הוקיץ' כתב:
ניסים? אחוזי העונשין היו טובים זה נכון. מצד שני, בדרך כלל אנחנו מגיעים יותר לקו כך שזה מתאזן בסך הכל.
אחוזי הקליעה של קורי היו טובים מכיוון שהוא לקח זריקות טובות ולא הכריח. כשהוא מקבל החלטות טובות הוא שחקן על בליגה הזאת.
הקבוצה בסך הכל גמרה את המשחק ברבע הראשון ומאז היה גארבג' טיים ארוך, חוץ מקטעים מסוימים שבהם ארז התפרץ על השחקנים והם חזרו לשחק לכמה דקות.
בעיני הבעיה העיקרית שלנו (מעבר לרכות הידועה בצבע), היא המחסור ברכז. כשלא מפעילים עלינו לחץ אז יש לנו מספיק שחקנים אינטליגנטיים כדי שזה לא ישנה, בבלקנית לעומת זאת כבר ראינו את הקבוצה מתקשה תחת לחץ.
אני לא ראיתי מישהו מפעיל עלינו לחץ בבלקנית.
אני ראיתי שקשה לנו מול אזורית שיש לה גבוהים רציניים (מבחינת הגודל - לא הרמה) שלא מאפשרים הפעלה של קלי או בכלל הכנסה של הכדור אליו.
ולגבי קורי - כל מילה. הוא פשוט שיחק טוב ולקח זריקות טובות (רוב הזמן) ולכן הכדורים נכנסו.
ורק כדי שרואי השחורות יקבלו קצת פרופורציות - ככה זה נראה למישהו מהצד שאינו אוהד הפועל (לטוב לרע) ורואה בעיקר את הדברים הרעים:
[url]
http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=18853[/url]
וקצת על נס ציונה - השחקן הכי גבוה שלהם מגרד את השני מטר.
יש להם גארדים מצוינים אבל הם קבוצה מאד מאד נמוכה.
הם חוטפים הכי הרבה בליגה (טיפה יותר מאתנו), מחלקים הכי הרבה אסיסטים בליגה, וזורקים כמעט הכי הרבה בליגה לשלוש.
לדעתי (מבלי שראיתי אותם משחקים) זה אומר שהם כנראה מנסים ללחוץ, חוטפים הרבה ורצים הרבה. קבוצות שחוטפות ורצות נותנות הרבה אסיסטים בד"כ ולכן יחס האסיסטים לאיבודים שלהם הוא הכי טוב בליגה (שלנו למשל הכי גרוע בליגה אחרי כ"ס).
מצד שני - הם קבוצת ריבאונד בינונית מאד שזה אולי דבר טוב עבורנו.
בסופו של דבר - הכל שטויות שאני מנסה להסיק מסטטיסטיקה והן שוות בהתאם.