תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 11:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: היום לפני 4 שנים
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 02:20 
סמל אישי של המשתמש
זה מאותו משחק ?! איזה קטע לא זכרתי. זכרתי שהיה עוד סיפור ששנה אח"כ לפני משחק מול ק"ש מצאו אצלו את החיידק הטורף
קנדה הובא בעקבות הקרע או לפניו ? בטח בעקבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 02:31 
המשחק הראשון של קנדה היה באשדוד שבועיים לפני הדרבי(תחילת פברואר), במשחק שפאביו נגח לקורה מול שער ריק וארבייטמן כבש שער בכורה
הוא פתח כקשר ימני
אם אני זוכר נכון בכל מקרה חיפשו מגן ימני(בונדר שבר את הלסת בכפר סבא במחזור הרביעי[1-1, אנסומבו הורחק ואני לא זוכר מי כבש] וחזר בדרבי שהאשכול מדבר עליו) ועאמר מנצור היה המגן הפותח כשליאור בקשי היה המחליף שלו(וגם פתח מול טוטנהאם ומכבי פ"ת)

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 02:59 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
המשחק הראשון של קנדה היה באשדוד שבועיים לפני הדרבי(תחילת פברואר), במשחק שפאביו נגח לקורה מול שער ריק וארבייטמן כבש שער בכורה
הוא פתח כקשר ימני
אם אני זוכר נכון בכל מקרה חיפשו מגן ימני(בונדר שבר את הלסת בכפר סבא במחזור הרביעי[1-1, אנסומבו הורחק ואני לא זוכר מי כבש] וחזר בדרבי שהאשכול מדבר עליו) ועאמר מנצור היה המגן הפותח כשליאור בקשי היה המחליף שלו(וגם פתח מול טוטנהאם ומכבי פ"ת)

במשחק נגד כפ"ס ראובן עובד כבש את השער מבישול של אסולין במחצית הראשונה, אנסומבו הורחק שלא בצדק בתחילת המחצית השנייה ודקה 80 בערך יבואה השווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 03:07 
סמל אישי של המשתמש
הגול של עובד היה סטנדרטי ? אני זוכר שני גולים שלו - אחד רגיל ואחד בוולה מ- 25 מטר לפינה , שניהם לדעתי נגד כפס אחד בליגה ואחד בטוטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 03:08 
סמל אישי של המשתמש
הגול מול כפ"ס היה גול יפה ממש.
פאביו ג'וניור הרים, אסולין הוריד ועובד שלח לרשת.

חוץ מזה, 0 כדורגל.
לוזון בן זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 03:08 
סמל אישי של המשתמש
נזכרתי פתאום ברגע הגדול של לוזון. משחק טוטו לא רלוונטי (כפס ?) , לוזון פותח עם אלקסלסי ואחרי 29 דקות במצב של 0:0 הוא מחליט להוציא אותו על רקע מקצועי. מדובר על שחקן שהיה אז בן 17-18.

פסיכולוג מבריק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 03:20 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
נזכרתי פתאום ברגע הגדול של לוזון. משחק טוטו לא רלוונטי (כפס ?) , לוזון פותח עם אלקסלסי ואחרי 29 דקות במצב של 0:0 הוא מחליט להוציא אותו על רקע מקצועי. מדובר על שחקן שהיה אז בן 17-18.

פסיכולוג מבריק.

המשחק שבו זה קרה הוא המשחק שעליו אנחנו מדברים (הוא הוציא אותו במצב של 1:0).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 03:26 
זה היה בליגה לא בטוטו.
המשחק ההזוי בגביע הטוטו מול כפ"ס בבית גם נגמר ב1-1, כשרועי דיין שיחק בלם במחצית השניה(ונדמה לי שכבש בראשונה, אבל הגעתי באיחור ולא ראיתי את השער שלנו שהיה ממש בהתחלה)

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 03:29 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
והביצוע הכי מרגש :

עם תיפוף קצת יותר טוב זה היה יכול להיות מדהים הרבה יותר חח
אבל עדיין פאביו מלך,ושיר ענק פשוט
חייב לחזור חייב :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 07:55 
סמל אישי של המשתמש
כדי שזה לא יהפוך לעוד אשכול השתחוות לאלי גוטמן, רק נציין שגם העונה הזו יכולה להחשב כהישג שלו. הגיע באמצע העונה לקבוצה מרוסקת שנבנתה בלי קשר ימני (אבדג'י ונאתכו שיחקו שם), עם לא מעט שחקנים בעייתיים (אסולין,עובד,סרור) שבמשך סיבוב שלם ניצחה רק משחק אחד ונראתה פשוט זוועה. עוד לפני הרכש של ינואר כבר נראנו יותר טוב ועם בואם של הבולגרים,קנדה וארבייטמן כבר היינו קבוצה קבוצה שפירקה את כל 3 הגדולות בבלומפילד (3-1 על שתי הצהובות, 2-0 על חיפה).
כמעט אותה קבוצה, רק עם מאמן אחר. שמיים וארץ. פוליטיקאי, גונב דעת, מה שתרצו. הגיע לקבוצה במקום האחרון בדרך לירידה בטוחה ועזב אותה אחרי אליפות, 2 גביעים (וללא הפסד בגביע לאורך כל התקופה), 2 קמפיינים מוצלחים באירופה, 2 סגנויות, והכי חשוב אולי-שינוי מאזן הנצחונות בדרבים. עכשיו אתם יכולים לפזר את הרעל הרגיל, חבל שאי אפשר לפרגן במקום זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 12:11 
הגול של פאביו ג'וניור היה מקרן קצרה? או שזה רק נדמה לי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 12:30 
אני רק יציין שלחתול שלי קוראים פאביו
וזה כמובן על שמו של פאביו ג'וניור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 12:59 
קבוצה מרגשת, חיבור משולם לג'וניר :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 13:04 
שוהם יפת כתב:
בחיים אני לא אשכח איך ששמחתי בשער 7ככשער 5 עוד לא הבינו מה קרה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: