tsach כתב:
בואו נעזוב את זה ששוב רומאריו השתלט על האשכול והפך אותו ביחד עם כל מתנגדיו פה לויכוח שבו הוא קורא לחזרה בתשובה ושאר המשתמשים מסבירים לו למה דת זה חרא, ונחזור רגע לנושא האשכול.
אני באמת מתקשה להבין אנשים חילוניים שמתעקשים על חתונה עם רב (רבנות או צוהר זה די דומה לטעמי), למה לקלקל את היום היפה הזה עם התעסקות בדברים שאתם לא מאמינים בהם כמו מקווה, טהרה, שיעורים של הרבנית וכו... למה בטכס שלך ושל אשתך אתה צריך לשמוע כל מיני דברים שאתה לא מאמין בהם.
אני אישית התחנתי עם מישהי מהתנועה הרפורמית, באותה מידה יכולתי להתחתן עם יאיר לפיד או כל מנחה אחר שיעשה את הטכס, זה נתן לי אפשרות לשלוט בתכנים של הטכס, הוריד מאשתי את הצורך ללכת למקווה וכל שאר השטויות שמפילים על הנשים לפני החתונה, ובעיקר גרם לי להרגיש טוב יותר עם עצמי ועם האמונות שלי.
הדבר היחיד שזה הצריך אותי לעשות זה לנסוע לחו"ל ולהתחתן פורמלית בעיריה של עיירה נידחת בבולגריה, דבר שעשיתי תוך כדי טיול.
בקיצור גביזון פותח האשכול, אל תהסס תמצא מישהו שיעשה לך את טכס החתונה, ולך תתחתן פורמלית בחו"ל
רק חסר לך שאני לא מקבל הזמנה לחתונה הזאת.
בדיוק! סיכמת יפה את העניין. בסה"כ הרוב המכריע של הישראלים שופכים עשרות אלפי שקלים על חתונה. עוד כמה מאות על נסיעה לשעתיים לקפריסין לא ממש משמעותיים.
אחרי זה אפשר לקיים טקס בארץ ממש, אבל ממש, באופן שבו אתם מעוניינים לעשות אותו, כולל באמצעות רבי של צהר, רב (או רבנית) רפורמי, כומר, שיח' או כל אדם אחר. חתונה שלכם. החלטה שלכם. חופש שלכם.
ואגב, פעם ראשונה שאני מסכים עם רומריו.
ציטוט:
אני קורא לאדמין מעל במה זאת להוציא אותי מהפורום לאלתר.
מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא.