תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 09:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 169 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האם יש חדש בקשר לאולם?
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 10:08 
אנטיגונה כתב:
חלודאי לא יבנה אולם להפועל בן 5000 מקומות.
גם ראש העיר שבא אחריו, וגם זה שאחריו.
מדובר בסכומים גבוהים מאד, כשאף אחד באמת לא חושב שמדובר בהוצאה מוצדקת, חוץ מאיתנו כמובן.
אתה יכולים להמשיך לחכות לראש העיר, למפעל הפיס או לאיזה בעל הון (כן, ממש).
זה לא יקרה.

וואלה, כי עיריית תל אביב לא שמה 120 מיליון שקל על הרחבת (הרחבת!!) היכל נוקיה לפני כמה שנים ?
כי עיריית תל אביב לא שילמה 40 מיליון שקל למכבי תמורת זה שהיא לא בנתה לה אולם?
כי עיריית תל אביב לא מוציאה עכשיו 25 מיליון על הרחבת הדר יוסף וסכום דומה על הרחבת בלומפילד?
התקציב השנתי של עיריית תל אביב הוא כ-3.5 מיליארד ש"ח. עלות של אולם כדורסל הוא כ-100 מיליון ש"ח,
בהתחשב בזה שבנית אולם מתפרשת על לפחות 4 שנות תקציב מדובר על פחות מאחוז מתקציב העירייה. תוסיף את העובדה
שהעירייה יכולה להעזר בגורם שישלם חלק ניכר מההוצאה (הויכוח עם תקציב הטוטו לפרויקט האולם החדש של הכדורסל היה על
תנאי הפרסום שהטוטו דרש) ותראה שזה לא סיפור בשמיים בשביל עירייה כמו תל אביב.
אפשר גם לספר שכל הגורמים בעיר חושבים שצריך להקים אולם חדש, זו הייתה ההחלטה המרכזית של ועדת הספורט של העירייה
בקדנציה הנוכחית, זו החלטה שהתקבלה פה אחד במועצת עיריית תל אביב, מנכ"ל היכלי הספורט הפורש ניר פרצלינה אמר שזה צורך הכרחי של העיר,
כך גם מוטי אמברם ראש מנהל הספורט של תל אביב, ובטח לבטח יו"ר ועדת הספורט אלון סולר שזה הפרוייקט המרכזי שלו מאז נכנס לעירייה.
אתם גם שוכחים שהקמת האולם היא לא "מתנה" להפועל תל אביב, אלא כלי שמכניס המון כסף לעירייה. אין בתל אביב שום אולם שיכול להכיל בין 1,500 ל-11,000 מקומות לאירועי ספורט/הצגות וכו', ודמי שימוש באולם כזה שווים לעיריית תל אביב המון כסף שיחזור אל קופת העירייה ובטווח הארוך גם יצא משתלם כלכלית.

העירייה התחילה בשלושה מסלולים של הקמת אולם- 1. הקמת אולם נוסף בהדר יוסף. 2. הקמת אולם בדרייב אין. 3. הרחבת הדר יוסף.
האופציה הראשונה נפלה בגלל בעיות תב"ע (יש שם תב"ע לבריכת שחיה ולא לאולם כדורסל), האופציה השניה עדיין מקודמת וכבר הוצאה פרוגרמה בעלות של
עשרות אלפי שקלים לתכנון האולם, והאופציה השלישית היא האופציה הריאלית ביותר כדי שהפועל תל אביב בליגת העל תוכל לשחק באולם קצת יותר ראוי.
כרגע המטרה היא לסיים את האופציה השלישית במהרה ולהמשיך להאבק על אופציה 2 ולדאוג לקדם אותה, זו בהחלט החלטה של ראש עירייה ואם היה פה
ראש עירייה אחר אין לי ספק שהוא גם היה מוכן לשים על זה את הכסף (שזה מה שמונע מחולדאי כרגע לקדם את אופציה 2 בצורה יותר רצינית).
אבל עכשיו צריך להלחם מול צביקה ורשביאק שלא מוכן להרחיב את האולם והוא זה שמכשיל את כל הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: האם יש חדש בקשר לאולם?
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 10:11 
villa crespo כתב:
purvis short כתב:
Perlov כתב:
red pepper כתב:
Perlov כתב:
למה זה טוב לנו שירחיבו את הדר יוסף?
מה ההנהלה שלנו עד כדי כך תמימה?
הרחבת הדר יוסף = לא יבנה לנו אולם גם עוד חמישים שנה

אם היו נותנים לך לבחור בין אולם של 3000 תוך שנתיים לבין אולם של 5000 תוך אולי 10 שנים ואולי בכלל לא מה היית בוחר? (לא שיש כאן עניין של בחירה שלנו בלבד כמובן)

הבחירה היא בין הדר יוסף עם 3000 מקומות, לא סתם אולם.

הדר יוסף עם 3000 מקומות זה בדיוק מה שאנחנו צריכים. לא צריך שום דבר מעבר.

הדר יוסף זה אולם קר ומנוכר.
יש בו חרא של אווירה וכיסאות צהובים וגם יושבים רחוק מהפרקט.
אם כבר משחקים בו, אז אפשר להתספק בתכולה הנוכחית שלו. אפשר לחשוב שאנחנו צריכים יותר מזה.
והכי גרוע זה שהעירייה עוד תגיד שהיא קיימה את מה שהבטיחה.
באמת שאני לא מצליח להבין אוהדי הפועל לפעמים. איך אפשר לשתף פעולה עם החרא הזה?

הדר יוסף הוא אולם קר ומנוכר, אבל כשיבנו לו צד נוסף (ותהיה לנו אפשרות להתערב באיך שהצד הזה יראה ויבנה) אז הצד שבו אנחנו נשב
יהיה טוב יותר והאווירה באולם תשתפר הרבה יותר. אוסישקין זה לא יהיה, אבל בשביל אולם עם 3,200 מקומות זו יכולה להיות אחלה אווירה בסה"כ.
וזה עדיף פי אלף על להלחם על אולם שיהיה מוכן עוד 4-5 שנים במקרה הכי טוב (8 שנים במקרה קצת יותר ריאלי), כשבינתיים לא תהיה לנו קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
כמה נקודות שאין ברירה אלא להשלים איתן:
1.האפשרות הראלית יותר לאולם הוא שיפוץ הדר יוסף (אני לא רואה מי ישקיע עשרות מליונים בדרייב אין וזה פרוייקט שגם אם יצא לפועל מחר בבוקר יסתיים לכל המוקדם ב2017 במקרה הטוב).
2.בכל מקרה ניאלץ לנדוד להיכל נוקיה בתקופה שיפוץ\בניית אולם - לפחות עונה שלמה אחת לצערי כי אני לא רואה איך שיפוץ הדר יוסף קורה תוך פחות מ10 חודשים מהרגע שמתחילים.
וכקבוצה שגורם מרכזי בהכנסותיו הם כרטיסים אני לא רואה סיבה שלא נעשה את זה, אני באמת ותמים מאמין שלכל משחק פלייאוף אנחנו מסוגלים להביא לפחות 2500 איש ואני לא מדבר על גמר פלייאוף.
3.גם במקרה ההזוי שתוך 5 שנים יש לנו אולם חדש בדרייב אין, סביר להניח שיבנו אותו כרב תכליתי מה שאומר שאנחנו נקבל אולם עם שרטוטי כדור יד וקט רגל דבר שירחיק אוטומטית את היציעים כמו בהדר יוסף. לצערי אני לא רואה איך האולם הזה יהיה כפי שאנחנו מנסים לדמיין אותו עם יציעים על הקו שזה הדבר הכי חשוב לנו.
4.למיטב הבנתי נדידה לאולם שלא נמצא בתל אביב גורמת לנו נזק כלכלי עצום גם מתקציב העירייה וגם בעקבות שכירת האולם שנבקש ולכן לא בא בחשבון.

עיריית ת"א ברשות חולדאי הובילה את עצמה ואותנו למחול שדים בגלל החלטה מטופשת אחת ועקשנית. אילו חולדאי היה מתחיל לבנות ב25.02.06 (יום הריסת התכולה של האולם) אולם בדרייב אין או משפץ את הדר יוסף ומגדיל אותו כל זה לא היה קורה ויותר מכך סביר להניח שגם היינו מקבלים בהבנה מסויימת את הריסת האולם. אבל חולדאי סובל ממה שכל מתכנן מתחיל ומקצועי בארץ סובל - חוסר יכולת לתכנן לשנים הבאות, עושים מה שטוב לעכשיו בדיוק כמו כל איצטדיון שבונים פה, מתפארים מעכו שזה איצטדיון עם גג! שאין בו אפילו לוח תוצאות.
טדי האיצטדיון אולי הכי מרשים בארץ בנו אותו חלקית ורק עכשיו מסיימים את העבודה עליו.

ובכלל עד שלא מניחים אבן פינה אין על מה לדבר, כואב לי מאוד נושא האולם הביתי.
זה הדבר הראשון שלדעתי היה צריך להכות בו בכל הכח עוד בליגה ב' ורשמתי את זה שוב ושוב ושוב וידעתי שיגיע היום שנגיע לליגת העל וניאלץ לשחק ביד ושם ולצערי אני לא רואה ברירה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
אבו-דגל כתב:
1.האפשרות הראלית יותר לאולם הוא שיפוץ הדר יוסף (אני לא רואה מי ישקיע עשרות מליונים בדרייב אין וזה פרוייקט שגם אם יצא לפועל מחר בבוקר יסתיים לכל המוקדם ב2017 במקרה הטוב).
2.בכל מקרה ניאלץ לנדוד להיכל נוקיה בתקופה שיפוץ\בניית אולם - לפחות עונה שלמה אחת לצערי כי אני לא רואה איך שיפוץ הדר יוסף קורה תוך פחות מ10 חודשים מהרגע שמתחילים.
וכקבוצה שגורם מרכזי בהכנסותיו הם כרטיסים אני לא רואה סיבה שלא נעשה את זה, אני באמת ותמים מאמין שלכל משחק פלייאוף אנחנו מסוגלים להביא לפחות 2500 איש ואני לא מדבר על גמר פלייאוף.
3.גם במקרה ההזוי שתוך 5 שנים יש לנו אולם חדש בדרייב אין, סביר להניח שיבנו אותו כרב תכליתי מה שאומר שאנחנו נקבל אולם עם שרטוטי כדור יד וקט רגל דבר שירחיק אוטומטית את היציעים כמו בהדר יוסף. לצערי אני לא רואה איך האולם הזה יהיה כפי שאנחנו מנסים לדמיין אותו עם יציעים על הקו שזה הדבר הכי חשוב לנו.
4.למיטב הבנתי נדידה לאולם שלא נמצא בתל אביב גורמת לנו נזק כלכלי עצום גם מתקציב העירייה וגם בעקבות שכירת האולם שנבקש ולכן לא בא בחשבון.

עיריית ת"א ברשות חולדאי הובילה את עצמה ואותנו למחול שדים בגלל החלטה מטופשת אחת ועקשנית. אילו חולדאי היה מתחיל לבנות ב25.02.06 (יום הריסת התכולה של האולם) אולם בדרייב אין או משפץ את הדר יוסף ומגדיל אותו כל זה לא היה קורה ויותר מכך סביר להניח שגם היינו מקבלים בהבנה מסויימת את הריסת האולם. אבל חולדאי סובל ממה שכל מתכנן מתחיל ומקצועי בארץ סובל - חוסר יכולת לתכנן לשנים הבאות, עושים מה שטוב לעכשיו בדיוק כמו כל איצטדיון שבונים פה, מתפארים מעכו שזה איצטדיון עם גג! שאין בו אפילו לוח תוצאות.
טדי האיצטדיון אולי הכי מרשים בארץ בנו אותו חלקית ורק עכשיו מסיימים את העבודה עליו.

זה הדבר הראשון שלדעתי היה צריך להכות בו בכל הכח עוד בליגה ב' ורשמתי את זה שוב ושוב ושוב וידעתי שיגיע היום שנגיע לליגת העל וניאלץ לשחק ביד ושם ולצערי אני לא רואה ברירה אחרת.

:ROSE: מסכים עם כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
אין לי מושג על סמך מה החלטתם שמעבר לאולם מחוץ לתל אביב זה נזק כלכלי אדיר, ולכן חייבים את יד אליהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו, תודה על התגובה.
עדיין לא השתכנעתי שאישור בניית אולם כזה ותחילת העבודות יגיע מעיריית ת"א.
ואני חושב שזה קצת נאיבי לחשוב שיחד עם הרחבת הדר יוסף (שאני תומך במהלך הזה) ימשיכו להתעסק ברצינות בקידום בניית אולם נוסף.
בערך כמו לחשוב שמעבר זמני ליד אליהו יהיה זמני בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 11:53 
ראצ'ו למה נראה לך שיתנו לנו להתערב בתכנון השיפוץ בהדר יוסף ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
יד אליהו כאולם ביתי, אפילו למשחק אחד, חייב להיות האמאמא של הברירת מחדל, גם אחרי אולמות הפיס באילת וקרית שמונה (בהנחה שיש כאלה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 13:09 
L-B כתב:
ראצ'ו למה נראה לך שיתנו לנו להתערב בתכנון השיפוץ בהדר יוסף ?

מאותה סיבה שנותנים לנו להתערב בתכנון של אולם בדרייב אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 13:12 
Frank Serpico כתב:
אבו-דגל כתב:

:ROSE: מסכים עם כל מילה.

חבל שאתה מסכים כי הבחור פשוט טועה פה.
על השכרת האולם אנחנו משלמים לעיריית תל אביב סכום גדול וההקצבה מהעירייה לא מכסה אפילו את העלות הזאת. השכירות של יד אליהו היא מטורפת
ולעבור לשחק שם יגמור אותנו כלכלית (מעבר לסיבות האחרות למה לא לשחק שם). סתם שתדע- כששאול אייזנברג קיבל כסף תמורת פינוי אוסישקין הכסף היה אמור לכסות 5 שנים של שימוש ביד אליהו למשחקים. אלא ששאול ביזבז את כל הכסף מכיוון שהקבוצה גם התאמנה ביד אליהו והעלות המטורפת שם גמרה את כל הכסף תוך שנה.

חולדאי לא סובל מחוסר יכולת תכנון לטווח ארוך. חולדאי בתפיסה שלו חושב שאין צורך ביותר ממתקן ספורט גדול אחד לכל ענף בעיר. הוא אומר "יש לנו איצטדיון כדורגל מפואר ושלושת הקבוצות של תל אביב משחקות בו. יש לנו איצטדיון כדורסל מפואר ושתי הקבוצות של העיר צריכות לשחק שם". אם לא הלחץ המטורף שמופעל שם כבר המון זמן חולדאי בכלל לא היה חושב שצריך לבנות. עובדה שבסוף הוא הסכים לזה אבל לא מתוך אמונה שזה הדבר הנכון. בכל מקרה בגלל שהוא לא לגמרי בעד העניין הוא גם לא דוחף את הסיפור ולכן זה מתארך.
בנוגע לאולם בדרייב אין- הפועל תל אביב בכדורסל קיבלה לידה לפני כשנה פרוגרמה שתוכננה לבנית האולם בן 5000 מקומות, עם בקשה להערות שלנו מה צריך לשנות ולשפר. ההחלטה החד משמעית הייתה שכשיבנה האולם תהיה לנו זכות לדרוש ולהיות חלק פעיל בתכנון האולם כדי שיהפוך לאולם "ביתי" יותר. אני יכול להראות לכם אולמות רב תכליתיים שמעוצבים ברמה כזו שיוצרת אווירה מטורפת. כרגע העניין של הדרייב אין מתעכב אבל גם עכשיו, כחלק מבנית תכנית המתאר לעיר נקבע שיהיה שם אולם כדורסל בעתיד (והשאלה מתי זה יקרה כמובן).
ועוד דבר- את בנית היציע הנוסף אפשר להתחיל מבחוץ ולחסוך חלק נרחב מהשבתת האולם, ככה שרוב העבודה בפנים תעשה בפגרה. בגלל זה דחוף שיאשרו את ההרחבה כבר עכשיו. אני יכול להגיד לכם שהעירייה עשתה את הליך ההרחבה בצורה מאוד מהירה בסה"כ והעבירה את ההחלטות בועדות השונות בצורה מהירה (אפילו מהירה מדי וזו הטענה של הועד האולימפי) וכל מה שעומד כרגע בינינו לבין אולם משופץ זה צביקה ורשביאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 13:17 
אנטיגונה כתב:
ראצ'ו, תודה על התגובה.
עדיין לא השתכנעתי שאישור בניית אולם כזה ותחילת העבודות יגיע מעיריית ת"א.
ואני חושב שזה קצת נאיבי לחשוב שיחד עם הרחבת הדר יוסף (שאני תומך במהלך הזה) ימשיכו להתעסק ברצינות בקידום בניית אולם נוסף.
בערך כמו לחשוב שמעבר זמני ליד אליהו יהיה זמני בלבד.

אני חושב שאנחנו בכלל לא נאיבים אלא מבינים היטב את המציאות. ובברירות שיש כיום זו האלטרנטיבה הטובה ביותר. אני יכול להגיד לך שגם עכשיו,
במקביל לאישורים של הרחבת הדר יוסף, יש התעסקות בעירייה סביב האולם החדש (ששם הסיפור הוא יותר מורכב- יש צורך בתחרות אדריכלים ובקביעה
מה יהיה בכל אזור הדרייב אין מלבד אולם הכדורסל, וכמובן העלות הכספית), וגם הושקע לא מעט כסף בבדיקות של בנית האולם בדרייב אין, וברור לי שלא יתעסקו באותה האינטנסיביות בשני הדברים גם יחד, ויש אפשרות כזו שבאמת יגידו לנו "הנה הרחבנו לכם את הדר יוסף" ולא ירצו לבנות אולם חדש. אבל כמו שכבר כתבתי מקודם-
אין לנו אלטרנטיבה טובה יותר במצב הקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
וכל זה כשיש לנו ברדיוס 10 ק"מ את אולם הפחים ואת בית מכבי החדש בראשון לציון.
אין שום סיבה בעולם ללכת ליד אליהו, לא מוסרית ולא תועלתנית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
אתמול שיחקו נורת' קרולינה ומישיגן סטייט משחק ראשון בליגת המכללות האמריקאית.
את משחק הפתיחה החגיגי החליטו לעשות במקום אקזוטי: נושאת המטוסים ממנה הושלכה גופתו של בין לאדן לים.
היה שם פסטיבל גדול, כולל נאום של אובאמה.
ואני אומר: אם האמריקאים יכולים לארח אלפי צופים על נושאת מטוסים, אז צה"ל יכול לפרגן איזה מגרש ספורט מלא
בקריה + חניה. בכל זאת, מדובר בטובי בנינו.

תמונה

תמונות נוספות, נתונים סטטיסטים ווידאו על משחק המכללות ניתן למצוא פה:
http://sports.espn.go.com/ncb/photos?ga ... age=4#pg_1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 20:36 
גם אם הדר יוסף ישופץ למשך שנה אפשר לשחק בראשון לציון, במטרו-אסט , הרצליה , ואפילו אולם הפחים בא בחשבון ולא נוקיה.
וכל אחד מהמגרשים האלה כמעט כפולים במספר המקומות שלהם מהדר יוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 20:47 
מישיגן סטייט היו יכולים לאבד שחקן בגלל המשחק במקום בעייתי כזה.

וחוץ מזה - קטע ענק לראות שחקני כדורסל משחקים עם שרוולים ארוכים :D

ובלי שום קשה - צפון קרוליינה די מפחידה.

משחק לגמרי לא רע בשביל פתיחת עונה, שבה בד"כ משחקים כאלה מסתיימים בתוצאות כדוריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
איך בונים מגרש כדורסל בשבוע - על אוניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 18:36 
עמי נאווי כתב:

מגרש כדורסל אפשר לבנות גם ביום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
לשחק באולם עם 20 צופים למשך השיפוץ ולא משחק אחד ביד ושם!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:

איזה מגניב זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
הגמר שבו ירושלים לקחה איזשהו גביע ארופה, שוחק באוהל שהוקם עם 5000 מקומות. אני זוכר שדברו שעלות הקמת האוהל מליון $.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 11:58 
גיא ברזל כתב:
הגמר שבו ירושלים לקחה איזשהו גביע ארופה, שוחק באוהל שהוקם עם 5000 מקומות. אני זוכר שדברו שעלות הקמת האוהל מליון $.

ספירודום קוראים לאולם, והוא קיים עד היום. האוהל הזה ששרלרואה ניצחו בו את מכבי היה קיים לפני שהאולם הנוכחי נבנה, והוא פורק אחרי שזה נחנך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
לשחק באולם עם 20 צופים למשך השיפוץ ולא משחק אחד ביד ושם!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 23:22 
תראו יציע העיתונות הערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
תראו יציע העיתונות הערב.

מה יהיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 23:34 
r200 כתב:
ראצ'ו כתב:
תראו יציע העיתונות הערב.

מה יהיה?

העצבים של קופמן אמורים להיות על סיפור ורשביאק והאולם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 23:47 
ועוד דבר חשוב שתדעו:
ההרחבה של הדר יוסף תשבית את האולם בין שבוע לארבעה שבועות בסה"כ. רוב העבודות תתבצענה מבחוץ, כשהאולם יתפקד כרגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
ועוד דבר חשוב שתדעו:
ההרחבה של הדר יוסף תשבית את האולם בין שבוע לארבעה שבועות בסה"כ. רוב העבודות תתבצענה מבחוץ, כשהאולם יתפקד כרגיל.

בוא נהיה ריאליים. אתה מאמין למה שאתה כותב? שבוע? ארבעה שבועות? הרחבת אולם? בישראל?

(אגב, קופמן זרק שישה שבועות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 23:52 
מתי קופמן דיבר על האולם ? לפני שלמה ??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 23:53 
Frank Serpico כתב:
ראצ'ו כתב:
ועוד דבר חשוב שתדעו:

בוא נהיה ריאליים. אתה מאמין למה שאתה כותב? שבוע? ארבעה שבועות? הרחבת אולם? בישראל?

אני מאמין למה שאני כותב, אתה צריך להבין מה אתה קורא :)
קופמן טעה- ההרחבה של האולם היא שנה.
אבל- רוב ההרחבה תתבצע מבחוץ, כשהאולם ישאר סגור. יבנו את היציע השני מחוץ לאולם, והשלב שבו יצטרכו לפתוח את האולם ולהשבית אותו לפעילות
יארך בין שבוע לארבעה שבועות. ככה נאמר בהערכת מהנדס היום בבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2011, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
ראצ'ו כתב:
ועוד דבר חשוב שתדעו:

מדובר על החלק שמפריע לאולם הקיים

ראבאק אנחנו מוסיפים חדרים ומשפצים מלונות שהם בתפוסה מלאה ,שרוצים כלום לא בעיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 169 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: