תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 10:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 14-11(חדשות+דיונים)
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
לדעתי נוסא צודק, הנבחרת צריכה להיות מבחינתו במקום הראשון.
כמובן שאני מעדיף שישחק אצלנו במשחקים הקשים שלפנינו, אבל ההעדפה שלי לא הופכת אותו לפחות צודק.
כל שחקן בגילו שיקבל הזדמנות שכזו ירוץ לנבחרת. טורניר נבחרת רשמי זה מעמד הרבה יותר חשוב ממשחק ליגה בישראל.

זה לא נבחרת בוגרת בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 18:09 
its-sick כתב:
כמובן שאני מעדיף שישחק אצלנו במשחקים הקשים שלפנינו, אבל ההעדפה שלי לא הופכת אותו לפחות צודק.
כל שחקן בגילו שיקבל הזדמנות שכזו ירוץ לנבחרת. טורניר נבחרת רשמי זה מעמד הרבה יותר חשוב ממשחק ליגה בישראל.

הקבוצה שלך לפני הכל, ומי שלא מבין את זה בחיים לא יגיע לרמות הגבוהות.
שחקן, כמו כל בן אדם, צריך לדעת לקבל גם את הלא. הוא מחויב לקבוצה שלו הרבה לפני שהוא מחויב לנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 18:11 
אם ההתאחדות מעמידה את ההשתתפות שלו במשחקים האלה כתנאי לשיתוף שלו באולימפידה, אני יכול להבין אותו. יכול להיות שקשטן צודק כי הוא צריך אותו למשחקים הקריטיים האלה, אבל זו סיטואציה שצריך להתנהל בה בחוכמה לשחרר אותו, כל דבר אחר יגרום רק יותר נזק לצערי. זה הטרייד אוף שמדובר בשחקן כזה. וזה שאין לו נאמנות לקבוצה, בלי שום קשר למקורב שקר כזה או אחר, זה ברור לפי ההתנהלות שלו עם הקבוצה הקודמת שלו, הוא נאמן רק לעצמו כמו 99 אחוז מהשחקנים היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
אבו-דגל כתב:
מישהו יכול להגיד לי איך זה שאף אחד מהאפריקאים האחרים בליגה לא טס לאיזה טורניר שקר כלשהו ורק איגבור חייב לטוס?

באמת שאם מקרה יבואה יקרה שוב שיעוף ליציע ירקב שם חצי עונה ועל הדרך אפשר להביא שחקן שקשור לענף.

הוא ילד בן 20 מי שבאמת חושב שהוא יחזור טועה בגדול.

דווקא יש מקרה ביזארי לא פחות של הבלם של עכו פידליס שבכלל לא משחק בגלל שהוא פצוע אבל "פתאום" הוא מרגיש יותר טוב ורוצה ללכת לשחק בנבחרת אחרי שהתפנה לו מקום בעקבות זה שקבוצות לא שחררו שחקנים.
בכל מקרה, אני חושב שצריך לשחרר את איגיבור, הוא ילד טיפש ועדיף לנו 2-3 משחקים בלעדיו מאשר שהוא יעשה שביתות איטלקיות כל העונה. מצד שני חשוב להסביר לו את חשיבות המשחקים ולהטריף אותו ישר שהוא יורד מהמטוס ועל כל משחק שהוא יזרוק זין לתת לו קנסות מפחידים.
אם אנחנו נותנים לו זה רק בשביל לקבל תמורה בחזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
נציגות אפריקה לאולימפיאדה הוא לא נקבעו.
שיטת קביעת הנציגות היא כזאת:
שלב ראשון : 14 המדורגות אחרונות באפריקה יתמודדו בהצלבה, בית וחוץ, המנצחות תעבור לשלב השני. - שלב זה כבר התקיים בסוף שנת 2010.
שלב שני : 7 העולות מהשלב הקודם ו25 המדורגות הטובות באפריקה יתמודדו בהצלבה במשחקי בית וחוץ, המנצחות תעבור לשלב השלישי. - גם השלב הזה התקיים כבר.
שלב שלישי : 16 המעפילות מהשלב הקודם יתמודדו במשחקי הצבלבה כ8 המנצחות יעברו לשלב הבא. גם שלם זה כבר היה, ביוני השנה ובגינו נוסא רב עם השבדים ושוחרר מהקבוצה.
שלב רביעי : 8 העולות יחולקו ל2 בתים שתי בתים, שלושת הקבוצות בטובות ביותר יהיו הנציגות של אפריקה לאולימפיאדה. שלב זה יתקיים בין ה 26 לנובמבר ל 10 בדצמבר 2011 במרוקו.
זה הטורניר חסר החשיבות שנוסא רוצה להשתחרר אליו.

ההתאחדות של ניגריה לא עושה עליו שרירים של אם לא תבוא לטרניר מצחיק לא תהיה בסגל לאולימפיאדה, היא אומרת לו אם לא תבוא אנחנו לא נהיה באולימפיאדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
עם היכולת האחרונה, הם לא יהיו באולימפיאדה בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 19:29 
שישאירו אותו בארץ ולא יתנו לו לשחק..
עושה דברים על דעת עצמו.. כאילו הוא משחק כאן בהתנדבות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
מענין אותי לדעת מה היתה התגובה כאן (למרות שאנחנו שונאי ישראל) אם צ'לסי לא היתה משחררת את בן זהר למשחקים של האולימפית זמנו.
או שרצלונה לא היתה משחררת את גיא אסולין, או איקס את בניון וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 19:39 
המסקנה שלי מכל הסיפור הזה היא שאידיוט מי שלקח אותו מלכתחילה כאשר הוא מודע לבעייתיות שלו ועוד משלם כליו מחיר מפולפל
ובינינו בשקט ושאף אחד לא ישמע, הוא לא מי יודע מה כזה שוס שהיה שווה להתאבד בשבילו ואת זה טענתי מההתחלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
מענין אותי לדעת מה היתה התגובה כאן (למרות שאנחנו שונאי ישראל) אם צ'לסי לא היתה משחררת את בן זהר למשחקים של האולימפית זמנו.

תבדיל יא ניג'ס. מדובר בשחקן מרכזי. לא כמו שאסולין בניון או סהר היו לקבוצות שלהם.
הם כלום ושומדבר עבור הבוגרת. זה לא שמישהו בהנהלה עושה לו פרנציפ, זה כי באמת ובתמים צריך אותו. אין לך גם עומק סגל שמאפשר לך לעשות וויתורים...
אתה לפני דרבי, חיפה וקרית שמונה. בהצלחה בלי נוסא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

מה הקשר? המשחקים של אופ"א תמיד משוחקים בתאריכים שמוכרים ע"י פיפ"א ולכן חובה על הקבוצות לשחרר את השחקנים (ובנוסף, אני לא יודע אם אתה מדבר על מקרה ספציפי שבו לקבוצות היו משחקים באותו זמן, אבל כמעט תמיד יש פגרה בתאריכים שמוכרים ע"י פיפ"א).
אגב, ויני הסכים לשחק עם הפועל במשחק מוקדמות הרבה פחות חשוב, במקום לשחק באולימפיאדה עצמה (שבו ניגריה זכתה בסופו של דבר במדליית הכסף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
אין לי ספק שמדובר בשחק מרכזי שמאוד חשוב להפועל, לא רק במשחקים נגד חיפה ומכבי אלא בכלל.
הענין הוא שנוסא הוא בן אדם לפני שהוא שחקן, והרצון שלו לשחק במדי הנבחרת האולימפית גובר על הרצון שלו לשחק בהפועל,
אם אנחנו רוצים או לא. ידענו את זה כשהבנו אותו, ולחייב אותו עכשיו לשחק בהפועל ולא בנבחרת זה צעד שאולי יעזור להפועל
מקצועית אבל הוא צעד מאוד לא הפועל.

הנסיונות של חלק מפה להוזיל את הטורניר שבו הוא רוצה לשחק הם בכלל פתאטים.

יובל אין ספק שהתאחדות האפריקאית ופיפ"א צריכים לפתור את הסוגיה הזאת סוף סוף (לא רק זה בכלל התאריכים של אפריקה
מאוד בעיתיים לעולם הכודרגל), אבל אין סיבה שנוסא ידפק מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 20:35 
עם על הכבוד לרצונות של נוסא או שחקן אחר, כדורגל מקצועני זו לא תכנית כבקשתך, חוקי פיפ"א קובעים ולאחר מכן החלטת הקבוצה.

תחנת מעבר? אחלה, אם רוצים להיות מקצועניים אז עד הסוף ולא רק מה שנוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 20:46 
el dudernio כתב:

אז אותי מעניין לדעת איך ברצלונה היתה מגיבה אם למסי היה משחק שהם לא חייבים לשחרר אותו בנבחרת ארגנטינה, שמול זה היה עומד משחק ליגה מול ריאל מדריד. זה אם אתה עוסק בכל מיני שאלות היפותטיות. בשביל זה יש אירועים שאתה מחוייב לשחרר שחקנים ויש כאלה שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אם ההתאחדות מעמידה את ההשתתפות שלו במשחקים האלה כתנאי לשיתוף שלו באולימפידה, אני יכול להבין אותו. יכול להיות שקשטן צודק כי הוא צריך אותו למשחקים הקריטיים האלה, אבל זו סיטואציה שצריך להתנהל בה בחוכמה לשחרר אותו, כל דבר אחר יגרום רק יותר נזק לצערי. זה הטרייד אוף שמדובר בשחקן כזה. וזה שאין לו נאמנות לקבוצה, בלי שום קשר למקורב שקר כזה או אחר, זה ברור לפי ההתנהלות שלו עם הקבוצה הקודמת שלו, הוא נאמן רק לעצמו כמו 99 אחוז מהשחקנים היום.

מה שאתה אומר עושה הרבה הגיון. אבל יש בדבריך פגם אחד.
במקום להתיחס לבעיה, שהיא ההחלטה של השחקן לעשות ככל העולה על רוחו, אתה מציע לנו להיות חכמים ולא להתעקש על מה שמגיע לנו על פי חוק. נכון שנקודתית, היום, הפועל במצב של לוז לוז. גם אם יחזור הנוסא הוא יהייה גרוע (אפילו יותר ממה שהיה עד כה!!).
אבל זה לא הסיפור. הסיפור הוא שזה חוזר על עצמו, ולא רק עם שחקנים אפריקאים.
לו שחקן ידע שעל מעשיו אין מחילה, ועל החלטה כזו הוא הולך לשבת ביציע עד סוף העונה, הוא ידבר אחרת. ואני מדבר על ידע, לא יחשוב. לא ישער. לא ישב לשיחה עם הבעלים. קוראים לזה תגובה אוטומטית, והיא הכרחית במקרים כאלה.
שחקן יודע שהוא יכול לעשות מה שבא לו, כי בסופו של דבר ילכו לקראתו. כי צריך אותו. הגיע הזמן לעשות לזה סוף. והלואי זה יהייה אנחנו. גם במחיר איבוד הדרבי, חיפה והאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 21:38 
רק לא הבנתי איך הסיפור הזה חוזר על עצמו עם שחקנים אחרים, חוץ מיבואה (בכל זאת הלוויה של אמא שלו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
רק לא הבנתי איך הסיפור הזה חוזר על עצמו עם שחקנים אחרים, חוץ מיבואה (בכל זאת הלוויה של אמא שלו)

זה לא רק יבואה, ולא רק שחקנים אפריקאים.
ספציפית הקשר ליבואה הוא לא היציאה להלויה, אלא הידיעה שגם אם ישאר שם עד שיתחשק לו לחזור, הוא יחזור ינזף וישחק. צריכים להודיע ששחקן שעושה דבר כזה מתאמן עם הנוער עד שימכר במחיר רווח, או עד סוף החוזה. נראה שחקן לוקח את החוק לידיים שוב.
באופן כללי, זה המציאות שכופים אל הקבוצות השחקנים והסוכנים בקשר ליציאה לאירופה (ועדיין יש פה אנשים שמשתמשים בביטוי שחקנים זה לא עבדים), שביתות איטלקיות אם לא מקבלים העלאות שכר, ועוד ועוד.
אתה לא מסכים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 21:52 
יש לי מחשבה יותר גרועה משאיגיבור לא ישחק בגלל שהוא בניגריה - מה יקרה אם הוא ישחק אחרי שהכריחו אותו להשאר כאן? עדיף כבר שלא ישחק
ואני מקווה שהוא מפר את החוזה ואם כן להעיף אותו בינואר ולהביא זר חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
יש לי מחשבה יותר גרועה משאיגיבור לא ישחק בגלל שהוא בניגריה - מה יקרה אם הוא ישחק אחרי שהכריחו אותו להשאר כאן? עדיף כבר שלא ישחק
ואני מקווה שהוא מפר את החוזה ואם כן להעיף אותו בינואר ולהביא זר חדש.

אסור לתת לו את הפרס הזה להשתחרר ממדינת הכלום שלנו.
עונש אחד מגיע לו- שישב עד סוף העונה בחוץ.
אז זה יעלה לנו כסף, והפסדים, והכל. וזה יבטיח שזה לא יקרה שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:

זין שלי.
הוא חתום בהפועל, שיישאר בהפועל ושלא יעשה מה בזין שלו, במיוחד כשיש דרבי, ואני אפילו לא מדבר על חיפה וק"ש.
ובטח שלא יגיד "זה לא הדרבי האחרון".
חצוף, הוא צריך להתבייש :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
אגב זה לא הדרבי האחרון, זה גם לא משחק הנבחרת האחרון. וגם לא יום שני האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 22:23 
תפסיקו כבר עם הלכלוכים האלה לפי כתבות מפגרות בוואן. נוסא ביקש להשתחרר, ואמר שאם לא יתנו
לו לנסוע הוא יחזור לקבוצה.
נוסא :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 22:29 
ראצ'ו כתב:
תפסיקו כבר עם הלכלוכים האלה לפי כתבות מפגרות בוואן. נוסא ביקש להשתחרר, ואמר שאם לא יתנו
לו לנסוע הוא יחזור לקבוצה.
נוסא :HEART2:

אין לי שום נטייה להאמין לONE או לשאר אתרי הזבל , אבל מה המקור שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
איגיבור: אגיע לארץ בזמן ואדבר עם הפועל. מקווה שילכו לקראתי

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 10447.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 22:44 
אם זה רלוונטי לשחרר אותו מרמת השרון ושיחזור לדרבי, חיפה וק"ש זה בסדר
אם אין לו משחק לפני הדרבי שלא ישחררו
ואם הוא יעשה שביתה איטלקית לקנוס לו את התחת ולהעיף אותו לספסל
אפשר לחשוב שהוא היה עילוי עד עכשיו שאי אפשר להסתדר בלעדיו בהרכב

צריך להפסיק להיות סמרטוטים של כל שחקן שבוכה שהוא רוצה לנבחרת

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
צריך להפסיק להיות סמרטוטים של כל שחקן שבוכה שהוא רוצה לנבחרת

!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
אפשר לחשוב שהוא היה עילוי עד עכשיו שאי אפשר להסתדר בלעדיו בהרכב

אם אביחי יושבת, נוסא יחסר מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
el dudernio כתב:

אז אותי מעניין לדעת איך ברצלונה היתה מגיבה אם למסי היה משחק שהם לא חייבים לשחרר אותו בנבחרת ארגנטינה, שמול זה היה עומד משחק ליגה מול ריאל מדריד. זה אם אתה עוסק בכל מיני שאלות היפותטיות. בשביל זה יש אירועים שאתה מחוייב לשחרר שחקנים ויש כאלה שלא.

יש הבדל, מסי הוא שחקן בהאתחדות דרום אמריקאית, שם המשחקים מתנהלים לפי התאריכים הקבועים של אופ"א, בטוח משחקים בעלי משמעות מידית לגבי
נציגות יבשתיות לטורנירים גדולים. לכן לא ניתן לשפוט את ההתנהגות במקרה ו.. כי אין סיכוי שזה יקרה ויהיה דומה.
השחקנים האפריקאים כתוצאה מזה הם "עבדים" של הקבוצות וההתאחדויות שלהם.
כי למשל בשביל שנוסא יוכל לשחק באנגליה, הוא חייב להיות שחקן נבחרת, אבל אז הוא יוכל להיות מושעה מהקבוצה שלו וכן אלאה....
ולא מדובר רק בנוסא אלא בכלליות לגבי שחקנים אפריקאים שנמצאים בסיטואציות לא הגיוניות.

לצורך סגירת ההשואה, מסי לעולם לא יצטרך להחליט אם לקחת חלק במשחק שקובע האם ארגנטינה תהיה במונדיאל או סופר קלאסיקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 23:03 
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:

זה לא רק יבואה, ולא רק שחקנים אפריקאים.
ספציפית הקשר ליבואה הוא לא היציאה להלויה, אלא הידיעה שגם אם ישאר שם עד שיתחשק לו לחזור, הוא יחזור ינזף וישחק. צריכים להודיע ששחקן שעושה דבר כזה מתאמן עם הנוער עד שימכר במחיר רווח, או עד סוף החוזה. נראה שחקן לוקח את החוק לידיים שוב.
באופן כללי, זה המציאות שכופים אל הקבוצות השחקנים והסוכנים בקשר ליציאה לאירופה (ועדיין יש פה אנשים שמשתמשים בביטוי שחקנים זה לא עבדים), שביתות איטלקיות אם לא מקבלים העלאות שכר, ועוד ועוד.
אתה לא מסכים?

הבנתי את הענין של "הביג מאדר פאקר שהפישרים לא יעזו לעשות משהו אחרת יקבלו נבוט בראש" נלך איתך בקטע הזה, למרות שלדעתי זה אולי צודק (גם לא בטוח( אבל מאוד לא חכם, ועדיין לא הבנתי איזה דוגמא אתה רוצה לעשות משחקן שרוצה לשחק בנבחרת שלו? איזה עוד שחקנים עשו שביתה איטלקית שצריך לחנך? אתה מדבר על זהבי בעונה שעברה? על דדי? שי? כל מקרה לגופו, ולרוב המקרים אתה צריך לחשוב על כתובת אחרת לחינוך. מצטער לא מאמין בסדרות חינוך כפתרון לבעיות מורכבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 23:06 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4148280,00.html

ציטוט:
מקורבי תמוז סבורים: החלוץ ייצא לאירופה בינואר
הפועל ת"א: בסביבת החלוץ בטוחים שיגיעו לסיכום לגבי מחירו, והשחקן יימצא עצמו בקבוצה מעבר לים בעוד כחודשיים. הקבוצה ביטלה את מכירת הכרטיסים בשני שקלים למשחק מול רמה"ש

אני בטוח שזה סתם צנציפר מנסה לעורר מהומה, אין ספק שתמוז ישאר עד סוף העונה. אה רגע זה לא צנציפר זה שי ארצי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: