תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 11:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גוטמן בדרך לנבחרת? (כמעט סגור)
הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
ג. יפית כתב:
וגם גול בדקה ה92 בטדי. מאוד לוזרי.

המערך באותו משחק ושיטת האימון של זהבי באותה עונה הביאה את הגול

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אתם יודעים, אפשר להעריך את העבודה של גוטמן וההישגים שלו בלי לסגוד לו, ואפשר גם להעריך אותו וגם להעביר עליו ביקורת. קו הטיעון של מקורמן את פאביו, שבא לגמד את הישגי גוטמן ולהציג את כל מי שמחזיק מגוטמן כ"שוטה עיוור", הוא קצת ילדותי לטעמי.

ברור שלגוטמן יש חסרונות, אבל אני יכול להגיד שאובייקטיבית, ב-27 שנים שבהן אני אוהד הקבוצה, השנים שבהן הכי נהניתי לצפות בה משחקת אלו השנים שגוטמן אימן אותה. תגידו מה שתרצו, אבל את זה אי אפשר לקחת ממנו, גם אם היה לו סגל מצויין שעזר לו מאד בענין הזה.

אגב, גם הקבוצה שהוא העמיד אחרי עזיבת לוזון, עם טלקיסקי וטופצ'ה, ובלי זהבי, שכטר, דגלאס ושות', הייתה קבוצה נהדרת ומלהיבה שהייתה הקבוצה הכי טובה בליגה בשליש האחרון של העונה.

מה כל כך רע בלסגוד לאיש שהביא לי אליפות מתוקה, שני גביעים וליגת אלופות?
מותר לסגוד לזהבי, ורמוט ושכטר אבל לא לאיש שעשה אותם?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
נועם שחם כתב:
אתם יודעים, אפשר להעריך את העבודה של גוטמן וההישגים שלו בלי לסגוד לו, ואפשר גם להעריך אותו וגם להעביר עליו ביקורת. קו הטיעון של מקורמן את פאביו, שבא לגמד את הישגי גוטמן ולהציג את כל מי שמחזיק מגוטמן כ"שוטה עיוור", הוא קצת ילדותי לטעמי.

ברור שלגוטמן יש חסרונות, אבל אני יכול להגיד שאובייקטיבית, ב-27 שנים שבהן אני אוהד הקבוצה, השנים שבהן הכי נהניתי לצפות בה משחקת אלו השנים שגוטמן אימן אותה. תגידו מה שתרצו, אבל את זה אי אפשר לקחת ממנו, גם אם היה לו סגל מצויין שעזר לו מאד בענין הזה.

אגב, גם הקבוצה שהוא העמיד אחרי עזיבת לוזון, עם טלקיסקי וטופצ'ה, ובלי זהבי, שכטר, דגלאס ושות', הייתה קבוצה נהדרת ומלהיבה שהייתה הקבוצה הכי טובה בליגה בשליש האחרון של העונה.

מה כל כך רע בלסגוד לאיש שהביא לי אליפות מתוקה, שני גביעים וליגת אלופות?
מותר לסגוד לזהבי, ורמוט ושכטר אבל לא לאיש שעשה אותם?

אני כועס על שנה שעברה!
מותר ?
זועם אפילו.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 16:12 
היחס הרציני לאחד מיחצ"ני טביב כאילו יש ערך לתכניו תמוה. למה ? מישוה לא יודע את זה ? הירידה על גוטמן היא אצלו רפלקס מותנה.
גם תמוה שטרם הפנימו מה המשמעות על הליגה של לשחק ברצינות באירופה כמו ב-3 השנים הידועות.
מה שקצת יותר מסובך זה להבין שגוטמן הצליח די מהר, למעשה מהרגע שהביא את הבולגרים, כי בהחלה היה צריך להוציא את הפועל מהמומנטום השלילי שלה כולל (מדהים להיזכר) שכמעט לא הבקענו.

מה שנכון הוא שלא בטוח שיצליח בנבחרת כי הוא מאמן של שיטה.
זה שהוא מכיר חלק מהשחקנים והם מכירים את השיטה עוד לא פותר את כל הבעיה.
חוץ מזה, הוא מאמן של שיטה גם במובן של ההפך מחיית משחק, ומאמן נבחרת צריך להיות חיית משחק שמאבחן ומאלתר במהירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 16:17 
מותר לך הכל, רק שווה לך לתעל את הזעם למקום שהיה צריך להיות הכתובת שלך מכלתחילה, רמז מתחיל ב- הנה... נגמר ב - נה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
מותר לך הכל, רק שווה לך לתעל את הזעם למקום שהיה צריך להיות הכתובת שלך מכלתחילה, רמז מתחיל ב- הנה... נגמר ב - נה

נו באמת שימפי,המשחקים מול ביתר (שבוע אחרי ה 4-1 על חיפה) + המשחק בחיפה + המשחק מול נתניה היו שערוריה ולא מצד ההנהלה זונה
תאמת,אחרי ה-4-1 על חיפה שום הנהלה לא קשורה ואם היא הייתה אחרת לא היינו לוקחים אליפות

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
Officer Barbrady כתב:
כן, לנצח במשחק אליפות בק"א זה ממש לוזריות. גם לנצח שם ב10 שחקנים אגב.

עם לאלא ?
זה לא היה כזו ווינריות!
חיפה הגיעו להמון מצבים!!!
ואני כמעט בטוח (אולי טועה) שלא היינו ב-10 שחקנים.
בדרבי 0-0 של איך שמחתם בתיקו שיחקנו יותר טוב והגענו ליותר מצבים.

טוב שאמרת את זה,
ואני עוד חשבתי שבכדורגל מי שמנצח זה מי ששם יותר גולים, לא מי שהגיע ליותר מצבים.

או במילים אחרות - אם התוכנית הייתה להסתגר ולצאת להתקפות מתפרצות - כנראה שהתוכנית עבדה ושיחקנו טוב, לא?

פאביו כתב:
ג. יפית כתב:

כן, המערך וניהול המשחק שם הביא את הגול. גוטמן הכניס את כל הכלים ההתקפיים שיש לנו לקראת הסוף.
למעשה מדקה -80 בערך (כשבונדר יצא) שיחקנו עם בלם אחד, כדי שכל השאר יהיו בהתקפה.
מה זה אם לא מערך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
פאביו כתב:
Officer Barbrady כתב:

עם לאלא ?
זה לא היה כזו ווינריות!

טוב שאמרת את זה,

או במילים אחרות - אם התוכנית הייתה להסתגר ולצאת להתקפות מתפרצות - כנראה שהתוכנית עבדה ושיחקנו טוב, לא?

פאביו כתב:
ג. יפית כתב:

כן, המערך וניהול המשחק שם הביא את הגול. גוטמן הכניס את כל הכלים ההתקפיים שיש לנו לקראת הסוף.
מה זה אם לא מערך?

התכנית הייתה לשרוד
3 שנים רצוף גוטמן עולה לחיפה במטרה לשרוד,ולא ליזום.
פשוט קשקוש.
העיקר שאחרי המבורג גוטמן אמר שהוא למד שאין יותר לעלות במערך הגנתי,כי זה לא יעזור.

והרגע הקסום של הדאבל מורכב מהמון מזל,אל תמכור לי פה מערכים שיטות אימון וכו'.
סה"כ אלישע לוי מאמן שרברב עלוב שהצליח לתת להפועל אליפות באותה עונה בעזרתה האדיבה של בני יהודה.
הרי באותו יום לפני 2 המשחקים (הפועל בטדי,בני יהודה - חיפה) אם היית צריך להמר על 100 שקל תמורת 1000 שקל לאליפות להפועל,לא היית שם.

בעונה האחרונה גוטמן הצליח ברוב כשרונו להעניק אליפות למכבי חיפה.

אין לי בעיה עם גוטמן.
אין לי הבעיה להחמיא לו,בטח על אותה עונה שהצילנו מירידה.
אבל אל תעשו אותו לאיזה מקורב לאלוהים.
אפשר לחשוב שהוא המאמן הראשון הזוכה בדאבל בישראל/בעולם.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
red in blood כתב:
פאביו כתב:
Officer Barbrady כתב:

עם לאלא ?
זה לא היה כזו ווינריות!

טוב שאמרת את זה,

פאביו כתב:
ג. יפית כתב:

מה זה אם לא מערך?

התכנית הייתה לשרוד
3 שנים רצוף גוטמן עולה לחיפה במטרה לשרוד,ולא ליזום.
פשוט קשקוש.
העיקר שאחרי המבורג גוטמן אמר שהוא למד שאין יותר לעלות במערך הגנתי,כי זה לא יעזור.

והרגע הקסום של הדאבל מורכב מהמון מזל,אל תמכור לי פה מערכים שיטות אימון וכו'.
סה"כ אלישע לוי מאמן שרברב עלוב שהצליח לתת להפועל אליפות באותה עונה בעזרתה האדיבה של בני יהודה.
הרי באותו יום לפני 2 המשחקים (הפועל בטדי,בני יהודה - חיפה) אם היית צריך להמר על 100 שקל תמורת 1000 שקל לאליפות להפועל,לא היית שם.

בעונה האחרונה גוטמן הצליח ברוב כשרונו להעניק אליפות למכבי חיפה.

אין לי בעיה עם גוטמן.
אין לי הבעיה להחמיא לו,בטח על אותה עונה שהצילנו מירידה.
אבל אל תעשו אותו לאיזה מקורב לאלוהים.
אפשר לחשוב שהוא המאמן הראשון הזוכה בדאבל בישראל/בעולם.

אני רוצה להתייחס לקטע המודגש - באותו יום של משחק האליפות בדקתי את יחסי הווינר, כדי לדעת מה הם חושבים לגבי הסיכוי שלנו להיות אלופים. צירוף ההסתברויות של ניצחון להפועל ותיקו\הפסד לחיפה נתן משהו כמו 1 ל-5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 17:14 
Officer Barbrady כתב:

ולהעפיל לליגת האלופות, ולעלות משלב הבתים בליגה האירופית מן המקום הראשון, עם נצחונות בית על המבורג וסלטיק, ועם שתי הצגות אדירות מול ראפיד וינה.

שוב, לגיטימי שתהיה ביקורת על גוטמן, אבל בהשוואה לכל מאמן אחר שאימן אותנו מאז הכריש, גוטמן הוא זה שעל שמו רשומות ההצלחות הגדולות ביותר (בלי לגרוע מההישג העצום של קשטן בגביע אופ"א).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 17:15 
שאלה לגבעתיים
מי זה יחצן של טביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 17:33 
mkorman1 כתב:
שאלה לגבעתיים
מי זה יחצן של טביב?

מתוך כבוד אמיתי לכותבים איני מוכן להתייחס אישית (פרט למספר מטומטמים שלא מבינים את התוצאות הידועות מראש של השתלחות אישית בי אם אני בכלל פנוי וקורא את הפנינים שלהם).
כללית, מדובר במשתמש שאינו מתענין בתכנים אלא נראה כמו יחצ"ן בשכר שעיקר ענינו להציג האג'נדה. ממש כמו עבודה.
יש כמה כאלה, ובאשכול הנוכחי אחד מהם בולט כאשר היחצ"נות ניכרת בכל שרק שמע גוטמן, אז התחיל בקשקושים חסרי כל שחר.

אגב, שימו לב שבאשכול וגם במקומות אחרים כתבי נגד גוטמן. כי אני מת להיות אמיתי.
ואפילו היללתי את טביב בתכונה שאחרים לא התיחסו אליה- המזל שלו. השנה זה ניכר ביכולת של הליגה שמאפשרת להפועל לרדת לפחות בדרגה אחת ועדין להצליח יחסית (כמובן, בלי אירופה). האיש ענק במובן זה שהמזל שלו מדהים. וזה התחיל מזה שכאשר הגיע להפועל, גוטמן היה המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 17:36 
גבעתיים כתב:
mkorman1 כתב:
שאלה לגבעתיים
מי זה יחצן של טביב?

מתוך כבוד אמיתי לכותבים איני מוכן להתייחס אישית (פרט למספר מטומטמים שלא מבינים את התוצאות הידועות מראש של השתלחות אישית בי אם אני בכלל פנוי וקורא את הפנינים שלהם).
כללית, מדובר במשתמש שאינו מתענין בתכנים אלא נראה כמו יחצ"ן בשכר שעיקר ענינו להציג האג'נדה. ממש כמו עבודה.
יש כמה כאלה, ובאשכול הנוכחי אחד מהם בולט כאשר היחצ"נות ניכרת בכל שרק שמע גוטמן, אז התחיל בקשקושים חסרי כל שחר .

ואפילו היללתי את טביב בתכונה שאחרים לא התיחסו אליה- המזל שלו. השנה זה ניכר ביכולת של הליגה שמאפשרת להפועל לרדת לפחות בדרגה אחת ועדין להצליח יחסית (כמובן, בלי אירופה). האיש ענק במובן זה שהמזל שלו מדהים. וזה התחיל מזה שכאשר הגיע להפועל, גוטמן היה המאמן.

הוא היחצ"ן שאליו התכוונת (בהפוך על הפוך)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 17:45 
ברור שגוטמן אינו חסין מביקורת,
ברור שעשה טעויות וברור שעוד יעשה בעתיד,
ברור שלא מדובר במישהו מושלם ,
הרי מדובר בבן אדם,
יחד עם זאת אני מתגעגע לגוטמן ,
עצוב שעזב אותנו ,
הלוואי והיה נשאר ,
בשבילי הוא מאמן ענק על כל מגרעותיו
:HEART2: :HEART2: :HEART2:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 18:09 
נורא מרגש הקטע הזה של
״התוצאות הידועות מראש של השתלחות בי״
אתה באמת סובל משיגעון גדלות
ואם התכוונת אלי, כיחצן של טביב, אז טעית חביבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 18:16 
mkorman1 כתב:
נורא מרגש הקטע הזה של
״התוצאות הידועות מראש של השתלחות בי״
אתה באמת סובל משיגעון גדלות
ואם התכוונת אלי, כיחצן של טביב, אז טעית חביבי

לא הבנתי, למה הוא הוא רואה את זה כהשתלחות אישית בו?
איך הוא קשור לגוטמן?
וגבעתיים, באמת מעניין למי התכוונת כשאמרת יחצ"ן בשכר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 18:36 
מה לא ברור?
תסביך עליונות קלסי
אם תפגע בו אלוהים יעניש אותך או משהו בסגנון
אגב זו לא הפעם הראשונה שהוא מתבטא באופן מעורר תמיהה
אם לנקוט לשון המעטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
פרט למספר מטומטמים שלא מבינים את התוצאות הידועות מראש של השתלחות אישית בי אם אני בכלל פנוי וקורא את הפנינים שלהם.

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2011, 04:08 
יובל כתב:
villa crespo כתב:
רק בגלל הדרבים, הייתי רוצה שימשיך למרות שהוא כלב.
אבל אנשים עשו ממנו הרבה מעבר למה שהוא. גם בקטע המקצועי ובעיקר בקטע האישיותי.
מה לעשות שהוא באמת הצליח לא לקחת אליפות עם הסגל הכי מרשים של הפועל מאז ומעולם?
מה לעשות שחיפה עשתה לו בי"ס בכל משחק, חוץ מאחד (בו הוא היה בבית, אבל לא משנה).
מה לעשות שאני הייתי בטירוף שהפועל תביא את שכטר, אבל הוא העדיף את אבידור ובמזל יצא לו שכטר.
מה לעשות שהוא באמת בחר לעלות למשחק עונה עם יוסי שיבחון.
אבל עזוב. מי דיבר על הקטע המקצועי (חץ מחצי משפט)? אני בא וכותב שאני רוצה שהוא יכשל בכל מקום שהוא לא הפועל והכלבלבים שלו פה נעלבים בשמו וחושבים שאני ממחנה טביב...

בקטע האישיותי אני מסכים איתך, אבל בקטע המקצועי חלק עשו ממנו יותר ממה שהוא וחלק לא קטן עשו ממנו פחות ממה שהוא.
לא לקח אליפות? אלא אם אתה מדבר על העונה שעברה, שבשקלול הפציעות היה חלש בהרבה מהסגל של הדאבל, באמת שאין לי מה לענות לזה. אני לא מאמין לך שאתה מבטל את האליפות הזאת, ובטח אם היינו לוקחים אותה עם מאמן שלא היית שונא כל כך לא היית משמיע את הטיעון הזה. חוקי התחרות היו שחמשת המחזורים האחרונים שווים כפול נקודות, זה הופך את זה ללא אליפות? אפילו אוהדי חיפה ומכבי מתייחסים לזה כאליפות.
לגב שכטר והסגל הכי מרשים, אל תשכח ששכטר כבש בעונת הדאבל יותר ממה שהוא כבש בשלושת העונות שלו בנתניה ביחד. הוא בסך הכל היה חלוץ של שבעה שערים לעונה עם מוניטין בעייתי, והרוב בכלל לא רצו אותו. אל תשכח שאת ורמוט, שכטר, דה סילבה וידין הוא עשה גדולים. לדעתי נאתכו לא היה טוב בהפועל אבל גם הוא חייב הכל לגוטמן, ולטוטו היו עונות גדולות לפני הפועל אבל הוא בא להפועל בתור פרוייקט שיקום. על אניימה אין לו אחריות וזהבי הצליח למרות גוטמן, לא בגללו. וחוץ מהרבה שחקנים שהוא עשה, הוא היה צריך להתמודד בנוסף עם המון מגבלות בגלל הנהלה קמצנית וחסרת מושג. אפשר לטעון שעם הרמה שהסגל הציג הוא היה צריך להביא יותר הישגים, אבל אי אפשר לנתק את זה מהעובדה שביחס לנתוני הפתיחה שאיתם הוא יכל לעבוד, הוא הגיע לרמה מאוד מאוד גבוהה, גבוהה יותר ממה שכל אחד ציפה לו, אז בסך הכל ההישגים שלו ביחס למה שהוא קיבל היו לא רעים בכלל.
בנוגע לחיפה, בשלוש וחצי העונות של גוטמן המאזן שלנו נגד חיפה היה 6 ניצחונות, 4 תיקו ו-5 הפסדים. לגבי היכולת, כמו שאנחנו גנבנו שני ניצחונות בקריית אליעזר, גם הם גנבו כמה משחקים, למשל שני התיקואים ב-08/09 וההדחה מהגביע באותה עונה. יש לי ספק אם תמצא מאמן בהיסטוריה של הפועל עם מאזן יותר טוב נגד חיפה (הם מובילים עלינו באיזה 15 ניצחונות). וכן, היו לו הרבה שגיאות במשחקים נגדם, הרכש שלו באופן כללי הייתה לא טובה (למרות שצריך לזכור שהוא היה צריך להתנהל עם הנהלה קמצנית מאוד ביחס לציפיות מהקבוצה ולכסף שהיה למועדון) אבל לכל מאמן יש חסרונות, וצריך לשפוט אותו על כל התוצאות שלו ולא רק על החסרונות.

השורה התחתונה שלי היא שלא צריך לתקוף את גוטמן הבן-אדם (שהוא חרא, אין לי ויכוח איתך) באמצעות טענות מקצועיות, מה גם שרובן מוגזמות ולא נכונות (רק באשכול הזה כתבת שהוא לא כזה מוצלח וקשטן הצליח בהפועל קצת יותר, שזה לגמרי לא נכון, ובאשכולות אחרים תקפת אותו בצורה הרבה יותר חריפה). אל תשכח שהרבה מפארים את גוטמן הבן-אדם שלא בצדק בגלל הצלחותיו המקצועיות.
חוץ מזה, אל תשכח שלמרות שגם מהמידע הנגיש לאוהד הממוצע היו צריכים להבין פה במי מדובר, אתה יודע דברים שכמעט כולם פה לא יודעים וגם בחרת לא לפרסם אותם, ואם הם כן היו יוצאים לאור היחס כלפיו היה שונה לגמרי.

אני לא מפרסם דברים, כי זה כבר לא רלוונטי.
לשמחתי, אלי גוטמן התלכלך עם אוהדים שאין להם דבר יותר חשוב מהפועל בחיים ואת מה שהוא עשה, הם שמרו בבטן והיו צריכים לנשוך את השפתיים בזמן שהתקשורת הוציאה את אלי גוטמן גדול שלא בצדק.
תאמין לי שאם היינו רוצים, המלחמה עכשיו נגד טביב הייתה קטנה לעומת מה שהיינו עושים לגוטמן, אבל אין דבר יותר חשוב מהפועל וזה המזל שלו.
ואני באמת לא אחד שגיד "אני יודע". זה לא מעניין ואני הכי לא קרוב לצלחת שיש.
אבל כשהגונב דעת הזה מצטייר כאלוהים, בזמן שהוא יודע שכשאין תקשורת הוא בן-אדם אחר, זה מטריף אותי.
ואני לא נכנסתי לקטע המקצועי, עד שאוהדים כאן אמרו בערך שאני חייב את החיים שלי לאלי גוטמן. בסה"כ אמרתי שאני מאחל לו להיכשל בכל מקום שהוא לא הפועל או ארגנטינה. רק רע שיהיה לו. ושלא ישכח, וגם האוהדים כאן, שלפני הפועל הוא לא בדיוק ליקק דבש וקיבל בעיטות בתחת לא פחות מיצחק שום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2011, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
Officer Barbrady כתב:

ולהעפיל לליגת האלופות, ולעלות משלב הבתים בליגה האירופית מן המקום הראשון , עם נצחונות בית על המבורג וסלטיק, ועם שתי הצגות אדירות מול ראפיד וינה.

שוב, לגיטימי שתהיה ביקורת על גוטמן, אבל בהשוואה לכל מאמן אחר שאימן אותנו מאז הכריש, גוטמן הוא זה שעל שמו רשומות ההצלחות הגדולות ביותר (בלי לגרוע מההישג העצום של קשטן בגביע אופ"א).

יאמר לזכותו של קשטן שהוא עשה את מה שעשה עם שחקנים הרבה הרבה פחות טובים.
וחוץ מזה איך גוטמן הביא יותר תארים מקשטן?
שניהם "הצילו" את הפועל מרידה וודאית.
שניהם לקחו דאבל.
שניהם עשו דברים יפים באירופה. (אגב, לדעתי ההישג של קשטן באירופה הוא עצום בהרבה, אי אפשר להשוות בכלל את הפערים המקצועיים שהיו אז לבין מה שיש היום)
שניהם לקחו גביע.

קשטן עשה את זה מכוער ואפור.
גוטמן עשה את זה יפה וסקסי.

ובגלל זה כולנו זוכרים את התקופה של גוטמן בצורה הרבה יותר טובה, ומן הסתם, בצדק.
אבל על הנייר? Same same.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2011, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
Officer Barbrady כתב:

ולהעפיל לליגת האלופות, ולעלות משלב הבתים בליגה האירופית מן המקום הראשון , עם נצחונות בית על המבורג וסלטיק, ועם שתי הצגות אדירות מול ראפיד וינה.

יאמר לזכותו של קשטן שהוא עשה את מה שעשה עם שחקנים הרבה הרבה פחות טובים.
וחוץ מזה איך גוטמן הביא יותר תארים מקשטן?
שניהם "הצילו" את הפועל מרידה וודאית.
שניהם לקחו דאבל.
שניהם עשו דברים יפים באירופה. (אגב, לדעתי ההישג של קשטן באירופה הוא עצום בהרבה, אי אפשר להשוות בכלל את הפערים המקצועיים שהיו אז לבין מה שיש היום)
שניהם לקחו גביע.

קשטן עשה את זה מכוער ואפור.
גוטמן עשה את זה יפה וסקסי.

ובגלל זה כולנו זוכרים את התקופה של גוטמן בצורה הרבה יותר טובה, ומן הסתם, בצדק.
אבל על הנייר? Same same.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2011, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
קרספו, אתה קורא לגוטמן כלב, בן זונה וגונב דעת בגלל שהוא אחד בלב ואחד בפה. אבל מה לעשות שהיום בכדורגל המודרני, עם ה-24 שעות סיקור לייב באינטרנט וכל ערוצי הטלוויזיה, אחת התכונות הכי חשובות למאמנים (ולאנשי הנהלה) היא התנהלות מול התקשורת ולא רק מולה. גם ההתנהלות בין ים האגו של השחקנים (וההורים שלהם..) ואפילו מול האוהדים שמה לעשות, לא לכולם אותם ערכים ולחלקם רצונות שונים וכן, לחלקם גם יש אגו לא קטן.

בשביל להתנהל מול כל הגורמים האלה ובסוף גם להצליח צריך להיות פוליטיקאי מצויין, צריך לדעת איך לגנוב דעת, צריך עור לא של פיל - של ממוטה וצריך להיות גם בן זונה לפעמים. רוב המאמנים הנחמדים מידי, גם אם הם יהיו גאונים טקטיים ותהיה להם הבנה מקצועית אבסולוטית, ימשיכו לאמן בקבוצות הבינוניות והקטנות ולהתלונן על "חוסר ביחסי ציבור".

בלי להכנס להשוואות מקצועיות כמובן, אחד המאמנים הגדולים בתולדות המשחק הוא גם אחד הבני זונות הכי גדולים בהסיטוריה - אלכס פרגוסון. הוא קיבל תואר סר למרות שהוא בן זונה גדול וכולם בממלכה יודעים את זה.

כן, גוטמן עשה טעויות מקצועיות והוא רחוק מלהיות מושלם, אבל בשורה התחתונה הוא היה ברכה ענקית להפועל ומי שלא מכיר בזה לדעתי חוטא לאמת. נכון, הפועל נתנה לו לא פחות, אבל כל החישובים של מי נתן למי יותר מיותרים. החיבור בין הצדדים הוא שיצר אולי את הפועל הגדולה בהיסטוריה, אפילו אם הפסדנו אליפות או שתיים "שהיינו צריכים לקחת".

אגב, אם תשאל אותי, הרגע הכי גדול של גוטמן, או של כל מאמן אחר בהפועל מאז שאני אוהד, הוא בכלל לא ניצחון כזה או אחר בקללה, בטדי או באירופה, אלא ה-"כל העולם כולו" במיקרופון ברמת גן. דווקא כמה ימים אחרי שהפסיד את האליפות בדרבי (בדיעבד לא..) והיו לו את כל הסיבות להיות רע, בן זונה וכלב. דווקא אז הוא בא ביציאה הכי לא פוליטיקלי קורקט (והוא קיבל על זה על הראש מהתקשורת) והכי הפועל. ועל הרגע הזה ספציפית אני אפילו סוגד לו.

אני נגעל מהאוהדים שקיללו את קשטן ומאילו שצעקו "אלי גוטמן" ואני בז להם. יחד עם זאת אני יכול להגיד שהלוואי וגוטמן, עם כל המגרעות שלו, היה הופך לאלכס פרגוסון שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2011, 14:02 
באמת שאין שום צל צילו של בסיס להשוואה בין גוטמן לפרגוסון
ועצם הרעיון להשוואה כזו הוא מגוחך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2011, 14:25 
rubin de la red כתב:
קרספו, אתה קורא לגוטמן כלב, בן זונה וגונב דעת בגלל שהוא אחד בלב ואחד בפה. אבל מה לעשות שהיום בכדורגל המודרני, עם ה-24 שעות סיקור לייב באינטרנט וכל ערוצי הטלוויזיה, אחת התכונות הכי חשובות למאמנים (ולאנשי הנהלה) היא התנהלות מול התקשורת ולא רק מולה. גם ההתנהלות בין ים האגו של השחקנים (וההורים שלהם..) ואפילו מול האוהדים שמה לעשות, לא לכולם אותם ערכים ולחלקם רצונות שונים וכן, לחלקם גם יש אגו לא קטן.

בשביל להתנהל מול כל הגורמים האלה ובסוף גם להצליח צריך להיות פוליטיקאי מצויין, צריך לדעת איך לגנוב דעת, צריך עור לא של פיל - של ממוטה וצריך להיות גם בן זונה לפעמים. רוב המאמנים הנחמדים מידי, גם אם הם יהיו גאונים טקטיים ותהיה להם הבנה מקצועית אבסולוטית, ימשיכו לאמן בקבוצות הבינוניות והקטנות ולהתלונן על "חוסר ביחסי ציבור".

בלי להכנס להשוואות מקצועיות כמובן, אחד המאמנים הגדולים בתולדות המשחק הוא גם אחד הבני זונות הכי גדולים בהסיטוריה - אלכס פרגוסון. הוא קיבל תואר סר למרות שהוא בן זונה גדול וכולם בממלכה יודעים את זה.

כן, גוטמן עשה טעויות מקצועיות והוא רחוק מלהיות מושלם, אבל בשורה התחתונה הוא היה ברכה ענקית להפועל ומי שלא מכיר בזה לדעתי חוטא לאמת. נכון, הפועל נתנה לו לא פחות, אבל כל החישובים של מי נתן למי יותר מיותרים. החיבור בין הצדדים הוא שיצר אולי את הפועל הגדולה בהיסטוריה, אפילו אם הפסדנו אליפות או שתיים "שהיינו צריכים לקחת".

אגב, אם תשאל אותי, הרגע הכי גדול של גוטמן, או של כל מאמן אחר בהפועל מאז שאני אוהד, הוא בכלל לא ניצחון כזה או אחר בקללה, בטדי או באירופה, אלא ה-"כל העולם כולו" במיקרופון ברמת גן. דווקא כמה ימים אחרי שהפסיד את האליפות בדרבי (בדיעבד לא..) והיו לו את כל הסיבות להיות רע, בן זונה וכלב. דווקא אז הוא בא ביציאה הכי לא פוליטיקלי קורקט (והוא קיבל על זה על הראש מהתקשורת) והכי הפועל. ועל הרגע הזה ספציפית אני אפילו סוגד לו.

אני נגעל מהאוהדים שקיללו את קשטן ומאילו שצעקו "אלי גוטמן" ואני בז להם. יחד עם זאת אני יכול להגיד שהלוואי וגוטמן, עם כל המגרעות שלו, היה הופך לאלכס פרגוסון שלנו.

:ROSE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2011, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
rubin de la red כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2011, 16:18 
כן, איזה רגע ענק זה היה! ממש כמו כל אותם פעמים שהוא בא אל הקהל ודפק עם היד על הלב. מרטיט. לא ייאמן שאנשים מפרשים את הדברים האלו כמשהו שהוא אחר מזנות קהל בסיסית.
אלי גוטמן הוא טינופת של אדם, לא אישיות ולא נעליים. את זה יגיד כמעט כל מי שהכיר אותו אי פעם. גם מי שלא, קיבל רמזים עבים בכל הפעמים שבהם השתלח בשחקנים, או האשים אותם בתקשורת, ועוד מקרים. יחסית לסגל שהיה לו, ליריבה שממול והמאמן שלה, הוא לא השיג יותר מדי. הפסיד שתי אליפויות במו ידיו, ואת השלישית הרוויח עם הרבה מזל ושיטה עקומה. הפועל שיחקה לפרקים כדורגל נהדר, ולפרקים לא ידעה מה היא עושה, כשהמאמן נכנס לפאניקה ויורה כמו שריף במערב הפרוע. הוא היה ונשאר פחדן, גם את השיטה המפוחדת שלו נאלץ להתאים ברוב המשחקים לחומר השחקנים שקיבל, אבל במשחקים הגדולים צץ אותו גוטמן מוכר. אדם קטן ופוליטקאי הוא תמיד היה וגם זה לא חדש. אני חושב שהפריחה של שכטר ודגלאס, שחקנים עם בעיות התנהגות ומשמעת על המגרש, רשומות על שמו אבל ורמוט, תמוז ומעל כולם זהבי, לא קשורים אליו לחלוטין, כשרון נטו. לא מספיק לדעת כדורגל, יש מאמנים בארץ, כמו שירזי וגילי, שיודעים לא פחות ויש להם יופי של אימונים ועדיין זה לא תמיד מספיק. אני שב וטוען שגוטמן מתאים יותר להיות מאמן במובן האנגלי של COACH, ולא מנג'ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2011, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
גבעתיים כתב:
mkorman1 כתב:
שאלה לגבעתיים
מי זה יחצן של טביב?

יש כמה כאלה, ובאשכול הנוכחי אחד מהם בולט כאשר היחצ"נות ניכרת בכל שרק שמע גוטמן, אז התחיל בקשקושים חסרי כל שחר .

הוא היחצ"ן שאליו התכוונת (בהפוך על הפוך)?

פחח,
אדוני הגמל, שמת לב שיש לך דבשת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2011, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
כן, איזה רגע ענק זה היה! ממש כמו כל אותם פעמים שהוא בא אל הקהל ודפק עם היד על הלב. מרטיט. לא ייאמן שאנשים מפרשים את הדברים האלו כמשהו שהוא אחר מזנות קהל בסיסית

בהחלט רגע ענק ומרטיט. עברה בי באותו רגע הצמרמורת הגדולה בחיי ביי פאר. אני חושב שאפשר היה לספק אור לכל רמת גן רק מהחשמל הסטטי בגוף שלי.

זנות קהל או לא (אגב, הטפיחות על הלב לא עשו לי את זה..), אני עם הרגשות שלי לא מתווכח. מצטער בשבילך שלא הרגשת אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2011, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
rubin de la red כתב:

.

נכון ומדוייק.
ואז נשאלת השאלה האם מה שכתבת נכון גם לגבי שיחה מתנשאת ב- 4 עיניים ? האם זה אומר שבגלל סיגנון ההתנהלות מול התקשורת לא ניתן לדבר עם אוהד בגובה העיניים ?

אלי גוטמן מאמן כדורגל מצויין. הוא לא מתאים להיות מנג'ר כמו שכתב כאן הסוס, והוא חרא של אדם.

כן, הוא עיצב קריירות של כמה שחקנים, הוא איש של עבודה שיטתית, ולשמו נקשרה אליפות שהוא האחרון במועדון שיכול לזקוף אותה לעצמו . לפניו עומדים בתוך השחקנים, ההנהלה הנלוזה , ובוודאי האוהדים ולפני כולם שוער צעיר בבני יהודה ועוד כמה שחקנים שגילו רוח ספורטיבית למופת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2011, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
rubin de la red כתב:
joshsoos כתב:
כן, איזה רגע ענק זה היה! ממש כמו כל אותם פעמים שהוא בא אל הקהל ודפק עם היד על הלב. מרטיט. לא ייאמן שאנשים מפרשים את הדברים האלו כמשהו שהוא אחר מזנות קהל בסיסית

בהחלט רגע ענק ומרטיט. עברה בי באותו רגע הצמרמורת הגדולה בחיי ביי פאר. אני חושב שאפשר היה לספק אור לכל רמת גן רק מהחשמל הסטטי בגוף שלי.

זנות קהל או לא (אגב, הטפיחות על הלב לא עשו לי את זה..), אני עם הרגשות שלי לא מתווכח. מצטער בשבילך שלא הרגשת אותו דבר.

לגיטימי,
מותר לאנשים לאהוב ולהתרשם מחנפנים.

איך ארי שמאי אמר לי פעם : "יותר מכל אני שונא חנפנים וצבועים ".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: