JustZiv כתב:
kobster כתב:
הבעיה שלנו היא לאו דווקא עם הצוות בהגנה אלא משחק.ההגנה של כל הקבוצה. אין לנו קשר אחורי נורמאלי אחד, וגם את מה שהכי קרוב לזה (ידין) רוצים לשחרר בינואר ובמקרה הטוב להביא מישהו במקומו.
הייתי רק במספר אימונים בתחילת העונה ואני לא יודע מה קשטן מתרגל כדי להימנע ולפתור את המצבים בהם מספר שחקני התקפה מגיעים עם הפנים לבלמים שלנו, את חוסר היכולת לצאת לנבדל (פרנסמן), את אי הסגירות של המגינים לכיוון האמצע, את אי העמדת שחקן בקורה הקרובה בקרן ועוד כל מיני מצבים מביכים שהתרגלנו לראות מתחילת העונה.
אפשר לברבר על טביב, אוסידון,האולטראס,העידוד. הכל טוב ויפה. כרגע, הפועל נראית כמו קבוצה לא מאומנת. כמה מתוך זה אשמת המאמן וכמה אשמים השחקנים זה פחות רלוונטי. זו העובדה לצערנו. או שהמאמן יקח אחריות וילך או שיתחיל לשנות את מה שצריך לשנות.
קשה לי לראות מצב בו הקבוצה משנה שיטה וקצב, בטח בהתחשב בלוח המשחקים שלנו. לכן, המסקנה מתבקשת.
סופסוף
הבעיה היא שיש לקבוצה הנהלה גרועה שהסתכסכה כמעט עם כל מי שעזב, השחקנים רוצים לעזוב, חלק גדול מהם הסתסכך עם טביב, חלק עם קשטן, חלק עם קשטן בגלל טביב, אין רוטציה, אין עומק, חלק גדול מהשחקנים סוחבים כמות משחקים גדולה בהרבה ממה שהם רגילים, התוצאות חרא, האווירה ביציע חרא והכל כל כך מגעיל שאי אפשר לבטא את זה במילים.
כשדברים יהיו נורמליים אז יהיה אפשר לדבר פה על אימונים וטקטיקה. כרגע זה ממש לא רלוונטי.
ואגב, אם המסקנה המתבקשת תתקיים, כאמור יבוא מאמן סמרטוט אחר שיסכים לעבוד בתנאים כאלה, המצב לא ישתפר ואז טביב יגיד שהוא לא מבין מה הוא רוצה, האוהדים ביקשו שיחליף את קשטן אז הוא החליף והחברים שלו בתקשורת ימשיכו לספר סיפורים על הקהל שלנו שהפך למפונק.