תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הזרים
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
ראשית אני אתחיל בזה שסה"כ היו 2 משחקים רשמיים.
קשה מאד להגיד משהו אחרי 2 משחקים, אבל כן אפשר לראות דברים מסויימים, למשל איכויות ספציפיות והעדפות של שחקן.
אני סומך על ארז בעיניים עצומות, ואין יותר מאושר ממני שהוא המאמן.
אבל בכל זאת יש כמה דברים שאולי יש להם מקום ואולי לא אבל אגיד בכל זאת.
קלי - שחקן מאד אתלט, אבל הוא לא 5 ולא יהיה 5. הוא רך מידי. הוא אתלט, יכול להיות אחלה של 4 עם יכולת חסימה גבוהה, אבל אין לו שום צ'אנס להתמודד עם שחקנים עם קצת גוף כמו ג'ונסון הפיבוט של היריבה היום. אי אפשר שלא להבחין גם במשחק הזה שחסר לנו פיבוט, סנטר טבעי, מישהו עם קצת בשר שיכול להתמקם ברחבה ולפנות לעצמו דרך עם כח. מישהו גדל גוף שיכול להתמודד מול סנטרים טבעיים בהגנה, ויכול לייצר דאבל אפ עליו בהתקפה תוך שינוע תנועה של הכדור בין שאר השחקנים. הקבוצה שופעת פורוורדים, אבל זועקת סנטר. יוטר יכל לשחק עם הגב לסל בצורה שקטה ונבונה, קלי הרבה יותר אתלט ממנו אבל ללא התנועה הזאת, הוא גם יכול לתת פחות גוף מאשר יוטר. בעיה נוספת עם השחקן מעבר לזה שהוא לא משחק בתפקיד הטבעי שלו כי פשוט אין לנו אחד כזה בקבוצה זה אחוזי עונשין נמוכים שיכולים להיות זהב בשביל היריב במאני טיים. יוטר איננו ואי אפשר לצפות למישהו כמוהו, אבל אם כבר זר הקבוצה זועקת מישהו כמו ג'ונסון של היריב היום, שאמנם גם הוא עשה שטויות, אבל זו העמדה שאנחנו צריכים, 5 טבעי, לא 4.
סטיט - לא שיחק מספיק היום, יש לו הגנה פנטסטית וידיים מהירות כמו שד, אבל אני לא בטוח שהוא פוינט גארד שיכול לייצר מצבים בשביל אחרים. שוטינג גארד הוא בטוח לא. שהוא מקבל את הכדור אחרי כמה מסירות שעוברות דרכו, יש הרגשה שבא לך לצעוק "יאללה תחדור ותוציא החוצה או תקלע" או " תחדור ותייצר מצב". הוא לא עושה את זה. יש ניצוצות שאתה רואה שאולי כןם יש לו את היכולת הזאת, לא ברור, אבל הוא לא עושה את זה. אני מקווה מאד שיוכל לספק לנו קרוס אובר כמו שאנחנו צריכים משחקן בעמדה שלו עם יכולת חדירה או ייצור מצב עצמי טובה.
אני מדבר רק על הזרים, מבחינת ישראלים אנחנו במצב שופרא דה שופרא, כ"כ נהנתי היום מתימור קאר ושולדברנד.
אני מקווה שארז יקבל מהזרים מה שהוא צריך.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הזרים
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 00:06 
אני לא רוצה להישמע כאילו אני מגזים כאן,אבל באמת ובכנות אני מעדיף את גל איתן על פני סטיט כשחקן אל שחקן בלי קשר למי הישראלי ומי הזר.
גל איתן גם חודר,גם יש לו יכולות קליעה,תמיד כשהוא על הפרקט ומשתתף בהתקפה דברים טובים קורים,הוא יכול לייצר מצבים לשחקנים וההגנה הלוחצת שלו אחד על אחד פנטסטית. הוא שומר גדול.
מבחינתי סטיט צריך להיות השחקן המחליף וגל צריך להיות המוביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 00:12 
לכמה שנים הם חתומים ?
בכל זאת הם עדיין צעירים והפוטנציאל גדול, כמובן שנלקחו גם במחשבה לטווח הרחוק... השאלה היא שוב האם "שכר הלימוד" הוא כבד מידי ויעלה לנו שוב באי עלייה.
אני רק רוצה להוסיף שאני עוקב אחרי קלי מהרגע שהוא רק הגיע, באימונים הוא נראה כבוי,מגושם ופלופ גדול. אך ככול שעובר הזמן אני רואה את השיפור, הוא יותר מרוכז ופחות כופה את המשחק הפיזי שלו עם הראש בקיר במשחק. נכון שהוא לא ה5 הקלאסי אבל אחלה שחקן שלדתי בעוד מס' חודשים יפסיק לעשות צעדים כל שניה ויפסיק לאבד כדורים טיפשיים, בנוסף יעבוד גם על תפיסת הכדורים שלו ויש לך שחקן לא רע בכלל.
בעיה גדולה אצלו שהוא שומר הרבה עם הידיים הרבה פאולים מיותרים ושוב כמו שאמרו לא שם גוף וחבל....
בגול הוא שחקן מאוד טוב לליגה השנייה שישתבח עם הזמן, הביע היא שהוא לא מתאים בדיוק לפאזל שלנו, אנחנו צריכים 5 קלאסי והוא לא עושה על הצורך, שחקן בסגנון קוזיקרו\מרקוביץ\יעקוסי ועוד בשרים חזקים כאלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:05 
שניהם חתומים לשנה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:35 
נאמר לא פעם, שבשל רמות התקציב ארז לקח הימור עם השניים. פוטנציאל, הרי כולנו מסכימים, הגם שראינו מהם 2-3 משחקים כולל משחקי אימון, שיש להם. אני רוצה לקוות ולהאמין שעם הזמן הם יתחברו יותר למנטליות כאן, לחוקי אירופה(הצעדים שנשרקים נגדם כל העת) ולקבוצה ככלל ונראה מהם תפוקות.

על אף הנאמר, הרי התפוקות של קלי אתמול, לא היו גרועות וסטיט נפצע ונבצר ממנו להמשיך. לכולנו ברור היעד אי שם באפריל - מאי וגם לארזהיעד ברור, אם עד אז הם לא יהיו בשיאם או אז אנו אמורים לדאוג. נוסף על כך, שאין לנו סנטר מחליף כרגע עד להתבהרות מה יקרה עם רוקני. בסתר ליבי, יש גם תקווה שרבים מההבטחות שניתנו לכל מיני שחקנים טובים, בקבוצות השונות , הרי לא ממש יתממשו לגביהם ואולי יעשו צעד אחד אחורה ונזכה בשירותיו של אחד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 17:37 
לסטיט יש את היכולת לחדור, קליעה לא רעה ומהירות מדהימה, רואים אצלו הרבה פוטנציאל
בצד ההגנתי אין לי תלונות
אנחנו רק בהתחלה, ובגלל שאת הפוטנציאל והבסיס יש, צריך לראות מה היד המכוונת של ארז תעשה. לא צריך לדרוש תוצאות עכשיו, אבל עוד כמה שבועות כבר יהיה צריך להיות חיבור וסטיט יהיה צריך להיות מנהל המשחק. אם זה לא יקרה אפשר לדאוג.
אבל שוב, הנתונים קיימים, עכשיו ליטוש ועבודה של ארז ושלו ואני מאמין שיהיה בסדר

קלי קצת עוף מוזר, בשני המשחקים נתן מחצית ראשונה טובה מאוד ונעלם בשניה ועשה בה שטויות. ברור שחסר לו כושר(והוא גם משחק הכי הרבה), והוא מתקשה לשים גוף כי הוא לא רחב. בהתקפה הבעיה שלו העיקרית שלו היא שהוא קצת גמלוני ולא מצליח לתפוס כדורים(כל פעם שהוא מקבל כדור ברצפה זה מסתיים באיבוד, חוסר טכניקה)
מצד שני יש לו ידיים מאוד מאוד מאוד מאוד ארוכות, הוא מסיים טוב, לא מפחד לזרוק(לפעמים ראש בקיר במקום להוציא החוצה) והוא עומד טוב לריב' התקפה.
נראה זר טוב, לא יותר ולא פחות כרגע, וגם לו ניתן זמן להתאקלמות בליגה הזו.

מה שכן, הקבוצה הזו היא לא הקבוצה של עונה שעברה שנפלה על אסברי ואוטר. הזרים פחות טובים? יש ישראלים שיכולים לעלות ולספק אותו דבר. שלא נדבר על קורי קאר ומתן שהם כמו שני זרים נוספים.
העומק של הקבוצה שנותן למתן נאור לשבת כל הרבע השלישי בחוץ זה יתרון עצום. בעונה שעברה התפרקנו בלעדיו מול הבקעה.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 17:39 
cscarlos כתב:
אני לא רוצה להישמע כאילו אני מגזים כאן,אבל באמת ובכנות אני מעדיף את גל איתן על פני סטיט כשחקן אל שחקן בלי קשר למי הישראלי ומי הזר.
גל איתן גם חודר,גם יש לו יכולות קליעה,תמיד כשהוא על הפרקט ומשתתף בהתקפה דברים טובים קורים,הוא יכול לייצר מצבים לשחקנים וההגנה הלוחצת שלו אחד על אחד פנטסטית. הוא שומר גדול.
מבחינתי סטיט צריך להיות השחקן המחליף וגל צריך להיות המוביל.

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 18:13 
Red or Dead כתב:
לסטיט יש את היכולת לחדור, קליעה לא רעה ומהירות מדהימה, רואים אצלו הרבה פוטנציאל
בצד ההגנתי אין לי תלונות
אנחנו רק בהתחלה, ובגלל שאת הפוטנציאל והבסיס יש, צריך לראות מה היד המכוונת של ארז תעשה. לא צריך לדרוש תוצאות עכשיו, אבל עוד כמה שבועות כבר יהיה צריך להיות חיבור וסטיט יהיה צריך להיות מנהל המשחק. אם זה לא יקרה אפשר לדאוג.
אבל שוב, הנתונים קיימים, עכשיו ליטוש ועבודה של ארז ושלו ואני מאמין שיהיה בסדר

קלי קצת עוף מוזר, בשני המשחקים נתן מחצית ראשונה טובה מאוד ונעלם בשניה ועשה בה שטויות. ברור שחסר לו כושר(והוא גם משחק הכי הרבה), והוא מתקשה לשים גוף כי הוא לא רחב. בהתקפה הבעיה שלו העיקרית שלו היא שהוא קצת גמלוני ולא מצליח לתפוס כדורים(כל פעם שהוא מקבל כדור ברצפה זה מסתיים באיבוד, חוסר טכניקה)
מצד שני יש לו ידיים מאוד מאוד מאוד מאוד ארוכות, הוא מסיים טוב, לא מפחד לזרוק(לפעמים ראש בקיר במקום להוציא החוצה) והוא עומד טוב לריב' התקפה.
נראה זר טוב, לא יותר ולא פחות כרגע, וגם לו ניתן זמן להתאקלמות בליגה הזו.

מה שכן, הקבוצה הזו היא לא הקבוצה של עונה שעברה שנפלה על אסברי ואוטר. הזרים פחות טובים? יש ישראלים שיכולים לעלות ולספק אותו דבר. שלא נדבר על קורי קאר ומתן שהם כמו שני זרים נוספים.
העומק של הקבוצה שנותן למתן נאור לשבת כל הרבע השלישי בחוץ זה יתרון עצום. בעונה שעברה התפרקנו בלעדיו מול הבקעה.

מסכים מאוד עם הניתוח שלך.
סטיט שחקן מצוין ויש לו את כל היכולות שצריך גארד בליגה הזאת. הוא יוצר מצבים פנטסטי לעצמו ולאחרים, הוא חותך הגנות, הוא לא סתם שוטר כמו הרבה זרים בליגה הזאת והוא גם נותן הרבה ערך מוסף. אני לגמרי חותם עליו. נכון שבמשחקים עד עכשיו זה עדיין לא זה, אבל אני יודע שיש לו את זה. חבל שהוא נפצע בשלב כזה קריטי של החיבור של הקבוצה. בינתיים טוב שיש את טימור וגל איתן.
קלי טוב אבל הוא לא יוטר ולא קלמנטה. שחקן התקפה די טוב עם התמצאות טובה בלואו פוסט וקצת יכולות היי פוסט, אבל מאוד טווינר אפילו ללאומית. בוא נגיד שהוא לא מספיק גדול וחזק בשביל להיות כזה מגושם. משחקן במימדים שלו אתה מצפה לראות הרבה יותר קואורדינציה וטכניקה (האמת שהטכניקה שלו לא רעה אבל היא מסתתרת מאחורי הקואורדינציה הבעייתית). בשבילי הוא קופי של מייקל רייט שהיה פה בתקופת אדלשטיין הקודמת. סה"כ די יעיל וביחס למצב שנוצר אחרי הפאשלה עם טרייסי סמית' זה בסדר, אבל זה לא איזה יתרון גדול על קבוצות בליגה ולפעמים זה גם יהיה חיסרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 19:37 
בעיני קצת לא מעריכים פה מספיק את קלי.
הוא אתלט, ארוך, יש לו התמצאות וסיומת טובה באזור הטבעת, יכול להוריד כדור לרצפה ולקלוע, חוסם לא רע, רץ טוב את המגרש... שחקן מאוד מוכשר לטעמי.
כרגע הוא בקושי מקבל כדורים ועדיין מעמיד את הסטטיסטיקות הכי טובות בקבוצה (אין בכלל מה להשוות לסטיט שמקבל כאן הרבה יותר הערכה) ומראה הרבה דומיננטיות.
אז נכון שהוא עדיין מאוד לא מלוטש ומאבד יותר מדי כדורים (אם כי זה ישתפר משמעותית ברגע שיתרגל לחוקים של אירופה), ונכון שזה בעייתי מאוד לשחק עם שחקן כל כך לא אגרסיבי בתור סנטר בליגה הזאת, אבל בעיני הפוטנציאל שלו גבוה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 20:00 
אני לא חושב שהוא שחקן רע. הוא שחקן טוב ואולי אפילו יותר מזה.
הוא פשוט לא יותר טוב מיוטר (שלדעתי יכלת להשאיר אם היית מחליט בזמן) או קלמנטה (שבטוח יכלת להביא אם היית מחליט בזמן) ולפי זה אני מודד אותו.
עדיין זר טוב לליגה הזאת ועדיין שחקן טוב ביחס למחיר שבו הוא הובא. בוא נגיד שהוא הרבה יותר שחקן מהג'ונסון הזה ששיחק מולנו אתמול ולדעתי נראה כמו נגר מארץ הנגרים. אין ספק שלקלי יש הרבה יותר כדורסל.

בזירת הגארדים יש פחות שחקנים "מוכחים" שיכלת להביא (נייט מילר לא בדיוק בתפקיד), כך שאת סטיט אני שופט לפי סטנדרטים אחרים. אני מעדיף אותו על בערך כל גארד זר בליגה הזאת (חוץ ממילר שהוא שחקן שונה) ולדעתי הוא שחקן בסגנון שהיינו צריכים.

הכל עניין של אלטרנטיבות. יש מעט גארדים זרים בליגה הזאת, ואלה שיש (גומז, שארפר וכו') הם די חד-גוניים לטעמי. אז גם אם סטיט הימור הוא הימור שהיה שווה לקחת בעיני.
לגבי קלי זה לא המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 20:34 
אגב, זה גדול שקלי קופץ לריבאונד אחרי זריקת העונשין הראשונה מבין השתיים כי הוא רגיל מהמכללות :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 21:54 
אז אני שופט פחות לפי האלטרנטיבות ויותר לפי היכולת של השחקן (הרי זאת היתה הכוונה של ארז כשהוא הביא זרים לא מהליגה הזאת).
ואני חושב שלא הוגן לשפוט את קלי בהשוואה ליוטר וקלמנטה גם משום שבניגוד אליהם זוהי עונתו הראשונה כמקצוען וגם משום שהוא שחקן מאוד שונה מהם.
אני מסכים שמה שהיינו צריכים זה חיית רחבות כמו השניים שצוינו ולא פורוורד רך מדי כמו קלי, אבל אולי ארז האמין בסגל שהוא בנה מספיק כדי להמר על שחקן עם פוטנציאל גבוה שאם ירשים יוכל לעלות איתנו לליגת העל (בניגוד לקלמנטה).
אני לא אומר שקלי הוא כזה (בינתיים אף אחד מהם לא נראה כזה), אבל אני כן חושב שהוא שחקן טוב שעוד ישתפר ובסך הכל זאת בחירה לא רעה של ארז.

לגבי סטיט, אני מסכים איתך שהוא כן שחקן בסגנון שהיינו צריכים (סטייל דורון פרקינס), רק שעד עכשיו אני לא רואה אותו "יוצר מצבים פנטסטי לו ולאחרים".
בכל מקרה, רואים שהוא שחקן הגנה מצוין ואתלט יוצא מן הכלל, כך שיש לי עוד סבלנות לגביו. אגב, לטעמי הוא דווקא פתח טוב את המשחק טוב נגד הוד"ש ובהמשך הרגשתי את החסרון שלו. חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 09:51 
מה שהטריד אותי אצל סטית' זה שהיה נראה שהוא חסר בטחון, לא רק בקליעה, אלא גם בניהול המשחק וקבלת החלטות - ודבר כזה יכול להיות הרסני. שחקן צעיר שיוצא לראשונה מגבולות ארה"ב יכול להתפרק מנטאלית אם לא עוצרים את זה בזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הזרים
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 12:02 
נועם שחם כתב:
מה שהטריד אותי אצל סטית' זה שהיה נראה שהוא חסר בטחון, לא רק בקליעה, אלא גם בניהול המשחק וקבלת החלטות - ודבר כזה יכול להיות הרסני. שחקן צעיר שיוצא לראשונה מגבולות ארה"ב יכול להתפרק מנטאלית אם לא עוצרים את זה בזמן.

בגלל זה היה מאוד חבל שהוא נפצע, היה נראה שהוא צובר ביטחון תוך כדי המשחק, הוא שם שלשה והתחיל להיראות טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
זרים צריכים להיות שחקני מפתח, שחקני חמישיה מובהקים ולא שווי ערך לישראלים. שחקנים שמביאים ערך מוסף, ויש העדפה ברורה שישחקו, אחרת אין טעם שישראלים כשרוניים לא ישחקו. אני מקווה שזה יהיה כך אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
סטיט, חייב ללמוד לעבור שחקנים ולהוות פקטור מושך אש, הוא ממשיך לא להיות כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 19:50 
גביזון כתב:

סחט היום 10 פאולים ב-27 דקות משחק, יש יותר מושך אש מזה?
ואני לא מדבר על זה שקלע 22 נקודות ב-75% מהשדה ו-90% מהקו.

ראו שהיה לו קשה עם המסיכה הזאת, אבל הוא היה טוב מאוד היום ולקח על עצמו את המשחק בדקות הקשות במחצית השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 19:57 
Fez כתב:
גביזון כתב:

ראו שהיה לו קשה עם המסיכה הזאת, אבל הוא היה טוב מאוד היום ולקח על עצמו את המשחק בדקות הקשות במחצית השניה.

היה לו משחק מצוין. קיבל החלטות נכונות, קלע באחוזים גבוהים, אבל זה עדיין לא זה.
הוא לא נראה מחובר לשאר הקבוצה, הוא לא שולט בקצב המשחק ואני לפחות עדיין מודאג ממנו.
יכול להיות שזה סוג השחקן שהוא ואז עדיף לשחק עם איתן או טימור לידו ויכול להיות שזה עניין של זמן ואימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
Fez כתב:
גביזון כתב:

היה לו משחק מצוין. קיבל החלטות נכונות, קלע באחוזים גבוהים, אבל זה עדיין לא זה.
הוא לא נראה מחובר לשאר הקבוצה, הוא לא שולט בקצב המשחק ואני לפחות עדיין מודאג ממנו.
יכול להיות שזה סוג השחקן שהוא ואז עדיף לשחק עם איתן או טימור לידו ויכול להיות שזה עניין של זמן ואימון.

בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 20:02 
סמל אישי של המשתמש
השאלה מה הציפיות של ארז מסטיט.
אם להיות הרכז אז יחס של אסיטסט ל5 איבודים זה הרבה יותר מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 20:03 
אני בהחלט חושב שאחת הבעיות שלו עד היום היתה שהוא שיחק בהרכב בלי גארדים לידו.
אני לא מאמין בהרכב הגבוה הזה עם קורי 2 ומתן 3.
אנחנו צריכים לשחק עם 2 גארדים על המגרש כמעט כל הזמן.

ואני מסכים שבשורה התחתונה, הקבוצה היום שיחקה יותר טוב כשסטיט לא היה על המגרש (למרות שבלעדיו היינו מתפרקים מחצית שניה לדעתי, זה עדיין המצב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 20:16 
Fez כתב:

ואני מסכים שבשורה התחתונה, הקבוצה היום שיחקה יותר טוב כשסטיט לא היה על המגרש (למרות שבלעדיו היינו מתפרקים מחצית שניה לדעתי, זה עדיין המצב).

בהרכב שכזה, אתה מביס כל קבוצה כמעט בלאומית, אבל ברור שהמפתח הוא שיפור גדול ביכולת של סטיט בחיבור שלו להרכב הזה . על אף המסכה, שניכר היטב שלא היטיבה עימו כלל והציקה לו מאוד, עדיין הוביל משחק אחראי וטוב מחוץ לבית וברבע האחרון גם עמד מול הלחץ ובל נשכח שאף הוא עדיין ילד.

בשורה התחתונה, אני לא מתנגד להרכב שכזה, אבל בל נשכח שלארז יש מנעד רחב לאפשרויות וגמישות מירבית בלשחק עם ההרכבים ויכול לתמרן בינהם בהתאם לסיטואציה במגרש. היום הוא עשה זאת מצויין, הגם שזה היה על חשבון דקות משחק לא רבות לצעירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 20:45 
SHIMON כתב:
Fez כתב:

בהרכב שכזה, אתה מביס כל קבוצה כמעט בלאומית, אבל ברור שהמפתח הוא שיפור גדול ביכולת של סטיט בחיבור שלו להרכב הזה . על אף המסכה, שניכר היטב שלא היטיבה עימו כלל והציקה לו מאוד, עדיין הוביל משחק אחראי וטוב מחוץ לבית וברבע האחרון גם עמד מול הלחץ ובל נשכח שאף הוא עדיין ילד.

בשורה התחתונה, אני לא מתנגד להרכב שכזה, אבל בל נשכח שלארז יש מנעד רחב לאפשרויות וגמישות מירבית בלשחק עם ההרכבים ויכול לתמרן בינהם בהתאם לסיטואציה במגרש. היום הוא עשה זאת מצויין, הגם שזה היה על חשבון דקות משחק לא רבות לצעירים.

אני חושב שיכולת לראות בעיקר בתחילת הדקות שלו במחצית השניה שהוא לא בטוח בחדירות וקצת מפחד להכנס למגע. אח"כ עשו עליו כמה עבירות אז הוא התעצבן לדעתי והלך בכוח לסל והתוצאה בהתאם.

סטסי לטעמי רחוק מכושר משחק מלא, ורואים את זה במהירות שלו ובניתור שלו שרחוקים מלהיות אלה שניתן היה לראות ממנו בקולג'.

אבל לדעתי הוא בהחלט השחקן שהכי לא מסונכרן עם הקבוצה והיכ רחוק מלהיות הרכז ששולט בקצב.

אני לא בטוח שהוא יכול להיות כזה, ויכול להיות שהוא צריך להפסיק לנסות ולהיות רכז ולהתחיל לחשוב יותר כמו סקורר, בדיוק כפי שעשה היום בדקות הטובות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 20:57 
זאת בדיוק הבעיה.
בתור רכז הוא לא כל כך מספק את הסחורה עד כה ובתור סקורר לטעמי היה אפשר להשיג שחקן טוב ממנו.
ויכול להיות כמובן שזה עניין של זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
סיום מחצית ראשונה בסופיה.
אם עוד התלבטתי עד עכשיו, עכשיו החלטתי סופית, קלי לא מתאים להפועל, לא לאיך שהקבוצה בנויה השנה.
הוא לא מביא איתו שום ערך מוסף, לא בתור 5 שזה התפקיד שלו אצלנו, ולפי מה שראיתי עד כה גם בתור 4 הוא לא היה עוזר לנו.
אין לו תחכום, הוא לא יכול לשים גוף, הוא לא מה שאנחנו צריכים.
עוד פעם...עם איך שהפועל בנויה אנחנו חייבים 5 דומיננטי, עם בשר, שיכול לתת גוף, שימשוך את ההגנה פנימה בכדי שהכדור ינוע מסביב.
קלי זה לא זה.
לדעתי חבל להמשיך איתו, בסופו של דבר ארז כבר מעדיף לשים אותו יותר על הספסל, אין לנו את האפשרות הזאת על חשבון זר ובטח לא שאנחנו בבעיה עם שחקני פנים.
חייב לחזק את הפנים, פשוט חייב, אין שום אופציה הגנתית או התקפית בצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 18:27 
גביזון כתב:
סיום מחצית ראשונה בסופיה.
אם עוד התלבטתי עד עכשיו, עכשיו החלטתי סופית, קלי לא מתאים להפועל, לא לאיך שהקבוצה בנויה השנה.
הוא לא מביא איתו שום ערך מוסף, לא בתור 5 שזה התפקיד שלו אצלנו, ולפי מה שראיתי עד כה גם בתור 4 הוא לא היה עוזר לנו.
אין לו תחכום, הוא לא יכול לשים גוף, הוא לא מה שאנחנו צריכים.
עוד פעם...עם איך שהפועל בנויה אנחנו חייבים 5 דומיננטי, עם בשר, שיכול לתת גוף, שימשוך את ההגנה פנימה בכדי שהכדור ינוע מסביב.
קלי זה לא זה.
לדעתי חבל להמשיך איתו, בסופו של דבר ארז כבר מעדיף לשים אותו יותר על הספסל, אין לנו את האפשרות הזאת על חשבון זר ובטח לא שאנחנו בבעיה עם שחקני פנים.
חייב לחזק את הפנים, פשוט חייב, אין שום אופציה הגנתית או התקפית בצבע.

מילא הגנתית, אבל התקפית? כל פעם שקלי מקבל את הכדור בצבע זה או סל או עבירה.
אני גם לא הייתי לוקח יותר מדי מהמשחק הזה מכיוון שבליגה שלנו קלי לא פוגש שחקנים כאלו מאסיביים.

לגבי סטיט אני עדיין מחזיק בדעה שלי.
הוא לא רכז והוא גם לא ממש סקורר. יש לו אחד על אחד לא רע והוא שומר טוב אבל זה לא מספיק.
יכול להיות שזה עניין של בטחון אבל כרגע זה נראה רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 18:53 
אני שוב אומר (וחשוב לי לכתוב את זה גם פה) שמי שחושב שהמשחק מול לבסקי (קבוצה עם תשעה שחקנים בגובה שני מטר ומעלה וחבורה של סוסי יאור מתחת לסל) אומר משהו לגבי משחקים בליגה הלאומית, שם ליריבה העיקרית שלנו (באר יעקב) אין שחקן מעל 1.96 בערך בכל הסגל, הוא הזוי. כל "החלטה סופית" שנובעת מהמשחק הזה צריך לקחת בעירבון מאוד מוגבל.

קרטיס קלי משחק מצוין במשחקים האחרונים והוא מאוד יעיל בהתקפה. ברור שיש לו בעיה קשה במאבקי מיקום ובקרבות מתחת לסל מול קבוצות כמו פני או לבסקי. לא כאן הוא נמדד.

סטיט צריך להיות הרבה יותר מעורב בהתקפה, אבל גם הוא יעיל מאוד ומתרכז בדברים שהוא יודע (לפחות הוא לא לוקח 6 שלשות במשחק כמו קורי קאר). היום הוא שיחק כגארד בודד כל המשחק בגלל בעיות מאצ'אפ, ואני מסכים שזה לא תפקוד אופטימלי בשבילו כרגע. לדעתי, בליגה זה לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 19:03 
פז אתה חייב להודות שסטיט לא נראה טוב עד עכשיו.
אני מסכים שהוא חייב לשחק עם עוד גארד לידו ובאמת יש לו אחד על אחד טוב והוא שומר מצוין, אבל הקבוצה בפירוש לא נראית טוב כשהכדור אצלו (בניגוד מוחלט אגב לקלי שהוא סוג של ברומטר מבחינתי).
הוא לא ממש רכז והוא לא ממש 2 וכרגע לפחות הוא לא ממש נותן לנו את הערך המוסף שציפיתי לראות ממנו.
אז יכול להיות שזה קצת עניין של כושר ובטחון עצמי (ואולי גם קצת חוסר ניסיון), אבל הוא לא מספק לנו יותר מדי סיבות להיות רגועים כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 19:07 
לי סטיט נראה כמו שחקן שפשוט צריך לתת לו הוראה להשתחרר ולקחת כדורים יותר לסל. לדעתי חלק מהפסיביות שלו זה שיטת משחק שמתבססת מעט מדיי על פיק אנד רול. סטיט צריך לקבל הוראה לקחת יותר כדורים לסל. לשחק פיק אנד רול עם קלי ולהיות יותר אקטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 19:12 
הוקיץ' - אני מסכים שיש בעיה עם סטיט עד עכשיו, אבל כמו שפרביס כתב זה לדעתי יותר עניין של איך שמשתמשים בו. הפועל משחקת התקפה שמתבססת על תנועה, חילופי מקום, כל הידיים נוגעות בכדור וכו'. הפועל לא בונה תרגילים והתקפות בשביל סטיט ואני גם מבין את זה (ארז מעדיף ללכת פנימה או למצוא את השחקן הפנוי).
כשחקן, לסטיט יש יכולות מצוינות ואני קודם כל מתמקד בזה. לחבר אותו לקבוצה ולנצל אותו בצורה טובה יותר זה כבר תפקיד של ארז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: