אוגוסטוס היל כתב:
YardenDe כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
מדובר באותם אלה שבשניה שהם החליטו אין שיר שואה אחד.
יקירי, אני קצת קשה הבנה. אתה מתלונן על שירי השואה (שלדעתי הוחלט פה אחד להפסיק עם שטות הזאת)?
או?..... נא פרט. תודה.
שירי השואה הם לא העניין הם רק דוגמא לכך שכשאוהדים בעלי השפעה ביציע מחליטים משהו- הוא קורה.
אם הם יחליטו מחר בבוקר לעשות מחאה בנושא הרכש- תהיה כזאת מחאה ובהיקפים משמעותיים.
זה כמובן לא אומר שזה יעזור.
או, לפחות אנחנו באותו עמוד עכשיו. תודה לך.
הגוף אוהדים האלה קיבלו כיביכול את המעמד מכך שהם פשוט השקיעו בקבוצה (תפאורות , שירים וכו').
זה לא שהאולטראס יום אחד החליטו להפסיק לשיר שירי שואה, או לצאת במחאה נגד טביב. כולנו יודעים שלקח הרבה זמן ומאמץ בעיקר משאר הקהל של הפועל כדי להשתיק את השירים. כנ"ל פחות או יותר לגבי המחאה בטביב. למעשה חודשים כל בן אדם שחיי את הקבוצה (יודע מי זה טביב, עוקב וכאלה) הבין מהר מאוד שטביב לא בעלים טוב, ולא מתקרב לזה. אני זוכר כמה התלוננו שהאולטראס לא מתעניינים ולא עוזרים. למען האמת, אני הופתעתי שחלק גדול מהקהל פתאום לא העריך את המחאה נגד ההנהלה.
מה שאני מנסה להגיד, שזה האולטראס לא יכולים להחליט משהו יום אחד וכולם יעקבו. זה נכון שהסכמתם ורצונם לפעול עוזרת לנושא המסוים להתקדם (אם זה מחאה, או שירים, או גינוי כתובות, דבר שהם לא עשו). ה"מנהיגים" מדורבנים מהקהל והקבוצה מסביב. לא הפוך.
אגב, אני לא יודע למה מחאת רכש לא יכולה לקרות בתוך מחאת טביב, לדעתי זה דווקא מתאים בול.