אדום נחמד כתב:
מה שעצוב זה, שטביב צעד אחד לפניכם כל הזמן. טביב, האיש הקטן הזה שנכנס אלינו לקרביים בשביל להוציא כמה שיותר כסף, זה שאנחנו חושבים שהוא הכי טיפש בעולם, מצליח פעם אחר פעם לדחוק אותנו לפינה. ואתם נותנים לו!
הרי מה כבר כתוב ב"אמנה" הזו?
שום דבר שאנחנו לא עושים בכל מקרה, פרט לעניין השואה, שגם איתו לאט לאט למדנו להסכים. קצת מחוסר ברירה.
רוצים לצאת גדולים? תקראו את המפה ותקדימו את טביב, רק כך תוציאו את העוקץ מהמהלכים הדי שקופים שלו.
2 דברים נוספים.
1. פאביו, להסתכל על זה כאילו מי שלא חותם נענש זו דרך אחת. בפועל, מי שלא חותם מצבו לא משתנה, אך מי שחותם מצבו משתפר.
2. פואד, ישנם אוהדים מוסלמים ונוצרים להפועל, אין לי ספק. הם כולם מוזמנים כמה שרק ירצו. נכון גם שהרוב המכריע של אוהדי הפועל סולד מדת אול-טוגד'ר (גם אני). ועדיין, המציאות היא שאנחנו קבוצה ישראלית במדינה יהודית, וזו הסיבה שמתנגדים כל כך גם מתוך הקהל לשירי השואה. זה לא אומר שלערבים אסור לאהוד הפועל, או שברגשותיהם אין להתחשב. זה רק אומר שבנושא הספציפי הזה, אנו מתבקשים להתחשב ברגשות אלה שנפגעו-קרי היהודים (למען הסר ספק-כל תלונה על שירי שואה מקורה בפופוליזם זול ובכיינות אין קץ).
ההנהלה (טביב) הזמינה עונש,מההתאחדות,ועכשיו מי שלא חותם על אמנה ש-2 ליצנים כתבו בהזמנת הההנהלה (טביב) מצבו לא משתנה?
אתה מבין מה אמרת,כן?
מי שחותם על הטמטום הזה,מקבל ממש בונוס,לנקב את המשחק בית הבא במנוי שלו,מה אני אגיד לך באמת מדהים כמה טביב מצליח לעבוד עליך.
אני תמיד אומר את זה לחבריי,הוא גאון תקשורתי הטביב הזה,אל לנו לזלזל בו.