אנטיגונה כתב:
זה ויכוח שלא יגמר.
גם במשחק מול סכנין נוסא ותמוז יכלו להגדיל את התוצאה.
ובמשחקים אחרים כששלחנו שחקנים קדימה קיבלנו גולים קלים עם האין הגנה שלנו.
למה בונקר עם שלושה בלמים זה להסתמך על מזל ושליחת שחקנים קדימה זה לא מזל, במיוחד בקבוצה שלנו?
מעבר לזה, לא קובע שמדובר בשיטה שתמיד תתאים.
במשחק הזה חשבתי עוד לפניו שזה מה שצריך לעשות (וגם בגמר גביע האחרון למשל).
ובכלל אני חושב שקבוצת כדורגל, גם מול קבוצה נחותה, צריכה לדעת להתגונן ולשמור על היתרון שלה.
זה קורה לקבוצות גדולות יותר בעולם כשהן זקוקות מאד לנקודות במשחק חוץ.
כי כשאתה עושה בונקר אתה תלוי בקבוצה השנייה, במה שהיא תעשה. קבוצת כדורגל טובה, במיוחד מול קבוצה נחותה ממנה, צריכה להכתיב קצב, לשלוט במשחק, לקבוע את הגורל שלה בעצמה.
ומה זה "לשלוח שחקנים קדימה"? אני לא מצפה שתשחק כאילו אתה בפיגור או במצב של תיקו וחייב לנצח את המשחק. תשחק כדורגל. מתי קיבלת גולים ששלחת שחקנים קדימה? בינתיים, בשני משחקים בגביע אירופה שהוא עשה את החילוף הזה, הוא ספג. אבל זה לא משנה.
בכדורגל יש קטע כזה, שהכדור אצלך, אתה לא יכול לספוג. שאתה עושה לחץ על היריב ומשבש לו את המשחק, הרבה יותר קשה לו להבקיע. שהכדור אצלך, אם אתה ממשיך לעשות תנועה ללא כדור ולהחזיק אותו, במקום לשלוח אותו בפאניקה קדימה בלי כתובת, ליריב יותר קשה.
שאתה מחכה ליריב על ה-30 מטר, אתה מגדיל את הסיכוי שלו להבקיע, תאמין לי.
תסתכל על המשחק של הפועל מול ליון בבלומפילד בעונה הקודמת. תראה קבוצה שמגיעה למגרש חוץ קשה, מובילה 0:2, סופגת שער מצמק 13 דקות לסיום וב-13 דקות האלה, לא נותנת להפועל בכלל להחזיק בכדור. לוחצת בחלק המגרש של הפועל.