תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 09:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תלבושות של קבוצות כהוקרה לקבוצה אחרת
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 15:24 
el dudernio כתב:
Liverpool כתב:
אשדוד בהנפצת השנה עברו לאדום צהוב בגלל רביבו ופנרבחצ'ה לא?

נראה לי לי שזה היה איחוד של מכבי והפועל לעירוני / מ.ס אשדוד ואלו הצבעים של המועדונים הקודמים.

לא. זה אכן היה בגלל פנרבחצ'ה, בעונה שרביבו חזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק אתמול אבא שלי שאל למה סיטי במדים דמויי מילאן, ואני כמו אידיוט אמרתי שבטח אין קשר למילאן וזה סתם אדום-שחור אלטרנטיבי.

וניתן משהו משלי- הקבוצה ארסנאל מארגנטינה (קבוצה קטנה בעיקרון שהיא סוג של מכבי פ"ת, הבעלים הוא אח של יו"ר ההתאחדות), שבין היתר ממוקמת גם באיזור שבו ראסינג ואינדפנדיינטה הגדולות ממוקמות, המדים שלה הן שילוב של התכלת של ראסינג והאדום של אינדפנדיינטה, כהוקרה לקבוצות המסורתיות של האיזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 15:59 
וולטון היה שם את זה כתב:
el dudernio כתב:
Liverpool כתב:

נראה לי לי שזה היה איחוד של מכבי והפועל לעירוני / מ.ס אשדוד ואלו הצבעים של המועדונים הקודמים.

גלטסראי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
alachover כתב:
וולטון היה שם את זה כתב:
el dudernio כתב:
Liverpool כתב:

גלטסראי

יש משהו בטענה הקודמת.
עירוני אשדוד שיחקו (טפו, טפו) בכחול צהוב. הפועל אשדוד היו אדומים.
החיבור ביניהם נתן את האדום-צהוב. אבל מיד לאחר האיחוד, הקבוצה המאוחדת, מ.ס. אשדוד, שיחקה דווקא בתכלת. רק עם שובו לארץ של רביבו, שונה הצבע לאדום-צהוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
אסף ראסינג כתב:
בדיוק אתמול אבא שלי שאל למה סיטי במדים דמויי מילאן, ואני כמו אידיוט אמרתי שבטח אין קשר למילאן וזה סתם אדום-שחור אלטרנטיבי.

וניתן משהו משלי- הקבוצה ארסנאל מארגנטינה (קבוצה קטנה בעיקרון שהיא סוג של מכבי פ"ת, הבעלים הוא אח של יו"ר ההתאחדות), שבין היתר ממוקמת גם באיזור שבו ראסינג ואינדפנדיינטה הגדולות ממוקמות, המדים שלה הן שילוב של התכלת של ראסינג והאדום של אינדפנדיינטה, כהוקרה לקבוצות המסורתיות של האיזור.

נשמע מזעזע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
OrEliaz כתב:
התלבושת של יובנטוס עד היום הגיעה בגלל שהקבוצה קיבלה סט תלבושות בצבע הזה שהיה אמור בכלל להגיע לקבוצה אנגלית ששכחתי את שמה. הקבוצה הזו (לדעתי כיום בליגה האנגלית השניה) זכתה לפתוח את היובנטוס ארינה המפואר במשחק ידידות.

נוטס קאונטי מהליגה הראשונה
מהקמתה עד 1903 (פחות מ10 שנים) יובה שחקה עם חולצות ורודות. ב1903 טעות במשלוח שלחה את החולצות של נוטס ליובה ולהפך. נוטס שמרה ברבות הימים על הצבע המקורי, אך יובה בחרה לדבות בתלבושת הזברה שנחתה עליה במקרה, יש שיגידו מטעמי נאחס.
בעונות שיובנטוס משחקת עם חולצות חוץ שאינן הומאז' לדגל איטליה (יובה היא סוג של מכבי לצערי), כמו העונה למשל, הן ורודות, כמו הצבע המקורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
cheabuksis כתב:
Serp und Molot כתב:
דינמו קייב שיחקו איזה עונה עם תלבושת של האליפות שלהם משנות השישים. אאל"ט, הפועל פ"ת עשו משהו דומה.
חולון כדורסל החליפו את הצבעים שלהם (אדום-שחור) לצבעים של הלייקרס.
פיניקס סאנס (?) עלו לשחק פעם עם כיתוב LOS SUNS על החולצות כמחאה נגד איזה חוק נגד המהגרים המקסיקאים.
נבחרות אפריקאיות שמאומצות ע"י פומה לובשות את אותה תלבושת שלישית (חום-תכלת) כמייצגת את היבשת.

לא נכון. זה חלק מנוצ'ה לטינה שכל הקבוצות עולות לשחק עם השמות שלהם בספרדית כהוקרה לשחקנים והאוהדים
מאמריקה הלטינית...

http://sports.yahoo.com/nba/blog/ball_d ... nba-145723

גם וגם. הם עלו לשחק בעונה שעברה עם החולצות של LOS SUNS שהוציאו מהבוידעם.
http://www.radioproject.org/2010/07/her ... esistance/

טורונטו ראפטורס בצבעי נבחרת ספרד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 18:19 
יונייטד וסיטי לבשו את התלבושות המקוריות מ58 במשחק ב2008 במלאת 50 שנה לאסון מינכן ( באחד הטקסים המצמררים שיצא לי לראות )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
יונייטד וסיטי לבשו את התלבושות המקוריות מ58 במשחק ב2008 במלאת 50 שנה לאסון מינכן ( באחד הטקסים המצמררים שיצא לי לראות )

אתה בטוח?
http://www.whoateallthepies.tv/ronaldo% ... %20kit.jpg
http://images.mirror.co.uk/upl/m4/mar20 ... 290868.jpg
זה לא נראה כמו התלבושות המקוריות..
אגב שימו לב שזה לא הנושא תלבושות רטרו זה דבר מאוד שכיח...לעומת זאת שלוקחים תלבושת מקבוצה אחרת כאות לכבוד הוקרה ותודה זה כבר מיוחד....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 18:47 
בוודאי שאלה המקוריות. וזה מקרה מיוחד של תלבושת רטרו שהיא הוקרה לקבוצה אחרת, אף שמדובר באותו מועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 00:23 
לידס הגדולה של לפני 40 שנה בערך עברה לשחק מצהוב ללבן בתור השראה מריאל מדריד (עד היום המדים המשניים של לידס אחרי הצהובים זה הלבנים האלו).
מכבי כדורגל של עונה שעברה שקיוותה לחזור לשנות ה-90 הגדולות אז גם חזרה למדים המשובצים מאז, אבל בפועל על המגרש הם חזרו דווקא לעונת 2006 כעגלקטיקוס 2 :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 03:26 
סמל אישי של המשתמש
האדום לבן לא כ"כ חדש אצל סיטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 07:43 
סמל אישי של המשתמש
HEADSHOT כתב:
אסף ראסינג כתב:

נשמע מזעזע.

הם קבוצה כל כך קטנה וחסרת אוהדים, שפשוט זה לא מעניין אף אחד.
הם בליגה הראשונה בזכות היו"ר בלבד.

למעשה זה כמו שאיזה קבוצה שקרית בעיר תל אביב תלבש שילוב של אדום-וצהוב, או קבוצה שקרית בחיפה תלבש אדום-שחור-ירוק... זה באמת יזיז למישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: