תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 10:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גוטמן בדרך לנבחרת? (כמעט סגור)
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2011, 19:43 
כן כן פוקס מטורף, מזל אדיר דאבל שהגיע אחרי נצחונות מול קבוצות גארבג' טיים
רשימת הפוקסים המלאה והלוזריות לשמה, שכמובן לאלי גוטמן אין שום קשר אליה -

14.4.2010 גביע המדינה 1/4 גמר הפועל ת"א בית"ר י-ם 0:2 דדי בן דיין (56), גילי ורמוט (73)
17.4.2010 ליגת העל פלייאוף מחזור 1 הפועל ת"א בני יהודה 0:1 דניאל דה רידר (46)
26.4.2010 ליגת העל פלייאוף מחזור 2 מכבי חיפה הפועל ת"א 1:0 מהראן לאלה (59)
1.5.2010 ליגת העל פלייאוף מחזור 3 הפועל ת"א מ.ס. אשדוד 0:4 דדי בן דיין (8), וואליד באדיר (31), דניאל דה רידר (66), דאגלס דה סילבה (88)
4.5.2010 גביע המדינה 1/2 גמר הפועל ת"א עירוני רמה"ש 1:3 איתי שכטר (26), גילי ורמוט (39), וינסנט אניימה (58 פנדל)
8.5.2010 ליגת העל פלייאוף מחזור 4 הפועל ת"א מכבי ת"א 0:0
11.5.2010 גביע המדינה גמר הפועל ת"א בני יהודה 1:3 גילי ורמוט (25 ,75), וינסנט אניימה (45 פנדל) - הפועל ת"א מחזיקת הגביע
15.5.2010 ליגת העל פלייאוף מחזור 5 בית"ר י-ם הפועל ת"א 2:1 גילי ורמוט (3), ערן זהבי (92 שער אליפות!) הפועל ת"א אלופת המדינה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2011, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
היום הקדוש 15.5.2010 הוא אכן היה מזל עם שילוב של פוקס ביחד עם גאונותו של ערן זהבי ועזרתו האדיבה של אלון יפת עם תמיכה מבני יהודה.

15.5.2010 :BOW: :BOW:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2011, 19:57 
נכון היום הקדוש היה הרבה מזל, אבל אם טורחים ומסתכלים על התוצאות במאני טיים רואים שזו קבוצה של ווינרים ואלופים ראויים, וכל נסיון להקטין את ההישג הזה ולקרוא לו "מזל" או "פוקס" הוא די מרתיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2011, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
נכון היום הקדוש היה הרבה מזל, אבל אם טורחים ומסתכלים על התוצאות במאני טיים רואים שזו קבוצה של ווינרים ואלופים ראויים, וכל נסיון להקטין את ההישג הזה ולקרוא לו "מזל" או "פוקס" הוא די מרתיח.

שימפי,תתפלא,אני דווקא מסכים איתך.
בוא נסכים גם שבלי קיזוז היה מדובר בעונת פח אשפה,בלי שום ווינריות או דומה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
נבחרת ישראל היא בית קברות למאמנים, אין מצב שהוא יצליח שם, אף אחד לא יצליח.

"עם אוהדים כאלה, היום כמו שאני, אני עולה ושם 40 נקודות"- אריק איינשטיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 01:16 
סמל אישי של המשתמש
אם נבחרת ישראל רוצה להעפיל לטורניר כלשהו, היא צריכה למנות אחד מהשניים -
מוריניו או חוס הידינק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 01:28 
סמל אישי של המשתמש
גוטמן כמאמן, קלינגר כעוזר. סגל שמבוסס על הקישור וההתקפה של הפועל בשנתיים האחרונות - ביבראס,ידין,גילי,ערן, שכטר, טוטו, שהר.
עם הגנה נורמלית (כל הגנה שלא כוללת את דקל קינן ואיציק כהן) ומשחקים בבלומפילד ולא בגועל בר"ג - אנחנו לא מפסידים פה לאף נבחרת. מה יהיה בחוץ זה כבר אופרה אחרת. עדיין, אם לא מפסידים בבית (ולפי איך שפורטוגל נראתה היום בבוסניה זה לא כזה תלוש) יש סיכוי לא רע לתפוס את אחד משני המקומות הראשונים.
בכל מקרה, המטרה צריכה להיות יורו 2016 בצרפת. 52 נבחרות במוקדמות, 23 עולות. רק הגרלה אכזרית במיוחד תמנע מאיתנו להגיע לפחות לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 01:29 
חוס הידינק קיבל היום בבית 3-0 מנבחרת קרואטיה שעברה אותנו
אם הוא היה מגיע לאמן את ישראל ומגיע לתוצאות כאלו כבר באמת שכולם היו חסרי אמונה בנבחרת לנצח
את נבחרת ישראל קשה אבל אפשר להעלות לטורניר גדול, מי שאומר ש42 שנה לא עלינו מדבר שטויות כי א', את כל טורניר צריך לבדוק בנפרד, יחסית לנבחרות ששיחקו מולנו ויחסית לסגל שהיה להציע באותה תקופה, וב', היו טורנירים מאוד צמודים שעל משחק נתון יכלת לעלות או לא לעלות ובניהול משחק שונה במשחק שלא ניצחת והיית צריך, כל התמונה הייתה נראית אחרת.
סך הכל עם מאמן טוב יכלנו לעלות גם בטורניר האחרון(את יוון בבית יכלנו לנצח, ולא להפסיד להם בחוץ ולקרואטיה בבית) וגם בעבר, לפחות לפלייאוף.
מה שנכון הוא שישראל היא נבחרת דרג שלישי ולא אמורה להגיע לשם. היא יכולה להתמודד עם רוב נבחרות הדרג השני על המקום השני אבל לא פייבוריטית להשיג אותו.
גוטמן צריך לרוץ בקדנציה הראשונה עם הנבחרת, ואי העפלה לא תהיה כישלון כי פורטוגל ורוסיה הם מעלינו ולא במעט.
בקדנציה השניה נקווה לנבחרת יותר משופשפת והגרלה יותר קלה בדרג השני.
יש דור שחקנים מצוין ועומק התקפי שלא היה פה אף פעם כנראה(חבל שההגנה פח).

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 01:37 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
rubin de la red כתב:
joshsoos כתב:
כן, איזה רגע ענק זה היה! ממש כמו כל אותם פעמים שהוא בא אל הקהל ודפק עם היד על הלב. מרטיט. לא ייאמן שאנשים מפרשים את הדברים האלו כמשהו שהוא אחר מזנות קהל בסיסית

בהחלט רגע ענק ומרטיט. עברה בי באותו רגע הצמרמורת הגדולה בחיי ביי פאר. אני חושב שאפשר היה לספק אור לכל רמת גן רק מהחשמל הסטטי בגוף שלי.

זנות קהל או לא (אגב, הטפיחות על הלב לא עשו לי את זה..), אני עם הרגשות שלי לא מתווכח. מצטער בשבילך שלא הרגשת אותו דבר.

לגיטימי,
מותר לאנשים לאהוב ולהתרשם מחנפנים.

איך ארי שמאי אמר לי פעם : "יותר מכל אני שונא חנפנים וצבועים ".

אתה מפרש את זה כחנפנות, ג'ושסוס מפרש את זה כזנות, לגיטימי. אני חושב שזה היה רגע ספונטני שבא מהלב.

אז בזמן שאתה אולי סיננת "חנפן צבוע" וג'ושסוס סינן "זונת קהל חרא" אני הרמתי את הצעיף בגאווה ושרתי יחד איתו והתרגשתי בטירוף.

יכול להיות שזו תמימות, אבל אתה יודע מה ? אני מעדיף ככה. ובאופן כללי אני מעדיף את המקום שלי כאוהד תמים מהיציע שלא מקורב ולא יודע יותר ממה שהוא צריך לדעת, הרי גם ככה המשחק כבר הרבה פחות רומנטי ממה שהיינו רוצים שהוא יהיה, אז למה ללכת להריח את כל החרא מקרוב ?

כמה ימים אחרי זה בטדי, ביום המאושר בחיי, בכלל הייתי על ענן. אושר צרוף וטהור.

ואיך היה לך תגיד ? רגשות מעורבים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 08:19 
rubin de la red -אתה מדבר על רגשות .על רגשות אין על מה להתווכח וזה מה שאתה מרגיש ואני מרגיש כמוך,יכול להיות שיש בזה תמימות ,אז מה אפילו בגילי אני מעדיף להישאר אוהד ותמים אך עם המון אהבה למי שאני אוהב ומוקיר,ככה זה עם מאמן ,ככה זה עם השחקנים וככה זה עם הקבוצה שכל אחד מלווה אותה כמיטב יכולתו.
אני מבסס את דעתי גם על מה שראיתי כמיטב יכולתי במתחם חדורוב-שחקנים ששו להתאמן,שמחת חיים באימונים,רמת האימונים ובכלל האוירה תחת אימונו של גוטמן .משהו מדהים ומרגש שאני מתגעגע לזה מאד.
אני אומר-אם לא טביב הייתי מחתים את גוטמן לטווח ארוך .זה היה יכול להיות קשר מיוחד להמון שנים.
למה שקרספו מתכוון ,אני חושב שאני יודע למה הוא מתכוון .גם הייתי עד לפחות לארוע כזה וגוטמן טעה בו קשות .
מה לעשות כולנו בני אדם ניחנו בתכונות מחורבנות ותכונות טובות .אני משוכנע שהטובות גם בצד האנושי של גוטמן עולות על המחורבנות ,ואני משוכנע שבני אדם עם קצת שכל בקודקוד ופתיחות לומדים מטעויות .
אני באופן אישי החלפתי איתו מס' פעמים מס' מילים ,לא ממש שיחות ממש מעט .אני סה"כ בתור אוהד חושב שתפקידנו לאהוד ולא לנהל את הקבוצה,להיות מאמנים וכד'.דיבוריי איתו היו על רצונות ,תקוות וכד' ותמיד כיבד ,ענה בסבלנות ועם הרבה רגש.
אז יש לו כנראה גם את הקטעים האחרים ולמרות הכל ,ויחד עם זאת בלי כל פקפוק הייתי מחתים אותו אצלנו להמון שנים,
ושוב שיהיה לו רק בהצלחה ,ואני מקווה שעוד ישוב אילנו :ROSE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 10:23 
chimpfive כתב:

14.4.2010 גביע המדינה 1/4 גמר הפועל ת"א בית"ר י-ם 0:2 דדי בן דיין (56), גילי ורמוט (73)
1.5.2010 ליגת העל פלייאוף מחזור 3 הפועל ת"א מ.ס. אשדוד 0:4 דדי בן דיין (8), וואליד באדיר (31), דניאל דה רידר (66), דאגלס דה סילבה (88)
4.5.2010 גביע המדינה 1/2 גמר הפועל ת"א עירוני רמה"ש 1:3 איתי שכטר (26), גילי ורמוט (39), וינסנט אניימה (58 פנדל)
11.5.2010 גביע המדינה גמר הפועל ת"א בני יהודה 1:3 גילי ורמוט (25 ,75), וינסנט אניימה (45 פנדל) - הפועל ת"א מחזיקת הגביע
15.5.2010 ליגת העל פלייאוף מחזור 5 בית"ר י-ם הפועל ת"א 2:1 גילי ורמוט (3), ערן זהבי (92 שער אליפות!) הפועל ת"א אלופת המדינה

ואתה יכול לכתוב את הרשימה הזהה משנה שעברה מהרגע שעלינו למקום הראשון 4 מחזורים לפני הסוף.
מה קרה לווינריות אז ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
rubin de la red כתב:
אדום אופטימי כתב:
rubin de la red כתב:
joshsoos כתב:
כן, איזה רגע ענק זה היה! ממש כמו כל אותם פעמים שהוא בא אל הקהל ודפק עם היד על הלב. מרטיט. לא ייאמן שאנשים מפרשים את הדברים האלו כמשהו שהוא אחר מזנות קהל בסיסית

בהחלט רגע ענק ומרטיט. עברה בי באותו רגע הצמרמורת הגדולה בחיי ביי פאר. אני חושב שאפשר היה לספק אור לכל רמת גן רק מהחשמל הסטטי בגוף שלי.

זנות קהל או לא (אגב, הטפיחות על הלב לא עשו לי את זה..), אני עם הרגשות שלי לא מתווכח. מצטער בשבילך שלא הרגשת אותו דבר.

לגיטימי,
מותר לאנשים לאהוב ולהתרשם מחנפנים.

איך ארי שמאי אמר לי פעם : "יותר מכל אני שונא חנפנים וצבועים ".

אתה מפרש את זה כחנפנות, ג'ושסוס מפרש את זה כזנות, לגיטימי. אני חושב שזה היה רגע ספונטני שבא מהלב.

אז בזמן שאתה אולי סיננת "חנפן צבוע" וג'ושסוס סינן "זונת קהל חרא" אני הרמתי את הצעיף בגאווה ושרתי יחד איתו והתרגשתי בטירוף.

יכול להיות שזו תמימות, אבל אתה יודע מה ? אני מעדיף ככה. ובאופן כללי אני מעדיף את המקום שלי כאוהד תמים מהיציע שלא מקורב ולא יודע יותר ממה שהוא צריך לדעת, הרי גם ככה המשחק כבר הרבה פחות רומנטי ממה שהיינו רוצים שהוא יהיה, אז למה ללכת להריח את כל החרא מקרוב ?

כמה ימים אחרי זה בטדי, ביום המאושר בחיי, בכלל הייתי על ענן. אושר צרוף וטהור.
ואיך היה לך תגיד ? רגשות מעורבים ?

שמחתי בדיוק כמוך. אבל בשונה ממך לאחר שנירגעתי חושבים באופן רציונאלי.
חושבים אם אדם ספציפי באמת ראוי להערכה שהוא מקבל בנושא מסויים או לא.
אתה מעריך אותו ואני פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2011, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
chimpfive כתב:

ואתה יכול לכתוב את הרשימה הזהה משנה שעברה מהרגע שעלינו למקום הראשון 4 מחזורים לפני הסוף.
מה קרה לווינריות אז ?

ולא רק אז אלה גם במחזורים האחרונים של עונת הדאבל, וגם את אלה של העונה שלפני כן.

זה שבעונת הדאבל היינו במקום השני לפני המחזור האחרון ושמטנו את הפסגה והיינו צריכים להיות תלויים באחרים הוא הכישלון הגדול.
למזלינו בני יהודה גילתה רוח ספורטיבית יוצאת דופן במקומותינו , והיא ביחד עם חיפה הגישו לנו את האליפות על מגש הכסף. ד"א לא היינו רחוקים מלא לקחת גם את המתנה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: