תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 14:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: one on one עם אפי בירנבוים
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 22:40 
היה לא מזמן בערוץ one ראיון של הגזען עם אפי.
אפי אומר שם דברים מאוד מעניינים ונכונים. בין היתר הוא מדבר על מספר הזרים ועל ההתחשבות המגוחכת של הליגה במכבי.
אגב, הוא גם אומר שהוא היה רוצה להיות יו"ר האיגוד.
ממליץ בחום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: one on one עם אפי בירנבוים
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 16:29 
בנוגע למספר הזרים שהוא דיבר שם,על הרצון לאט לאט לעבור ל3 ואז ל2 בשלב יותר מאוחר.
עכשיו,3 זה המספר האידיאלי כדי להביא זרים בתור שחקני חיזוק שיוסיפו לקבוצה, 2 זה כבר מוגזם לכדורסל המודרני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 16:46 
תספר את זה ליוגוסלבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 16:54 
אל תשווה בכלל אנחנו ממש לא יוגוסלבים.
אנחנו היהודים טובים בהרבה דברים,שחקני פנים אנחנו לא.נקודה.
עד שמגיע פעם ב10 שנים שחקן ישראלי שגם גבוה מספיק וגם טוב מספיק גם הוא לא מנצל את כל הפוטנציאל שלו..
אנחנו עם שדורש חיזוק באיזורים מסויימים. אין מה לעשות. אתה חייב להיות קבוצה מלאה ברוטציה מלאה. שני זרים לא יספיקו לך ,3 כן זה כזה פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos כתב:
אנחנו היהודים טובים בהרבה דברים, שחקני פנים אנחנו לא .נקודה.
עד שמגיע פעם ב10 שנים שחקן ישראלי שגם גבוה מספיק וגם טוב מספיק גם הוא לא מנצל את כל הפוטנציאל שלו..
אנחנו עם שדורש חיזוק באיזורים מסויימים. אין מה לעשות. אתה חייב להיות קבוצה מלאה ברוטציה מלאה. שני זרים לא יספיקו לך ,3 כן זה כזה פשוט.

בגלל זה שופענו במלא גארדים מעולים בשנים האחרונות. :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 17:06 
דובראש כתב:
cscarlos כתב:
אנחנו היהודים טובים בהרבה דברים, שחקני פנים אנחנו לא .נקודה.

בגלל זה שופענו במלא גארדים מעולים בשנים האחרונות. :LOL2:

אלתגיד סתם,יש לנו גארדים טובים,בשנים האחרונות אנחנו יותר פורוורדים אבל זה משתנה,תמיד היינו עם של גארדים.
גבוהים אף פעם לא היינו.
בנגע לכמות ולאיכות,בשביל זה צריך לצמצם את הזרים כדי לתת הזדמנויות לצעירים להתפתח,אבל חייבים פתרון למחסור טבעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 17:06 
cscarlos כתב:

קודם כל, אני כמוך בעד שלושה זרים.
חוץ מזה, הסיבה שהיוגוסלבים מצליחים לעשות את זה היא לא בגלל הנתונים הפיזיים העדיפים, אלא בעיקר בגלל שהם יודעים לייצר שחקני כדורסל טובים והם נותנים להם אחר כך אתה הבמה.
כלומר, זה נכון שהם יותר גבוהים מאיתנו, אבל אם שני התנאים שציינתי קודם היו מתקיימים אז היית יכול לשחק עם שני זרים ועדיין להעמיד קבוצות ברמה גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 17:27 
הוקיץ' כתב:
cscarlos כתב:

חוץ מזה, הסיבה שהיוגוסלבים מצליחים לעשות את זה היא לא בגלל הנתונים הפיזיים העדיפים, אלא בעיקר בגלל שהם יודעים לייצר שחקני כדורסל טובים והם נותנים להם אחר כך אתה הבמה.
כלומר, זה נכון שהם יותר גבוהים מאיתנו, אבל אם שני התנאים שציינתי קודם היו מתקיימים אז היית יכול לשחק עם שני זרים ועדיין להעמיד קבוצות ברמה גבוהה.

טוב...כרגע אנחנו דרג ב בנבחרות הצעירות ופעם אחרונה שראיתי משחק נוער (של ליגת התיכונים) הרמה לא מרשימה.
כמו שאני (ואתה) חושבים 3 יתן במה טובה. אותי מעניין לדעת איך אפשר לייצר שחקנים ברמה טובה בכללי וגבוהים בפרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 17:39 
הסיבה שאנחנו דרג ב' היא מכיוון שלא יודעים לגדל פה שחקני כדורסל (אגב, התפתחות של השנים האחרונות) וזאת גם הסיבה שאני תומך בשלושה זרים ולא שניים.
כלומר, אין באמת בסיס לשני זרים כי אין מספיק ישראלים ראויים.
כבר שנים שלא גדל פה קלעי אמיתי, כבר שנים שלא גדל פה שחקן פנים שיודע מה הוא עושה, אפילו דברים שמסורתית היינו מומחים בהם כמו גארדים חכמים כבר אין יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 18:34 
הוקיץ' כתב:
cscarlos כתב:

זה רחוק מלהיות מדויק.

קודם כל - יש כאן ענין של גנטיקה. כל מי שהיה במדינות יוגולסביה (קרואטיה למשל) יכול לספק לך שהגובה של האנשים שמסתובבים שם ברחובות הוא מדהים.

כשיש לך מבחר גדול של שחקניפ פוטנציאליים יש סיכוי גדול יותר לייצר שחקנים טובים.

אז נכון. זה לא רק בגלל הנתונים הפיזיים העדיפים. אבל בלי הנתונים הפיזיים האלה הם לא היו יכולים לייצר כל כך הרבה שחקנים טובים, ולא משנה כמה שיטות האימון שלהם היו מתקדמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 19:31 
אני אומר, לפתוח במצוד של איגוד הכדורסל אחרי כל ילד עם פוטנציאל לעבור את ה2 מטר.
לשכנע את ההורים שכדורסל זה הדרך שבא הוא צריך להשקיע, לתת מענקים ומלגות ביחד עם טיפוח אישי לשחקנים כדי להצליח להביא את השחקן הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos כתב:
אני אומר, לפתוח במצוד של איגוד הכדורסל אחרי כל ילד עם פוטנציאל לעבור את ה2 מטר.
לשכנע את ההורים שכדורסל זה הדרך שבא הוא צריך להשקיע, לתת מענקים ומלגות ביחד עם טיפוח אישי לשחקנים כדי להצליח להביא את השחקן הבא.

ניסו את זה וגמרנו עם חיים שמעונוביץ וארז מרקוביץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 20:49 
רדנקו כתב:
הוקיץ' כתב:
cscarlos כתב:

זה רחוק מלהיות מדויק.

קודם כל - יש כאן ענין של גנטיקה. כל מי שהיה במדינות יוגולסביה (קרואטיה למשל) יכול לספק לך שהגובה של האנשים שמסתובבים שם ברחובות הוא מדהים.

כשיש לך מבחר גדול של שחקניפ פוטנציאליים יש סיכוי גדול יותר לייצר שחקנים טובים.

אז נכון. זה לא רק בגלל הנתונים הפיזיים העדיפים. אבל בלי הנתונים הפיזיים האלה הם לא היו יכולים לייצר כל כך הרבה שחקנים טובים, ולא משנה כמה שיטות האימון שלהם היו מתקדמות.

מסכים איתך שלא משנה מה נעשה היתרון יהיה אצלם.
אני כן טוען שהרעיון של שני זרים בפני עצמו הוא אפשרי ברמה של להעמיד קבוצת יורוליג אפילו (כמובן שיש גם את האופציה להחתים זרים רק לאירופה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 21:13 
לדובראש- הדרך טובה והכרחית, אל תצא בהצהרות של ככה ניסו וזה מה שיצא. אז יצליח יותר פעם אחרת מה קרה?

להוקיץ- הניסיון לדבר על קבוצת יורוליג ישראלית עם שני זרים כבר די מגוחכת.
אתה צריך כבר שניים כדי למלאות את עמדת הסנטר (פותח+מחליף) ועוד לפחות שניים כדי לחזק את שאר ארבעת העמדות. קבוצת יורוליג אפשרית אולי במינימום עם 4 זרים במסגרת היורוליג כולל מתאזרחים. (לא שאני מנסה להגיד שמכבי בסדר באיזה אופן,כשיש לה 7 זרים ו2 מתאזרחים בסגל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 00:13 
זה כבר בולשיט.
מגדל כשזכו ביולב לא היו קבוצת יורוליג עם שלושה זרים?
רבאק תראה איזה קבוצות מצחיקות יש ביורוליג.
גם אנחנו באותה עונה להערכתי יכולנו לשחק ביורוליג (שני זרים ושני בוסמנים כשמייקל רייט עולה מהספסל).
אגב, כשצריך להשקיע בפחות זרים אפשר גם מן הסתם להחתים זרים יותר איכותיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 07:30 
אוקי,סליחה לא הובנתי כראוי,דיברתי על קבוצת יורוליג שבאמת תעשה משהו במפעל הזה ולא תחטוף מכל קבוצה לפחות עשרים הפרש ותגמור בשלב הבתים.
זה בדיוק מה שהיה קורה לירושלים במידה והם היו משחקים עם אותה קבצה שזכתה ביורוקאפ וגם אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 08:43 
תחטוף 20 הפרש כל משחק?
אתה ראית איזה שחקנים היו בלובליאנה בעונה שעברה? והיא עוד הגיעה לטופ 16.
מי אתה חושב שבדיוק משחק ביורוליג? רק אתמול ניצחה שרלואה הבלגית את אפס עם כל הכוכבים שלה.
באמברג גם כן ביורוליג עם שלושה זרים ששיחקו בארץ (טאקר, סלוטר ועוד אחד שברח לי).
היורוליג זאת ממש לא ליגה ברמה בלתי אפשרית, מזמן כבר לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 08:49 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos כתב:
לדובראש- הדרך טובה והכרחית, אל תצא בהצהרות של ככה ניסו וזה מה שיצא. אז יצליח יותר פעם אחרת מה קרה?

אתה צריך כבר שניים כדי למלאות את עמדת הסנטר (פותח+מחליף) ועוד לפחות שניים כדי לחזק את שאר ארבעת העמדות. קבוצת יורוליג אפשרית אולי במינימום עם 4 זרים במסגרת היורוליג כולל מתאזרחים. (לא שאני מנסה להגיד שמכבי בסדר באיזה אופן,כשיש לה 7 זרים ו2 מתאזרחים בסגל)

אני טוען שצריך לבשל עם מוצרי גלם מקומיים ולא לנסות להתיימר עם כל מיני דברים מיובאים.
ככה גם בכדורסל :תיעדפנו את נושא הגבוהים והזנחנו את נושא הגארדים .דה פקטו זה מה שקרה .
יכול להיות שזה קשור לעובדה שבאיגוד יושבים חבורת מטומטמים אבל לא נראה שזה ישתנה בעתיד הקרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 11:49 
דובראש כתב:
cscarlos כתב:

אני טוען שצריך לבשל עם מוצרי גלם מקומיים ולא לנסות להתיימר עם כל מיני דברים מיובאים.
ככה גם בכדורסל :תיעדפנו את נושא הגבוהים והזנחנו את נושא הגארדים .דה פקטו זה מה שקרה .
יכול להיות שזה קשור לעובדה שבאיגוד יושבים חבורת מטומטמים אבל לא נראה שזה ישתנה בעתיד הקרוב

למה כי גארדים חסר לנו ?? גארדים זה מה שיש לנו.בגילאי הנוער אתה בקושי תראה מישהו שעובר את ה1.90 ,
אז הכל הולך בגלים לפעמים יוצאים ברמה כזאת ולפעמים יוצאים ברמה כזאת (הרמה של כלל הישראלים יורדת בשנים האחרונות). לא הזנחנו אנחנו פשוט לא טובים ביצור שחקנים בכללי. דרך אגב רוצה גארדים ברמה גבוהה?
יותם הלפרין,רביב לימונד,מורן רוט,אפיק ניסים,יובל נעימי,יוגב אוחיון,גל מקל. דגן יבזורי מתבסס ומשתפר בכל עונה.
גארדים עתידיים?גיא לביא בן 19 וכרגע הישראלי הצעיר שמסתמן כהבטחה הגדולה ביותר בליגה העליונה.בר טימור שלנו,תום מעיין מגראן קאנריה u20...בכלל עתיד הכדורסל נראה שנמצא בגארדים כרגע ונא בשום עמדה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 12:02 
הוקיץ' כתב:
תחטוף 20 הפרש כל משחק?
אתה ראית איזה שחקנים היו בלובליאנה בעונה שעברה? והיא עוד הגיעה לטופ 16.
מי אתה חושב שבדיוק משחק ביורוליג? רק אתמול ניצחה שרלואה הבלגית את אפס עם כל הכוכבים שלה.
באמברג גם כן ביורוליג עם שלושה זרים ששיחקו בארץ (טאקר, סלוטר ועוד אחד שברח לי).
היורוליג זאת ממש לא ליגה ברמה בלתי אפשרית, מזמן כבר לא.

קודם כל אני לא יכול לדמיין קבוצה גרמנית רק עם 3 זרים,כדאי לך לבדוק כמה זרים משחקים בבאמברג כי אני די בטוח שהם משחקים עם יותר.
הרמה ביורוליג לא בלתי אפשרית,אבל נראה אותך בונה קבוצה שלא תבוא ותנסה לנצח בהפתעה או תיהיה אנדרדוג ,תנסה ליצור קבוצה שתוכל להסתכל לקבוצה אחרת בלבן של העין עם 2-3 זרים והשאר ישראלים. הדוגמאות שנתת הם יוצאים מהכלל ולא הכלל. וגם איתם לא דיברת על כמות הזרים אלה על גודל הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: