תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 10:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: השופט והקהל שלהם
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
בוז'אן קרקיץ' כתב:
RedAlert כתב:
לפי מה שראיתי ושמעתי בטלוויזיה,קהל זבל ולא תומך חחחח
שמעו את שלנו רוב המשחק :hapoel:

מבחינת עידוד הם לא משהו בכלל
אבל מבחינת מעורבות במשחק והשפעה עליו יש לנו המון מה ללמוד מהם

:ROSE:
משום מה, יש נטייה לאנשים לחשוב, ששירים בלבד, זה המדד היחידי לאיכות של קהל אוהדים. טעות חמורה!
לטעמי, קודם כל יש להחשיב את מידת המעורבות של הקהל במשחק(ושוב- זה ממש לא אומר רק לשיר). יש בוז, יש "נו", או משהו דומה לזה, כשצריך לדחוף את הקבוצה קדימה בהתקפות. בזווית הזאת, תסלחו לי, אבל הקהל שלנו מאוד מאוד חלש ורגוע, לפעמים רק מטעמי נאחס מזורגגים. נשמע קהל רגוע וחמוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
ב- 20 הדקות האחרונות - מהsopcast - היה נשמע שהם מפעילים לחץ אדיר
לא הייתי רוצה להיות במקום השחקנים שלנו באותו רגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: השופט והקהל שלהם
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 19:15 
הלוואי לחץ על השופט ודחיפה של השחקנים ככה אצל הקהל שלנו.
מעבר לכל שיר עידוד, שירי שואה וכל השטויות, זה הדבר הכי חשוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
RedAlert כתב:

משום מה, יש נטייה לאנשים לחשוב, ששירים בלבד, זה המדד היחידי לאיכות של קהל אוהדים. טעות חמורה!
לטעמי, קודם כל יש להחשיב את מידת המעורבות של הקהל במשחק(ושוב- זה ממש לא אומר רק לשיר). יש בוז, יש "נו", או משהו דומה לזה, כשצריך לדחוף את הקבוצה קדימה בהתקפות. בזווית הזאת, תסלחו לי, אבל הקהל שלנו מאוד מאוד חלש ורגוע, לפעמים רק מטעמי נאחס מזורגגים. נשמע קהל רגוע וחמוד.

לפי מה שכתבת הבנתי שה"נו" וה"בוז" תומכים משהו בקבוצה?
חוץ מלעצבן אוהדים אחרים(הנורמאליים שלא עושים כול שנייה "יש" ו-"נו") זה ממש לא עוזר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
עובדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 20:02 
סמל אישי של המשתמש
קהל עלוב. מה שווה בוז עם אפס עידוד?
לעומתם.. הייתה אווירה מטורפת ביציע אצלנו. היה עידוד מצויין רוב המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
Bobby כתב:
קהל עלוב. מה שווה בוז עם אפס עידוד?
לעומתם.. הייתה אווירה מטורפת ביציע אצלנו. היה עידוד מצויין רוב המשחק.

זה לא חוכמה לשרוק בוז אתם יודעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
RedAlert כתב:
dino כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
RedAlert כתב:

חוץ מלעצבן אוהדים אחרים(הנורמאליים שלא עושים כול שנייה "יש" ו-"נו") זה ממש לא עוזר

בטח שזה עוזר ואלו כמה מהמרכיבים החשובים ביצירת "איצטדיון ביתי". חלק מזה, זה גם ליצור אווירה עויינת ליריבה ולשופט. חלק מזה, החלק הבולט בזה יש לציין, זאת דחיפת הקבוצה קדימה להתקפות(וזה יכול להתבטא ב"נו", או "יש", או "יאללה" או "קדימה" וכו').
היות ואתה ה"נורמלי" כנראה ואני מהלא נורמלים, שמעדיפים "להפריע" לשחקנים ממנוחתם ולצעוק ולדרבן אותם בהתאמה למהלכי המשחק, ולא להיתקע רק עם שיר, ללא קשר למה שקורה על הדשא, או גרוע מכך- לשתוק מטעמי נאחס בזמן התקפה ולהרוג ככה את השחקנים שלנו(מה זה פה, קונצרט?), היות ואתה הנורמלי, אולי תגדי לי בבקשה, מה המרכיבים לדעתך, שעושים את האיצטדיון ביתי, חם, דוחף, תומך ולוהט? האם רק שלטים, בלונים ולשיר שירים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
RedAlert כתב:
dino כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
RedAlert כתב:

בטח שזה עוזר ואלו כמה מהמרכיבים החשובים ביצירת "איצטדיון ביתי". חלק מזה, זה גם ליצור אווירה עויינת ליריבה ולשופט. חלק מזה, החלק הבולט בזה יש לציין, זאת דחיפת הקבוצה קדימה להתקפות(וזה יכול להתבטא ב"נו", או "יש", או "יאללה" או "קדימה" וכו').
היות ואתה ה"נורמלי" כנראה ואני מהלא נורמלים, שמעדיפים "להפריע" לשחקנים ממנוחתם ולצעוק ולדרבן אותם בהתאמה למהלכי המשחק, ולא להיתקע רק עם שיר, ללא קשר למה שקורה על הדשא, או גרוע מכך- לשתוק מטעמי נאחס בזמן התקפה ולהרוג ככה את השחקנים שלנו(מה זה פה, קונצרט?), היות ואתה הנורמלי, אולי תגדי לי בבקשה, מה המרכיבים לדעתך, שעושים את האיצטדיון ביתי, חם, דוחף, תומך ולוהט? האם רק שלטים, בלונים ולשיר שירים?

מה עושה אצטדיון ביתי?
בוז צורם בזמן שהכדור אצל היריבה,שירים סוחפי אצטדיון,תפאורה מלהיבה,קהל מאוחד
לצעוק "נו" זה דבר מלחיץ
אפילו ביום יום כשאומרים לי נו נו נו אני מתעצבן ,זה לא דבר שתומ
לעשות יש כשמרימים קרן חחח בצורה הזויה זה לא עוזר בשיט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
בוז צורם - לא אנחנו בנתיים. מקסימום, "בוזון" קטן ומלטף, או בוז נחמד ועויין, רק ברגעים מעטים מאוד.
בנוגע ל"נו" שאתה ניתפס עליו, בכוונה נתתי עוד כמה דוגמאות, חוץ מה"נו" ספציצית (אותו אני מעריך מאוד ועושה בגאווה רבה וימשיך לעשות כל עוד אני חי ואני בבלומפילד).
תגיד "נו", תגיד "יאללה", תגיד "קדימה", תגיד "סבתא חיה מתה", וואטבר, רק תקרע את הגרון כשאתה עושה את זה ואל תתקע עם איזה שיר או תשתוק מטעמי נאחס, כשצריך לדחוף. תאמין לי שאלרואי כהן למשל, יקבל הרבה יותר כוח, כשאחרי איזה מהלך מבריק, הוא ישמע שאגה טיבעית כלשהי מהקהל ולא שקט עם שיר קבוע.
למשל, כשאתה תלמד את הילד שלך לרכוב על אופניים, כשתשחרר אותו ל"מעופו", אתה תשיר לו איזה שיר "דני עולה עולה עולה" וכו'? או שתדרבן אותו במילים מלהיבות?
אתה, בתור אותו "דני", מה היית מעדיף? :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
צריך שילוב של השניים.
אבל אני מסכים עם כל מילה של דינו.

בתור ספורטאי תחרותי לשעבר,בוז לשופט מהקהל במידת הצורך גורם קריטי מאוד.(כמו כן ליריב\יריבים במקרה של משחק מלוכלך וכו')
שאגות והבעת התלהבות כלפי השחקנים לאחר מהלך טוב\מסירה טובה\דריבל כנ"ל.

לעומת זאת,צעקות "נו נו נו" מלחיצות ונסיון לצעוק לשחקנים מה לעשות מתוך היציע לרוב לא מועיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
בוז צורם - לא אנחנו בנתיים. מקסימום, "בוזון" קטן ומלטף, או בוז נחמד ועויין, רק ברגעים מעטים מאוד.
בנוגע ל"נו" שאתה ניתפס עליו, בכוונה נתתי עוד כמה דוגמאות, חוץ מה"נו" ספציצית (אותו אני מעריך מאוד ועושה בגאווה רבה וימשיך לעשות כל עוד אני חי ואני בבלומפילד).
תגיד "נו", תגיד "יאללה", תגיד "קדימה", תגיד "סבתא חיה מתה", וואטבר, רק תקרע את הגרון כשאתה עושה את זה ואל תתקע עם איזה שיר או תשתוק מטעמי נאחס, כשצריך לדחוף. תאמין לי שאלרואי כהן למשל, יקבל הרבה יותר כוח, כשאחרי איזה מהלך מבריק, הוא ישמע שאגה טיבעית כלשהי מהקהל ולא שקט עם שיר קבוע.
למשל, כשאתה תלמד את הילד שלך לרכוב על אופניים, כשתשחרר אותו ל"מעופו", אתה תשיר לו איזה שיר "דני עולה עולה עולה" וכו'? או שתדרבן אותו במילים מלהיבות?
אתה, בתור אותו "דני", מה היית מעדיף? :D

יאללה וקדימה זה ממש שונא מ"נו"
נו זה מילה מלחיצה לא רק במגרשים
ולא רק את השחקנים גם את האוהדים שמתעצבנים מזה

אחי אני לא מבין מה אתה רוצה
אחרי מהלך מבריק מקבלים מחיאות כפיים,מה אתה רוצה שנצעק "מהלך מבריק,מהלך מבריק,מהלך מבריק"?
מילים מלהיבות לילד שלך הוא אשכרה מחפש אותם מבנאדם אחד
שחקן לא יכול לשמוע תכול הכבוד שלי זה שונה מאוד

ציטוט:
צריך שילוב של השניים.
אבל אני מסכים עם כל מילה של דינו.

בתור ספורטאי תחרותי לשעבר,בוז לשופט מהקהל במידת הצורך גורם קריטי מאוד.(כמו כן ליריב\יריבים במקרה של משחק מלוכלך וכו')
שאגות והבעת התלהבות כלפי השחקנים לאחר מהלך טוב\מסירה טובה\דריבל כנ"ל.

לעומת זאת,צעקות "נו נו נו" מלחיצות ונסיון לצעוק לשחקנים מה לעשות מתוך היציע לרוב לא מועיל.

אז לפי זה אתה מסכים עם כול מילה שלי :)
כי אני גם נגד נו,וגם בעד הבוז לשופט שזה משהו אחר לגמרי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 11:27 
בוז'אן קרקיץ' כתב:
נכון השופט היה בן זונה
אבל מדהים לראות את המעורבות של הקהל שלהם במשחק ואיזה לחץ הוא מפעיל על השופט
אני לא בטוח שהוא היה אונס אותנו כל כך בלי הלחץ שהם הפעילו עליו לאורך כל המשחק בלי הפסקה
איפה הם ואיפה אנחנו

שטויות במיץ. הקהל שם לחץ, אבל הסיבה האמיתית לכך היא לא הקהל, אלא העובדה שפ.ס.ו נחשבת למועדון גדול, עשיר ומפורסם, והפועל ת"א זו בסך הכל קבוצה מישראל (למרות שבשנים האחרונות הותרנו חותם מכובד באירופה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: