרטיסים בשני שקלים ליושבי שערים 4-5, שנגדעה בעקבות חשיפת וואלה!

בהתאחדות לכדורגל מסרבים להירגע לאחר שגילו כי הפועל תל אביב תכננה למכור כרטיסים בשני שקלים ליושבי שערים 4-5 באיצטדיון בלומפילד למשחק נגד עירוני רמת השרון שיתקיים באיצטדיון רמת גן (ראשון, 20:00), לאחר שרק לפני כשלושה שבועות איימה ההתאחדות להעניש את הקבוצה בחומרה בגין כתובות הנאצה שרוססו בשירותי האיצטדיון כנגד מכבי תל אביב.

כזכור, האדומים נענשו לאחרונה בסגירת אותם השערים בבלומפילד, והאוהדים היושבים בהם היו צריכים לרכוש כרטיס במחיר מלא אם רצו להיכנס למשחק, כחלק מהעונש של בית הדין. בהפועל תל אביב ניסו ללכת לקראת אותם אוהדים, שעל פי החלטת ההתאחדות היו אמורים להיענש, אבל בעקבות הפרסום בוואלה! ספורט על היוזמה הזו, הודיעה הקבוצה כי לאור ההתנגדות של ההתאחדות, היא מבוטלת.

לאחר הפרסום על זעמה של ההתאחדות על הפועל תל אביב, עלתה האפשרות שהמשחק של האדומים נגד מכבי חיפה ייערך ללא קהל. למרות ביטול המכירה המוזלת מצד האדומים, בהתאחדות עדיין כועסים. "להפועל יש מזל. הם שינו את ההחלטה כי אם הם לא היו עושים את זה, זה היה גורם לעונש כבד יותר", אמר גורם בכיר בהתאחדות, שהוסיף: "לא הגיוני שאחרי שאנחנו באים לקראתם, הם מנסים לעשות לנו קומבינה מאחורי הגב. בפעמים הבאות נשקול היטב אם להקל עליהם בענישה".

בהפועל תל אביב הגיבו גם הם לנושא. גורם בקבוצה אמר: "הכוונה הייתה חיובית לגמרי, לא היה לנו שום רצון לפגוע בהתאחדות, ולראיה שבכל התקופה הזו נלחמנו להפסקה בשימוש שירי השואה וסמליה, ונכון לעכשיו זה עבד. רצינו למצוא את דרך המלך שתספק גם את ההתאחדות ואת האוהדים, אבל לא השאירו לנו ברירה, ונאלצנו לבטל את ההנחה לאותם אוהדים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 04:06 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מצליח להחליט את איזה צד אני יותר מתעב ומאחל מוות בייסורים קשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 08:25 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
נניח אתה טביב, ומחר אתה רוצה לעשות משהו לקראת האוהדים. איך תעשה את זה אם לא משנה מה ימצאו מה לא בסדר?
אתה יודע מה, אני לא מתומכיו והלואי וילך, אבל הוא בשום מצב לא שרוף לתמיד (רק בצבע עור)..

ראשית אני פונה אל ארגוני האוהדים(פועלים באדום ואולטראס הפועל), מתיישב איתם לשיחה ומדבר איתם.
שנית במשחק מול רמה"ש מוכר כרטיסים זולים ליציעים "המעפנים".
וישנם עוד הרבה דרכים.

לשבת עם הארגונים זה רעיון נפלא.. אותם ארגונים שמקללים אותו? עדיין, ראוי שיוותר גם הוא על האגו וישב איתם, אבל אי אפשר לדרוש זאת ממנו.
כן? כרטיסים זולים ליציעים המעאפנים? אין ספק בכלל שאם היה עשוה זאת היה מקבל פה פרחים. זה הרי הרבה יותר טוב מ2 שקל לשער נורמלי. לפחות אל תשקר את עצמך..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: