תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 15:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 145 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יצחק רבין ז"ל
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 13:53 
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:
אני לא בעד הרחקה, למרות שקומוניסים כתב דברים מרתיחים, אבל אני לא מאמין בהשתקה.

אני מבדיל בין מצב שמישהו סתם מציף ומשתמש בפורום כלוח מודעות לבין מצב שבו הדברים עולים תוך כדי דיון. לא רואה במה תעזור ההרחקה של קומוניסים.

האמת שהוא נוטה להצפות ולכתיבת פוסטים בלתי קשורים, כך שההרחקה שלו דווקא תעזור (אף שהיא לא נקבעה מהסיבה הנכונה).

תביא דוגמא? זה שאתה לא מסכים עם הדברים שהוא מעלה לא אומר שהם לא קשורים וכו'...
מה שכן ואמרתי לו אתזה אישית כבר מזמן אני לא מבין מה הוא מנסה לעשות כשהוא כותב פה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:
אחד אדום כתב:
אדום טורקי כתב:
עם על היללו של רבין עדיין אותו רבין ניהל שיחות עם אדם שהיה משויך לאירגון טרור שקרא להשמיד את ישראל
עדיין לא הבנתי איך אדם שרוצח/הורג יהודים שלא מוכנים לקבל את מרותה של ישראל ומצד שני חותם על הסכם אוסלו(שקורא בין היתר לבטל את החוק האוסר על מפגשים עם אנשי אש"ף ואת ההכרזה על אש"ף כארגון טרור)ובכך גורם למותם של אנשים חפים מפשע..אבל מה זה משנה הרי הם "קורבנות השלום" אז מותר..

רק הבעיה היא שעד היום אין שלום ואין נעליים...
ואל תגידו לי אין פרטנר

אולי כי הצד שלנו מצא פתרונות איך לברוח מההסכם, לדוגמא
http://www.youtube.com/watch?v=qBFihtGYFSg

לא ממש מעניין אותי "איך ברחו מההסכם או איך לא ברחו"

לדעתי עצם הסכם אוסלו הוא טעות
מהסיבה הפשוטה ביותר
שאין לעשות הסכמים עם פעיל ארגון טרור הקורא להשמיד את ישראל באמנה שלו
כמו שלא יחתמו על הסכם כלשהו עם הנייה לצורך העניין

אירגון הטרור שינה את האמנה שלו בעקבות ההסכם הנ"ל. אבל הדבר הכי גדול שקרה לכלכלה הישראלית זה ביטול דה-פקטו של החרם הערבי. אבל עזוב מה חשובה כלכלה חזקה לביטחון ישראל?
עוד נושא שכדאי לדבר עליו בהקשר של רבין הי"ד זה ההשקעה העצומה בתשתיות שהתחילה בתקופתו. מי שזוכר את התקופה, כל צומת מרכזית הייתה בשיפוץ ואפילו על בנית כביש חוצה ישראל הוחלט בתקופתו. זה נראה כאילו רבין כל זמן שהוא לא היה בראשות הממשלה אסף רשימות של דברים שצריך לעשות במדינה וביום שהוא נכנס לכיסא, כמו בולדוזור הוא התחיל לבצע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
chaiel49 כתב:
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:
אני לא בעד הרחקה, למרות שקומוניסים כתב דברים מרתיחים, אבל אני לא מאמין בהשתקה.

אני מבדיל בין מצב שמישהו סתם מציף ומשתמש בפורום כלוח מודעות לבין מצב שבו הדברים עולים תוך כדי דיון. לא רואה במה תעזור ההרחקה של קומוניסים.

האמת שהוא נוטה להצפות ולכתיבת פוסטים בלתי קשורים, כך שההרחקה שלו דווקא תעזור (אף שהיא לא נקבעה מהסיבה הנכונה).

תביא דוגמא? זה שאתה לא מסכים עם הדברים שהוא מעלה לא אומר שהם לא קשורים וכו'...
מה שכן ואמרתי לו אתזה אישית כבר מזמן אני לא מבין מה הוא מנסה לעשות כשהוא כותב פה בכלל.

הדוגמה הכי בולטת זה שבחודשי המחאה החברתית של קיץ, לא היה אשכול בנושא המחא (או בנושאי כלכלה וחברה בכלל) שלא היו בו כמה הודעות של קומוניסים על זה שהפתרון למשבר הדיור הוא הקמת עוד התנחלויות, כולל באשכולות שעסקו באירועים נקודתיים כאלה ואחרים שקרו במסגרת המחאה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
zink כתב:
זה שיש פה בעית ניהול זה לא חדש.
למרות שלדעתי היה צריך להרחיק את קומוניסים כי הוא היה כפסע מלהצדיק את מעשה הרצח בדברים שלו.

להגיד שבן אדם בוגד זה עדיין לא להצדיק את רציחתו .
אני אמרתי דברים לא פחות חמורים על כל מיני כלבים מהימין הקיצוני .
אבל עזוב , בוא לא נהרוס את האשכול .

לא, אבל להגיד שבן אדם בוגד, כשבכל הזדמנות שיש לך אתה מביא פסק דין שאומר שצריך להוציא להורג בוגדים זה להצדיק את הרצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 15:40 
red in blood כתב:
רוי האדום כתב:
zink כתב:
למרות שלדעתי היה צריך להרחיק את קומוניסים כי הוא היה כפסע מלהצדיק את מעשה הרצח בדברים שלו.

לא, אבל להגיד שבן אדם בוגד, כשבכל הזדמנות שיש לך אתה מביא פסק דין שאומר שצריך להוציא להורג בוגדים זה להצדיק את הרצח.

לא ראיתי שזה קרה (לא עד כדי כך משעמם לי להסתכל בכל האשכול הזה) אבל אם זה קרה אתה צודק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
אחד אדום כתב:
תודה, רק כתבתי דברים שישבו לי על הלב

לגבי אלטלנה אני לא יודע מה הקשר לרבין, יאמר לזכותו שהוא היחיד שפתח את הפה בנושא. ההחלטה כולה הייתה של בן גוריון. וזאת לא דילמה קלה שעמדה על שולחנו של בן גוריון. להזכיר לחלק מפה למרות פירוק האצ"ל והלח"י היו התארגנויות של יוצאיו גם אחרי קום המדינה. כמו למשל סביב הסכמי השילומים, שדב שילנסקי לימים יו"ר הכנסת, נתפס עם מטען חבלה. כמו למשל רצח קסטנר, מחתרת צריפין או ברית הקנאים (שהרב מרדכי אליהו היה חבר בה). כלומר היה צריך צעד מנע כנגד כל תופעות ההתבלדות. ויש הבדל במקרה האם את תופעת ההתבדלות והטרור מארגנים מיעוט זניח או אנשים כמו בגין. ואם כל הכבוד למשפט "מלחמת אחים לעולם לא", נהרגו שם ע"י האצ"ל שלושה לוחמי צה"ל, הכח היחיד שרשאי להילחם פה. אני שמח שלא ישבתי בנעליו של בן גוריון כשבחר בבחירה הקשה הזאת. אני רק חושב מה היה קורה פה במדינת ישראל אלמלא היה מקרה אלטלנה שהרתיע מפלגים פוטנציאליים.

ובאמת להביא את הטבח בכפר קאסם ולשאול על ההבדלים, אנשים תמימים שחוזרים הבייתה ויורים להם בראש מבלי שהם יבינו על מה ולמה. לעומת אנשים שבאים עם אוניה של נשק ומסרבים למרותה של הממשלה החוקית במדינה דמוקרטית .

ולגבי רבין, מסכת השקרים שטוו עליו במשך השנים הייתה נוראית. כאילו הוא לא היה הרמטכ"ל בפועל בששת הימים (הוא התמוטט מחוסר שינה 10 ימים קודם), רבין שלחץ על הדרג המדיני לצאת למלחמה. או כאילו ההחלטה הייתה שלו לגבי אלטלנה. רבין שבאמת היה גיבור ישראל מדור הנפילים, שהיה הרבה יותר ישר ופחות גנב עתיקות ומטריד נשים משתום העין מנהלל.
ומילה אחרונה לזכותו זאת האהדה שלו לקבוצה האהובה שלנו

מה זה אונייה של נשק? הנשק תחמושת וציוד הזה היה אמור להיות שייך 95 אחוז ממנו לצה"ל(שבגין עצמו אמר לאצל לללכת אליו), ואחוז זעום ממנו לגדוד ששמר על ירושלים(שלא הייתה אז חלק מהדימה הדמוקרטית חוקית הזאת..).
עלאק סר למרותו.. יאללה יאללה..

חוץ מיזה שזה שנהרגו 3 חיילים מצהל לא אומר שבגין היה בעד מלחמת אחים, הוא אמר לכולם לא לירות זה שירו זמן מסויים כתגובות לירי של צהל לא אומר כלום.
בגין היה נגד מלחמת אחים עוד לפני בכלל הרצח שלהם.

ומה הקשר לאשכול של רצח רבין?

אה?
התגובה שלי הייתה לחלק המודגש..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
אחד אדום כתב:
תודה, רק כתבתי דברים שישבו לי על הלב

לגבי אלטלנה אני לא יודע מה הקשר לרבין, יאמר לזכותו שהוא היחיד שפתח את הפה בנושא. ההחלטה כולה הייתה של בן גוריון. וזאת לא דילמה קלה שעמדה על שולחנו של בן גוריון. להזכיר לחלק מפה למרות פירוק האצ"ל והלח"י היו התארגנויות של יוצאיו גם אחרי קום המדינה. כמו למשל סביב הסכמי השילומים, שדב שילנסקי לימים יו"ר הכנסת, נתפס עם מטען חבלה. כמו למשל רצח קסטנר, מחתרת צריפין או ברית הקנאים (שהרב מרדכי אליהו היה חבר בה). כלומר היה צריך צעד מנע כנגד כל תופעות ההתבלדות. ויש הבדל במקרה האם את תופעת ההתבדלות והטרור מארגנים מיעוט זניח או אנשים כמו בגין. ואם כל הכבוד למשפט "מלחמת אחים לעולם לא", נהרגו שם ע"י האצ"ל שלושה לוחמי צה"ל, הכח היחיד שרשאי להילחם פה. אני שמח שלא ישבתי בנעליו של בן גוריון כשבחר בבחירה הקשה הזאת. אני רק חושב מה היה קורה פה במדינת ישראל אלמלא היה מקרה אלטלנה שהרתיע מפלגים פוטנציאליים.

ובאמת להביא את הטבח בכפר קאסם ולשאול על ההבדלים, אנשים תמימים שחוזרים הבייתה ויורים להם בראש מבלי שהם יבינו על מה ולמה. לעומת אנשים שבאים עם אוניה של נשק ומסרבים למרותה של הממשלה החוקית במדינה דמוקרטית .

ולגבי רבין, מסכת השקרים שטוו עליו במשך השנים הייתה נוראית. כאילו הוא לא היה הרמטכ"ל בפועל בששת הימים (הוא התמוטט מחוסר שינה 10 ימים קודם), רבין שלחץ על הדרג המדיני לצאת למלחמה. או כאילו ההחלטה הייתה שלו לגבי אלטלנה. רבין שבאמת היה גיבור ישראל מדור הנפילים, שהיה הרבה יותר ישר ופחות גנב עתיקות ומטריד נשים משתום העין מנהלל.
ומילה אחרונה לזכותו זאת האהדה שלו לקבוצה האהובה שלנו

מה זה אונייה של נשק? הנשק תחמושת וציוד הזה היה אמור להיות שייך 95 אחוז ממנו לצה"ל(שבגין עצמו אמר לאצל לללכת אליו), ואחוז זעום ממנו לגדוד ששמר על ירושלים(שלא הייתה אז חלק מהדימה הדמוקרטית חוקית הזאת..).

אתה פשוט לא מדייק.
בן גוריון הציע ששמונים אחוז מהנשק יעברו לצה"ל והשאר לגדוד האצ"ל בירושליים, והאצ"ל לא הסכים (רצה שיגם שאר הנשק יגיע לאנשיו, שיוצבו ביחידות נפרדות, מעין מיליציה שתתקיים בתוך תחומי מדינת ישראל).

לא נכון.
בגין רצה ש5 אחוז מהנשק שהם אספו ילך לגדוד י-ם והשאר יפוזר לצהל עם עדיפת נקרא לזה כך הם יחידות שבהם יש אנשים מהאצל שפורק בהוראת בגין.(בגלל רצון להוקיר להם תודה על זה שהם היו ותמכו בו לאורך הדרך..)
ובן גוריון לא הסכים לכך הוא רצה שכל הנשק יועבר לצה"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
chaiel49 כתב:
red in blood כתב:
רוי האדום כתב:
zink כתב:

לא ראיתי שזה קרה (לא עד כדי כך משעמם לי להסתכל בכל האשכול הזה) אבל אם זה קרה אתה צודק...

באשכול הזה הוא הורחק עוד לפני שהייתה לו הזדמנות.
אבל לא צריך לחפור הרבה בשביל למצוא.
הנה, רק באשכול אחר כאן בעמוד הראשון: viewtopic.php?p=1175098#p1175098

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
אדום טורקי כתב:
אחד אדום כתב:
אדום טורקי כתב:
עם על היללו של רבין עדיין אותו רבין ניהל שיחות עם אדם שהיה משויך לאירגון טרור שקרא להשמיד את ישראל
עדיין לא הבנתי איך אדם שרוצח/הורג יהודים שלא מוכנים לקבל את מרותה של ישראל ומצד שני חותם על הסכם אוסלו(שקורא בין היתר לבטל את החוק האוסר על מפגשים עם אנשי אש"ף ואת ההכרזה על אש"ף כארגון טרור)ובכך גורם למותם של אנשים חפים מפשע..אבל מה זה משנה הרי הם "קורבנות השלום" אז מותר..

ואל תגידו לי אין פרטנר

מהסיבה הפשוטה ביותר

אירגון הטרור שינה את האמנה שלו בעקבות ההסכם הנ"ל. אבל הדבר הכי גדול שקרה לכלכלה הישראלית זה ביטול דה-פקטו של החרם הערבי. אבל עזוב מה חשובה כלכלה חזקה לביטחון ישראל?
עוד נושא שכדאי לדבר עליו בהקשר של רבין הי"ד זה ההשקעה העצומה בתשתיות שהתחילה בתקופתו. מי שזוכר את התקופה, כל צומת מרכזית הייתה בשיפוץ ואפילו על בנית כביש חוצה ישראל הוחלט בתקופתו. זה נראה כאילו רבין כל זמן שהוא לא היה בראשות הממשלה אסף רשימות של דברים שצריך לעשות במדינה וביום שהוא נכנס לכיסא, כמו בולדוזור הוא התחיל לבצע

מחד גיסא שינה סעיף באמנה ומאידך גיסא עודד את מחבלים לפגוע ביהודים ומימן להם נשקים (עראפת בראשות אש"ף)
ככה שהשינוי סעיף הזה לא ממש תרם למשהו

ידעתי שזה יגיע מתישהו...
סבבה הציל את הכלכלה פה (אתה יודע זהו תפקידה של מפלגה סוציאליסטית שמגדירה עצמה ככזו) ככה שזה לא איזה משהו יוצא דופן...
שוב מבחינת בטחון הוא היה על הפנים
אז כמו שאמרתי כבר
ראש ממשלה כזה טוב הוא לא היה ...
הנה לך כמה פיגועים שבוצעו במהלך כהונתו כראש ממשלה מ92' עד 95..
הפיגועים החלו באפריל 93 (לפני הסכם אוסלו )
ומאז אוגוסט 93 היו כאן לא פחות מ9 פיגועים בשנה וארבעה חודשים שבהם נהרגו 78 בני אדם בסה"כ

אבל העיקר ששינו סעיף באמנה...(ואני יודע שזה לא אש"ף ביצעו אבל מבחינתי לעודד ולממן נשק (מצידו של עראפת) זה אותו הדבר

הנה לך כמה לינקים שלא תגיד שהמצאת הכל...
לינק על מספר פיגועי ההתאבדות בארץ
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7% ... 7%90%D7%9C

לינק על תאריך חתימת הסכם אוסלו
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7% ... 7%9C%D7%95
ולינק אחרון לתאריכי כהונתו של רבין כראש ממשלה
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7% ... 7%99%D7%9F

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
ועכשיו תגובת התנצלות מהמשתמש קומוניסים

ציטוט:
אמנם היה זה משתמש אחר שפנה אליי בגסות ובקללות ואני הגבתי אליו באותו מטבע , אבל זאת הייתה טעות לרדת לרמתו ולהתבטא כמותו. זו לא אשמת שאר המשתמשים ואני מתנצל בפני כולם על צורת ההתבטאות שנחשפתם אליה ומקבל את עונש ההרחקה שמגיע לי .

לנושא-

אני רוצה להבהיר. אני מתנגד באופן ברור ונחרץ, חד משמעי לרצח כל אדם, ובטח שיהודי ובטח נבחר ציבור מכהן בגלל דיעותיו, מעשיו או מהלך שהוא מוביל, גם אם הוא מוביל לאבדון ולתהום כמו במקרה דנן.
לא יעלה על הדעת שאדם מן הרחוב יקום ביום אחד ויחליט שהוא הוא הגיבור, הוא הרשות השופטת והמבצעת גם יחד ויטול חיי אדם.

יחד עם זאת, במקרה הספיציפי הזה עדיין לא ברור, גם כיום האם עמיר פעל לבדו והאם הכדורים שהמיתו את רבין היו אך ורק כדורים שנורו על ידו. הפרשה סבוכה מכפי שנראה והיום יש כמעט תמימות דיעים שיש לשב"כ איזושהי מעורבות ברצח.

באשר לאמירה שלי שרבין בגד. אני משוכנע בכך, שמעשיו של רבין סייעו לאוייב, תרמו לו רבות במלחמתו כנגדנו ולפיכך, בהתאם לקביעת החוק הוא היה בוגד ודינו מוות או מאסר עולם.
רד אינ בלאד, זה לא "איזה פסק דין", זה החוק בישראל.
אבל! מי שאחראי לכך זה אך ורק מי שמוסמך- רשויות החוק.

אני יודע שהדברים שלי אינם נעימים לאוזן ולעין אבל זו המציאות וצריך להתמודד איתה. ראשי ממשלה נבחרים מפקירים את בטחון ישראל ומאבדים את כולנו לדעת בכך שהם נכנסעים לאוייב ומחזקים אותו ע"י ויתור על שטחי מולדת, הזרמת הון עתק, יד רכה כלפי מחבלים רוצחים עד כדי שחרורם לחפשי ועוד.

למי שלא מבין למה אני כותב בפורום, זאת בדיוק בגלל הסיבה שאתם כותבים בו.

טקנובוי- פוסטים לא קשורים? מאוד נחמד מצידך לכתוב את הדברים כשאין לי אפשרות תגובה. בכל אופן, הסברתי לך לא פעם איך הם מתקשרים מאוד. (רמז: בניה מאסיבית ביו"ש תגדיל משמעותית את ההיצע, זוגות רבים ינהרו לאזור שיקלוט גם עולים מחו"ל, מחירי הנדל"ן במרכז ירדו משמעותית ובא לציון גואל. )

שבוע טוב לכולם ויאללה הפועל מ-ל-ח-מ-ה!

הוא ביקש לתת גם את הלינק הזה:
http://www.haaretz.co.il/news/politics/1.1557193

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 18:26 
עכשיו הקומונעץ נהיה לי משפטן ופרשן של חוק העונשין?

חתיכת זבל. אתה וחבריך המתנחלים הזקתם לבטחון ישראל פי אלף מכל ראש ממשלה שכיהן פה. אז אולי גם אתם בוגדים וצריך להעמיד אתכם לדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:
אחד אדום כתב:
אדום טורקי כתב:
אחד אדום כתב:
אדום טורקי כתב:

ואל תגידו לי אין פרטנר

מהסיבה הפשוטה ביותר

מחד גיסא שינה סעיף באמנה ומאידך גיסא עודד את מחבלים לפגוע ביהודים ומימן להם נשקים (עראפת בראשות אש"ף)

ידעתי שזה יגיע מתישהו...
סבבה הציל את הכלכלה פה (אתה יודע זהו תפקידה של מפלגה סוציאליסטית שמגדירה עצמה ככזו) ככה שזה לא איזה משהו יוצא דופן...
אז כמו שאמרתי כבר
ומאז אוגוסט 93 היו כאן לא פחות מ9 פיגועים בשנה וארבעה חודשים שבהם נהרגו 78 בני אדם בסה"כ

אבל העיקר ששינו סעיף באמנה...(ואני יודע שזה לא אש"ף ביצעו אבל מבחינתי לעודד ולממן נשק (מצידו של עראפת) זה אותו הדבר

תני אתה רוצה את המשתמש שלי אם טורקי יורחק (ח"ו)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
אל"ף,זה לא תני
בי"ת ממזמן הבדיחה הזו לא מצחיקה
גימל למה שאני יורחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
זה לא תני, זה אליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
זה לא תני, זה אליהו.

בהודעה שהילד זין ציטט זה אני כתבתי
יש הודעה ניפרדת של קומוניסים שבא אני כתבתי מפורשות שזה הוא העביר את המסר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:
אל"ף,זה לא תני
גימל למה שאני יורחק?

מה עשתה גימל שלא זכתה ל-"-?

לא, לא תני בכלל.
זה אתה בזמן שהוא משך אותי למשכית וליקק לך ת'אצבע. וכל זה בזמן נהיגה

Zink Alarm
אורחק* ולא יורחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
אדום טורקי כתב:
אל"ף,זה לא תני
גימל למה שאני יורחק?

מה עשתה גימל שלא זכתה ל-"-?

לא, לא תני בכלל.
זה אתה בזמן שהוא משך אותי למשכית וליקק לך ת'אצבע. וכל זה בזמן נהיגה

Zink Alarm
אורחק* ולא יורחק

כי ככה כותבים את זה נכון
אם אני זוכר נכון אז האות גימל היא היחידה בלי "

ואתה יודע שתני שמאלני,כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:
Frank Serpico כתב:
זה לא תני, זה אליהו.

Zink Alarm!
שבה*

ההודעה שכתבת יושבת לי בול על ההודעות הרצינות שתני היה כותב בפועלים באדום.
אפילו את הכינוי שלי לקחת ממנו יא לא מקורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
אדום טורקי כתב:
Frank Serpico כתב:
זה לא תני, זה אליהו.

Zink Alarm!
שבה*

ההודעה שכתבת יושבת לי בול על ההודעות הרצינות שתני היה כותב בפועלים באדום.
אפילו את הכינוי שלי לקחת ממנו יא לא מקורי.

צודק טעיתי

אבל אתה באמת ילד זין..זאת עובדה,מה זה משנה אם אני מקורי או לא מקורי?

זה לא האישו כאן

האישו הוא שאתה חושב שזה מצחיק שאתה אומר שאיתן מכתיב לי
וזה מה זה לא....

אין לך איזה חבילת גראס לקנות בלוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 01:22 
שמעתי השבוע משהו חדש בנוגע לרבין , שהוא רצח יהודים באיזה ספינה לפני קום המדינה
מה באמת קרה שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 03:09 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:
ועכשיו תגובת התנצלות מהמשתמש קומוניסים

ציטוט:

באשר לאמירה שלי שרבין בגד. אני משוכנע בכך, שמעשיו של רבין סייעו לאוייב, תרמו לו רבות במלחמתו כנגדנו ולפיכך, בהתאם לקביעת החוק הוא היה בוגד ודינו מוות או מאסר עולם.
רד אינ בלאד, זה לא "איזה פסק דין", זה החוק בישראל.
אבל! מי שאחראי לכך זה אך ורק מי שמוסמך- רשויות החוק.

הוא ביקש לתת גם את הלינק הזה:
http://www.haaretz.co.il/news/politics/1.1557193

זהו חוק העונשין.
אבל אתה לא קובע שהוא אשם ע"פ החוק בישראל, שכן אתה לא שופט אותו.
אתה פשוט מוציא עליו דין רודף ודין מוסר. דברים, שכידוע לך, הם שווים לעונש מוות ביהדות.

במידה ואתה טוען זאת לציבור שמאמין שחוקי הלכה קודמים לחוקי מדינה (ואפילו אולי תומך זאת בעצמך) - אתה מסית לרצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 11:02 
אדום טורקי כתב:
אחד אדום כתב:
אדום טורקי כתב:
אחד אדום כתב:
אדום טורקי כתב:

ואל תגידו לי אין פרטנר

מהסיבה הפשוטה ביותר

ידעתי שזה יגיע מתישהו...
אז כמו שאמרתי כבר

תבדוק לפי הלינק שאתה הבאת כמה פיגועים היו לפני ברוך הגבר וכמה אחריו ותראה מי זה שאחראי לפיגועי ההתאבדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
[
כל אנשי השמאל חושבים אותו הדבר ואומרים אותו הדבר,אה?!

אני לא אכנס איתך לויכוח הזה כי לטעמי הוא מיותר מיסודו
אני רק יכול לומר שאני מכבד את טענתך אבל לא מסכים איתה וחושב שזאת לא הסיבה או הצדקה לכך שנהרגו 78 בני אדם ונפצעו עשרות.
אני רק יכול לומר שאני חושב שלדעתי דווקא הסכמי אוסלו הם הסימפטום להתחלתם של פיגועי התאבדות נגד ישראל
כי בנינו...היה ידוע לכולם מי זה עראפת ושהוא לא אדם כזה הגון/עומד במילתו...

אבל זאת רק דעתי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 12:00 
http://conspil.com/2010/10/18/15rabin/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
רון קעקועים כתב:

צל חיוור (שלא לומר חיקוי עלוב) של תיאוריית הקונספירציה סביב רצח קנדי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 145 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: