אין שינוי בכוונת הארגון להחרים את המשחק הקרוב מול רמה"ש
הנהלת הפועל ת"א, שפנתה לבית הדין של ההתאחדות בבקשה למנוע ממנויי שערים 4-5 להכנס למשחקי הקבוצה מול הפועל ראשל"צ ועירוני רמה"ש, הודיעה היום כי בעקבות דחיית פנייתה הצבועה והמתחסדת, שכל כולה גניבת דעת, לאפשר לאותם מנויים להכנס למשחק מול רמת השרון, היא תאפשר להם לרכוש כרטיסים למשחק במחיר סמלי, בכפוף לחתימה על מה שמוגדר על ידה כ"אמנת האוהדים".
ראשית, כפי שכבר אמרנו, מנויי שערים 4-5 לא צריכים לשלם מחיר, לא מלא ולא סמלי, עבור הזכות להכנס למשחקי הבית של הקבוצה. הם כבר קנו את אותה זכות במחיר מלא עם רכישת המנוי, אותו פנתה הנהלת הקבוצה לועדת המשמעת של ההתאחדות בבקשה שלא לכבד.
שנית, דרישת הנהלת הקבוצה מאותם אוהדים לחתום על "אמנת אוהדים" כתנאי למכירת כרטיסים היא לא לגיטימית, סחטנית וספק אם חוקית. שוב, מדובר על אוהדים שכבר שילמו ממיטב כספם עבור הזכות לצפות במשחקי הקבוצה, וכעת דורשת מהם אותה הנהלה שיחתמו על אמנה תמורת הזכות לשלם להם סכום כסף נוסף עבור זכות אותה כבר רכשו.
דבר שלישי ואחרון- האמנה עליה רוצה הנהלת הקבוצה להחתים את האוהדים היא מגוחכת ומבזה, ומהווה נדבך נוסף במסע ההכפשה של הנהלת הקבוצה נגד האוהדים היושבים בשערים 4-5. בנוסף, שם הולם יותר עבור אותה אמנה הוא "אמנת אנשי המנהלה והעיתונאים", שכן עם הקהל הרחב לא נעשתה שום הידברות במטרה לנסח את אותה אמנה, לא כל שכן עם האוהדים היושבים בשערים 4-5, שהם היחידים הנדרשים לחתום על אותה אמנה, בהמשך למדיניות ההפרד ומשול של הנהלת הקבוצה. לא הנהלת הקבוצה ולא אף עיתונאי ילמד אותנו על תמיכה, אהבה ונאמנות לקבוצה.
אי לכך ובהתאם לזאת, הרינו להבהיר כי אין שום שינוי במדיניות הארגון בכל הנוגע להחרמת משחק הבית הקרוב של הקבוצה מול עירוני רמה"ש, וכי גם במשחק הנ"ל נקיים הקרנה משותפת, כמו זו בה נכחו מאות אדומים במשחק הבית מול הפועל ראשל"צ. אנו שבים ומזמינים את כל יושבי שערים 4-5, וכן את כלל ציבור אוהדי הפועל תל אביב להצטרף אלינו להקרנה המשותפת, שהפרטים המלאים בנוגע למיקומה יפורסמו כאן בימים הקרובים.
_________________ כולם יודעים את השם שלי ולא את הסיפור שלי כולם שמעו מה עשיתי אבל לא מה עברתי ואם הם היו בנעליים שלי הם היו נופלים בצעד הראשון !!!
|