תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 14:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 221 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קשטן
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:
האשכול הזה יוכרע ב3 המשחקים הקרובים :
אם נאסוף 7 נקודות ומעלה אני חושב שרובנו נאמר קוסם
אם נצליח 3-4 נקודות הדעות יהיו חלוקות
פחות מ-3 נק' רובנו נלך לאשכול ת ת פ ט ר

אתה רק מתאר את דעת הקהל, שכמובן מושפעת רק מנקודות
אל את ה7 נקודות הללו נשיג בבונקרים מפוארים וחסרי מעוף, הביקורת תשמע. וטוב שכך.
אע"ב, אתה לא חייב רק להגיד שניהול המשחק היה מצוין, אתה יכול גם להסביר מה בדיוק היה כל כך מצוין. כמו למשל למה טוטו ונוסא שיחקו 90 דקות. כמו למשל למה הלכנו אחורה. כמו למשל למה פרנסמן הנגר נכנס ולא טועמה שיודע להחזיק כדור. ולמה זה קרה דקה 75. תרגיש חופשי לענות על כל אחת מהשאלות הנ"ל

אני חושב שמבחן התוצאה חשוב,אך אם תעלעל על הודעותיי תראה כי החילופים של המאמן הזה הזויים ומגיעים באיחור רב.
אבל,להכין קבוצה יומיים אחרי טיסה של 4 שעות+ , אחרי משחק באירופה, אחרי תצוגות מדהימות שבאו אחרי אירופה,באשדוד+נתניה,צריך לזקוף לזכותו.
אז אני לא חושב שקשטן צריך להתפטר.
אני לא חושב שקשטן מאמן גרוע.
אני חושב שהוא ללא ספק : טרחן,ראיונותיו שבלוניים ומשמעממים והחילופים שלו לאורך כל העונה הזויים.
ומכיוון שכל אלו,מבחן התוצאה הוא המבחן שלו,היחיד.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 10:32 
תגידו מה שתרצו, חילופים הזויים, טקטיקה בונקריסטית, זקן, לא יודע מה. קשטן רחוק מלהיות כוס התה שלי, אבל אי אפשר להתעלם מן העובדה שאנחנו מוליכים כרגע את הטבלה, ושאפילו רואים סימני שיפור מקצועי. פצ'אלקה התחיל לחזור לעצמו, הויתור על פרנסמן עבור ואליד (מלך :HEART2: ), השיפור הגדול אצל אלרואי, השילוב הקטלני של דמארי ותמוז.

אז כן, גם אני רוצה לשבור את הטלויזיה כשאני רואה את פרנסמן נכנס לקישור בדקה ה-70, וגם אני לא מבין למה בחצי השני אי אפשר לנסות ולעשות את מה שעבד כ"כ יפה במחצית הראשונה, אבל בסך הכל, ובנסיבות שאיתן הוא מתמודד, קשטן כדרכו מוציא מים מן הסלע.

קשה לי להודות בזה, אבל כנראה שהשועל הזקן עדין יודע דבר או שניים בהלכות כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 10:33 
לא אוהב את קשטן, ויש הרבה ביקורת מוצדקת עליו. אבל את מה שקשטן עושה אי אפשר לקחת ממנו.
קשטן, עם אותה חוליית הגנה ועם קישור הרבה פחות מוכשר, מוציא מהפועל מבחינת תוצאות בליגה יותר ממה שגוטמן הוציא ממנה.
כן זה כדורגל פחות אטרקטיבי, לעיתים מגעיל, אבל במבחן התוצאה, הוא עושה בינתיים עבודה לא רעה.
הקבוצה של קשטן היא יותר יבשושית, אבל מצד שני יש כאן קבוצה ש-11 שחקנים עושים הגנה (כי רביעיית ההגנה שלנו צריכה את כל העזרה שהיא יכולה לקבל).
אני לא חושב שמאמן אחר מבין המאמנים הזמינים בשוק, היה מוציא מהקבוצה הזאת תוצאות טובות יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 10:37 
אשכרה ויתר על הארבע ארבע שתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 10:37 
פאביו כתב:
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:

אע"ב, אתה לא חייב רק להגיד שניהול המשחק היה מצוין, אתה יכול גם להסביר מה בדיוק היה כל כך מצוין. כמו למשל למה טוטו ונוסא שיחקו 90 דקות. כמו למשל למה הלכנו אחורה. כמו למשל למה פרנסמן הנגר נכנס ולא טועמה שיודע להחזיק כדור. ולמה זה קרה דקה 75. תרגיש חופשי לענות על כל אחת מהשאלות הנ"ל

אני חושב שמבחן התוצאה חשוב,אך אם תעלעל על הודעותיי תראה כי החילופים של המאמן הזה הזויים ומגיעים באיחור רב.
אבל,להכין קבוצה יומיים אחרי טיסה של 4 שעות+ , אחרי משחק באירופה, אחרי תצוגות מדהימות שבאו אחרי אירופה,באשדוד+נתניה,צריך לזקוף לזכותו.
אני חושב שהוא ללא ספק : טרחן,ראיונותיו שבלוניים ומשמעממים והחילופים שלו לאורך כל העונה הזויים.

זה מוציא אותי מדעתי כל פעם מחדש לשמוע כי יש טיסות, עייפות וכו'.
הכדורגל הישראלי מתבסס על שחקני כדורגל עצלנים! חובבנים ובליינים,אלו הן הסיבות האמיתיות לעייפות, לא הטיסות ו/או עומס משחקים.
שיפסיקו לבכות, גם המאמנים, מנהלים ובעלי הקבוצות.
צריכים להתבייש כאשר משתמשים בתירוץ הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 10:42 
וולטון היה שם את זה כתב:
לא אוהב את קשטן, ויש הרבה ביקורת מוצדקת עליו. אבל את מה שקשטן עושה אי אפשר לקחת ממנו.
קשטן, עם אותה חוליית הגנה ועם קישור הרבה פחות מוכשר, מוציא מהפועל מבחינת תוצאות בליגה יותר ממה שגוטמן הוציא ממנה.
כן זה כדורגל פחות אטרקטיבי, לעיתים מגעיל, אבל במבחן התוצאה, הוא עושה בינתיים עבודה לא רעה.
הקבוצה של קשטן היא יותר יבשושית , אבל מצד שני יש כאן קבוצה ש-11 שחקנים עושים הגנה (כי רביעיית ההגנה שלנו צריכה את כל העזרה שהיא יכולה לקבל).
אני לא חושב שמאמן אחר מבין המאמנים הזמינים בשוק, היה מוציא מהקבוצה הזאת תוצאות טובות יותר.

הקבוצה היבשושית הזאת כבשה הכי הרבה שערים בליגה.
אז היא אולי יבשושית, אבל אני מכיר עוד 15 קבוצות בליגה שהיו שמחות להתחלף עם היבשושיות הזאת.

יאללה - הימורים על מי הראשון שיבוא ויגיד "אבל הליגה חלשה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
noamw כתב:
פאביו כתב:
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:

הכדורגל הישראלי מתבסס על שחקני כדורגל עצלנים! חובבנים ובליינים,אלו הן הסיבות האמיתיות לעייפות, לא הטיסות ו/או עומס משחקים.

חביבי,אין לי ויכוח איתך.
אתה צודק.
פה זה אסיה,אם טרם הבנת.
אני לא אשכח חוויית ילדות שלי,אבוקסיס כשחקן מוביל בהפועל + דויד אמסלם שחקן מוביל בביתר + ניר סיבילה + עוד איזה ערס הגיעו להם לחומוס שבו ישבתי.
כמובן שהכל בזמן ליגה פעילה....
יושבים וטוחנים חומוס עם פיתות כאילו אין מחר.
יושבים בכפכפים והאוודי + BMW חונים על המדרכה,כמובן.
אז אתה מבין איפה אתה חי?
זה תירוץ ותראה ראיונות של שחקנים כמו זהבי שכטר או בניון והדבר שכולם מצביעים עליו ששם בחו"ל עובדים,ולא מתעסקים בחומוס,כפכפים,מכוניות יוקרה ובחורות בחוף הים.
שכטר ראיינו אותו לפני שבוע בבוקר,יום אחרי שהבקיע,נדמה לי זה היה 08:50 (07:50 ) בגרמניה,בארץ בשעות הללו הוא היה במיטה,בגרמניה יום אחרי משחק הוא היה בדרכו למתקן האימונים של לאוטרן
קאפיש?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
אחרי שקשטן זנח את ה 4:4:2 המקובע שלו, השכיל להבין שהקשר היחידי הראוי להיקרא קשר אחורי זה ידין,
ונוסא הוא שחקן שאסור לו להתקרב לרחבת ה 16 שלנו, המצב השתפר.
עכשיו רק צריך שהוא יבין שכאשר שי / ידין / נוסא עייפים לא צריך להכניס את פרנסמן אלא להשתמש בשחקני
הספסל האחרים, למשל טועמה שנכנס בדקה ה 90 או עבאס שכבר לא ראה דשא חודשיים.

עבאס שחקן מוכשר, לא עלית הכדורגל הישראלי, אבל הוא בטח ראוי להיות חלק מהרוטציה בהפועל,
במיוחד כאשר אורמוש ושי מחוץ לסגל בגלל מחלות ופציעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 10:51 
פאביו כתב:
noamw כתב:
פאביו כתב:
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:

חביבי,אין לי ויכוח איתך.
אתה צודק.
פה זה אסיה,אם טרם הבנת.
אני לא אשכח חוויית ילדות שלי,אבוקסיס כשחקן מוביל בהפועל + דויד אמסלם שחקן מוביל בביתר + ניר סיבילה + עוד איזה ערס הגיעו להם לחומוס שבו ישבתי.
כמובן שהכל בזמן ליגה פעילה....
יושבים וטוחנים חומוס עם פיתות כאילו אין מחר.
יושבים בכפכפים והאוודי + BMW חונים על המדרכה,כמובן.
אז אתה מבין איפה אתה חי?
זה תירוץ ותראה ראיונות של שחקנים כמו זהבי שכטר או בניון והדבר שכולם מצביעים עליו ששם בחו"ל עובדים,ולא מתעסקים בחומוס,כפכפים,מכוניות יוקרה ובחורות בחוף הים.
שכטר ראיינו אותו לפני שבוע בבוקר,יום אחרי שהבקיע,נדמה לי זה היה 08:50 (07:50 ) בגרמניה,בארץ בשעות הללו הוא היה במיטה,בגרמניה יום אחרי משחק הוא היה בדרכו למתקן האימונים של לאוטרן
קאפיש?

אתה מסביר לי משהו שידוע לי?
מילא שהשחקנים המפונקים בארץ מתבכיינים (גם מאמנים) אבל שהאוהדים יצטרפו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
הפועל שיחקה יותר משחקים מרוב מוחלט של קבוצות הציגה. גם אירופה, גם גביע הטוטו, גם ליגה זה קומבו לא פשוט בכלל. למזלנו יש מאמן כושר נהדר שיחד עם קשטן כפו על השחקנים משטר אימונים תובעני, שנועד להכין אותם בדיוק לעומס הנוכחי. אז אולי יש שחקנים שהתלוננו על הקושי, והפריע להם שכבר אי אפשר לצאת ללילה לבן בגלינה, אבל מה שחשוב זה שהקבוצה נראית בכושר משחק טוב ביחס לנסיבות. לאט לאט הכדורגל גם משתפר והקבוצה מתלכדת, ככה שאפשר לגלות אופטימיות זהירה.

קשטן :ROSE:

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 10:56 
גם לפני שבועיים כשהמצב היה מזעזע (איזה זכרון קצר יש לאוהדים שלנו, אלוהים..) טענתי שקשטן לא הבעיה שלנו, אני לא סובל אותו אבל אי אפשר לקחת ממנו את הרקורד שלו והנסיון.
עדיין, יש לנו בקבוצה בעיות אחרות שימנעו ממנו להצליח , הלוואי ואתבדה אבל ללונג ראן גם קשטן לא יספיק. בטח עם סגל דליל כ"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
noamw - לא מתבכיין,מכיר במצב שאנחנו בליגה בישראל ומדובר פה בשחקנים שתרבות ספורט/בריאות/מזון לא כל כך מופנמת אצלם.
שנוסא נחת פה מי שזוכר,משחק הבכורה שלו אם אינני טועה היה מכבי פ"ת.
איזה טאץ',איזה מדהים זה היה. שיחק בנגיעה,עולם אחר,אירופה.
מה קרה לו מאז?נהיה ישראלי,לרוב תקוע עם הכדור.
זה במיקרו אבל כל כך מסביר את המקרו
לכן לעולם לדעתי,לא נגיע לאיזהשהוא מונדיאל לא משנה כמה ערן זהבים ייולדו לנו פה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 11:13 
שחר כתב:
גם לפני שבועיים כשהמצב היה מזעזע (איזה זכרון קצר יש לאוהדים שלנו, אלוהים..) טענתי שקשטן לא הבעיה שלנו, אני לא סובל אותו אבל אי אפשר לקחת ממנו את הרקורד שלו והנסיון.
עדיין, יש לנו בקבוצה בעיות אחרות שימנעו ממנו להצליח , הלוואי ואתבדה אבל ללונג ראן גם קשטן לא יספיק. בטח עם סגל דליל כ"כ.

הלוואי שתתבדה אמן
אבל אתה צודק
המבחן יהיה שלושת המשחקים הקשים
אם מביאים בשלושתם 6 נקודות ויותר אז ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 11:14 
פאביו כתב:
noamw - לא מתבכיין,מכיר במצב שאנחנו בליגה בישראל ומדובר פה בשחקנים שתרבות ספורט/בריאות/מזון לא כל כך מופנמת אצלם.
שנוסא נחת פה מי שזוכר,משחק הבכורה שלו אם אינני טועה היה מכבי פ"ת.
איזה טאץ',איזה מדהים זה היה. שיחק בנגיעה,עולם אחר,אירופה.
מה קרה לו מאז?נהיה ישראלי,לרוב תקוע עם הכדור.
זה במיקרו אבל כל כך מסביר את המקרו
לכן לעולם לדעתי,לא נגיע לאיזהשהוא מונדיאל לא משנה כמה ערן זהבים ייולדו לנו פה.

מסכים.
לא סתם אומרים שאין ספורט בארץ.
ברגע שבעלי הקבוצות, בשיתוף ההתאחדות, מנהלים ומאמנים יקבלו החלטה שהכדורגל, והספורט בכלל בארץ, יהפוך למקצועני, הרמה של הספורט בארץ תצמח פלאים.
רוב ההצלחות שלנו בספורט ההישגי מגיעות, שים לב, מענפים אשר שם כל אחד נותן שעות על גבי שעות של אימונים (ג'ודו, שייט, התעמלות אומנותית, קפיצה במוט וכו').
ברגע שקברניטי הספורט בארץ (ובכדורגל בפרט) יפנימו זאת, נוכל להציג בארץ כדורגל איכותי הרבה יותר כי שחקנים טובים יש בארץ (שכטר, זהבי, נאתכו וכו').
ואז כבר יספיקו התירוצים.
ואז כבר יפסיקו ההתבכיינות.
ואז יגיעו להישגים.
ואז ללוזון תהיה הליגה השישית באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
שחר כתב:

הלוואי שתתבדה אמן
אבל אתה צודק
המבחן יהיה שלושת המשחקים הקשים
אם מביאים בשלושתם 6 נקודות ויותר אז ..

הלוואי שהוא יתבדה אבל במציאות קשטן יוצר את בעיית הסגל הקצר, בדיוק כמו שגוטמן יצר אותה.
גוטמן ביטל לחלוטין את אלרואי ושיבחון שנה שעברה, ואז למשחק האליפות בחיפה הוא נתקע עם אחד מהם בהרכב.
אתמול לקשטן היה על הספסל את טועמה ועבאס, ועל המגרש שחקנים שבמשך שבועיים שיחקו קרוב ל 400 דקות,
אבל חילופים אין. דר"א בנוסף להם היו גם שני שחקנים (שי ואורמוש) ביציע. ככה שסגל זאת לא הבעיה, אלא מה עושים
איתו ואיך מחלקים את העומסים בין כל החברים בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 11:28 
איזה אוהדים מפונקים נהיו לנו, זה לא יאומן.
אשכרה אוהדי בית"ר בתקופת גוטמן, אוהדי חיפה בתקופת רוני/אלישע לוי ואוהדי מכבי בלא מעט תקופות.

מקום ראשון, הכי הרבה שערים שהבקענו, הכי מעט שערים שספגנו, מציגים את היכולת הכי טובה ביחס לשאר המועמדות לאליפות, ויש פה אוהדים שקוראים למאמן ללכת הביתה בגלל שהם לא אוהבים את איך שהוא נראה ומדבר.

עלובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 11:32 
אל דוד
הסגל מעורר רחמים
שי תוקע את המשחק ומהווה פקטור שנזקו רב על תועלתו
אורמוש לא היה ולא יהיה שחקן
טועמה לא בכושר אא״כ מדובר בריצה לבנק שאז הוא משאיר אבק לאוסיין בולט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 11:42 
Woody Allen כתב:
אשכרה אוהדי בית"ר בתקופת גוטמן, אוהדי חיפה בתקופת רוני/אלישע לוי ואוהדי מכבי בלא מעט תקופות.

מקום ראשון, הכי הרבה שערים שהבקענו, הכי מעט שערים שספגנו, מציגים את היכולת הכי טובה ביחס לשאר המועמדות לאליפות, ויש פה אוהדים שקוראים למאמן ללכת הביתה בגלל שהם לא אוהבים את איך שהוא נראה ומדבר.

עלובים.

לא חושב שאתה מנתח נכון את המצב. מה שקורה זה שקשטן פשוט מנקז אליו את כל הכעס והתסכול שקשור להתנהלות המועדון (קרי: טביב את אוסידון). אם המצב הניהולי היה תקין והבלאגן מסביב לקבוצה היה קטן יותר, היחס כלפי קשטן היה אחר לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אל דוד
הסגל מעורר רחמים
שי תוקע את המשחק ומהווה פקטור שנזקו רב על תועלתו
אורמוש לא היה ולא יהיה שחקן
טועמה לא בכושר אא״כ מדובר בריצה לבנק שאז הוא משאיר אבק לאוסיין בולט

לא מסכים איתך בעליל.
לשי ולטועמה אין כושר למעל מחצית שלמה, אבל למשל בחצי הראשון בורשה הקבוצה נראתה מעולה איתם,
ובטוח שלארץ כמחליפים של ידין ואלרואי הם מספיק טובים.
גם אורמוש לא רע, רק שכמו נוסא הוא לא כל-כך שיחק בתפקיד שלו ועדין עשה אחלה עבודה.
לדעתי במצב הנוחכי כאשר אחד החלוצים יפצע / יורחק יהיה חובה עלינו לעבור ל 4:5:1 קלאסי יותר
עם אורמוש ואלרואי בצדדים ונוסא מאחורי חלוץ, ככה "גם" נפתור את בעיית החלוץ הרביעי, כי בכל מצב
לאלא הוא חלוץ מחליף.
שחר והרבים אחרים בפורום אמורו מה שאתה אומר על אורמוש רק לפני שבועיים על אלרואי כהן.
נכון יש בעיה בהגנה, ואם היה מחליף טוב יותר לידין המצב היה בכלל טוב, אבל כרגע החוליה החלשה שלנו,
זאת שסובלת מעומס ופציעות היא חוליית הקישור, שהיא הרחבה, העמוקה והטובה בליגה, וזה רק בגלל ניהול
סגל כושל של המאמן.

נוסא אתמול נפצע בדקה ה 90, אבל נוסא אחרי כל-כך הרבה דקות משחק בשבועיים האחרוניים היה חייב להיות
בספסל בדקה הזאת. אותו דבר גורדנה או אלרואי שיכלו לקבל קצת דקות מנוחה מהדקה ה 60 ולתת לעבאס וטועמה
30 דקות משחק, כלום לא היה קורה. כמו שלקשטן יש חילוף קבוע של לאלא בשביל לתת מנוחה לחלוצים אפשר לעשות
כזה גם עם הקשרים. אבל כאשר אתה מתעקש להכניס בלם שלישי במקום זה אין לך זכות לבכות על עומס ועל סגל קצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 11:49 
נועם שחם כתב:
Woody Allen כתב:

עלובים.

לא חושב שאתה מנתח נכון את המצב. מה שקורה זה שקשטן פשוט מנקז אליו את כל הכעס והתסכול שקשור להתנהלות המועדון (קרי: טביב את אוסידון). אם המצב הניהולי היה תקין והבלאגן מסביב לקבוצה היה קטן יותר, היחס כלפי קשטן היה אחר לגמרי.

יש משהו בדבריך, אין ספק.
גם בעונה שעברה ההנהלה של הפועל הייתה ביזיונית, אבל היחס של הקהל כלפי גוטמן היה שהוא קוסם שהוא מצליח להביא תוצאות במועדון עם הנהלה מפורקת.
מה שונה קשטן מהבחינה הזאת?

בכל מקרה, לפי דעתי גם אם הייתה לנו את ההנהלה הכי טהורה בעולם, הקהל של הפועל (לא כולו כמובן) היה שונא את קשטן, בגלל שהוא התרגל יותר מדי לתצוגות של אלי גוטמן בעונת הדאבל (אפילו בעונה שעברה קראו לגוטמן להתפטר אחרי ההפסד לקרית שמונה). זה מה שנקרא קהל מפונק. אבל לא נורא, תוך שנה-שנתיים זה יעבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
היחידים שמזכירים את גוטמן כל הזמן, הם אלה שאומרים לנו להפסיק להשוות אותו לגוטמן. מספיק כבר. אף אחד לא עושה את זה אין פה קשר לפינוק בכלל.
כשההחלטות של המאמן נובעות מאינטרסים לא מקצועיים, אם בכלל הן מתקבלות, זה מעצבן ובצדק.
לא צריך להתנצל על זה, ולא צריך לוותר על זה כי אנחנו במקרה מקום ראשון אחרי 11 מחזורים.
כן, התקפה טובה, כן, הגנה סבירה, כן, מכביו חיפה מדשדשות. אז מה? אסור להעביר ביקורת?
לסגל שעלה בגביע הטוטו עם רמה"ש יש צידוק?
לעובדה שטוטו ונוסא שיחקו 90 דקות, שוב, יש צידוק?
לעובדה שלא היה חילוף באשדוד עד שהיה כבר 2-0 וכל האצטדיון ראה שזה מתבקש, יש צידוק?
והכי חשוב, מה כל הנקודות הנל קשורות לטביב, שמנקז את כל הכעס ממנו לקשטן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
המערך של הפועל הוא לא 4-4-2?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 12:41 
IdanTheLittle כתב:
המערך של הפועל הוא לא 4-4-2?

הפך להיות סוג של 4-3-3 כשאלרואי חצי חלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 12:41 
שחר כתב:

המצב ממש לא היה מזעזע. אם הגענו למצב שמקום שני זה "מזעזע", אז הפכנו להיות אוהדי חיפה.

"מזעזע" זה מה שהיה בקבוצה בשנת 1989 כשירדנו ליגה, או בשנות ה-90 כשרצנו בתחתית וכל דרבי היה נגמר ב-4:0 או 0:3.
מה שיש עכשיו ומה שהיה לפני שבועיים זה הכל חוץ מ-"מזעזע".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 12:48 
אדום נחמד כתב:
היחידים שמזכירים את גוטמן כל הזמן, הם אלה שאומרים לנו להפסיק להשוות אותו לגוטמן. מספיק כבר. אף אחד לא עושה את זה אין פה קשר לפינוק בכלל.
כשההחלטות של המאמן נובעות מאינטרסים לא מקצועיים, אם בכלל הן מתקבלות, זה מעצבן ובצדק.
לא צריך להתנצל על זה, ולא צריך לוותר על זה כי אנחנו במקרה מקום ראשון אחרי 11 מחזורים.
כן, התקפה טובה, כן, הגנה סבירה, כן, מכביו חיפה מדשדשות. אז מה? אסור להעביר ביקורת?
לסגל שעלה בגביע הטוטו עם רמה"ש יש צידוק?
לעובדה שטוטו ונוסא שיחקו 90 דקות, שוב, יש צידוק?
לעובדה שלא היה חילוף באשדוד עד שהיה כבר 2-0 וכל האצטדיון ראה שזה מתבקש, יש צידוק?
והכי חשוב, מה כל הנקודות הנל קשורות לטביב, שמנקז את כל הכעס ממנו לקשטן?

מי אמר שהנקודות האלו קשורות לטביב?

הטענה שלי היא שהיחס של הקהל לקשטן לא נובע דווקא מהבעיות המקצועיות, אלא בגלל שיש בקהל הרבה קיטור שצריך להשתחרר, והמאמן/שחקנים, הם מטרה טבעית במקרה כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 12:49 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
שחר כתב:

המצב ממש לא היה מזעזע. אם הגענו למצב שמקום שני זה "מזעזע", אז הפכנו להיות אוהדי חיפה.

"מזעזע" זה מה שהיה בקבוצה בשנת 1989 כשירדנו ליגה, או בשנות ה-90 כשרצנו בתחתית וכל דרבי היה נגמר ב-4:0 או 0:3.
מה שיש עכשיו ומה שהיה לפני שבועיים זה הכל חוץ מ-"מזעזע".

אתה מוזמן לקרוא את האשכול הזה:
viewtopic.php?f=4&t=66830

לפי הטון שעולה ממה שכתוב המצב היה אז באמת מזעזע, יכול להיות שהייתי צריך להכניס את המילה למרכאות כמוך. בכל מקרה, אני חושב שהמצב היום לא שונה מאז. רק תשים לב למה שכתבו אז ולמה שכותבים היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
שחר,
הביקורת היתה על החילופים - והיא כזאת גם עכשיו.
הביקורת היתה על הבת השחקנים (נוסא מאחורי חלוץ ולא מאחורה / בצד, אלרואי בשמאל, טוטו או דאמרי יותר
הצידה כחצי קיצונים) - דבר שהופנם בשמשחקים אחרונים לפחות חלקית.
הביקורת היתה על חוסר הכדורגל, ואחרי ההכנסה של פרנסמן במשחקים האחרונים היא היתה גם כזאת.

ככה שבכללי הביקורת נשארה אותו דבר, רק שעכשיו אחרי שקשטן "הקשיב" לביקורת המצב השתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
שחר,
הביקורת היתה על הבת השחקנים (נוסא מאחורי חלוץ ולא מאחורה / בצד, אלרואי בשמאל, טוטו או דאמרי יותר
הביקורת היתה על חוסר הכדורגל, ואחרי ההכנסה של פרנסמן במשחקים האחרונים היא היתה גם כזאת.

ככה שבכללי הביקורת נשארה אותו דבר, רק שעכשיו אחרי שקשטן "הקשיב" לביקורת המצב השתפר.

מול בונקר אי אפשר לשחק ב4-5-1 הזה לדעתי...אבל בינתיים הוא עובד בסדר הבעיה תיהיה יותר מאוחר כשהמצב רוח של דמארי יהיה על הרצפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
L. Suarez כתב:
el dudernio כתב:
שחר,

מול בונקר אי אפשר לשחק ב4-5-1 הזה לדעתי...אבל בינתיים הוא עובד בסדר הבעיה תיהיה יותר מאוחר כשהמצב רוח של דמארי יהיה על הרצפה

השאלה מה עושים עם ההשחקנים.
בסיטואציה מסויימת זה יכול להראות 4:5:1 קלאסי:
---ידין------גורדנה---
אלרואי--נוסא----דאמרי
---------טוטו--------

בסיטואציה אחרת:
--------ידין---------
--אלרואי----גורדנה--
--------נוסא---------
----טוטו ---דאמרי---

בסיטואציה אחרת:
---ידין-----גורדנה---
--------נוסא---------
אלרואי--טוטו--דאמרי

במקור אני חושב שנכון לסרטט את זה ככה:

-------------ידין------------------------
----------------------גורדנה-------------
--אלרואי---------------------------------
----------נוסא-----------------דאמרי----
-----------------טוטו--------------------

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
עדיין לא החלטתי מה יותר משעמם, הדיונים שלכם במערכים או בחילופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 221 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: