תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 22:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: *הסעות למשחק באיינדהובן*
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
שלום לכולם,
כמו בשנה שעברה במשחק עם שאלקה,גם השנה מתארגנת הסעת אוהדים למשחק באיינדהובן.
גם השנה ההסעה תזכה לליווי משטרתי צמוד מהכניסה לעיר וכמובן אבטחת האוטובוסים במגרש עצמו בחניון נפרד, לאחר שנתקבלו כל האישורים מהנהלת איינדהובן ומהמשטרה המקומית.

פנו אליי כבר מספר אנשים בבלומפילד ובדרכים שונות ומי שהבטחתי לו אישית,מקומו בעדיפות על ההסעה.
הפרוצדורה בהזמנת האוטובוס תהיה זהה לזו שהיתה בשנה שעברה, כשהאוטובוס יוזמן לאחר שתתמלא מכסת מינימום של משלמים לאוטובוס.
לפי כמות המתעניינים שפנו אליי עוד טרם פרסום ההודעה הזאת, אני מאמין שתוך מספר ימים נוכל להזמין כבר את האוטובוס.

כמה פרטים טכניים לגבי ההסעה:

1. ההסעה מהווה חלק מהדיל של סוקולובסקי,ומי שיזמין דרכו את הדיל מבטיח מקומו על ההסעה.כפי שנכתב גם בהודעתו של גל,מחיר ההסעה 40 יורו .
2. כל נוסע שמשלם מבטיח את מקומו באוטובוס,וכמובן שאם לא יוזמן האוטובוס הכסף יוחזר במלואו.
3.בעת התשלום יקבל כל נוסע כרטיס עם שמו ומיקומו באוטובוס.
4.את התשלום ניתן לבצע במזומן או בהעברה בנקאית.
5. אך ורק תשלום מבטיח מקום באוטובוס,אני אעדכן באשכול זה את מצב התקדמות המקומות בהסעה.
6. כרגע ההסעה מתוכננת ל12:00 בצהריים ביום המשחק,מהסיבה שוודאי רבים ירצו גם להסתובב בעיר איינדהובן ביום המשחק.בהתאם לרצון הרוב ייתכן ותשתנה שעת היציאה,עדכונים יינתנו כמובן.

לגבי הסעה מהשדה למלון בעיר:
מדובר אך ורק על הטיסה של גל ביום שני, והיא תצא מיד עם נחיתת הטיסה אל המלון ועדיפות למקומות בהסעה תינתן קודם כל לרוכשי הדיל של סוקולובסקי,ובעדיפות שניה יהיו שאר נוסעי הטיסה שיחפצו בהסעה.
מחיר ההסעה:10 יורו לאדם, מס' המקומות מוגבל.

ניתן לפנות אליי בפרטית,במייל ofer1982@gmail.com
או בטלפון 0545-402032

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: *הסעות למשחק באיינדהובן*
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2011, 04:37 
סמל אישי של המשתמש
ממה שאבי עליו השלום סיפר על הביקור שלו באיינדהובן (נסיעת עבודה למפעל פיליפס) חוץ ממפעל פיליפס וקבוצת הכדורגל אין שם שום דבר ראוי לציון, אבל זה היה לפני הרבה מאוד שנים (בין 15 ל20) אז אני לא יודע לגבי עכשיו.

בכל מקרה אם אני אצליח למצוא או להרכיב דיל סביר של רביעי-שבת או חמישי-ראשון שלא כולל רכב שכור ההסעות שלך הן אופציה נחמדה מאוד.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2011, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
כפי שאמרתי,שעת היציאה היא גמישה בהתאם לרצון הרוב ובהתחשב בכך שיש טיסות שנוחתות באמסטרדם ב10 בבוקר ביום המשחק.
מצד שני,כדי לא לקחת סיכונים מיותרים של פקקים ושאר צרות לא צפויות,ההסעה לא תצא יותר מאוחר מ14:00

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2011, 11:55 
ציטיאט :BOW:
(לצערי השנה לא אגיע) אבל האוטובוסים שלך בשנה שעברה היו אדירים וחסכו לכולם !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2011, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

תודה רבה :ROSE:

כרגע 14 אוהדים רשומים להסעה, לא כולל מהדיל של סוקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2011, 11:50 
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2011, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
עדכון: מחר בשעות הצהריים קבעתי עם מספר אנשים לתשלום באזור בלומפילד, מי שמעוניין להסדיר את התשלום מחר שייצור איתי קשר ,בהמשך היום אדע את השעה המדוייקת.

כרגע 25 רשומים על ההסעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2011, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
איפה נמצא המלון שממנו יוצאת ההסעה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2011, 03:36 
סמל אישי של המשתמש
עופר, אצור איתך קשר בהמשך השבוע, בכל אופן אני רוצה להבין פחות או יותר כמה פרטים:
1.האם אתה מעריך שיצאו לפחות 2 אוטובוסים (אם אני זוכר נכון נגד שאלקה יצאו שלושה)?
2.ההסעה עצמה תצא מהמלון שסוקו מארגן או ממקום מרכזי באמסטרדם? (מצטער אם אני שואל דברים שרשומים)
3.מה יהיה להערכתך התאריך האחרון בו יהיה ניתן להירשם להסעות?

כמובן שגם אני הייתי בהסעה המרגשת נגד שאלקה ומאוד נהנתי וכנראה שנירשם שוב גם השנה :)
תודה רבה מראש על היוזמה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2011, 09:12 
לירון האדום כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2011, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
תודה רבה שוב על המחמאות, כייף לקבל פידבק מכולם וזה לא מובן מאליו.

אבו דגל לשאלותיך:
1. בשנה שעברה יצאו 4 אוטובוסים לשאלקה.
2. הסעה אחת תצא בוודאות נכון לעכשיו.מספר אנשים כבר שילמו ויתר האנשים שרשומים ולא שילמו הם אנשים שאני מכיר וישלמו בימים הקרובים כך שמבחינתי יש כבר 27 אנשים על האוטובוס ואין ספק לגבי מימושו.
לגבי הסעה נוספת,זה בעיקר תלוי בקצב ההרשמה וקצב התשלום של האנשים.מבחינתי,ברגע שמשלמים לי אני מזמין את האוטובוס וברגע שהוא הוזמן כל מי ששילם יכול להיות בטוח במאה אחוז לגבי מקומו בהסעה.
3. לגבי מיקום ההסעה,כרגע אני מחכה שסוקו יודיע סופית על מיקום המלון שהוא סוגר,ובכל מקרה מדובר במרכז אמסטרדם,מרחק הליכה מהדאם סקוור/סנטרל סטיישן. ייתכן שלבסוף זה יהיה מהסנטרל סטיישן כמו שנה שעברה, כי נוח להגיע לשם במרחק הליכה מכל מקום במרכז.
4. לגבי התאריך האחרון - אין לי תאריך לתת לך, כי לא קיים כזה. מבחינתי אם באים יום לפני הנסיעה 50 איש ומשלמים אני פשוט מזמין עוד אוטובוס בשבילם.
שוב אני אומר,כדאי להקדים ולשלם אם אתה יודע שאתה מעוניין בהסעה, מכיוון שברגע ששילמת הבטחת את מקומך על ההסעה,ואם התמהמת ושילמת לאחר שהאוטובוס הראשון כבר התמלא, אתה בעצם מחכה שיתמלא עוד אוטובוס כדי שנוכל להזמין אותו ,כשלי אין צפי אמיתי כדי לדעת מראש כמה אוטובוסים יתמלאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2011, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
מרגש , אם אנחנו בדיל של סוקו אנחנו נוסעים איתך ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2011, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
בנזיר בוטו כתב:
מרגש , אם אנחנו בדיל של סוקו אנחנו נוסעים איתך ?

כן
אם שילמתם לו על כל החבילה אז אתם בפנים.
אם שילמתם רק על הטיסה אתה צריך לדבר איתי ולהרשם להסעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2011, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
עדכון חשוב :
מי ששילם לגל על כל הדיל יכול להיות רגוע ,הוא על ההסעה. גל כבר יעביר לי את השמות בצורה מסודרת.
מי ששילם לגל רק על טיסה/מלון ולא שילם על ההסעה -צריך לדבר איתי ולהסדיר תשלום,מקומו על ההסעה לא מובטח עד התשלום בפועל/
כמובן שמי ששילם לי בפועל לא דרך הדיל של גל, או שקבעתי איתו מועד ספציפי לתשלום, גם מקומו מובטח על ההסעה.

לאחר המשחק ביום ראשון מול בית"ר שם אמורים לשלם מרבית האנשים,תהיה תמונת מצב טובה יותר וככל הנראה כבר ביום שני יוזמן האוטובוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 09:28 
הזמנתי 2
תודה קודקוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
עדכון: יום ראשון לפני המשחק מול בת"ר הוא ככל הנראה המועד האחרון לתשלום עבור האוטובוס הראשון.
נכון לעכשיו מספר הנרשמים שעוד לא שילמו גבוה ממספר המקומות הנותרים באוטובוס,ולכן נעשה זאת בשיטת כל הקודם זוכה,וכמובן מי שיקדים לשלם לפני המשחק בתיאום איתי,יבטיח את מקומו בוודאות.
ביום שני בבוקר אודיע בדיוק מי הספיק לשלם בזמן ולהיות על האוטובוס,ונפתח את הרישום לאוטובוס השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2011, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
לכל הנרשמים שטרם שילמו ולמעוניינים:היום מ7 וחצי עד בערך רבע שעה לפני השריקה ניתן יהיה לתאם איתי ולשלם.
מחר אפרסם תמונת מצב עדכנית של ההסעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:12 
מה התמונת מצב כרגע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
דור 31 כתב:
מה התמונת מצב כרגע?

בשילוב עם נוסעי הדיל של גל,אנחנו כרגע באמצע האוטובוס השני.
ניתן יהיה ליצור קשר ולשלם היום עד רבע שעה לפני תחילת המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 13:27 
בהנחה שיצאו שני אוטובוסים (לפחות), האם תהיה אפשרות לפצל את שעת היציאה?

נניח, אוטובוס אחד ב-12:00 ואחד ב-14:00?

אני כנראה נוחת בשעה 10:35 באמסטרדם במידה ולא יהיו עיכובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
דמיאן לוקאשיק כתב:
בהנחה שיצאו שני אוטובוסים (לפחות), האם תהיה אפשרות לפצל את שעת היציאה?

נניח, אוטובוס אחד ב-12:00 ואחד ב-14:00?

אני כנראה נוחת בשעה 10:35 באמסטרדם במידה ולא יהיו עיכובים.

אני חושב שבפועל זה יהיה דבר בעייתי לעשות,כי אני רוצה להיות בשטח ולוודא בפועל שהאוטובוסים יוצאים בלי עיכובים מיותרים, ולהבטיח שכל מי שאמור להיות על ההסעה באמת עולה עליה.
בכל אופן,אין טעם לצאת ב12:00 מאמסטרדם,המטרה היא לצאת מעט מאוחר יותר כשמצד אחד רוצים שכולם יספיקו להסעה,ומצד שני לקחת זמן בטחון סביר לפקקים כך שבכל מקרה נגיע לפחות שעתיים לפני תחילת המשחק.

כרגע ההסעה מתוכננת לצאת ב13:00,אבל השעה כאמור גמישה והיא בשליטתנו ולרווחת רוב הנוסעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
UP

ניתן יהיה לשלם מחר לפני המשחק עם ב"ש עד כרבע שעה לפני שריקת הפתיחה.
0545-402032, אהיה באזור הקפה של אנג'ל.

תשובה לשאלות שקיבלתי :
אחסון תיקים באוטובוס - למי שבא ישירות משדה התעופה ביום המשחק וחוזר לאחריו - אפשר יהיה לשים מזוודות/תיקים בתא המטען של האוטובוס שיאוחסנו שם עד לחזרה לאמסטרדם.

הכנסת תיקים למשחק - בשנה שעברה בשאלקה לא איפשרו להכניס תיקים אישיים למגרש ומי שהיה יודע שנוצר בלאגן גדול בחוץ כשאיכסנו הכל בלוקרים ונתנו לכל אחד מס' אישי כדי שייקח את התיק בסיום המשחק.
אין לי מידע ודאי לגבי איך זה יהיה באיינדהובן,אני ממליץ לא להגיע עם יותר מדי דברים מלבד ארנק ומפתחות(את זה נתנו להכניס בשאלקה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
מצטער שאתמול לא הספקתי להביא את הכרטיסים לכל מי ששילם.
בגלל עומס של לפני החגים בבית הדפוס לא היה להם זמן להתעסק עם זה.
במשחק הבית הבא זה כבר יחולק בוודאות,וביום שזה יהיה אצלי ביד אני אודיע ומי שירצה יוכל לתאם איתי ולאסוף .

מבחינת מצבת הונסעים אנחנו כרגע על אוטובוס וחצי מלא,כולל הנוסעים שלקחו את כל הדיל מגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2011, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
עדכון:
נפתח אוטובוס נוסף לרישום, כרגע הוא עוד לא מוזמן בפועל ותלוי בכמות הביקוש שתהיה אליו.
כל מי ששילם עד עכשיו מקומו מובטח וכרטיסים יחולקו לפני המשחק מול הפועל פתח תקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2011, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
עד מתי אפשר לשלם?
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
gibu כתב:
עד מתי אפשר לשלם?

אפשר להגיע פיזית אליי ולשלם,או בהעברה בנקאית.
0545-402032
עופר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
עדכון:
ביום שבת בבלומפילד יחולקו הכרטיסים ,מחוץ לקפה אנג'ל מול שער 5, עד כרבע שעה לפני השריקה.

במקביל נמשכת ההרשמה כשהאוטובוס הנוסף שנפתח הוזמן וייצא בוודאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
עדכון: הערב אמשיך לחלק את הכרטיסים לנוסעי האוטובוס הראשון.
הכרטיסים לאוטובוס השני יחולקו במשחק הבית הבא מול ראשון לציון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 18:01 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט כתב:
עדכון: הערב אמשיך לחלק את הכרטיסים לנוסעי האוטובוס הראשון.
הכרטיסים לאוטובוס השני יחולקו במשחק הבית הבא מול ראשון לציון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
הקפצה אחרונה:
היום בבלומפילד תהיה חלוקת כרטיסים והזדמנות אחרונה לשלם בארץ על ההסעה למי שמעוניין.
ניתן יהיה למצוא אותי לפני ובמהלך המשחק בקפה אנג'ל מול שער 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: