rubin de la red -אתה מדבר על רגשות .על רגשות אין על מה להתווכח וזה מה שאתה מרגיש ואני מרגיש כמוך,יכול להיות שיש בזה תמימות ,אז מה אפילו בגילי אני מעדיף להישאר אוהד ותמים אך עם המון אהבה למי שאני אוהב ומוקיר,ככה זה עם מאמן ,ככה זה עם השחקנים וככה זה עם הקבוצה שכל אחד מלווה אותה כמיטב יכולתו.
אני מבסס את דעתי גם על מה שראיתי כמיטב יכולתי במתחם חדורוב-שחקנים ששו להתאמן,שמחת חיים באימונים,רמת האימונים ובכלל האוירה תחת אימונו של גוטמן .משהו מדהים ומרגש שאני מתגעגע לזה מאד.
אני אומר-אם לא טביב הייתי מחתים את גוטמן לטווח ארוך .זה היה יכול להיות קשר מיוחד להמון שנים.
למה שקרספו מתכוון ,אני חושב שאני יודע למה הוא מתכוון .גם הייתי עד לפחות לארוע כזה וגוטמן טעה בו קשות .
מה לעשות כולנו בני אדם ניחנו בתכונות מחורבנות ותכונות טובות .אני משוכנע שהטובות גם בצד האנושי של גוטמן עולות על המחורבנות ,ואני משוכנע שבני אדם עם קצת שכל בקודקוד ופתיחות לומדים מטעויות .
אני באופן אישי החלפתי איתו מס' פעמים מס' מילים ,לא ממש שיחות ממש מעט .אני סה"כ בתור אוהד חושב שתפקידנו לאהוד ולא לנהל את הקבוצה,להיות מאמנים וכד'.דיבוריי איתו היו על רצונות ,תקוות וכד' ותמיד כיבד ,ענה בסבלנות ועם הרבה רגש.
אז יש לו כנראה גם את הקטעים האחרים ולמרות הכל ,ויחד עם זאת בלי כל פקפוק הייתי מחתים אותו אצלנו להמון שנים,
ושוב שיהיה לו רק בהצלחה ,ואני מקווה שעוד ישוב אילנו