תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תופעת משתמשים חדשים...(עריכה: מה יש לנו נגד טביב)
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 14:07 
שתולים הם מספר בודדים, חדשים יחסית בפורום, שרמתם גבוהה. מומרים הם מספר ותיקים בפורום שהשתנו מסיבות כלשהן.
שניהם בולטים בתגובות יחצ"ניות לטובת טביב שתוכנן חסר כל ערך אבל לפעמים צורתם משובבת. כאשר חלק מהמומרים די מוסווים.
בולט הוא שאל"ט אף אחד מהם לא מגיב בפורום המקביל.

בקשר לגוטמן, ביקרתי אותו מספר פעמים בעבר. אבל, נוח לחלקם להסית כאלו האישיו הוא גוטמן ולא האישיו הבלעדי שהוא טביב.
בקשר למיעוט התגובות אלי, זה התחיל בחוסר יכולת להתמודדות עם דברים שכתבתי ורק טבעי שגם ההמשך מחובר לבינוניות. ובכל מקרה, הכתיבה שלי מכוונת בעיקר לקוראים שאינם בין המגיבים הבולטים בפורום.

כללית, נושא טביב מראה את הפער בין כתיבתי לרמה של תגובות רבות. לדוגמא, מה שכתבתי לפני שנתיים בהקשר לטביב / קצרה נעשה רק בחודשים האחרונים לדעה מקובלת בפורום עד כדי מחאת האולטראס שהיא בעצם חזרה די מדויקת על דברים "תמהונים" שכתבתי ללפני יותר שנתיים.
ויש דוגמאות רבות נוספות. אם נחזור לדוגמא שוב שנתיים אחורה, היה אשכול די גדול נגד נאתכו וורמוט סמוך ליריקות על נאתכו. כתבתי שחשוב לרדת עליהם כי בקרוב יהיו באירופה וחבל להחמיץ את ההזדמנות לרדת עליהם. ואז אחד מידעני הפורום תיקן אותי, כ-3 חודשים לפני קאזאן, שנאתכו לא יהיה באירופה. ואף אחד לא כיוון שבסוף העונה ורמוט יכונה המאסטרו.
מה אתם חושבים שאני חושב על תגובות רבות בפורום ? והאם אתם עושים לי טובה שאתם מגיבים לי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 15:30 
:HEART2: :HEART2: :HEART2:
‏(ואתה חייב להחליף כדורים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 16:39 
גאון מושלם וחתיך, אפשרי לקבל תמונה וחתימה בפרטי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 10:54 
אפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
צודק. תמשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תופעת משתמשים חדשים נגד מחאה/תומכי טביב
הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 20:08 
NARKOTIKA כתב:
אני חושב ששורש הבעיה היא במשפט שאני שומע בכל מקום -

"לא ברור לי מה יש לכם נגד טביב".
יכול להיות שאתם רואים הכל אחרת, יכול להיות שאתם מאמינים שהתוכניות והכוונות שלו טובות, יכול להיות שאתם חושבים שמה שהוא עשה בקיץ זה מספיק ויכול להיות גם שאתם חושבים שזה הבעלים הכי טוב בליגה,
מה שלא יכול להיות, זה שלא ברור לכם מה יש לנו כאוהדים נגדו. זה לא יכול להיות.
כי מי שלא יודע הוא או שלא מעודכן בגרוש, או שזה נטו בורות.

שורש הבעיה היא שלאותם אנשים שנגד טביב קשה להבין שיש כאלה עם דעה שונה.
במקום לבוא ולהסביר לאלה עם הדעה השונה מה הבעיה ומה טענתם הם מזלזלים בהם ותוקפים אותם.
כדוגמתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
NARKOTIKA כתב:

יכול להיות שאתם רואים הכל אחרת, יכול להיות שאתם מאמינים שהתוכניות והכוונות שלו טובות, יכול להיות שאתם חושבים שמה שהוא עשה בקיץ זה מספיק ויכול להיות גם שאתם חושבים שזה הבעלים הכי טוב בליגה,

במקום לבוא ולהסביר לאלה עם הדעה השונה מה הבעיה ומה טענתם הם מזלזלים בהם ותוקפים אותם.
כדוגמתך.

על אותו משקל אני יכול להגיד שזה גועל נפש שכל האנשים בעולם לא מבינים שאולי לתושבי צפון קוריאה יש דעה שונה על המשטר שהולך שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 20:17 
Shacham כתב:
red_o כתב:
NARKOTIKA כתב:

כדוגמתך.

על אותו משקל אני יכול להגיד שזה גועל נפש שכל האנשים בעולם לא מבינים שאולי לתושבי צפון קוריאה יש דעה שונה על המשטר שהולך שם.

נגד טיעון כזה אין מה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 20:43 
redrony כתב:
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
עזוב את הכל, מה הבעיה עם זה שיש פה מספר משתמשים חושבים אחרת?
ומה זה חושבים אחרת- זה כאלה ששמים קצת סימני שאלה, שלא הולכים על האוטומאט, שמעיזים לפקפק בקונצנזוס של הפורום.
אגב, לא ראיתי פה משתמש אחד שתומך ממש בטביב. אולי פרוויס אבל הוא סתם ליצן.
סה"כ מנסים להראות זווית אחרת על המציאות. זה אמור לתרום לדיון, תאורטית. אבל בתאוריה אין אגו.
אני לא אתחיל לנתח את הדברים מנקודת מבטי, אבל אני כן אומר שלדעתי הניתוח המצוי של המציאות הטביבית הוא לא פעם שטחי, מגמתי ויהיר.
לא, זה לא אומר שטביב הוא בעלים טוב. לדעתי הוא ממש לא.
אני מבין את התסכול שהאנשים שמנגד לא משתכנעים, אבל במקום להצביע עליהם ולהאשים אותם בעוורון אולי עדיף להסתכל על עצמנו ולהבין שכנראה בדרך הנוכחית מסתמן קושי לרתום ציבור מסויים ולנסות לחושב על טקטיקה אחרת.
אני שוב חוזר על המחשבה שלי שהבעיה היא שאנחנו ממוקדים ב"מה לא" במקום ב"מה כן" ושכלפי חוץ, נראה שהיעד של האוהדים הוא להעיף את טביב ולא להביא לניהול טוב יותר במועדון.
אני שוב מציע לשנות כיוון ולהתחיל בניסוח אמנה של אוהדים לניהול הוגן והתנהלות ראויה של הקבוצה.
להגדיר, לפרט, לנסח ולפרסם את האמנה גם להנהלה ולנסות להשפיע משם.
נדמה לי שבדרך הזאת יהיה קל יותר לרתום יותר אוהדים והיא תעורר הרבה פחות התנגדות.

אבל יש כאן קבוצה של משתמשים חדשים שטוענים ששער 5 הוא קומץ חוליגנים שהורס את הפועל, תומך במאבק של טביב באוהדים ובעד הפעלה של עונשים כמה שיותר חמורים על כל היציע. כשמעזים להביע התנגדות לשנאה ולהסתה שלהם אז פתאום הם ועוד משתמשים פה קמים שיש סתימת פיות ופילוג של הקהל. סלח לי, אבל כשאיזה אפס פותח אשכול קללות לשער 5 ומציע לסגור אותו לחצי שנה, או כשאוהד אחר מציע לטפל בשער 5 כמו שמטפלים בחוליגנים אלימים שרוצחים אוהדים, או כשלאוהד אחר יש את החוצפה להגיד על עמותת פועלים באדום "בושה", אלה שונאי הפועל מן הזן הגרוע ביותר שצריך להוקיע ולהדיר.
ואני אגיד לך עוד משהו, אנשים כאלה לא תצליח לרתום למאבק גם עוד אלף שנה. מבחינתם, וחלקם גם הצהירו על כך, יותר חשוב להם להילחם בשער 5 מאשר להתנגד לטביב. כן, הם לא מוכנים לוותר על האגו שלהם לטובת הקבוצה. בדיוק כמו הטענות לאולטראס עד עכשיו. רק שלפי הלך הרוחות בימים האחרונים, יכול להיות באמת שהאולטראס הבין באיזו סיטואציה הוא נמצא והלך לעבר שאר הקהל (נראה היום אם יהיו קריאות שואה. ההימור שלי הוא שלא, לפחות לא עד שריקות הבוז שיהיו היום בזמן הקללות להנהלה וההימור שלי הוא שגם אחר כך).

אבל אלה לא בהכרח אנשים שהם בעד טביב. אלה יכולים להיות אנשים שפשוט נמאס להם מהתנהגות של אוהדי הפועל מסויימים, נמאס להם שהקבוצה חוטפת עונשים אז מפנים את האצבע כלפי שער 5. הקולות האלה היו גם בתקופת הראל עם כל מיני מקרים שקרו שם (במיוחד אחרי מה שהיה בבוסניה).
אותי האוהדים שעושים את המעשים האלה מטריפים, אבל יותר מזה אני מודאג ממי שמסית אותם. זה בכלל לא קשור לטביב.
מי שמסית אותם יודע מי הוא. מי שהתחיל עם כל עניין קריאות השואה, הקריאות האכזריות כנגד אנשים מתים, נכים וכל מה שקשור בזה, איחולי סרטן. פה אתה מתמודד עם בעיות מוסריות שהן נחלתו של חלק מאוהדי הפועל כבר כמה שנים בלי קשר לטביב.
לבוא ולהגיד שצריך לסגור את שער 5? ממש לא. להפיל הכל על האולטראס? ממש לא. גם לידי בשער 7 היו מספיק אנשים שקראו קריאות שואה.
אז ששורקים בוז נגד אוהדים שקוראים "שואה למכבי", זה לא בסדר. נגד זה גם יצאת?
אני לא אוהב את טביב, אני לא רוצה שיסגרו את שער 4-5 אפילו לא למשחק. אני חושב שהעונש שחלק מיושבי שער 4-5 קיבלו, אלה שלא קוראים קריאות שואה, אלה שלא פוגעים בקבוצה הוא עונש קשה מאוד. לא ממש יודע איך לאכול אותו.
אדם שיודע שאם יעשה מעשה שבעקבותיו הקבוצה תיענש והוא בכל זאת עושה אותו, מקומו לא בבלומפיד עם אוהדי הפועל.
אנשים שמתלוננים עכשיו על ספין של טביב ובעצמם עושים סוג של ספין ומתעלמים מה היה כאן הרבה לפני שהוא הגיע, הם לא יותר מצבועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 20:50 
האדס כתב:
גבעתיים כתב:
הפורום מלא בשתולים ובמומרים מסיבות לא ידועות (ואני לא מתכוון לכלאה שדעתם שונה כמו של ג'וסוס על גוטמן, אלא כאלה שלדוגמא לא מסוגלים להעביר תקופה בלי לתקוף בתיאבון רב את גוטמן).

אחד-שנים מהשתולים העלה בהחלט את רמת הפורום כי נבחרו יפה (רקע בעיתונות ספורט ?). אבל, בסך הכל הפורום התמלא ברעשים מאז ינואר. רעשים שאין להם מקבילה ב"פועלים באדום". עצם העובדה שאין שם מקבילה למספר משתמשים ב"שדים האדומים" מוכיחה, למי שהזדקק להוכחה, למאמצי יח"צ של טביב. ואגב, זה ניכר לא גם בטוקבקים שמסריחים מיח"ץ ממומן שבאתרי הספורט השונים.

בכל מקרה, במידה ויהיו תגובות לנ"ל, מציע לשים לב טוב-טוב מי מגיב (ופחות למה הוא מגיב).

העברת לאדמין את המידע הזה?
אתה בטוח שזה לא מסוכן לומר את מה שאמרת אל מול "השתולים" ?
בוא נשאיר קצת קלפים אצלנו ביד, בחיאת גבעתיים
תמונה

שימו לב, הגבתי לגבעתיים.
אבל שימו לב טוב טוב.

ע נ ק :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 03:01 
גבעתיים כתב:
שתולים הם מספר בודדים, חדשים יחסית בפורום, שרמתם גבוהה. מומרים הם מספר ותיקים בפורום שהשתנו מסיבות כלשהן.
שניהם בולטים בתגובות יחצ"ניות לטובת טביב שתוכנן חסר כל ערך אבל לפעמים צורתם משובבת. כאשר חלק מהמומרים די מוסווים.
בולט הוא שאל"ט אף אחד מהם לא מגיב בפורום המקביל.

בקשר לגוטמן, ביקרתי אותו מספר פעמים בעבר. אבל, נוח לחלקם להסית כאלו האישיו הוא גוטמן ולא האישיו הבלעדי שהוא טביב.
בקשר למיעוט התגובות אלי, זה התחיל בחוסר יכולת להתמודדות עם דברים שכתבתי ורק טבעי שגם ההמשך מחובר לבינוניות. ובכל מקרה, הכתיבה שלי מכוונת בעיקר לקוראים שאינם בין המגיבים הבולטים בפורום.

כללית, נושא טביב מראה את הפער בין כתיבתי לרמה של תגובות רבות. לדוגמא, מה שכתבתי לפני שנתיים בהקשר לטביב / קצרה נעשה רק בחודשים האחרונים לדעה מקובלת בפורום עד כדי מחאת האולטראס שהיא בעצם חזרה די מדויקת על דברים "תמהונים" שכתבתי ללפני יותר שנתיים.
ויש דוגמאות רבות נוספות. אם נחזור לדוגמא שוב שנתיים אחורה, היה אשכול די גדול נגד נאתכו וורמוט סמוך ליריקות על נאתכו. כתבתי שחשוב לרדת עליהם כי בקרוב יהיו באירופה וחבל להחמיץ את ההזדמנות לרדת עליהם. ואז אחד מידעני הפורום תיקן אותי, כ-3 חודשים לפני קאזאן, שנאתכו לא יהיה באירופה. ואף אחד לא כיוון שבסוף העונה ורמוט יכונה המאסטרו.
מה אתם חושבים שאני חושב על תגובות רבות בפורום ? והאם אתם עושים לי טובה שאתם מגיבים לי ?

שמש העמים :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: