טוב, אז עונה ראשונה עם הפועל לא עשיתי שינויים דראסטיים, למרות שעוד לא נגמר חלון ההעברות
הבאתי את נלסון ריבאס בהעברה חופשית (אחרי שחטפו לי את הבלם שרציתי) ואיזה קשר ימני זר מקייזרסלאוטרן, 3 וחצי כוכבים, בהשאלה עם אופצייה לקנייה במיליון יורו (אחרי שחטפו לי את הקשר שרציתי ואח"כ גם את הקשר השני שרציתי) וכרגע אני במו"מ עם נתניה על עומרי בן הרוש, אני מקווה לסגור אותו בסביבות 900 אלף יורו.
מכרתי את דדי ב600 אלף לרוזנבורג, חתכתי את אורמוש (הוא אמנם היה לא רע במשחקי הכנה, אבל רציתי מישהו יותר טוב ו-ווינגר טבעי) והשאלתי את שון מלכה והזאו, את פרנסמן עדיין לא מכרתי בגלל שהוא היה פצוע חודש, עכשיו אני אמכור גם אותו
ההרכב שלי די בנאלי...
4-2-4, כשבהגנה חוטבא, מריו, ריבאס ושיש (עוד מעט ברוטציה עם בן הרוש), ידין ואיגייבור קשרים מרכזיים, הזר מקייזר ואלרואי כהן ווינגרים ודמארי וטוטו חלוצים
בעת מצוקה אני מוריד את אחד החלוצים ומשחק 4-5-1 כשנוסא קשר התקפי ועבאס\גורדנה ליד ידין
בצוות המקצועי פיטרתי את העוזר מאמן השקרי והבאתי את דודו דהאן במקומו (בשביל הדוחות שחקן)
במשחקי ההכנה קרו כמה דברים מעניינים
מתוך 6 משחקי הכנה (נוער, אסי גלבוע (ח), ראפיד וינה (ב), שחטאר דונייצק (ב), צסק"א סופיה (ב), עירוני בת ים (ח)) ספגתי רק שער אחד בניצחון 4-1 על הנוער
מצד שני גם לא הבקעתי די הרבה, במיוחד לא דמארי וטוטו (3 שערים ביחד ב6 המשחקים, אחד מפנדל)
המצטיינים עד כה הם אלרואי (מבשל מלא) ומחמוד עבאס (הילד ע-נ-ק!!!!) שאמנם לא בהרכב הפותח אבל ישחק הרבה מאד (אני מתכנן רוטציה רצינית)
במשחק הראשון באירופה (והרשמי היחיד עד עכשיו) פגשתי את פ.צ.תון בחוץ וניצחתי 2-0, דמארי הבקיע אחד אז אני קצת רגוע בקשר אליו
קטע מצחיק הוא שבמחצית הכנסתי את דדי למחצית פרידה יומיים לפני שהוא עוזב לרוזנבורג ואחרי 3 דקות הוא נפצע לחודשיים
איך אומרים על זה אצלנו?