תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 22:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 28/10-29/10 [מידע+דיונים]
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
לא יאמן
אוסידון מוכן להיות ה"אשם" בשביל הבוס שלו
מדהים
אז אוסידון עכשיו הוא האשם ?
לאן נדרדר עד שנבין שטביב אשם ?
טוב נו
אז אחרי שעניין ה"שער 5" ירד היה ברור שצריך משהו חדש
מעניין מה יקרה בשבוע הבא שגם עניין אוסידון לא יחזיק מספיק זמן
ענבר ? ברדה ? ציבלין ? טליאס ?

אני מהמר על ציבלין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
ועכשיו בגלל שפתחתם שיחה על שי,יבואו עשרות חכמים שיתחילו לרדת עליו
כול הכבוד

פותח או לא,שי נשמה

לגבי הדיונים
נשבר לי כבר לקרוא תכותרות הזבל האלה,זה מוציא אותי מן הכלים באמת שזה משגע תשכל
שכולם שם ימותו/יעופו מהפועל לפחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
ONE

http://www.one.co.il/Article/189416.html

אניימה: מתגעגע לתל אביב, חסר לי אקשן בלילות

בתחילת חודש אוקטובר, ביקרנו את החלטתו של וינסנט אניימה, לעזוב את הפועל תל אביב לטובת ליל. השוער הניגרי הנהדר שעשה שמות בישראל, עבר לדאבליסטית הצרפתית, שם חימם את הספסל בכל משחקי הקבוצה, עד שהגיע המשחק האחרון של ליל מול אינטר, משחק הבכורה של אניימה בקבוצתו.

אמנם לא מדובר בסידור קבוע וככל הנראה השוער בן ה-29 יחזור לספסל במהרה כשמיקאל לאנדרו יחזור, אך עדיין, מדובר בצעד קדימה. צעד קטן אמנם, אך צעד.
"ככה זה בכדורגל, פעם אתה שוער ראשון, ופעם שני, C'est la vie (אלה החיים)", הודה וינסנט אניימה בראיון לטלוויזיה הצרפתית, "למעשה, זו פעם ראשונה במהלך 12 השנים בהן אני בכדורגל שאני משמש כשוער שני, אבל זה חלק מהקריירה וצריך לדעת להתמודד".

הניגרי המשיך: "אני מכבד את החלטותיו של המאמן (רודי גארסיה), הוא בחור נהדר ומקצוען אמיתי. בכלל, אני מרגיש שהקבוצה היא המשפחה שלי. בכל מקרה, יש לי זמן, יש לי חוזה לעוד ארבע שנים ככה שאני לא מודאג ממצבי".
אניימה סיפור על חיבתו לשוער הראשון של הקבוצה, מיקאל לאנדרו: "הוא שוער נהדר. באימונים הוא כמו המורה שלי, הוא מתרגם בשבילי דברים והוא בן אדם ממש נחמד".

לסיום, התייחס השוער החביב להבדלים בין הערים, למחסום השפה ולחברו ג'ו קול: "ליל עיר נהדרת, אבל שונה מאוד מתל אביב, העיר שלעולם לא ישנה. בתל אביב אפשר למצוא כל דבר בכל שעה ביממה. בליל הכל סגור בלילות. קצת קשה לי עם השפה, אבל אתגבר על כך. בנוגע לג'ו קול, אני מאוד שמח שהוא פה. הוא מדבר אנגלית שזה טוב. אנחנו מספרים הרבה בדיחות אחד לשני וזה מאוד נחמד. הוא מצחיק".
"לא היה לו כל כך מה לעשות מול אינטר", ציין מאמן הקבוצה, רודי גארסיה, "אני מקווה שהוא ילמד צרפתית במהרה, כי זה נחוץ פה. אני יודע שהוא התחיל לקחת שיעורים כבר בספטמבר. הוא בחור מדהים, יש לו שמחת חיים נדירה והשחקנים מתים עליו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
אניימה היה פספוס,מיליון דולר והיה נשאר.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 17:57 
פאביו כתב:
אניימה היה פספוס,מיליון דולר והיה נשאר.

זה לא רחוק מהשכר של אדל - 2,700,000 ש"ח שזה בערך 750,000$ + מי יודע אלה תוספות + מחיר הכרטיס ל"הפנינג לובוס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 18:03 
RedAlert כתב:
כול הכבוד

פותח או לא,שי נשמה

לגבי הדיונים

יאלה חפרת לנו בראש כבר, לא נמאס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/196/1872266
ציטוט:
געגועים למלחמת טביב-הראל
מאת: עמית גולדשטיין, מערכת וואלה! ספורט
יום שישי, 28 באוקטובר 2011, 19:30

פגישת הפיוס שנפסלה, שיחות הטלפון לבעלים ויותר מדי נעלבים ופגועים. הצצה מלאה למשבר הענק בהפועל תל אביב, שנראה הרבה יותר חמור ועמוק מזוועות העונה שעברה

מי שלא מבין עד כמה הסיטואציה בהפועל תל אביב מסובכת, היה צריך להיות נוכח באימון הערב שערכה הקבוצה ביום חמישי. עם תחילת האימון, אותו הגדירה הקבוצה כפתוח לתקשורת , עיתונאים וילדי בר מצווה הסתובבו על כר הדשא במשך מספר דקות. אחרי שהברדק עם הזאטוטים הסתיים, ירד המאמן דרור קשטן אל מגרש האימונים, וכאשר קלט כי עדיין העיתונאים נמצאים להם על הדשא, שלח מבט מאיים לעברו של הדובר קובי ברדה שהבין מיד את המסר ושלח אותם מחוץ לגדר, תוך כדי שברור לכל הנוכחים כי האיש החזק בהפועל הוא שוב קשטן, לאחר שהבעלים אלי טביב צידד במאמנו במאבק מול ההנהלה ובעיקר כנגד היו"ר דורון אוסידון.

את המתח אפשר היה לחוש באוויר וברדה עשה את דרכו עם אנשי התקשורת אל מחוץ לתחומי המגרש. כשהגיע הדובר וראה את העיתונאים הולכים לשבת בצמוד למספר אוהדים של הקבוצה הנמנים עם ארגון האולטראס של הפועל תל אביב, הבין ברדה כי גם פה מקומו לא נמצא וביצע פניית פרסה אל תוך משרדי המועדון תוך שהוא מסנן: "גם כאן זה לא בטוח ממש בשבילי להיות". לא עברו שתי דקות והמתח התפרק למילים שהטיח מקורב לקבוצה: "קשטן היום הוא המלך, הוא מסתובב כמו טווס, ככה זה אחרי שאתה מרגיש שניצחת. אבל במלחמה כמו במלחמה, אין מנצחים. יש רק מפסידים. המועדון הוא זה שיפסיד מאותן מלחמות".

הקרע העמוק הזה, שנוגע לכל דבר שקשור למערכת שנקראת הפועל תל אביב, הוא מקור לדאגה הרבה יותר גדולה במועדון. הקרע הזה הוא הרבה יותר חמור מהקרע בעונה שעברה בין שני הבעלים, מוני הראל ואלי טביב. הוא קרע יסודי שמגיע לכל נקודה, ולא ריב ילדותי שאמור להסתיים בקרוב. אם בעונה שעברה למועדון היתה תקווה שהפתרון יגיע בקרוב, העימות האחרון הוא הרבה יותר שורשי ועלול להתלקח למלחמת עצמאות של ממש בחודשים הבאים ובשנים הבאות. יש כבר כאלו שמתגעגעים לעונה שעברה – אז לפחות למועדון היה אופק.

לפני כשבוע פנה יו"ר המועדון דורון אוסידון למספר אוהדים בעלי השפעה והציע להם להיפגש במלון שרתון בתל אביב על מנת ללבן את העניינים. ההצעה הגיעה קצת אחרי הפיצוץ הגדול בין האוהדים השרופים של הפועל תל אביב היושבים בשערים 4-5 לבין הנהלת הקבוצה, בימים שהתאחדות הורתה להנהלת הקבוצה למסור כ-20 שמות למשטרה על מנת להרחיק אותם מהמגרשים וארגון האולטראס של הקבוצה הודיע כי הוא פותח במלחמה כנגד טביב והנהלתו. מטרה הפגישה היתה לא רק לקדם את עקירת העשבים השוטים, אלא גם לעצור את הקרע עם האוהדים בזמן. בהנהלת המועדון ידעו כי הם לא יכולים להרשות לעצמם את החרמת הקבוצה על ידי אוהדיה השרופים, למרות המאבק הגלוי בהם.

אלא שהאוהדים סירבו להצעתו של היו"ר בתוקף, מה שהפך את הכרזת המלחמה לסופית. "מבחינתנו אין דרך חזרה", אמר אחד האוהדים המסורים של הפועל השבוע. "אנחנו לא נשתוק עד שטביב לא יעזוב את המועדון וכולם יבינו למה הוא הגיע לכאן. אין לאף אחד כוונה להפוך את הפועל לקבוצת אוהדים כמו בכדורסל, אבל נראה לכולם, בעיקר לאוהדים האחרים של הקבוצה, כי טביב הוא דבר הכי רע שיכול היה לקרות להפועל ובא לפה במטרה לקדם את עסקיו הפרטיים ולפתוח לעצמו דלתות. הקבוצה לא מעניינת אותו בכלל והוא ישאיר אדמה חרוכה כמו בכל דבר שהוא נגע לפני הפועל. אנחנו לא ניתן לזה לקרות ועד שהאיש הזה לא יהיה במועדון, לא נשתוק".

חשוב לקרוא את הדברים: מי שקורא אותם בפעם השנייה, מבין שלא מדובר בקרע על רקע ריסוס צלבי הקרס: הקרע הוא הרבה יותר עמוק ובלתי ניתן לגישור. ביסודו עומדת ההבנה של ראשי האוהדים שטביב הוא לא הפועל תל אביב. הוא גוף זר. הם נתנו לו צ'אנס בהתחלה, אבל ימי החסד הסתיימו במסקנה חדה. ההחלטה להילחם בטביב כבר התקבלה לפני מספר שבועות, לאחר שאוהדים הבינו כי ההתנהלות השכונתית בה הפועל חייבת כספים לכל גורם כמעט ממנו קיבלה שירותים, לא יכולה להימשך. וכאן נפלה ההחלטה.

ראוי לציין כי בתחילת הדרך נתן ארגון האולטראס את בירכתו לטביב, אך כשההנהלה שלחה נציג להוריד השלט בו נכתב "100 ימי חסד עומדים להסתיים", נפתחה המלחמה באופן רשמי בין הצדדים. "בשום פנים ואופן אתה לא יוצא כנגד האוהדים בגלוי, אפילו אם אתה יודע שהם עשו מעשה גועלי", אמר השבוע גורם בכיר בהנהלה לשעבר. "בכל תקופה יש בעיות עם האוהדים, אבל צריך לתת להם את התחושה שהם יכולים למחות ולא לנסות למנוע את זה. אחר כך עוברים לדיבורים, הסברים והרגעת השטח, ולפעמים אפילו מבטיחים דברים שאי אפשר לקיים רק בשביל שהשקט יחזור. אבל אין מצב שאתה מכתים בתקשורת את השם של כל הקהל שיושב בשערים 4-5. זה פשוט חוסר ניסיון של ההנהלה שאף אחד שם חוץ מטביב לא מחזיק בניסיון בניהול כדורגל. בקבוצה צריכים להבין שהאוהדים זה כמו הילדים שלהם והיא לא יכולה בלעדיהם כמו שהם לא יכולים בלעדיה. אני חושב שפה איחרו את הרכבת והמלחמה בין הצדדים רק תלך ותחריף. הדבר היחיד שבהפועל יכולים לעשות זה פשוט לגלות כמה שיותר סבלנות ולנסות להראות לאותם אוהדים שדברים משתנים בתוך המועדון".

מי שירד בינתיים למחתרת הוא יו"ר המועדון, דורון אוסידון. מי שאמור להיות צלע מרכזית בהרגעת הרוחות, פגוע אף הוא מהמצב. הנזקים המנהליים שנגרמו כבר בעונה שעברה הביאו אותו אל סף ייאוש. אוסידון עבד ימים כלילות בניסיון לסיים את הבעיות הניהוליות שהותיר המאבק בין שני הבעלים, הראל וטביב. היו"ר רצה כל כך לקחת על עצמו את האחריות ובין שאר החלטותיו, קיצץ את סמכויותיהם של שאר עובדי המועדון, חסם פעילות תקשורתית שאותה ראה כלא בריאה ושידר שהוא האיש החזק במועדון. הוא לא ציפה שיחלישו אותו כל כך תוך זמן לא רב, וניסיונות ההבראה שלו ירדו לטמיון.

אחרי חלק מהכישלונות המקצועיים העונה, בעיקר באירופה, החלו לצוץ מסרים בתקשורת על חוסר שביעות רצון מתפקודו של קשטן. למאמן הפגוע לא נותרה ברירה ועל סמך מה שידע על התנהלות ראשי המועדון מול התקשורת, חשד כי אותם מסרים מגיעים ככל הנראה מפיו של היו"ר. קשטן לא היסס ופנה עם אותן בעיות לטביב בדרישה שיפתור אותן. המהלך של טביב היה מהיר: איסור ראיונות גורף, כולל להנהלה. בהפועל כמובן מכחישים כי לצעד קשר לאוסידון, אבל לא כולם מרגישים כך. הקרע כל כך חמור, שאם לא תתרחש שיחת הבהרה בין היו"ר למאמן, אחד מהם לא יוכל להמשיך – בינתיים זה פוגע בתפקוד השותף, שגם ככה לא נהנה מהרמוניה.

עוד לפני שהפרשה הזו התפוצצה מקורבי המאמן האשימו את היו"ר בהלהטת השטח כנגדו: "גם ככה הקהל והתקשורת הורגים את דרור מתחילת השנה. אז במקום לשדר שקט בגזרה המקצועית, אחרי כל משחק עולים ציטוטים שלא לייחוס כנגדו והכתובת מהיכן זה מגיע ידועה לנו היטב. כמו שדרור לא ניסה לתקן דברים בהנהלה למרות שיש המון דברים שהוא לא מסכים איתם, שאף אחד שם לא יהפוך להיות מאמן ועוד יתסיס את הקהל נגדו. זה לא יכול לעבוד בצורה כזו".

אוסידון אומנם מכחיש את הטענות הללו נגדו כאילו אמר משהו בעילום שם נגד קשטן, אבל מקורב להנהלה מציע לקחת את אותם דברים, ולא משנה מי אמר אותם, בפרופורציות הנכונות, פרופורציות שקשה למצוא במצב הנוכחי של הפועל תל אביב. "הלוואי ויהיו עוד אנשים שאכפת להם כל כך מהמועדון כמו דורון אוסידון. לבנאדם אין חיים מאז שנכנס להפועל והוא עשה הכול מנת שהקבוצה תיבנה כמו שצריך למרות הקיץ הקשה. לרגע מעמדו של דרור לא היה נושא לשיחה במועדון".

כדי לשרוד משוואה שבה גם הקהל כבוי, גם המאמן פגוע וגם היו"ר מיואש, צריך שחקנים חזקים. בפועל – גם הצלע הזו קרועה והחיבור בינה לבין המאמן, חיבור שגרם להפועל תל אביב להתגבר בעונה שעברה על משברים הרבה יותר חמורים, רופף מדי. "יש פה כמה שחקנים שהם עשבים שוטים בקבוצה ובכל אפשרות שתהיה להם הם יפגעו בה", אמר גורם בהפועל השבוע. "הכי קל לשחקנים להאשים את קשטן כי זה להתנער מהאחריות שלהם. אי אפשר שכמה פרחחים ינהלו את הקבוצה מבפנים, זה לא עובד באף מקום ובטח אסור לתת להם לגיטימציה. דרור הוא לא אחד שישתוק על הדברים האלה ובינואר הוא יעשה לזה סוף".

מהדברים האלה אפשר באמת להבין עד כמה השבר בהפועל גדול ועמוק. אומנם בהפועל ידעו העונה כמה ימים שקטים בחלק המקצועי ואפילו השחקנים העידו כי האווירה השתנתה, אך אחרי ההפסדים ההאשמות יוצאות מוולפסון באופן קבוע כנגד המאמן וכנגד מספר שחקנים. זה מעיד על ריקבון ועד כמה לדרור קשטן אין שליטה על הריקבון הזה. אל תתפלאו, עם זאת, אם קשטן יבחר לשחרר את אביחי ידין בינואר. "הבעיה היא שלא רק כמה שחקנים לא מסתדרים עם קשטן, אלא יש כאלה שרק חושבים על עצמם ולא על הקבוצה", אמר אחד השחקנים השבוע. "לאף אחד לא באמת אכפת ובגלל זה הכי נוח להאשים את קשטן בעניין. אין אף אחד שצועק או לוקח מנהיגות בחדר ההלבשה, וזה מראה כמה לשחקנים באמת אכפת. הבעיה היא שגם דרור איבד שחקנים כמו סלים טועמה ואביחי ידין, אחרי שהשעה אותם מהמועדון. הם אלה שדווקא כן יכולים להנהיג יחד עם שי אבוטבול את הקבוצה, אבל אחרי ההתנהגות של קשטן אליהם, אין סיכוי שהם ילחמו בשבילו".

עכשיו אתם מבינים למה נאמר קודם שהמשבר הזה הרבה יותר חמור ממשבר טביב-הראל בעונה שעברה, ולמה סדרת ניצחונות לא באמת תפתור אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 21:33 
כתבה שלא מחדשת הרבה, אבל מסכמת יפה את גסיסת המועדון מאז שאליהו טביב שאלתיאל קוואק השתלט על הקבוצה.
אה סליחה אני דרמטי מדי, הכל אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 21:41 
אליעזר לא אליהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
כתבה מצוינת ובנויה יפה מאוד. אהבתי את ההדגשה שהמאבק של האוהדים בהנהלה לא הגיע כתוצאה ממה שקרה עם הכתובות בשער 11 אלא בעיה אמיתית ועקרונית עם המצב הניהולי.
לפי הכתבה, אנחנו במסלול התנגשות קרוב מאוד בין שלל חבובותיו של איש העסקים הממולח. זה הזמן שלנו לא להוריד את הלחץ מההנהלה והמאמן ולהבהיר להם בכל דרך שמקרה שאול לא יחזור על עצמו. אף אחד לא יגנוב לנו עוד הפעם את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 22:06 
mkorman1 כתב:
אליעזר לא אליהו

אובג'קשן סאסטיינד :) אליעזר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 22:08 
דע את האויב
כלל ראשון במלחמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 22:10 
כתבה פשטנית ולא ממוקדת.
כתבה שלמה על הבעיות בהפועל וטביב מוזכר רק בקטע שהאוהדים רוצים להעיף אותו.
הגיע הזמן לכתבה רצינית על הניהול השכונתח והכושל של טביב. זה העניין המרכזי.
זה שקשטן הוא קשטן זה כמו לכתוב שכלב נשך אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 22:26 
כתבה רצינית מאוד של בחור אמין שעובד ונמצא באימונים וגם לקח תגובות מכל הצדדים.
פעם ראשונה שמישהו כותב על הבעיות האמיתיות ולא מחרטט כל מיני המצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 23:30 
דווקא הכתבה מאוד ממוקדת מאוד לא פשטנית ומביאה את התמונה מקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 23:38 
כתבה יפה ,לא צריך להתקנטר יותר מידי למרות שללא ספק היא לא קושרת ומצביעה על הבעיה המרכזית .
בכל מקרה היא מראה את המאפיינים של המשטר הסולטניסטי שטביב מנהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 00:35 
הכתבה של גולדשטיין בוואלה טובה מאוד אומנם חסר בה קצת תגובות של הצדדים השונים אבל היא מראה
באמת ולא ממקום של צהוב וכאלו (כמו בוואן וערוץ הספורט) על מה שקורה ואיך שהמועדון הזה הולך למקום לא
טוב בשנה הקרובה.
משהו שגם אליפות בשנה כזו (ואל תתפלאו אם תגיע כי הליגה חרא) לא יפטור ורק שינוי קיצוני בהתנהלות ההנהלה
וגם ביחס בין הקהל לעצמו ולהנהלה.
זה יהיה קשה אבל אני רוצה להאמין שבסוף תכול התפנית אצל כל הצדדים (ואולי גם אצל הזקן על הקווים...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 01:57 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
RedAlert כתב:
כול הכבוד

פותח או לא,שי נשמה

לגבי הדיונים

בהחלט שנמאס,אני מת להפסיק
אבל אתם מה שנקרא מעלים תסעיף עם כול הירידות,והבדיחות הלא מצחיקות על שחקנים מסוימים
תפסיקו עם זה,ואני יפסיק להגן עליהם כמו שאני צריך לעשות לפי דעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 03:52 
סמל אישי של המשתמש
RedAlert כתב:
chimpfive כתב:
RedAlert כתב:
כול הכבוד

פותח או לא,שי נשמה

לגבי הדיונים

בהחלט שנמאס,אני מת להפסיק
אבל אתם מה שנקרא מעלים תסעיף עם כול הירידות,והבדיחות הלא מצחיקות על שחקנים מסוימים
תפסיקו עם זה,ואני יפסיק להגן עליהם כמו שאני צריך לעשות לפי דעתי

קלאסיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 07:44 
chimpfive כתב:

דווקא לא.
איפה טביב בסיפור, רק בזה שסימנו אותו? איפה רקע של שנים קודמות והמשמעות שלהן? איפה אינטרסים של כל הצדדים? איפה מאבק על זהות?
המסקנה של גולדשטיין היא שהאיש החזק בהפועל הוא קשטן (כותב במפורש). גם אם נלך עם התזה הזאת, אז בוא תסביר איך ומה זה קרה, בוא תראה לנו תהליכים קצת יותר מורכבים וסמויים שמתרחשים.
איך קשטן חלש אצל השחקנים, אצל האוהדים אבל הכי חזק במועדון? מעניין, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 08:27 
אוגוסטוס צודק
אם המסקנה של הכתבה היא שקשטן הוא האיש החזק בקבוצה
אז זו טיפשות במקרה הטוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 09:38 
אוגוסטוס היל כתב:
chimpfive כתב:

דווקא לא.
איפה טביב בסיפור, רק בזה שסימנו אותו? איפה רקע של שנים קודמות והמשמעות שלהן? איפה אינטרסים של כל הצדדים? איפה מאבק על זהות?
המסקנה של גולדשטיין היא שהאיש החזק בהפועל הוא קשטן (כותב במפורש). גם אם נלך עם התזה הזאת, אז בוא תסביר איך ומה זה קרה, בוא תראה לנו תהליכים קצת יותר מורכבים וסמויים שמתרחשים.
איך קשטן חלש אצל השחקנים, אצל האוהדים אבל הכי חזק במועדון? מעניין, לא?

בכתבת תחקיר של שבעה ימים 10 עמודים שלעולם לא תפורסם, במסגרת הכתבות החובבניות של מדורי הספורט, בהחלט ממצה, יש לך סטנדרטים גבוהים מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 09:46 
mkorman1 כתב:
אוגוסטוס צודק
אם המסקנה של הכתבה היא שקשטן הוא האיש החזק בקבוצה
אז זו טיפשות במקרה הטוב

לא יודע איך הגעתם למסקנה הזו , כתוב שם שבקרב האחרון ביום חמישי מול אוסידון ,קשטן ניצח כי טביב צידד בו ואפילו מודגש שמדובר ב"היום" כלומר בעוד מערכה בקרב הבלתי פוסק. יש אפילו פסקה שלמה בסוף הידיעה שעוסקת בקשטן VS השחקנים ואיך שהוא איבד אותם כבר.
לא חוכמה לקחת משפט אחד, להוציא אותו מהקשרו ולהשליך עליו על כל הכתבה וכמו שצ'ימפ כתב, בסטנדרטים של עיתונות הספורט בישראל זו כתבה מצויינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 12:07 
ובדיוק את הפער הזה הוא לא מנסה להסביר וזה מה שמעניין. מה מביא לעצמה של קשטן בהנהלה אל מול האוהדין והשחקנים שאצלם הוא חלש.
כל השאר לא חדש למי שטיפה מתעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 13:08 
הדבר המרכזי שנענשה בשבוע האחרון ,זה להסיט את האש מטביב ,פעם אחת זה אוסידון ופה שנייה זה קשטן , כל מי שהתעניין במערכה התקשורתית שטביב מנהל בטח זיהה את הטלת האשמה על קשטן , בימים האחרונים צצו להם כמו "פטריות אחרי הגשם" כל מיני כתבות המעוררות על היכולת המקצועית של קשטן מפי כתבי החצר הידועים .
האחרונה שבהן התפרסמה היום על ידי המוציא לפועל הראשי , כאשר המסקנה המרכזית היא ששום דבר לא השתנה השנה מבחינת ההגנה אז הבעיה היא "השיטה"
כמובן שיכול להיות שזה נכון ,אבל הרטוריקה של להאשים אחרים בולטת מאוד.

http://www.one.co.il/Article/189424.html
מעניין מי הגורם הבכיר שאמר זאת ,אם טביב אסר על כולם לדבר ?

דרור רוזנפלד כתב:
"אם תיקח את ההגנה שיש להפועל השנה, זו ההגנה שהייתה לנו גם בעונה שעברה", נתן את דעתו על הבעיה אחד מהגורמים במערכת הפועל ת"א בשנה שעברה שכבר לא נמצא במועדון כיום. "אם מסתכלים על כמות השערים שספגנו בעונה שעברה, מה השתנה בעצם? זה אומר שמשחק ההגנה, ההעמדה הטקטית וסגנון המשחק של הקבוצה לא טוב".
בגדול אכן מדובר בחוליית הגנה כמעט זהה לזו מהעונה שעברה. ביוואן פרנסמן, מריו פצ'אלקה, וואליד באדיר, גל שיש ועומרי קנדה נשארו. דדי בן דיין הפך ללא רלוונטי לאחר שקיבל הודעה כי הוא רשאי לחפש קבוצה חדשה, והעזיבה המשמעותית היחידה היא למעשה של השוער, וינסנט אניימה.
"נכון, החליפו את אניימה. ברור שלא היה ולא יהיה כמותו, אבל בוא לא נשכח שבעונה שעברה הוא היה פצוע הרבה זמן ועדיין הכל היה בסדר. פרנסמן ופצ'אלקה מגלים חולשה כי כדורגל היום זה לא משחק אינדיבידואלי, זה משחק קבוצתי וכל שחקן תלוי בשני. ברגע שיש משהו חורק במערכת, קשה גם לשחקנים בודדים לבוא לידי ביטוי". הוסיף אותו גורם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 13:18 
RedAlert כתב:
chimpfive כתב:
RedAlert כתב:
כול הכבוד

פותח או לא,שי נשמה

לגבי הדיונים

בהחלט שנמאס

לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
הדבר המרכזי שנענשה בשבוע האחרון ,זה להסיט את האש מטביב ,פעם אחת זה אוסידון ופה שנייה זה קשטן , כל מי שהתעניין במערכה התקשורתית שטביב מנהל בטח זיהה את הטלת האשמה על קשטן , בימים האחרונים צצו להם כמו "פטריות אחרי הגשם" כל מיני כתבות המעוררות על היכולת המקצועית של קשטן מפי כתבי החצר הידועים .
האחרונה שבהן התפרסמה היום על ידי המוציא לפועל הראשי , כאשר המסקנה המרכזית היא ששום דבר לא השתנה השנה מבחינת ההגנה אז הבעיה היא "השיטה"

דרור רוזנפלד כתב:
"אם תיקח את ההגנה שיש להפועל השנה, זו ההגנה שהייתה לנו גם בעונה שעברה", נתן את דעתו על הבעיה אחד מהגורמים במערכת הפועל ת"א בשנה שעברה שכבר לא נמצא במועדון כיום. "אם מסתכלים על כמות השערים שספגנו בעונה שעברה, מה השתנה בעצם? זה אומר שמשחק ההגנה, ההעמדה הטקטית וסגנון המשחק של הקבוצה לא טוב".
בגדול אכן מדובר בחוליית הגנה כמעט זהה לזו מהעונה שעברה. ביוואן פרנסמן, מריו פצ'אלקה, וואליד באדיר, גל שיש ועומרי קנדה נשארו. דדי בן דיין הפך ללא רלוונטי לאחר שקיבל הודעה כי הוא רשאי לחפש קבוצה חדשה, והעזיבה המשמעותית היחידה היא למעשה של השוער, וינסנט אניימה.
"נכון, החליפו את אניימה. ברור שלא היה ולא יהיה כמותו, אבל בוא לא נשכח שבעונה שעברה הוא היה פצוע הרבה זמן ועדיין הכל היה בסדר. פרנסמן ופצ'אלקה מגלים חולשה כי כדורגל היום זה לא משחק אינדיבידואלי, זה משחק קבוצתי וכל שחקן תלוי בשני. ברגע שיש משהו חורק במערכת, קשה גם לשחקנים בודדים לבוא לידי ביטוי". הוסיף אותו גורם.

רשום בכתבה שהגורם הבכיר הוא מהשנה שעברה וכבר לא במועדון.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 14:11 
mbracha כתב:
סימרוטיץ כתב:

דרור רוזנפלד כתב:

רשום בכתבה שהגורם הבכיר הוא מהשנה שעברה וכבר לא במועדון.

רשום גם שנתניה דרשה מליון יורו על בן הרוש ,אז רשום ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 05:15 
סמל אישי של המשתמש
http://news.walla.co.il/?w=/157/1872442
אוהדי הפועל ת"א: "טביב מתנהל בבריונות"
מנויי שער 4 ו-5 לא הורשו להיכנס למשחק של קבוצתם מול ראשון לציון, ומחו נגד הבעלים: "אין אח ורע למה שהוא עושה"
יש גם כתבת וידאו על המחאה

http://www.one.co.il/Article/189451.html
אלרואי כהן: האוהדים של שערים 4-5 חסרים לנו
שחקן הפועל ת"א אחרי ה-0:6 על ראשל"צ. קשטן: "שיחקנו כדורגל שמח". יושבי שער 5 מחו: "טביב רוצה להרוויח עלינו", הבעלים: "החלטת התאחדות"

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: