אני יכול לתת רק את מי שראיתי :
אלי "קוקוס" כהן - קשר אחורי שהקדים את זמנו בעשרים שנה בערך. גם בעוד חמישים שנה אני לא אשכח את החמצה
בנגיחה שלו אחרי שסיני הדביק כדור לקורה בני יהודה בתקווה , במשחק הירידה שלנו ב 1989.
גילי לנדאו - אליל ילדותי. בבית של אבא שלי יש עד היום בובת ברבאבא עם המספר 9 מצויר בטוש שחור על הגב.
24.5.86 זה היום הראשון שאני זוכר כאוהד הפועל, רק לא ידעתי אז שבגלל גילי אצטרך לעבור את כל שנות
התשעים בדרום ת"א כאוהד הפועל כמעט יחידי בשכבה. לכל מי שמתבכיין היום, זו באמת חוויה מחשלת. לא
מומלץ.
שי אבוטבול- הגשים את החלום של כולנו, להיות אוהד שזוכה גם לשחק בקבוצה.
לא הכי מהיר, לא הכי חזק, לא הכי מדויק, אבל הכי הפועל.
ואגב, למרות חצי עונה בבוורן ועונה בבני יהודה, סיני הוא עד היום השחקן הכי גדול שראיתי בהפועל.מי שלא היה ביציע של אוהדי הפועל כשמתחילים להתחבק בקרנות, לא מבין על מה מדובר.
ספר לי עלזה, הייתי אוהד הפועל היחידי(!) בישיבה של מאות תלמידים, לא בכיתה, לא בשכבה אלא בכל הישיבה (מקביל לתיכון) אתה יודע מזה לבוא לבית ספר אחרי הפסד בדרבי?! (אצל הדתיים/ימניים אין יותר מדי אוהדי הפועל חחח)
אתה מתכוון השחקן הכי טוב שאי-פעם שיחק בהפועל?
כי לדעתי כדי להיות השחקן הכי גדול אי פעם בקבוצה מסויימת (לא הכי טוב, הכי גדול במובן של סמל) צריך לשחק אך ורק באותה קבוצה (אא"כ אין עוד שחקן גדול ששיחק רק באותה קבוצה) שלא נדבר עלזה שסיני גם לקח אליפות עם עוד קבוצה (ולמה באמת הוא עזב לבני יהודה?)