תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 07:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אמנת האוהדים הודעת הארגון בנושא...
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 00:45 
עד המ!!ת הפועל כתב:
הפועל זה השיגעון כתב:
nirog כתב:
א. האולטראס לא מצאו לנכון לגנות את גרפיטי שער 11 - משמע הם תומכים
ב. במשחק הביתי הבא שיפתח שער 5 - מקהלת השואה תחזור.

א. תסלח לי, אבל הסקת מסקנות טיפשית ביותר. כמו בחיים, גם פה אין רק שחור ולבן יש גם אפור. אי גינוי המעשה אינה מחייבת תמיכה בו. אני מאמין כי האולטראס לא מצאו לנכון לגנות את כתובות הנאצה כיוון שגינוי הכתובות על ידם משמעה לקיחת אחריות במידה מסוימת על המעשה. אין להם שום סיבה שבעולם לגנות את המעשה, בטח ובטח לא להתנצל עליו.
ב. אני יכול להבטיח לך ששום מקהלה לא תחזור בשער 5. לא נאיבי ולא נעליים, כבר היו כמה משחקם בהם לא נשמעו הקריאות ואם היית מעורב מעט בשבועיים האחרונים בענייני המועדון/קהל/פורום היית גם מבין זאת לבד.

כמה זמן אתה חושב שהם יחזיקו בלי שירי שואה?
- עד הדרבי?
- עד שמכבי יקחו אליפות?
- עד העונה הבאה?
- עד שטביב יילך?
זה ברור שהשירים האלה יחזרו מתישהו.

לא יחזרו, לפחות לא השנה.
אני מאמין שהקהל שלנו, שער 5 לצורך העניין, מספיק חכם בשביל להבין שזה רק יפגע בו(עזוב את הקבוצה) אם הוא ימשיך עם הקריאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 00:56 
הפועל זה השיגעון כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
הפועל זה השיגעון כתב:
nirog כתב:
א. האולטראס לא מצאו לנכון לגנות את גרפיטי שער 11 - משמע הם תומכים
ב. במשחק הביתי הבא שיפתח שער 5 - מקהלת השואה תחזור.

א. תסלח לי, אבל הסקת מסקנות טיפשית ביותר. כמו בחיים, גם פה אין רק שחור ולבן יש גם אפור. אי גינוי המעשה אינה מחייבת תמיכה בו. אני מאמין כי האולטראס לא מצאו לנכון לגנות את כתובות הנאצה כיוון שגינוי הכתובות על ידם משמעה לקיחת אחריות במידה מסוימת על המעשה. אין להם שום סיבה שבעולם לגנות את המעשה, בטח ובטח לא להתנצל עליו.
ב. אני יכול להבטיח לך ששום מקהלה לא תחזור בשער 5. לא נאיבי ולא נעליים, כבר היו כמה משחקם בהם לא נשמעו הקריאות ואם היית מעורב מעט בשבועיים האחרונים בענייני המועדון/קהל/פורום היית גם מבין זאת לבד.

כמה זמן אתה חושב שהם יחזיקו בלי שירי שואה?
- עד הדרבי?
- עד שמכבי יקחו אליפות?
- עד העונה הבאה?
- עד שטביב יילך?
זה ברור שהשירים האלה יחזרו מתישהו.

לא יחזרו, לפחות לא השנה.
אני מאמין שהקהל שלנו, שער 5 לצורך העניין, מספיק חכם בשביל להבין שזה רק יפגע בו(עזוב את הקבוצה) אם הוא ימשיך עם הקריאות.

אני מאוד מקווה שאתה צודק, אבל לצערי אני לא מאמין שכך יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 01:01 
סמל אישי של המשתמש
אין לי שום בעיה עם הודעת האלוטראס למרות שהייתי מרחיב על הסיבות למחאה, ומוריד את סיפורה ומה היה לפני שבוע.

אבל בגדול אני מסכים עם הרעיון הכללי שמובא בא.
נכון מדובר על משחק אחד בלבד אבל מי הם האדונים בן כספית ועמנואל רוזן שיכתבו אמנת אוהדים?
מי קבע שדרך אהדתם היא הטובה ביותר? או היחידה האפשרית לאהוד את הפועל?
ובכלל מאיפה הגיע הרעיון הזה לחייב בחתימה על אמנה? טביב החלטת להרחיק, וסיבותך עמך, תעמוד אחרי
ההחלטה שלך, שער 4-5 בחוץ גם לשבוע הקרוב, כי זה מה שביקשת רק לפני כמה ימים מבית הדין לפסוק,
תהיה גבר ותעמוד מאחורי המעשים וההחלטות שלך, ואם אתה רוצה לפתוח דרך חדשה, אז בלי איומים, בלי
אמנות ועם נכונות לשנות את דרכיך כמו שהאולטראס הביע נכונות לעשות כך הנושא שירי השואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 01:45 
הודעה מצויינת.
יישר כוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 01:57 
איזיביטו כתב:
הודעה מצויינת.
יישר כוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 02:23 
DAVID VILLA כתב:
איזיביטו כתב:
הודעה מצויינת.
יישר כוח.

:ROSE:

ושהמצקצקים המקצועיים והארתור פינקלשטיינים דה לה שמעטה ימשיכו לחלק ציונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 03:30 
סמל אישי של המשתמש
לצערי אני לא מסכים איתכם הפעם.
כרגע כדאי לשים קצת את האגו בצד בשביל לגרום לקהל המוטה לחבור אלינו למאבק.
הסיבה לחתימה לא צריכה להיות התרפסות בפני אלי טביב אלא יישור קו עם החלק המרוחק של הקהל.
הייתם צריכים להודיע כי אתם מתכוונים לחתום על האמנה למען שלום בית ושיתוף פעולה עתידי של כל הקהל במאבק נגד ההנהלה.
האסטרטגיה צריכה להיות כרגע לשים הכל בצד ולתמוך בקבוצה ללא שירי שואה,וכאשר יגיע העיתוי המתאים לחזור להיאבק בכל הכוח בתקווה לשיתוף פעולה עם שאר קהל.
הגרפיטי בשירותים אומנם לא נכתב ע"י אולטראס הפועל או ע"י המוחים נגד ההנהלה אבל זה מה שהציבור הרחב חושב,צריך להחזיר את האמון שלהם בנו ורק אז לצאת להילחם.
אני מקווה שתקבלו את דעתי ותחשבו עליה.
המאבק שלנו חטף מספיק בגלל אסטרטגיה לא נכונה נגד הנהלה שפעלה יותר נכון מאיתנו ולצערי כרגע זכתה באמונו של רוב הקהל.

יאללה הפועל :ROSE:
הקהל למען שלום בית :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 03:40 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
אולטראס הפועל היקר
תעזבו כבר את האגו הנפוח שלכם ותגנו כבר את הכתובות שרוססו או שמא יש לכם קשר לאירוע....???

אני שואל אותך ברצינות.
למה שהם יגנו את זה?
אין להם קשר לזה!
כל אידיוט יכול לכתוב אולטראס הפועל.
זה שאתמול הקהל של בית"ר התפרע,מישהו ביקש מלה פאמיליה לגנות את זה?
זה שאוהד של באר שבע פר למגרש מישהו בארגון אוהדים שלהם גינה את זה?
כמו שממשלת ישראל,ממשלת רוסיה וממשלת גינאה המשוונית לא גינו את זה כך אין סיבה שאולטראס הפועל יגנה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 04:08 
עומרי קנדה כתב:
red_o כתב:
אולטראס הפועל היקר
תעזבו כבר את האגו הנפוח שלכם ותגנו כבר את הכתובות שרוססו או שמא יש לכם קשר לאירוע....???

אני שואל אותך ברצינות.
למה שהם יגנו את זה?
אין להם קשר לזה!
כל אידיוט יכול לכתוב אולטראס הפועל.
זה שאתמול הקהל של בית"ר התפרע,מישהו ביקש מלה פאמיליה לגנות את זה?
זה שאוהד של באר שבע פר למגרש מישהו בארגון אוהדים שלהם גינה את זה?
כמו שממשלת ישראל,ממשלת רוסיה וממשלת גינאה המשוונית לא גינו את זה כך אין סיבה שאולטראס הפועל יגנה את זה.

אתה מבין שזה ארוע שכל אוהדי הפועל מתייחסים אליו מזה שבועות ושיש הודעות של האולטרס, כולל אחת מהיום, שאפילו נדרשת לנושא רק לא ממש מגנה אותו או מחווה דיעה עליו.
ציטוט:
הנהלת הפועל תל אביב טענה כי ארגון אולטראס הפועל מגבה את אלו שכתבו את כתובות הנאצה בשירותים של שער 11. בפועל, התייחס לארגון לפרשה בשני מקרים בלבד. בראשון, טענו כי הנהלת הפועל מנצלת את הכתובות על מנת להסית את האש מהתנהלותה. בשני טענו כי הנהלת הפועל הולכת ביד אחת עם ההתאחדות על מנת להעניש אלפים על פעולה של בודדים...

מדברים על זה שמאשימים אותם בגיבוי של המעשה והם לא אומרים מה הם חושבים עליו אלא רק שהם לא גיבו אותו בהודעה פומבית. זה פשוט טיפשי ומגוחך. הם אפילו לא אומרים שהם לא מגבים את המעשה. הם אומרים שהם לא אמרו בפומבי שהם מגבים את המעשה. הלהטטנות המילולית הזאת של "איך אפשר להתייחס לארוע שכולם מדברים עליו בלי לאמר עליו שום דבר שלילי" נראית רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 05:26 
L-B כתב:
כל מילה
הייתי מוסיף עוד שורה:
"האולטרס מגנה את הכתובות בשער 11"

לא נראה לי שנזכה ליום הזה
כנראה שהאולטראס לא ממש רוצים את תמיכת יתר הקהל ומנכסים לעצמם את המאבק בטביבי,
למרות שזה מאבק של כולנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 07:14 
גביזון כתב:
L-B כתב:
nirog כתב:
L-B כתב:
כל מילה
הייתי מוסיף עוד שורה:
"האולטרס מגנה את הכתובות בשער 11"

אני לא בטוח שהאלטראס מגנים

גם אני מתחיל לחשוב כך.

לצערי, בגלל שלא בא גינוי לפאקינג צלבי קרס, (מה כ"כ קשה לארגון שעוד דוגל באנטיפה לגנות צלב קרס?!) גם אני כבר לא בטוח, ברצינות.
גינוי זה לא לקיחת אחריות, זה גינוי.
אני בכלל לא מקשר את האולטראס לכתובות, אבל אם הקבוצה והקהל כ"כ חשובים לכם אל תהיו צודקים, תהיו חכמים.

בדיוק
חוץ מזה ההודעה מנוסחת כמו כתב הגנה ארוך ומשעמם
שגם אם כל מה שכתוב בו נכון אף אחד לא יטרח לקרוא אותו
מה קשה בלנסח הודעה בת כמה משפטים ברורים וחדים
כדי להעביר מסר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 07:17 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם גביזון ומקורמן
נגד טביב חייבים להיות חכמים לפני הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 07:20 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
מסכים עם גביזון ומקורמן
נגד טביב חייבים להיות חכמים לפני הכל

כמה תגובות למעלה.
כיצד להיות חכמים במאבק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 07:23 
סמל אישי של המשתמש
שניה אחי,אגיב עכשיו לכל אחד ואחד שכתב פה ב-3 העמודים :SMOKE:

גביזון סיכם יפה את העניין. גנו וזו כבר התחלה טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 07:24 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
שניה אחי,אגיב עכשיו לכל אחד ואחד שכתב פה ב-3 העמודים :SMOKE:

גביזון סיכם יפה את העניין. גנו וזו כבר התחלה טובה

היית ונשארת מאנייק.
אורנה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 07:27 
סמל אישי של המשתמש
האמת היא שאתה כתבת שם 2 הודעות רצופות שדי נוגדות אחת את השניה.
אני חושב בדיוק להיפך,אסור לחתום חייבים לגנות. אין קשר בין גינוי ללקיחת אחריות על המעשה
כרגע צריך להפסיק כל מעשה לא מקובל ולא בגלל היבט מוסרי (מזה מזמן התייאשתי) אלא רק כי זה יפריע למאבק,אין לנו הרבה ברירות. האיש לא יהסס לתקוף את החלקים בקהל שמתנגדים לו בכל דרך אפשרית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 07:33 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
האמת היא שאתה כתבת שם 2 הודעות רצופות שדי נוגדות אחת את השניה.
אני חושב בדיוק להיפך,אסור לחתום חייבים לגנות. אין קשר בין גינוי ללקיחת אחריות על המעשה
כרגע צריך להפסיק כל מעשה לא מקובל ולא בגלל היבט מוסרי (מזה מזמן התייאשתי) אלא רק כי זה יפריע למאבק,אין לנו הרבה ברירות. האיש לא יהסס לתקוף את החלקים בקהל שמתנגדים לו בכל דרך אפשרית

אני מבין איפה אתה רואה סתירה.
אבל אני באמת לא חושב שהאולטראס צריך לקשור את שמו בכל דרך שהיא לנושא הזה,גם לא בדרך של גינוי המעשה.
כרגע צריך לתת לרוחות להירגע ולתמוך בקבוצה כדי לקנות את שאר הקהל.
אחר-כך כבר נצטרך לצאת למאבק בעוצמה חזקה יותר ובצורה מתוכננת(אשכרה תוכנית לפי שלבים),עד עכשיו דיברנו הרבה תיאוריה והגיע הזמן שישבו אנשים בוגרים עם חשיבה אסטרטגית ויתכננו איך מפילים את טביב כשלרשותו עומדים כלים כה רבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 07:37 
סמל אישי של המשתמש
ממתי גינוי קושר אותך למעשה?
הנה אני מגנה,זה אומר שעשיתי את הדבר? כרגע חייבים להיות חכמים,צפוי לנו מאבק לא קל
אגב,חסרה לי בהודעה גם תגובה לגבי דילול הסגל,העובדה שהלכו המון שחקנים ובמקומם הובאו הרבה פחות ובנוסף שוחררו עוד 2 שחקני רוטציה שלא לדבר על השקרים של דורון ("נתחזק בעוד 3 שחקנים" אוסידון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 07:44 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
הארגון מעצם היותו אולטראס לא יכול לצאת ולגנות אוהדים מקבוצתו ומהיציע שלו, גם אם הם עשו דברים רעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 07:46 
DAVID VILLA כתב:
איזיביטו כתב:
הודעה מצויינת.
יישר כוח.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 07:53 
ראצ'ו כתב:
הבעיה היא שאתם מצפים מארגון אולטראס להתנהג כמפלגה פוליטית ולא באמת מבינים מה זה ארגון אולטראס.
הארגון מעצם היותו אולטראס לא יכול לצאת ולגנות אוהדים מקבוצתו ומהיציע שלו, גם אם הם עשו דברים רעים.
הוא צריך לטפל בהם במסגרת הארגון ולהבהיר להם בצעדים שלו כמה הצעד הזה פגע בקהל, בקבוצה ובארגון עצמו.
אולטראס הפועל, לטוב ולרע, מעולם לא היה ארגון צבוע. הוא לא יבוא ויגיד עכשיו ששירי השואה הם לא בסדר אחרי
שבמשך עשור שלם הוא שר אותם. הוא יכול להחליט להפסיק לשיר אותם- וזה מה שעשו.
ההודעה עצמה מצויינת ומנוסחת היטב, אבל במקרה הטוב היא תשאיר את המצב כמו שהוא ובוודאי שלא תשכנע אחרים להצטרף,
ובהתחשב בנתוני הפתיחה הבעייתים (אחרי המהלך המבריק שטביב עשה הבוקר), זה מצויין.

לא רצו שהוא יגנה את שיר השואה.
הארגון יכל לאמר:
"למרות שאנו מאמינים שבמסגרת חופש הביטוי מותר לאמר מילים קשות, פרובוקטיביות ככל שיהיו, הרי שלמען טובת
הקבוצה והסולידריות עם הקהל הרחב אנו מפסיקים בזאת את השימוש בשירים אלו.
אנו כארגון, החבר עם ארגוני אוהדים אחרים נגד הגזענות והפאשיזם, איננו מאמינים כי ציור צלבי קרס הוא ראוי
וודאי שאף אחד מחברינו לא עשה זאת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 07:53 
שוהם יפת כתב:
ציטוט:
הארגון מעצם היותו אולטראס לא יכול לצאת ולגנות אוהדים מקבוצתו ומהיציע שלו, גם אם הם עשו דברים רעים

וואלה? אני חייב להבין את הלוגיקה הזאת.
אבל סליחה, אסור להביע השגות על הפעולות של האולטראס ואסור, חלילה, לשאול שאלות ולתהות לאן כל זה מוביל.
עדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 07:54 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
ראצ'ו כתב:
הבעיה היא שאתם מצפים מארגון אולטראס להתנהג כמפלגה פוליטית ולא באמת מבינים מה זה ארגון אולטראס.
הארגון מעצם היותו אולטראס לא יכול לצאת ולגנות אוהדים מקבוצתו ומהיציע שלו, גם אם הם עשו דברים רעים.
הוא צריך לטפל בהם במסגרת הארגון ולהבהיר להם בצעדים שלו כמה הצעד הזה פגע בקהל, בקבוצה ובארגון עצמו.
אולטראס הפועל, לטוב ולרע, מעולם לא היה ארגון צבוע. הוא לא יבוא ויגיד עכשיו ששירי השואה הם לא בסדר אחרי
שבמשך עשור שלם הוא שר אותם. הוא יכול להחליט להפסיק לשיר אותם- וזה מה שעשו.
ההודעה עצמה מצויינת ומנוסחת היטב, אבל במקרה הטוב היא תשאיר את המצב כמו שהוא ובוודאי שלא תשכנע אחרים להצטרף,
ובהתחשב בנתוני הפתיחה הבעייתים (אחרי המהלך המבריק שטביב עשה הבוקר), זה מצויין.

לא רצו שהוא יגנה את שיר השואה.
הארגון יכל לאמר:
"למרות שאנו מאמינים שבמסגרת חופש הביטוי מותר לאמר מילים קשות, פרובוקטיביות ככל שיהיו, הרי שלמען טובת
הקבוצה והסולידריות עם הקהל הרחב אנו מפסיקים בזאת את השימוש בשירים אלו.
אנו כארגון, החבר עם ארגוני אוהדים אחרים נגד הגזענות והפאשיזם, איננו מאמינים כי ציור צלבי קרס הוא ראוי
וודאי שאף אחד מחברינו לא עשה זאת".

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 08:08 
שוב הסימפטום הקלאסי של להיות צודק ולא להיות חכם.
הודעה משכנעת ומנומקת למי שיקרא אותה עד הסוף... כלומר לעכברי פורום כמוני ואחרים. בתור הודעה שאמורה לצאת לעיתונות זו הודעה ארוכה ורעה. דרך אגב למה לא להוציא נוסח מקוצר לעיתונות?
וכמובן שוב השטות הזאת שלא מתנערים מהכתובות או מצלבי הקרס... ילדותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 08:22 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
ציטוט:
במאקרו, הקבוצה נענשה על כך שראשיה הם חדלי אישים, שלא טרחו אפילו להתגונן מול האשמות ההתאחדות בפעם הראשונה, הסכימו לקבל את ההכפשה כי אוהדי קבוצתם גזענים, ולא טרחו להציג את העובדות כהוויתן.

דווקא המשפט הזה חוטא לאמת
ההנהלה התנגדה לסעיף האישות על קריאות גזעניות, ושינתה אותו להתנהגות בלתי הולמת. בעקבות כך שינה בית הדין את העונש ממשחק ללא קהל (שהיה לנו על תנאי עקב המצאות על נהמות לסידיבה לפני הדרבי חוץ שנה שעברה), והעברת יציעים שזה כלל לא עונש.

לגבי הפסקה עם בעיות ההנהלה, הכל נכון. באמת. אבל מה זה קשור? ההנהלה מחורבנת, ובמקביל גם האולטראס היה חייב לנהוג אחרת.
ועכשיו, במקום למחול על כבודם ולהתחיל מאפס את המחאה, הם ממשיכים בקו עיקש שלא יסחוף אחריו איש מאלה שלא מתעדכנים יום יום בנעשה. חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 08:32 
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:
ציטוט:
במאקרו, הקבוצה נענשה על כך שראשיה הם חדלי אישים, שלא טרחו אפילו להתגונן מול האשמות ההתאחדות בפעם הראשונה, הסכימו לקבל את ההכפשה כי אוהדי קבוצתם גזענים, ולא טרחו להציג את העובדות כהוויתן.

ההנהלה התנגדה לסעיף האישות על קריאות גזעניות, ושינתה אותו להתנהגות בלתי הולמת. בעקבות כך שינה בית הדין את העונש ממשחק ללא קהל (שהיה לנו על תנאי עקב המצאות על נהמות לסידיבה לפני הדרבי חוץ שנה שעברה), והעברת יציעים שזה כלל לא עונש.

לגבי הפסקה עם בעיות ההנהלה, הכל נכון. באמת. אבל מה זה קשור? ההנהלה מחורבנת, ובמקביל גם האולטראס היה חייב לנהוג אחרת.
ועכשיו, במקום למחול על כבודם ולהתחיל מאפס את המחאה, הם ממשיכים בקו עיקש שלא יסחוף אחריו איש מאלה שלא מתעדכנים יום יום בנעשה. חבל.

חוטא לאמת? אתה סגור על זה? תבדוק את האמת ותנסה שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
הספינים, השקרים וההכפשות לא יעזרו. לא אוהדי הפועל הם הבעיה. הבעיה היא שהנהלת הקבוצה מסרבת לחתום ולהפקיד בבקרה חוזים עליהם סיכמה עם שחקנים. הבעיה היא צבירת חובות לשחקנים ולספקים כשיטת עבודה. הבעיה היא אילוץ שחקנים לוותר על חובות עבר כתנאי למתן שחרור. הבעיה היא התערבות בשיקולים מקצועיים וייבוש שחקנים שמסרבים לוותר על חובות עבר ומסרבים לקצץ בשכרם. הבעיה היא בחוסר הרצון של קבוצות לנהל מו"מ מול הקבוצה על העברת שחקנים בשל סירובה של הקבוצה להכיר בחובותיה ונסיונות להתחמק מהן בדרכים עקלקלות. הבעיה היא הפעלת לחץ ואיומים על שחקנים.הנהלת הפועל תל אביב היא הבעיה!

מצוין, אלו צריכות להיות הטענות, וצריך שכולם יכירו אותן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 08:53 
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:
ציטוט:

כמה פעמים צריך להסביר לך שגם על הקריאות כנגד איימוס קולי הועמדנו לדין על פי סעיף התנהגות בלתי הולמת ?
וואלה כתב:

האדומים הועמדו לדין בעקבות עבירה על התנהגות בלתי הולמת של האוהדים לאחר שהושמעו קריאות גזעניות לעברו של איימוס קולי, שחקנה של הפועל חיפה, במשחק הליגה בין שתי הקבוצות. בקבוצה גינו כמובן את הקריאות הללו במהלך הדיון, כשנציגי הפועל תל אביב היו יושב ראש הקבוצה דורון אוסידון והמנכ"ל ניר ענבר.
הדיין חיים אלחדיף הסביר בהחלטתו מדוע בחר שלא להפעיל את סעיף הקריאות הגזעניות אלא בחר בסעיף התנהגות בלתי הולמת : "לא נראה לי שבמקרה זה היה מוטיב גזעני בהתנהגות האוהדים מאחר והקריאות של האוהדים כוונו לכל או לרוב השחקנים היריבים כמנהג אוהדים שמבקשים ללעוג או לקנטר שחקנים יריבים. מדובר בקומץ אוהדים על רקע שבמהותו אינו 'על רקע גזעני' כלשון סעיף 20 (יג) לתקנון המשמעת". בנוסף המליץ הדיין "לסווג את ההרשעות בגין קריאות גזעניות ועוד עבירות באופן שהענישה בקיום משחק ללא קהל בליגה מקצוענית תחול רק במקרים שבוצעו בנסיבות חמורות, וזאת כדי ליצור פרופורציה בין העבירה החמורה והענישה החמורה, כי בליגה מקצועית עסקינן".

http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=il

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
שני ליצנים אתה וצ'ימפ.
אני יודע שעמדנו לדין
בתחילה עמדנו לדין על קריאות גזעניות.
לאחר מסע שכנועים קל, או לפחות זה מה שסיפרו לנו בתקשורת, וכפי שמשתמע מפסק הדין, הומר הסעיף והעונש.
תודה סימרוטיץ' על הבאת פסק הדין שמצדיק אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 09:00 
אדום נחמד כתב:
שני ליצנים אתה וצ'ימפ.
אני יודע שעמדנו לדין
בתחילה עמדנו לדין על קריאות גזעניות.
לאחר מסע שכנועים קל, או לפחות זה מה שסיפרו לנו בתקשורת, וכפי שמשתמע מפסק הדין, הומר הסעיף והעונש.
תודה סימרוטיץ' על הבאת פסק הדין שמצדיק אותי.

ברור ואני הליצן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: